bol

Gebruikers over webshop bol

Goede website, levering en klantenservice. Goed aanbod van verschillende producten waarbij de reviews je goed op weg helpen.

Bijna altijd op tijd.

Fijne hulp via d eemail en via de telefonie.

Beste Karel,

Bedankt voor je review!

Groet, Jade van bol.com

alles is makkelijk te vinden en te bestellen. enkel de levering laat soms te wensen over.
Voor 23u besteld is niet altijd de dag erop in huis.

de levering laat soms te wensen over.
Voor 23u besteld is niet altijd de dag erop in huis.
Wel een vriendelijke chauffeur, maar het gaat te traag van magazijn naar postverdelingspunt volgens mij.

Beste Ashtaria,

Bedankt voor je feedback, we horen namelijk graag van klanten wat ze van onze website en het bestelproces vinden.

Groet, Jade van bol.com

De website bied veel keus, leuke aanbiedingen en een snelle levering.
Geen klachten tot zover

Snelle verzinding, nog nooit problemen gehad

Snelle reactie

Hi psynld,

Dankje voor je review!

Groet, Jade van bol.com

de bestelling is gemakkelijk te plaatsen en je kunt via ideal betalen.
de levertijd is bij de meeste producten erg snel. ook het retouren van artikelen gaat gemakkelijk en ik heb nog nooit geen gezeur gehad met bol.com.
ik zou bol.com aanraden.

Hoi Anna,

Bedankt voor je beoordeling!

Groet, Jade van bol.com

Goede website, tijdig geleverd en betalingsproces verliep goed.

Bestelling bij Bol zelf is zeker voor herhaling vatbaar zolang het niet alleen een portaal is voor achterliggende winkeltjes.

Hi Dvvelzen,

Bedankt voor je beoordeling!

Groet, Jade van bol.com

makkelijk te bestellen, ze hebben zo wat alles. de verzending is altijd snel.
genoeg 2e hands (studie) boeken te vinden.

groot voordeel: achteraf betalen. hierdoor voel ik geen barrière van online betalen en kan ik dit uitvoeren wanneer het mij echt uitkomt, en wanneer ik het product goed ontvangen heb.

Hi Keisers,

Dankjewel voor je review. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze betaalmogelijkheden!

Groet, Jade van bol.com

Duidelijk overzicht van het besteloverzicht, hiermee kan je heel duidelijk en simpel je bestelling plaatsen en daarna betalen.

De levering was snel, hierdoor kon ik gelijk met mijn bestelde producten aan de gang.

Ik heb duidelijk antwoord gekregen van de klantenservice op mijn vraag.

Hi Robin,

Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je goed geholpen bent door mijn collega's van de klantenservice.

Groet, Jade van bol.com

Een zeer goede webwinkel waar ik met plezier allerhande artikels bestel. Vlotte service, verzending en een groot aanbod.

Al dikwijls hier iets besteld en nog nooit was er iets niet in orde. Top!

De webwinkel is zo goed dat ik nog nooit gebruik heb moeten maken van de klantenservice, wat altijd een goede zaak is. Als deze even vlot is als het bestellen, de verzending en het aanbod kan dit ook niet stuk!

Hi Emergy,

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Groet, Jade van bol.com

Enorm goede service! Ook een goede klantendienst, ze staan altijd klaar om hulp te geven, zelfs 's nachts!

Elk product dat ik bestelde was reeds optijd en goed verpakt! Ook kon ik elk pakje volgen!

Erg goed!

Hoi Zita,

Dankjewel voor je beoordeling!

Groet, Jade van bol.com

Lekker simpel, goede web-site. Fijn thuis achter je PC de bestelling plaatsen, en een dag later ophalen bij het AH-filiaal in je buurt.
We zeggen wel eens: een kind kan de was doen, maar dat geldt hier zeker.

Het betrof een cadeau voor mijn kleindochter. Een dag later het pakket ophalen bij mijn AH filiaal

Hoi Gerard,

Dankjewel voor je mooie review.

Groet, Jade van bol.com

Goede service, je komt gemakkelijk tot het komen van een betaling. De website is zeer overzichtelijk

Altijd super snel geleverd

Wanneer je een klacht heb doen ze er ook echt wat mee

Hi Perry,

Dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website.

Groet, Jade van bol.com

Goede service, altijd optijd, bij problemen wordt er altijd een passende oplossing gezocht. Hebben ontsettend veel producten, heeft veel partners waar ook veel vandaan gehaald wordt, verschil kun je duidelijk terugzien aan bezorging na bestelling.

heel snelle levering, altijd optijd.

Hi Marriej,

Dankjewel voor de beoordeling. Mocht je toch een probleem hebben ervaren met de bezorging van een product (van bol.com of van een externe verkoper), zou je ons dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar deze review en je bestelnummer?

Groet, Jade van bol.com

Altijd een betrouwbare partner, dus ik bestel graag bij bol.com als ik moet kiezen uit verschillende leveranciers.

netjes op tijd geleverd

zaken worden prima uitgezocht indien noodzakelijk

Hi Jeanne Noelle,

Bedankt voor je mooie review!

Groet, Jade van bol.com

Prima website waar je makkelijk kan navigeren tussen de producten. Verder is bol.com ook redelijk goedkoop

Kreeg het netjes de volgende werkdag in een leuke doos binnen.

Beste Stefan,

Dankjewel voor de goede beoordeling.

Groet, Jade van bol.com

bestelling is zeer vlot en makkelijk verlopen. ik heb 's avonds besteld en de volgende voormiddag was het pakket ter plaatse. Zou hier zeker nog bestellen

Beste Drhaze,

Dankjewel voor deze review!

Groet, Jade van bol.com

goede snelle service, vooral goed dat er gelijk een mail wordt gestuurd wanneer er vartraging is en als de vertraging groot wordt zelfs korting op je volgende bestelling!

Snel, Goed verpakt en pastte zo door de brievenbus! (boek)
enige minpunt was dat de doos niet helemaal dichtgeplakt zat maar dichtgevouwen

mails wanneer je bestelling vertraging heeft en zelfs korting als die groter werd!

Beste Rhatsie,

Bedankt voor je feedback over de verpakking, ik ga het doorgeven aan de verantwoordelijke afdeling.

Groet, Jade van bol.com

Afgelopen paar weken twee zaken besteld bij Bol.com. Een telefoon (Nokia 108) en een bureaulamp.

De website is over het algemeen overzichtelijk. Bestellen en afrekenen (IDEAL) gaat vlot.

Verpakken had wel iets beter gekund. Bureaulamp is een RMA zending en had wel beter terug de verpakking in gedaan kunnen worden ('zie verder verzending').

Ik heb geen klantenservice nodig gehad.

De verzending van de telefoon ging via een KIALA afhaalpunt. Het pakket werd op tijd verzonden door bol.com ('vandaag besteld, morgen in huis'), alleen de transfer door KIALA naar het afhaalpunt duurde twee dagen, een dag langer dan beloofd.

De bureaulamp was (met PostNL) binnen vijf dagen geleverd, conform de aangegeven levertijd op de website.

Beide producten waren in een bol.com doos verpakt, maar helaas zonder bubbelwrap of andere filler. De productdozen konden dus schuiven tijdens transport. Beide productdozen toonden dan ook lichte schade aan de buitenkant.

De bureaulamp was een RMA zending, de doos was eerder geopend en aan de gebruikssporen was te zien dat de lamp al een keer in elkaar was gezet. Deze sporen waren overigens niet meer zichtbaar nadat ik zelf de lamp in elkaar had gezet. De lamp was niet heel netjes terug in de verpakking gedaan, er was veel extra tape gebruikt. Daarnaast waren vingervlekken op het metaal te zien. Die hadden wel even weggepoetst mogen worden.

Beste Skyaero,

Dankjewel voor je uitgebreide feedback. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een lamp in die staat ontvangt. Graag zoek ik het een en ander voor je uit, ik heb hier alleen wel aanvullende informatie voor nodig. Als je naar klantenservice@bol.com een bericht stuurt met daarin het bestelnummer en een verwijzing naar deze review, dan neemt er zo spoedig mogelijk iemand contact met je op.

Groet, Jade van bol.com

alle verzendingen zijn altijd vlot verlopen en volgens de opgegeven termijn, vaak zelfs sneller. ben er content van

een pakket was niet aangekomen ( fout bij de post) . na contact op te nemen met de klantendienst onmiddellijk een nieuw pakket verzonden gekregen

Beste Phil,

Dankjewel voor je beoordeling. Fijn om te horen dat mijn collega's bij de klantenservice je probleem direct voor je hebben opgelost!

Groet, Jade van bol.com

Ik bestel vaak via bol.com en heb nog nooit problemen gehad. De prijzen zijn vaak goedkoper, zeker tijdens de bulkdeals, etc.
Leveringen zijn ook altijd op tijd.

Beste CptHomer,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling!

Groet, Jade van bol.com

Duidelijk over het product en bestel en betaalwijze. Bezorging is snel en netjes.
Soms met zoeken naar een product veel extra producten die niet relevant zijn bij de zoekterm.
Veelzijdig, veel te vinden en te bestellen.

Snel en netjes verzonden, goed verpakt.
Duidelijke informatie omtrent verzending op de site.

Hoi Cleo,

Dankjewel voor je feedback en positieve review.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk