bol

Gebruikers over webshop bol

Ik vindt het Super makkelijk iets zoeken bij Bol.Com en makkelijk bestellen en VOORAL GRATIS levering en al de volgende dag in huis,TOPPIE ZEG ,ECHT .

Bijna ALTIJD GRATIS en Super Snel levering een Echt TOPPIEEEEEEEEE ,Ga zo door.,daar kunnen veel bedrijven van leren .

Meteen Antwoord op jou vraag SUPER,zonder veel poes pas ,zo moet het en zonder 10 Mails moet sturen en dagen wachten op een antwoord,Houden zo Bol .

Bedankt dat je klant bij ons bent! :)

het zou top zijn dat je als veel bestellende klant niet een extra select abonnement moet betalen om extra's te krijgen. vind dat dit meer per account beheerd zou moeten worden. ik vind meer betalen voor service gewoon een ding als je al veel besteld.
service zou op klantniveau gegeven moeten worden of juist i getrokken moeten worden. stuur je vaak iets terug dan zou je daar bijv. iets mee kunnen doen. stuur je niet vaak iets retour dan zou je kunnen belonen etc etc.

Bol.com eigenlijk altijd dikke prima. soms halen ze de bezorg belofte niet. dat ligt vaak aan de vervoerder. Persoonlijk vind ik dat niet zo'n ramp. het is vaak in drukke periodes. eerder bestellen is dan 'de key'.

Bedankt voor de feedbackpunten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Levering via PostNL is een ramp. Product spoorloos, geen levering en product door BOL terugbetaald.
Wat is de zon van aankopen als de levering niet volgt? Daardoor 100 euro verloren gezien het een aankoop periode bkack friday was. Leuk en professioneel is anders.

Totaal geen levering. Product spoorloos.
Uiteindelijk betaalde BOL de waarde terug. Bestellen met leveringsdag de dag nadien, niet leveven en de promotie mislopen. Tenslotte in een winkel gekocht en 100 euro duurder. Bedankt BOL en PostNL.

Chatten is leuk, maar een rechtstrekks contact is onmogelijk. Ook een mail sturen, is onmogelijk. Als klant sta je dan in de kou.

Beste Pierre,

Bedankt voor je review. Ik wil je vragen om een e-mail te sturen naar klantenservice@bol.com met daarin de omschrijving van de klacht en een bestelnummer/klantnummer. Ook kan je ons telefonisch bereiken op NL: 030-3104999 / BE: 027- 885999. Zodra wij de mail van je hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Chantal van bol

Voor kleine specifieke producten is Bol vaak aanzienlijk duurder (tot 300%) dan ik andere webshops. Dus als je geen select hebt zou ik tocb aanraden om altijd webshops te scannen.

Als je veel besteld en select hebt is Bol de moeite. Als je weinig besteld zonder select valt de waarde van deze webshop tegen de grond.

Meestal goed, soms slecht, soms zelfs geen levering of zelfs lege doos geleverd.

extra woorde 🙄

Zoals elk bedrijf, meestal wel ok... Soms slecht. Hangt van de persoon af die je ticket behandeld.

Bedankt voor je review en je feedback! :)

Bol.com winkel is prima, maar de bezorging via DynaLogic is dramatisch. Producten beschadigen of de bezorger die gewoon niet op komt dagen.

Bol.com winkel is prima, maar de bezorging via DynaLogic is dramatisch.

Producten beschadigen, en deze beschadigingen niet mededelen aan de klant. Of helemaal niet op komen dagen, maar wel afboeken alsof de klant niet thuis is.

Als ik ooit nog iets bestel zal dat niet i.c.m. de bezorgdienst Dynalogic zijn.

De klantenservice van bol.com is vriendelijk maar is (volgens de klantenservice zelf) ook beperkt in wat mogelijk is. Gelukkig heb je wel redelijk snel een persoon aan de telefoon om je te woord te staan.

Bedankt voor je review en feedback! :)

Bol.com is een uitstekende dienst, die heel veel biedt en het valt me op, zeker met Select dat het vaker goedkoper is dan wanneer je hetzelfde op andere plekken besteld.

De bestelde zaken worden altijd goed en veilig verpakt, zodat je bestelling onbeschadigd bij je aankomt.

Bedankt voor je mooie woorden! :)

Over de producten van Bol.com en de prijs/kwaliteitverhouding ben ik al jarenlang over
het algemeen prima te spreken......
Maar dan moet het nog bezorgd worden.....en dat is in één woord DRAMATISCH...
En niet één keer maar elke keer!!
Tegenwoordig laat ik mijn artikelen maar bezorgen op " pick up point" want je wacht elke keer voor Jan l..
Laatste keer,vorige week, ik zat boven (1e etage), met in mijn achterhoofd: er wordt een pakketje bezorgd, ik heb destijds,speciaal voor bezorgdiensten als waar Bol.com mee werkt, een meertonige en langdurig aanhoudende bel aangeschaft, via Bol.com, een gemiddelde opera duurt niet zo lang als mijn bel; de werking er van ook nog gecheckt 's ochtends....
Ik zie de bezorger aankomen, ik dacht : ik wacht ff af wat er gebeurd, ik hou hem in het oog, hij loopt richting huis..ik hoor niks......ik denk na 2 minuten , ik loop ff naar beneden.....zie ik de bezorger wegrijden, zonder enige blijk van aanwezigheid te geven....geen " we hebben je gemist" kaartje ...
Ik doe de deur open.....staat het bewuste pakketje onbeheerd, interesseloos en zonder verantwoordelijkheid gevoel voor de deur nat te worden....!!!

Wat voor godvergeten service is dit joh??
Daarom is bestellen bij Bol.com een minachting naar jezelf als je deze manier van je verantwoordelijkheid nemen accepteert. Werkelijk elke pakketbezorgdienst levert serieuzer werk af dan de bijvoorbeeld post.nl, waar Bol.com mee werkt.

Verzending is in 2 woorden duidelijk te maken: waardeloos en nachtmerrie tegelijk . Producten worden, zonder aanbellen, voor de deur, of op willekeurige datum en tijd afgeleverd.

Ik heb me nog nooit serieus genomen gevoeld als ik aanmerkingen maakte over de bezorging.
Gelukkig lees ik dat steeds meer mensen deze mening zijn toegedaan

Beste Mikevb,

Chantal van bol

alles, van bestelling tot en met betaling, soepel gegaan: levering prima en mooi op tijd

degelijk verpakt in voldoende sterke verpakking, nette bezorging en ook op de aangekondigde bezorg tijd.

tot zover niets te klagen gehad, alles, van bestellen tot en met levering prima verlopen

Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent! :)

Bij Bol kun je bijna alles bestellen wat er via internet te koop is en meestal niet duurder dan elders en je hoeft niet naar een fisieke winkel waar nog wel eens wat extra´s aan je vingers blijft plakken

Meestal een dag na bestelling geleverd soms zelfs dezelfde dag. Maar zeker heel erg snel en goed verpakt

Helaas telefonisch moeilijk bereikbaar. Alleen via chat gaat wat sneller, maar de computer die hier achter zit begrijpt vaak niet wat je bedoeld. Dus soms moet je commentaar geven via een revieuw. Jammer een gemiste kans

Bedankt voor je review en feedback! :)

Eenvoudig bestelling plaatsen.
Wordt duidelijk over gecommuniceerd en bezorging/betaling is nooit een probleem geweest.
Zeer tevreden.

Bezorger kwam later dan eerder afgesproken. Ik werd later goed geïnformeerd over dag van bezorging.

Nooit nodig gehad.
Maar ik neem aan dat het prima is, net zoals de rest.

Makkelijke en goede webshop. Je kunt hier makkelijk producten bekijken en bestellen. Altijd goede ervaringen met Bol.com.

Bestelde artikelen zijn altijd goed ingepakt en goed geleverd. Ook altijd keurig geleverd door de postbezorger.

Ik had een keer de klantenservice gebeld over een artikel dat niet geleverd werd. Dit is heel goed opgelost door de klantenservice van Bol.com. Goede service.

Bedankt dat je klant bij ons bent! :)

Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat het super makkelijk is om bij bol te kopen, heb nog nooit iets vreemds mee gemaakt altijd goed , BOL GA ZO DOOR!

Bol.com is mijn favoriete app voor de meest uiteen lopende bestellingen. Voordeel is dat ik achteraf kan betalen, dus pas op het moment dat het pakketje binnen is. Altijd netjes verpakt en op tijd geleverd.

Alles wat ik bestel is altijd netjes verpakt en op tijd geleverd. Zowel rechtstreeks van Bol, als vanuit parners.

Slechts 1 keer te maken gehad met de klanten service vanwege een gescheurd product. Netjes geholpen en nieuwe product gekregen.

Bedankt voor het compliment! :)

Als ik iets zoek dan kijk ik of het ook bij Bol verkrijgbaar is, dan weet ik zeker dat als ik ook bij een partner bestel het produkt geleverd zal worden. Dat is nooit betaal zonder iets geleverd te krijgen.

Produkten zijn altijd netjes en goed verpakt en meestal met een passende verpakking. Zo komt het altijd netjes aan

Bedankt dat je bij ons winkelt! :)

Bol.com is werkelijk waar een geweldig bedrijf. Wij kopen daar werkelijk alles wat er te koop is. Wij kopen wel het liefst bij Bol als verkopende partij zelf.
Wij hebben de wasmachine en droger daar ook gekocht. Twee keer prima bezorging gehad. Netjes boven gebracht en keurig aangesloten.

Wij hebben ook een elektrische kookplaat gekocht, dat ging niet helemaal goed maar dat kwam door post NL. De kookplaat kwam defect aan en die hebben wij retour gestuurd. Keurig netjes geld terug gehad.

Wij hadden een eufy deurbel die kapot ging, ik heb hem retour gemeld en retour verzonden.
Binnen een dag stond het geld retour op mijn rekening, geen wachttijden met reparaties. Ik heb meteen weer een nieuwe eufy besteld bij Bol.

De service van Bol is super goed en ik ben en blijf een trouwe klant. Ga zo door Bol.com! 👍🏻

Alles gaat soepel en snel, als er vertraging is dan komt dat door PostNL. Die gasten zijn waardeloos. Hopelijk stapt BOL over op DHL.

Als ik ze nodig heb dan helpen ze mij super goed. Zowel telefonisch als via chat een goede bereikbaarheid. Klasse.

Bedankt voor de complimenten! :)

EDIT 2: Ik heb de algemene beoordeling met 1 ster verhoogd. Uiteindelijk heeft bol contact opgenomen en hebben ze het alsnog netjes afgehandeld.

Er is bij mij een wasmachine geleverd met schade. Ik heb meerdere keren contact gehad met de klantenservice (2x bellen, mail en chat) en kreeg te horen dat ik teruggebeld zou worden. Ik ben nu na ruim 2 dagen nog steeds niet gebeld. Ondertussen kan ik geen was draaien.

EDIT: Ik zie dat ik inmiddels een standaard reactie heb gekregen van Bol. Maar ik had al 2 maal gebeld, ik had al een mail met bestenr/klantnr + beschrijving van de situatie inclusief foto's gestuurd en ik heb ook al gechat. Heel ironisch dat er sneller op mijn review wordt gereageerd dan op mijn telefoontjes van 3 dagen geleden en mail van 2 dagen geleden..

De bestelling werd een dag te laat geleverd, maar goed, ik snap de drukte ivm BF. Echter, ik had bij bestelling een checkmark gezet bij installatie. Het eerste wat de bezorgers vroegen was of ik het zelf kon aansluiten. Ze haalden de zekeringsbouten eruit, maar ik moest bij ze aandringen om de verpakking eraf te halen en de wasmachine van het piepschuim af te tillen.
Overigens duwden ze de steekkar met wasmachine van de laadklep terwijl deze niet gelijk stond met de stoep. Dat maakte een klap en ik denk ook dat de schade daardoor is ontstaan. Toen de bezorgers weg waren merkte ik de schade op. Bolling aan 1 zijkant, wasdeur die niet dicht kan. De bouten die eruit kwamen waren ook verbogen.

Zoals hierboven al beschreven neemt de klantenservice geen contact met me op om dit op te lossen. Ik zie me haast genoodzaakt om de wasmachine maar te retourneren en ergens anders er eentje te kopen.

Beste Myst1237,

Chantal van bol

Product gekocht met Select, snelle levering en goede communicatie over de levertijd. Al met al heel goed.

De verzending was zeer snel, en er werd goed gecommuniceerd over de leverdatum. Niks te klagen.

Bedankt voor je aankopen en vertrouwen! :)

Bol.com heeft een breed assortiment en vaak goede prijzen.
Ook goede tweedehands producten zijn er te koop.
Kijk uit voor dropshipping (de troep van AliExpress tegen gewone winkelprijzen) want dat kom je ook tegen op bol.com.
Ik bestel met regelmaat wat en 1x een defect product ontvangen en toen heb ik netjes mijn geld terug gekregen en 1x een verkeerd product ontvangen maar toen heb ik later het goede toegestuurd gekregen en mocht ik het verkeerde product ook houden.

Snelle verzending en netjes verpakt. Bij bestellingen boven de € 20 is de verzending gratis.

Bij klachten snelle actie en / of geld terug. Verder heb ik niet veel contact gehad met de klantenservice

Voor ieder wat wils kan je bij onze webwinkel terecht! :)

Laptop besteld bij BOL.com maar is nooit bezorgd. Na paar keer telefonische contact met klanten service krijg ik 4 dagen later mail van klantenservice bol.com. in de mail stond dat na hun onderzoek logistiek team hoofdkantoor pakket geleverd is mij door opgegeven adres en ze hadden bewijs?? EN daarom geen terug betaling zullen doen of vervangend product sturen. Terwijl volgens track en trace pakket in landelijke sorteer centrum van DHL is (nog steeds trouwens).

ondertussen is het bedrag wel terugbetaald omdat ik ook bewijs had pakket niet geleverd was.

Beste Ibosun,

Chantal van bol.

Grote keuze, je kunt bovendien 4 uitgezochte artikelen vergelijken wat erg handig is. Ook een verlanglijstje is mogelijk, erg fijn.

Bestelde artikelen worden altijd snel geleverd en keurig verpakt, ook eventuele retouren gaat gemakkelijk en snel.

Toen ik geen kontakt konkrijgen bij een wederverkoper over een klacht, heb ik de klantenservice ingelicht en ben door hen keurig geholpen.

Bedankt dat je voor onze webwinkel kiest! :)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk