bol

Gebruikers over webshop bol

Alle bestellingen worden vlot geleverd. Ooit heb ik na het plaatsen van een bestelling, die nog kunnen annuleren en een ander product besteld. Ook dit kon zonder problemen.

Ik had nog nooit problemen met een levering.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle webcare bol.com

Bestel al jaren lang producten bij bol.com. Gaat altijd uitstekend. Komen netjes hun afspraken na en de prijzen zijn ook goed.

Heb tot nu toe altijd mijn bestelling de volgende dag binnen gehad. Perfect dus.

Hoi Aaron, goed te horen dat je al jaren klant van ons bent. Leuke reactie en bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com

Snel kunnen vinden wat ik zocht voor de juiste prijs. Levering binnen 2 dagen.
Je kan goed aangeven waar je de bestelling wil ophalen.

Je krijgt een mail wanneer je bestelling bij het afleverpunt (in dit geval AH) klaar ligt.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle webcare bol.com

Ik had laatst een product besteld bij bol.com en er stond dat het er ongeveer 8 weken over zou doen. Dat was jammer, maar echt 11 dagen na de bestelling kreeg ik het al bezorgd. De levering was dus vlot en het product werkt uitstekend. Ik kan bol.com zeker aanraden.

Goede levering sneller dan verwacht.

Aardige mensen van de klantenservice ze helpen je goed en snel

Hoi Julia, bedankt voor de mooie beoordeling. Gelukkig kwam je bestelling eerder binnen dan de website aangaf. Geniet ervan. Groet, Michelle webcare bol.com

Bestelling zeer snel geleverd, heel klantvriendelijke webshop.
Duurt niet lang om de bestelling te plaatsen.

Hoi Stijn, bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen! Groet, Michelle webcare bol.com

Duidelijke site, je weet precies wat je kwijt bent en wanneer je het product kunt verwachten. Daarnaast is de levering erg snel, meestal al de volgende dag.

Onlangs meerdere E-books besteld via Bol.com. De E-books krijg je binnen enkele minuten in je e-mail. Daarnaast enkele cartridges besteld voor mijn printer. Volgende dag had ik ze al in de brievenbus.

Hoi Bianca, bedankt voor de mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je geniet van onze service. Groet, Michelle webcare bol.com

ik heb al meerdere dingen bij bol.com gekocht.
en geen klachten hoor het word netjes afgehandeld.
alleen met garantie vond ik een beetje vreemd omdat de mixer type niet meer verkocht werd kreeg ik mijn geld terug maar de mixer die ik had koste nu meer dus bij betalen.
maar heb gebeld dat ik dat niet reëel vond en heb toen een waarde bon gekregen.
het ging alleen om een garde van de mixer. vond ik wel jammer maar goed opgelost.

word netjes gratis bezorgt.

Hoi Nanda, bedankt voor de beoordeling. Goed te lezen dat alles netjes is opgelost. Geniet van je bestelling. Groet, Michelle webcare bol.com

Ik vind bestellen op bol.com super! Ik kreeg de site van een vriendin, haar zus bestelde daar goedkope pampers. Dus ben ik dan een piepje gaan nemen. En inderdaad! Ik heb dan ook pampers besteld voor een klein prijsje! Alles is zo gemakkelijk te vinden en staat allemaal per categorie! Later heb ik dan ook een playstationbakjr gekocht voor mijn vriend, ook aan een klein prijsje.

Pampers : Er stond voor 22 uur bestellen is morgen in huis. De dag er op ging in naar school en ik kon alles volgen van de levering. Tot ik zag dat het thuis was afgeleverd. Ik stuurde vlug een berichtje naar mijn schoonbroer en ja hoor! Het was afgeleverd.
Playstationbakje juist hetzelfde en zeer goed ontvangen en in perfecte staat!

Hoi Shauny, wat een leuke reactie. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com

Bol.com heeft een enorm aanbod. De prijzen zijn gemiddeld tot goed. Bestellen is zeer eenvoudig en de betaalopties zijn uitgebreid.

Bol.com biedt zeer diverse verzendingsmogelijkheden aan (afhalen in AH, levering aan huis), levert snel en gratis bij besteding van 20 EUR of meer.

Bol.com betaalt meteen en correct (en zonder enige tegenwerping) terug indien het product niet aan de verwachtingen voldoet. Terugzenden is gratis en gemakkelijk.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor deze uitstekende beoordeling. Goed om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Groet, Michelle webcare bol.com

Als je artikelen op bol.com besteld is daar geen enkel probleem mee.
Maar o wee als je een artikel ter reparatie stuurt.
Ik kan het maar op 1 mannier beschrijven, "Hou je hart maar vast!"

