bol

Gebruikers over webshop bol

Je kunt de producten die je nodig hebt op meerdere manieren zoeken op de site wat het erg makkelijl maakt. Je hebt altijd verschillende soorten van het product dat je zoekt en het bestellen is erg eenvoudig. De volgende dag is je bestelling al in huis dus Bol.com is erg handig als je iets snel nodig hebt.

Een dag na de bestelling is het product als, mooi en goed ingepakt, in huis. Super handig!

Hoi Rick, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Prima navigatie op de site, ruim assortiment, levertijden die genoemd worden lijken ook te kloppen.

Snelle levering volgens afspraak.

Een tweedelig boek was maar voor de helft geleverd (1 boek dus). Aftersales was prima met gratis en eenvoudige terugzending en cashback.

Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Bij bol.com is een ruim assortiment aan woordenboeken aanwezig voor een heel schappelijke prijs. Makkelijk te vinden en met een paar klikken is de aankoop gedaan.
Minpuntje is dat bol.com nogal eens aanbiedingen doet waarbij de prijs net onder het minimum bedrag zakt waarbij de bezorging gratis is. Waarschijnlijk om klanten te bewegen nog een aankoop te doen. Geeft mij geen fijn gevoel.

Ik kreeg de zending over twee dozen verdeeld waar het best in 1 door gepast zou hebben.

Hi Willemjosinus,

Goed om te lezen dat het assortiment woordenboeken voor jou ruim genoeg is.

Dat je je bestelling in 2 dozen hebt ontvangen, kan zijn omdat ze niet vanuit hetzelfde magazijn verzonden zijn.

Groetjes,
Jolanda bol.com webcare

Bol.com heeft een zeer uitgebreid assortiment.
Ideaal!
Zeker aan te raden voor iedereen.
Er is voor elk wat wils!

Levering was snel.
Top!

Bedankt, Kimberley

jolanda bol.com webcare

Bol.com heeft een overzichtelijke webshop, biedt een (zeer) ruime keuze, en verschillende betalingsmethoden. Prima, dus.

Verzending gebeurt snel, en komt degelijk verpakt aan.

Hi gertm,

fijn dat je tevreden bent. Bedankt dat je dit meldt.

Jolanda, bol.com webcare

Bol.com is voor mij een waar online warenhuis. Het assortiment is zeer uitgebreid (en wordt alsmaar groter).

Verzending is niet altijd wat er wordt gezegd. Soms duurt dit langer dan de website aangeeft. Ook is het mij al enkele keren voorgekomen dat het product niet op voorraad was, waardoor de verzending niet op tijd was. De kwaliteit van verzending is prima.

Ondanks dat ik (nog) nooit contact opgenomen heb met de klantenservice, vind ik hun service prima te noemen.

Beste nanne1,
Soms kunnen we niet nakomen wat er beloofd wordt. vaak zijn dit externe omstandigheden maar dat neemt niet weg dat wij die belofte doen.
Ik bied je via deze review mijn excuses aan dat je niet al je bestellingen binnen de beloofde levertijd hebt ontvangen.
Jolanda van bol.com

Duidelijke website met heel veel keuze aan producten. Het bestelproces is altijd makkelijk, en met de verzending en klantenservice heb ik ook alleen maar goede ervaringen (zie ook onder). Deze keer was de bestelling een babyfoon.

Verpakt in een kartonnen doos, wat voldoende was.

Na het uitpakken bleek een lipje van een batterijklepje een beetje los te zitten, wat daarna bij het eerste gebruik afbrak. Niet de schuld van Bol.com dus, maar waarschijnlijk een kleine zwakheid bij de productie. Meteen dezelfde avond een retourzending aangevraagd. Tijdens dat proces kon gekozen worden voor een vervangend product of geld terug. Wij hebben voor een vervangend product gekozen, en een dag later het product gratis teruggestuurd door het af te geven bij een PostNL punt. Bol.com biedt overigens ook andere opties, zoals het afgeven van retourzendingen bij Albert Heijn. Twee dagen daarna kwam het bericht dat de retourzending ontvangen was, en een dag daarna hadden we het vervangende product in huis. Makkelijker kan eigenlijk niet!

Beste Klant,

Bedankt voor je review. Jammer dat je je bestelling hebt moeten ruilen. Gelukkig heb je er niet al te veel moeite voor hoeven doen. Heel veel plezier van je bestelling. Wij blijven ons best voor je doen.
Jolanda bol.com

Er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden (diverse betaalkaarten ook). Zo kan ik betalen met mijn AMEX-kaart.

De levering is altijd vlot. En de producten komen steeds in goede staat toe.

Levert snel en wat het beloofd heeft. Omruilen en retour zenden verloopt ook vrij makkelikk

Snelle levering en gemakkelijk om nieuwe spullen te bestellen. Goede klantenservice wanneer er problemen voordoen .

Erg fijn voor het reserveren van Games en op de dag van uitgave in de brievenbus!

Raspberry Pi was gemakkelijk te vinden, en prijzen waren duidelijk. Invoeren van cadeubon ging gemakkelijk en bestelling verliep goed. Handige mailtjes over de verzend en orderstatus.

Verzending is goed, bij mij in een platte kartonnen envelop. De volgende werkdag inderdaad in huis.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Leuk is dat je ook airmiles kunt inleveren als betaling.

Het pakket was de volgende dag al in huis en keurig verpakt.

Bestelde bij Bol een externe harde schijf.

Bestellen,betalen etc gaat vrij makkelijk.

Website oogt redelijk modern.

Er is een groot aanbod.

Hier gaat het niet geheel goed. Verzenden via Post Nl gaat goed.

Maar de verpakking is waardeloos. Een kartonnen envelop waardoor de hd verpakking plat aankomt, maar de hd werkte nog, dat dacht ik tenminste.

Hier is het echt ongelofelijk slecht !
Tot het onbeschofte toe.

De hd aangesloten en wilde een back-up maken.
Vond het ondanks de usb 3 aansluiting niet vlot gaan.
Niet veel later melding van Crystal Disc Info met waarschuwing.

HD vol met reallocated sectors, pending sectors. Daarna word de HD niet meer gevonden in Windows.

Dus aangezien ik ver binnen de 30 dagen zit voor retour of vervaning, heb ik gebeld wat de procedure is.
Aanmelden reparatie ! deze zullen voor de omruiling zorgen indien kapot is.
Dus aangemeld, maar er kwam geen bevestiging per mail, dus mailen kreeg antwoord dat er problemen zijn met het versturen ervan.
En dat ik moet wachten op de afdeling.

Er gebeurd niets, dus de chat opgestart, met de vraag waar wilt u dat ik dit artikel naar retourneer? Ik krijg het adres en nummer. Heb het op de doos geschreven en goed verpakt verstuurd.

Zie ik vandaag bij fase 2 dat het opgestuurd gaat worden naar een bedrijf wat Toshiba artikelen mag repareren.
Dit klopt niet !, dit zijn niet de gemaakte afspraken.

Dus de Chat opgestart en dan een dame 'Wendy' die er nu wel een heel apart geheel van maakt.
Het begint al van waarom heb je het dan ter reparatie gestuurd? Tja dat is jullie advies, jullie hebben storing.

Het antwoord : Dan het word gerepareerd.
Pardon Mevrouw dit artikel zit binnen de 30 dagen van retour of vervanging,
dus gaarne een omruiling.
Antwoord : Dat kan niet het word gerepareerd !
Dit wil ik niet Mevrouw dit is niet de afspraak.
Antwoord : Toch gebeurd het.

Zucht....................
Dan ontbind ik de koop.
Antwoord : Dan mag u het retourneren.
Het is al bij Bol Mevrouw.

Dan gaat de dame de reparatie afmelden, en dan word het terug geretourneerd naar mij. Dan moet ik een retournering aanvragen, dan weer opnieuw versturen.

Zucht ! Diep triest ik wil of een nieuwe HD of mijn geld terug.
Ik ben een persoon die altijd een 2e kans geeft. Nu 1 ster, na afloop zal dit eventueel worden aangepast.

Edit : Bol.com heeft contact met mij gezocht, na veel eigen initiatief, oplossing is dat ik een nieuwe hd krijg voor de rest geen coulance.

Hi Rob,

Nou, dat klinkt niet goed. Jammer dat het zo gelopen is. Ik kan je contactgegevens niet in je systeem vinden aan de hand van de gegevens in deze review.
Als je contact op prijs stelt, stuur dan even een mail naar klantenservice@bol.com en refereer in je mail naar deze review en ik neem contact met je op.

Met vriendelijke groet.
Jolanda van bol.com

Ik vind Bol.com héél betrouwbaar als webwinkel omdat je nooit te lang hoeft te wachten op je pakket, alles vind ik ook gewoon duidelijk op de website staan. Ziet er gewoon verzorgt uit, daar kunnen andere webwinkels zeker wel een voorbeeld aan nemen.

Het pakketje (een PS-3 Game) kwam door een enveloppe door de brievenbus, hoefde niet aangetekend te worden. Makkelijk als je aan het werk bent, en je een Game wilt bestellen voor de volgende dag

duidelijke beschrijvingen, eventueel aan de zijkant de mogelijkheid om tweedehands prijzen te vergelijken, makkelijke betalingsmogelijkheden.

tot op heden alles netjes verpakt ontvangen

Heb al verschillende keren dingen besteld bij Bol.com. Dit keer een Wifi-adapter. Zoals steeds snel en correct geleverd. Prima service. Voor zover ik kan vergelijken met andere winkels komt Bol.com ook vaak het goedkoopst uit.

Altijd snel en correct geleverd. Steeds degelijk ingepakt. Langste dat ik ooit heb moeten wachten was ongeveer een week van online bestelling tot bezorging.

Nog nooit écht persoonlijk contact moeten opnemen. Wel zijn promoties enzovoort best interessant, maar ben ik nog nooit overstelpt geweest met e-mails.

Heel duidelijke bestelling- en betalingsschermen, de prijs is dikwijls scherp maar niet steeds de goedkoopste.

Snelle levering of wordt vermeld bij de bestelling

Heb eigenlijk nog nooit met de klantendienst contact gehad. Altijd een probleemloze bestelling en levering gehad

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met bol.com. De verzending is meestal snel en retour is geen probleem. Er is een ruime keus aan artikelen.

Zoals beloofd op tijd binnen gekregen.

Altijd vlotte levering en terugsturen is ook geen probleem. Nooit problemen ondervonden. Prima webwinkel Bol.com

Prima alles goed verpakt. En postbode altijd op afgesproken tijd

Goed vriendelijk contact

Scorekaart voor bol