Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBol.com heeft een zeer ruim aanbod aan producten, maar soms zijn er producten elders goedkoper.
KlantenserviceSlecht eenmalig beroep moeten doen op de klantenservice en dat verliep heel vlot!
Mijn pakketje bevatte enkel de verpakking/handleiding/etc maar geen gsm, vermoedelijk dat een van de bezorgers ermee weg is. Dit kon ik niet met concreten bewijzen aantonen, maar toch geloofden de klantenservice me en heb ik onmiddelijk het bedrag van mijn bestelling teruggestord gekregen.
Eenvoudig bestelproces, bluray boxset van Star Wars gemakkelijk en snel besteld. Zoals altijd hier eigenlijk geen commentaren op te leveren. Optie tot achteraf betalen aanwezig bij deze bestelling.
VerzendingTijdig geleverd op afgesproken datum. Degelijk verpakt.
Snelle levering, website is makkelijk in gebruik. Alles wordt duidelijk weergegeven. Afhandeling van bestelling is ook gemakkelijk
Prijzen op internet kunne dagelijks veranderen. Dus steeds rondkijken. Maar de leveringen ban Bol in een Kialapunt zijn superhandig. Ik heb al vaak besteld en tot nu toe nog geen enkel probleem gehad.
VerzendingHeel snel afgeleverd in mijn Kialapunt. Perfect verlopen.
Bol is gemakkelijk ... dat vooral.
Maar wel opletten met de prijs.
Sommige producten zijn bij bol.com een pak duurder dan in de winkels.
normaal altijd tevreden over Bol.com. De site zelf is goed te overzien, en handig in gebruik.
Nadelen; - geen mogelijkheid een groot product te ruilen.
- geen mogelijkheid om een nieuw product te verekenen met
betaald defect apparaat.
Update 30/09 - Een email gehad van Bol.com dat zij het geld bedrag snel terug zouden storten, ongeveer een week nadat ik het aparaat retour had gezonden stond het op mijn rekening.
Het product zat in een piepschuim verpakking, en werdt netjes over de drempel geleverd.
KlantenserviceMij werd door de klantenservice verteld dat ik mijn product retour kon sturen via mijn account, en gelijk een vervangend product kon aanvragen. Dit was niet mogelijk.
Retour procedure gestart, en daarna de klanten service gebeld, toen werd mij verteld dat je niet kon ruilen als het een groot product was, en de retour melding kon niet meer veranderd worden.
Nu krijg ik binnen 2 weken een e-mail met informatie over hoe ik mijn geld terug krijg.
Update 30/09 Na een week stond het geld weer op mijn rekening, review aangepast.
Beste Jordy,
Heel vervelend dat je bestelling niet naar wens is. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de terugbetaling van jouw bestelling.
Jolanda webcare bol.com
Altijd scherpe prijs, leuke aanbiedingen, veel op voorraad, de site werkt overzichtelijk en alles is hierdoor goed te vinden
VerzendingNog nooit problemen ondervonden. Altijd snel geleverd, nooit schade en nieuwe ophaaldienst is erg prettig
supermakkelijk gezocht item te vinden en daarna te betalen. ook zeer tevreden over de opvolging (status bestelling, leveringsadres, ...)
Verzendinglevering zoals voorzien op juiste tijdstip en locatie
Klantenservicejuistee informatie en hulp
Uitgebreid assortiment, website is gemakkelijk in gebruik. Steeds snelle levering. Ik lees ook altijd graag de reviews voor ik iets koop.
VerzendingSnelle levering.
Ik bestel altijd graag bij Bol.com. Snelle levering en wanneer je geen betaalmogelijkheden bij de hand hebt kun je ook bij aflevering betalen.
VerzendingSnel geleverd
Beste Bernardus,
Dankjewel voor je positieve review!
Groet, Jade van bol.com
Goede en snelle service, prijzen blijf ik toch vergelijken want die zijn niet altijd voordeliger bij bol
VerzendingSnel!
Klantenservicevirtuele inlichtingen service is niet echt een meerwaarde, beter mailen of bellen.
Snelle levering, goed verpakking zoals van bol . com gewend. Past door brievenbus, ook heel handiig
VerzendingVoldoet aan alle verwachtingen
Met airmiles "gratis" een tonercassette gescoord, mooi toch?
En meteen de volgende dag bezorgd. Toner werkt prima.
Fijne webshop, altijd op tijd geleverd en goede service! Ook fijn dat je precies kan zien waar je pakket is.
VerzendingPrima!
KlantenserviceNormaal wel tevreden, maar had laatst een klacht en toen kon ik geen nieuwe dvd krijgen. Alleen retour zenden, terwijl ik het product wel wilde alleen een nieuwe dvd.
Prima service, je kunt er zeker van zijn dat je pakketje de volgende dag bij de deur wordt gebracht. Kortom: Klasse webshop!
Zeer makkelijk om te bestellen, snel in huis, goede overzichtelijke website, goede bezorging, fijne garantie,
easy as can be ... en je weet dat je het snel krijgt de dag er op.
Snel, intelligence ingebouwd, goede aanbiedingen, webshop werkt intuïtief, goede voorraad van de producten en breed aanbod
VerzendingVoor 2300 besteld volgende dag in huis is ideaal
Uitstekende service, over het algemeen de laagste prijs en bovendien ook nog een uitgebreide collectie goederen
VerzendingPrima
Pre-order en pas betalen wanneer het spel er is.
Geleverd via brievenbuspost dus er hoef niemand thuis te zijn.
Snel geholpen met mijn vraag binnen 12 uur