Waardeloos!
Ik zal het hele verhaal hier duidelijk proberen uit te leggen terwijl er stoom uit mijn oren komt.

Ik heb in begin Juni een monitor overgenomen van een mede tweaker.
Let wel, dit is niet de eerste eigenaar van de monitor.
Toen ik thuis alles lekker had aangesloten en wilde beginnen merkte ik dat er een defect was aan de monitor, natuurlijk midden in het scherm -_-.

Toen heb ik meerdere malen contact moeten opnemen met de klanten service voordat ik hem eindelijk kon aanmelden ter reparatie.
Dit terwijl er duidelijk vanuit bol wordt gezegd dat als je de originele aankoopbon hebt je dit gewoon kan doen.

De normale reparatie duur van een product is bij bol 4 weken (zoals op de website vermeld).
Ok, vervelend wat ik gebruik hem voor mijn werk, maar het is niet anders.

Na elke week een keer gebeld te hebben om de status na te vragen kreeg ik vorige week (week6) te horen dat de monitor gerepareerd was en dat deze in de loop van de week mijn kant op zou komen.

Top! ik was helemaal blij, maar......de week is voorbij en ik heb nog steeds geen monitor gezien.

Ik heb vandaag terug gebeld naar bol om te vragen hoe het met mijn monitor is want nogmaals.....ik heb hem nodig voor mijn werk.
Je raad het al, de monitor is helemaal niet gerepareerd en is als defect bestempeld door AOC.
Het geld is terug gestort en voor bol is hierbij de kwestie afgehandeld.

Allemaal leuk en aardig, alleen......het geld is dus terug gestort op de rekening van de originele eigenaar!!!

What the **** Bol!
Ik kreeg via de klantenservice te horen dat ze er verder niets aan konden doen en dat ik zelf de eerste eigenaar maar moest bellen zodat die het geld terug kan storten.

Ja hallo, zo zijn we niet getrouwd.
Ik ben een beetje boos geworden op de medewerken en vertelde hem dat ik toch echt graag een manager zou willen spreken, je raad het al.
Policy bij Bol is dat een manager niet aan de lijn komt en alleen een klanten service medewerker.

Het beste wat bol nu voor me kan doen is de originele eigenaar mailen en vragen of deze het geld in vertrouwen naar me terug wil storten.

BOL, als jullie dit lezen:
Ik ben als jaren trouwe klant snoeihard in mijn kl*t*n getrapt.
Dit ben ik niet gewend en raad vanaf NU iedereen aan om nooit maar dan ook nooit meer wat te kopen bij jullie.
Want stel dat het kapot gaat.......

Beste Meneer/Mevrouw, dit is zeker niet de bedoeling en wel erg vervelend. Ik zou heel graag met je in contact komen. Helaas heb ik te weinig gegevens van je. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand van het hoofdkantoor contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com

bestellen was makkelijk en snel. Sommige artikelen is de omschrijving op de site wat summier en ontbreekt de doorverwijzing naar een volledige specificatie

levering was snel. Als iets niet aankomt wordt dat ook snel en probleemloos opgelost.

werkt erg goed, maar soms heb ik problemen voldoende informatie op de site te vinden, vandaar beoordeling goed ipv uitstekend. Rest wel allemaal uitstekend.

Hoi Jan, bedankt voor je mooie beoordeling en uitgebreide reactie. Groet, Michelle webcare bol.com

Producten voor een mooie prijs en snel en gratis geleverd. Ik bestel vaak en graag bij bol.com vanwege het brede aanbod en de betrouwbaarheid en vaak scherpe prijzen. De leveringen, hoe groot of klein dan ook zijn altijd wel goed gegaan.

Ik kon de levering probleemloos enkele dagen uitstellen aangezien ik de volgende werkdag niet thuis zou zijn. Werd goed op de hoogte gehouden van het leverproces

Hoi Saad, bedankt voor de beoordeling. Leuk om te lezen dat je vaak bij ons besteld. Ga zo door! Groet, Michelle webcare bol.com

Het gewenste product kwam goed op uit de zoekmachine. Na inloggen makkelijke bestel- en betalingsopties.

's Avonds om 21.30 bestelling geplaatst en betaald en zoals beloofd de volgende dag geleverd via brievenbuspost.

Hoi Fem, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent over onze service. Groet, Michelle webcare bol.com

TV besteld bij bol.com tegen een scherpe prijs. Zou binnen 24 uur bezorgd worden. Dit werd echter met een aantal dagen uitgesteld. Zeer onduidelijk over de status en uiteindelijk was hij helemaal niet meer leverbaar. Mijn bestelling is geannuleerd omdat het toestel niet meer leverbaar zou zijn. Echter 4 dagen later staat dezelfde tv weer op de website (partner-website), echter voor €130 meer. Ter compensatie krijg ik wel een €5 Bol.com cadeaubon, die ik vriendelijk heb afgeslagen.

Beste Meneer, ik begrijp dat je hier niet tevreden over bent. Helaas heb ik te weinig gegevens van je om in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je betelnummer en een verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com

duidelijke website, prijzen tegenwoordig ook laag, snelle levering, mogelijkheid voor thuis leveren of ophalen kiala punt, kortom, prima in orde

prima bestelling en levering... klein verbeterpuntje: ik vond de levering bij het kialapunt wat laat op de dag (17:00), dat zou fijn zijn als dat sneller kon... maar op zich prima te doen nog steeds met de avond ervoor besteld...

Hoi Erik, hartelijk dank voor je beoordeling en feedback. Goed te horen waar de verbeterpunten liggen en waar je tevreden over bent. Groet, Michelle webcare bol.com

Het bestel en betaal proces is allemaal prima. De site is ook duidelijk en je hebt meerdere betaalmogelijkheden. Bij de meeste bestellingen zal er dan ook geen vuiltje aan de lucht zijn. Tot je iets retour moet zenden waar je een vooruitbetaling hebt gedaan. Dan beginnen de problemen pas.

De verzending gebeurt bij producten die het bol.com eigen netwerk lopen via post.nl. En dan mis je toch echt de optie "Niet bij de buren afgeven" Want een TV van 800 euro kan zomaar bij je buren worden afgeleverd als je toevallig om 13:00 niet thuis bent om het zelf in ontvangst te nemen. Er bestaat bij sommige producten wel de mogelijkheid om een voorkeurs moment aan te geven maar lang niet bij alle producten.

Ik had op de 17e een tv besteld en betaald via ideal. Die viel me toch tegen en is de 23e opgehaald. Nu 2 weken verder geeft bol.com aan dat ze niet weten wat er met de retourzending is gebeurt en of ik nog maar even 4 werkdagen geduld heb zodat hun even kunnen kijken wat er gebeurt is. Wat weten ze over 4 dagen wel wat ze nu niet weten? Ze hebben zelf het bedrijf uitgekozen en gestuurd die de TV heeft opgehaald. Ik heb een bevestiging dat deze in goede staat is opgehaald en toch willen ze mij niet terug betalen voordat ze intern hun rommel oplossen met hun eigen transporteur. Erg jammer.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je deze problemen hebt ervaren. Helaas heb ik te weinig gegevens van je om in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com

De bestelling is betaald met een bestaand tegoed, werkte feilloos. De bestelprocedure werkt makkelijk en snel.

De ssd schijf werd verstuurd naar de lokale AH. De verpakking was redelijk beschadigd. De schijf zelf overigens werkt prima.

Hoi Bas en Jim, bedankt voor je beoordeling. Het is echter niet de bedoeling dat de verpakking zo beschadigd is. Mocht je daar nog vragen over hebben, kan je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com

Het plaatsen van een bestelling is zeer eenvoudig. Het is erg fijn dat openstaande kortingsbonnen automatisch worden verrekend. Ook de betaling is makkelijk. Je kunt direct betalen via ideal of achteraf. Als je kiest voor achteraf kun je alsnog eenvoudig via een "direct betalen" link in de mail betalen. Wat vervolgens weer via ideal gaat.

Op een doordeweekse dag besteld, betekent morgen in huis. Ideaal.

Hoi Guido, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze betaalopties. Groet, Michelle webcare bol.com

Snel gevonden. En snel besteld. Zoals we gewend zijn van Bol. De nog openstaande kortingsbon werd automatisch ingewisseld.

De ene avond besteld de andere dag, net na de middag, netjes verpakt afgeleverd.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons. Groet, Michelle webcare bol.com

Het product was makkelijk te bestellen en betaald via een cadeaukaart dat ging helemaal uitstekend

Super snelle levering ik had net voor 11 uur in de avond besteld en de volgende dag om half 10 lag het al klaar bij het ophaal punt super geregeld.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed te lezen dat je tevreden bent over ons. Groet, Michelle webcare bol.com

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk