Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBestellen is gemakkelijk 'as always' bij bol.com. Wat ik vooral waardeer is dat je achteraf betalen kunt ^_^
VerzendingSnel verzonden en het apparaat arriveerde intact :-)
Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat je geniet van onze optie om achteraf te betalen. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com
bestel gemak is in orde maar zeer slechte service ivm reparatie en chaos in service systeem
KlantenserviceHET WOORD SERVICE STAAT BIJ DIT BEDRIJF NIET IN HET WOORDENBOEK.
NOG NOOIT EEN ORGANISATIE MEEGEMAAKT DIE ZULKE SLECHTE SERVICE N.A.V. REPARATIE VERLEENT.
DE LINKERHAND WEET NIET WAT DE RECHTERHAND DOET EN NIEMAND DIE KLAARBLIJKELIJK DE VERANTWOORDING NEEMT. SERVICE REFERENTIES WORDEN VERWERKT IN CASENUMMERS MAAR HEB JE EEN VRAAG OVER EEN CASE NUMMER DAN OPENT ER AUTOMATISCH EEN NIEUW CASE NUMMER.....KORTOM EEN WARE CHAOS IN HET SERVICE SYSTEEM. WACHTEN OP EEN WERKELIJK GOED ONAFHANKELIJKE BEOORDELINGSONDERZOEK VAN DE SERVICE AFDELING .... MISSCHIEN DAT BOL.COM DAN WAKKER WORD
Het was makkelijk het product te vinden, Bol.com was de goedkoopste en had ook de snelste levering.
VerzendingBestelling werd op tijd bezorgd, goed verpakt en werd goed op de hoogte gehouden.
Hoi Robbie, bedankt voor je mooie beoordeling. Goed te horen dat je tevreden bent. Groet, Michelle webcare bol.com
Goede website. Als je een product zoek, vind je Bol.com redelijk snel. Overzichtelijke lijst met specificaties en soms zelfs andere aanbieders. Veel betaalmogelijkheden
VerzendingHoewel er werd geadverteerd met morgen in huis, kwam het product overmorgen.
Hoi Robin, bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je pakketje pas de volgende dag aankwam. Dat is niet de service die je van bol.com mag verwachten. Excuses daarvoor. Groet, Michelle webcare bol.com
Doordat de prijs bij bol.com de goedkoopste was, heb ik hier langs besteld, en ben zeer tevreden!
VerzendingHet pakketje was zeer snel in huis, een top levering van bol!
Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat je 'zeer tevreden' bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com
De site is prima en overzichtelijk. De prijzen zijn meestal van de goedkoopste en het bestellen is zeer gemakkelijk.
VerzendingDe leveringen de dag na bestelling zijn ongelooflijk handig en ze komen altijd aan op in de aangegeven periode.
KlantenserviceDe reacties op problemen worden zeer snel beantwoord en terugbetalingen van fouten worden probleemloos behandeld.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor deze 'prima' beoordeling! Goed te horen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle webcare bol.com
Bol.com biedt een ruim assortiment aan voor iedereen. De prijs en de verzending (die gratis is vanaf 20€) maken het heel aantrekkelijk om online te kopen bij Bol.com. Zelf heb ik nog nooit een probleem gehad met een pakketje. Een keertje iets later dan verwacht, maar geen overdreven klachten. Bol.com blijft bij mij in de top 3 van online winkels. Maar mocht ik dan toch een klein woordje commentaar moeten geven is dat naast het registreren, het bestellen een beetje ingewikkeld is op vlak van gegevens invullen.
VerzendingNog nooit klachten gehad bij de verzending.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Ondanks het ongemak van gegevens invullen. Groet, Michelle webcare bol.com
Ik zoek meestal producten via internet, waarbij ik vaak bij bol.com bij het juiste product kom. Gemakkelijk bestellen en overzichtelijke website. Ook de App is makkelijk in gebruik
VerzendingIk heb de bestelling de volgende dag bij een Kiala punt afgehaald. Deze was tot 20 uur open.
Hoi Angel, goed te horen dat je geniet van onze website. bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com
Prijzen op de site zijn dezelfde prijzen als in je winkelwagentje. Er zijn geen verrassingen!
VerzendingVerzending is snel, als je een andere optie wilt dan ' morgen' voor ontvangst dan moet je ervoor betalen. Dat is wel jammer.
KlantenserviceGoed bereikbaar en snel met reageren.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen waar je tevreden over bent en waar je tegenaan loopt. Groet, Michelle webcare bol.com
VerzendingDe betaling d.m.v. de factuur in de mailbox werkt ook prima. Bij bestelling van twee items bleek dat 1 item door een andere leverancier werd geleverd. Op zich geen probleem maar plots was de levering niet meer gratis want samen was het bedrag voldoende groot maar "apart" niet meer. Al met al zijn we tevreden over bol.com
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het soms net niet lekker uit komt met een bestelling. Wel goed te horen dat je verder tevreden over ons bent. Groet, Michelle webcare bol.com
Het vinden en plaatsen van mijn bestelling ging zeer makkelijk en de betaling was zo geregeld. Contact met de klantenservice was ook vlekkeloos.
beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat je een prettige ervaring met ons gehad hebt. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com
Prima en overzichtelijke website. Breed assortiment en vaak een goede prijs. Zo ook bij de aankoop van deze SSD
VerzendingSSD wordt verzonden via brievenbuspost. Vrij kwetsbaar product dat vervolgens letterlijk tussen de rest van de post op de deurmat klettert. Zit in een kartonnen envelop zonder verdere bescherming. Dit maakt de aankoop, maar met name de letterlijke levering ervan, wat teleurstellend. Het voelt niet vertrouwt om deze SSD nog in mijn iMac te bouwen. Gaat retour.
Beste Meneer/Mevrouw, ik begrijp dat je dit niet prettig vindt. Ik zou je graag willen helpen maar ik heb via deze weg te weinig gegevens van je om in contact te komen. Daarom wil ik je vriendelijk verzoeken om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin je bestelnummer en verwijzing naar deze review. Dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Groet, Michelle webcare bol.com
Verstuurde email:
Dank voor uw reactie op mijn review (http://tweakers.net/shopreview/permalink/140757). Heb inmiddels de SSD (bestelnummer 8541809400) aan jullie geretourneerd omdat ik geen risico wilde nemen met het inbouwen van de SSD. Werd door de postbode helaas met enig geweld door de brievenbus geworpen. Wellicht dat het verzenden van dit soort, toch wat kwetsbare, elektronica nog eens onder jullie aandacht kan komen. Overigens ben ik bij andere bestellingen prima over jullie service en verzending te spreken.
Reactie:
Bedankt voor uw vraag over de Crucial BX100 SSD - 250 GB. Wij hebben hierover reactie ontvangen van de productspecialisten.
De stick zit verpakt in een doosje en dit doosje gaat in een envelop door de brievenbus.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Website is vrij duidelijk. Soms heb ik wel de indruk dat het sorteren op prijs niet altijd in de juiste volgorde staat. Maar al bij al een vlotte ervaring. Prijzen zijn meestal goedkoper als elders, maar de prijzen van bv. CD's zijn wel aan de hoge kant tegenover bv. large.nl.
VerzendingLevering via kiala bij een afhaalpunt gaat zeer vlot. Hierdoor kan ik het pakket ophalen wanneer ik van het werk naar huis rijdt en moet ik niet thuis aanwezig zijn om de koerier op te wachten.
Hoi Hocico, bedankt voor je beoordeling. Goed te horen waar je tevreden en minder tevreden over bent. Groet, Michelle webcare bol.com
Overzicht kan beter, duidelijker. Verder goede prijs, top levering en afhandeling. Ben al jaren klant, en dat zal zo blijven.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te horen dat je een tevreden klant bent. Ga zo door! Groet, Michelle webcare bol.com
De website is overzichtelijk en het assortiment veelzijdig. Een bestelling is eenvoudig en snel te plaatsen. De producten worden over het algemeen erg snel geleverd. De betaling d.m.v. de factuur in de mailbox werkt ook prima. Al met al zijn we erg tevreden over bol.com
Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat jullie overal tevreden zijn. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com
Ik vind persoonlijk dat de website heel gebruiksvriendelijk is. Meestal is het ook heel verleidelijk om online bestellingen te nemen omdat het ook goedkoper is dan andere web-shops. Wat ik wel jammer vind is dat je niet alle bestellingen kan volgen. Dat zou wel heel handig zijn als je meerdere bestellingen hebt geplaatst. Hierbij al is het een heel aantrekkelijke website.
VerzendingDe levering is echt geweldig snel. Hier kan ik niks meer op toevoegen.
Hoi Yawuar. bedankt voor je feedback en je beoordeling. Goed te horen dat je blij bent met onze website. Groet, Michelle webcare bol.com
De website is heel gebruiksvriendelijk. Eenvoudig en praktisch voor iedereen. Een product vinden, bestellen en betalen is echt gemakkelijk. Verschillende mogelijkheden om te betalen. Je bent niet verplicht om een kredietkaart te hebben zoals op vele site. De gewone bankcontact werkt hier perfect.
VerzendingDe levertijd is ongelooflijk. We bestelden om 23u40 en 's morgens om 9u werd het reeds geleverd. Bol.com is TOP!!!
Hoi Murroek, bedankt voor deze top reactie! Dit horen we graag. Groet, Michelle webcare bol.com
Vaak is bol.com het goedkoopst.
De producten komen snel aan.
Kwaliteit is uitstekend.
Ze hebben een groot assortiment.
Bol.com is betrouwbaar wat ik het belangrijkst vind.
Het product komt snel aan.
Je krijgt netjes een email als het product bij de post ligt.
Het product is netjes verpakt waardoor het product minder schade krijgt.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor de uitgebreide beoordeling. Heel leuk om te lezen! Groet, Michelle webcare bol.com
Groot assortiment en snelle levering. Enigszins onduidelijk vind ik de verschillende aanbieders van bepaalde producten, en het feit dat deze producten niet 'meetellen' voor de verzending vanaf €20. Verder prima.
Hoi Jaap, bedankt voor je beoordeling. Ik begrijp dat dat soms verwarrend kan zijn. Groet, Michelle webcare bol.com
Goede webshop met een enorm breed assortiment. Wat fijn is aan bol.com is als je niet thuis bent, je de bestelling kan laten bezorgen bij een Albert Heijn in de buurt of ergens anders. Ook zijn de wekelijkse aanbiedingen erg scherp!
VerzendingZondagavond om 20.45u iets besteld, op maandagochtend om 10.00u in huis, supersnel.
KlantenserviceSoms wat laat antwoord, maar voor de rest krijg je wel duidelijke uitleg.
Hoi Max, leuk te horen dat je geniet van onze aanbiedingen en onze afhaalpunten. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle webcare bol.com