bol

Gebruikers over webshop bol

Zeer duidelijke webshop. Eenvoudig (achteraf) betalen via iDeal en de prijs was ook nog eens erg gunstig.

Keurig op verwachte dag geleverd, binnen 24 uur.

Hoi Daroy, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen dat je geniet van onze webshop. Groet, Michelle webcare bol.com

Zeer snelle en correcte levering. Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden. Goede omschrijving van producten.

Prima wifi versterker. Aanrader.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen dat het de Wi-Fi versterken bevalt. Groet, Michelle webcare bol.com

Bestelling overzichtelijk, prijs vriendelijk, aanvullende info adequaat, super service toen het product een fabricagefout bleek te hebben.

Dag na bestelling in huis.

Kwam er (door lange vakantie) net buiten de 30 dagen bedenktermijn achter dat de HDD die ik had besteld defect was (fabricagefout). Vriendelijke dame aan telefoon had 2 minuten nodig om te regelen dat ik hem kon retourneren alsof het binnen de periode was (= kosteloos), da's nog eens service. Ik weet dat ze het product sowieso hadden moeten vervangen, maar zo zonder gedoe is wel zo fijn!

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen dat je op een prettige manier door onze klantenservice geholpen bent. Een fijne avond. Groet, Michelle webcare bol.com

Gisteravond een 64GB usbstick besteld omdat ik nog een cadeaubon had liggen.
Bestellen gaat gemakkelijk en betalen met cadeaubon eveneens. De site is overzichtelijk en geordend.

Gisteravond na 22.00 besteld en betaald. Vanochtend om 12.00 door PostNL in de bus mogen ontvangen. Prima dus!

Hoi Majin, bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te horen dat je geniet van onze service. Groet, Michelle webcare bol.com

Bestellen is altijd doodsimpel bij Bol. Ook de vele betaalopties zijn erg fijn. Als ze nog Paypal en same-day delivery als optie mogelijk maken krijgen ze een 10 met een griffel van me

Precies als beschreven, snel bezorgd

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je mooie reactie. Same-day delivery bieden we al aan maar de PayPal mogelijkheid helaas nog niet. Wie weet ooit en dan nemen we graag die gouden griffel in ontvangst. Fijne dag nog. Groet, Michelle webcare bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk