bol

Gebruikers over webshop bol

Fijne webshop waarin veel te vinden is, goede service en snelle levering! Veel leuke acties en weinig 'vervelende' mailtjes met aanbiedingen etc.

Hoi Matthijs, bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle van bol.com

Altijd leuke aanbiedingen,soms sterke koopjes.Altijd op tijd geleverd.
zeer ruime keuze.Verzendingen zijn steeds zeer goed verpakt.

Beste Meneer, goed om te lezen dat je geniet van onze service en ons assortiment. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Een enorm assortiment, en surfend langs verwante suggesties een hoop leuks ontdekt! Snelle verzending enveilige betaalmogelijkheden

Hoi Jochem, leuk om te lezen dat je geniet van onze winkel. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk om de gewenste producten te vinden. Bestelling wordt snel op de post gedaan en bestelling vaak snel binnen. Ook het tweedehands gedeelte werkt erg goed

Hoi Marcha, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je ook geniet van onze tweedehands producten. Groet, Michelle van bol.com

bestelling plaatsen gaat makkelijk, prijzen zijn goed en als je een account hebt en regelamtig besteld krijg je soms kortingen.
Verder overzichtelijke site met leuke dagdealtjes.

heel makkelijk je pakket volgen, prima

een keer gebeld, zeer goede service toen.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen waar je tevreden over bent. Groet, Michelle van bol.com

Artikelen op site goed te vinden, duidelijke bestel procedure, verschillende betaaloptie's behalve de gebruikelijke Ideal ook acceptgiro achteraf...

Duidelijke communicatie over levering, levering binnen vermelde tijd.

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Goede site, spullen worden zeer snel en goed geleverd. Betalen gaat altijd op een veilige manier.

Hi Jurrycurry,

Bedankt voor je review!

Groet, Jade van bol.com

Goede site met handige zoekmogelijkheden.
Altijd goed geleverd.
En ook over terugsturen en terugbetalen wordt niet moeilijk gedaan.

Bij mij is altijd alles goed aangekomen

Een keer iets niet kunnen leveren en dit is snel en kordaat opgelost

Bol.com heeft : Goede prijzen, snelle levering, duidelijke taal, overzichtelijke site, prima voorwaarden, prettige klantenservice

Via de website kun je je pakket al snel volgen. Veel updates van waar het pakket is en hoe laat je het kan verwachten.

Hoi Eefje, bedankt voor je mooie woorden en je beoordeling. Leuk! Groet, Michelle van bol.com

Goede site met handige zoekmogelijkheden.
Altijd goed geleverd.
En ook over terugsturen en terugbetalen wordt niet moeilijk gedaan.

Bij mij is altijd alles goed aangekomen

Een keer iets niet kunnen leveren en dit is snel en kordaat opgelost

Hoi Ed, bedankt voor je mooie beoordeling en je leuke feedback. Een fijn weekend alvast. Groet, Michelle van bol.com

Makkelijk bestellen, achteraf betalen. Duidelijk proces met mogelijkheden. Helder uitgelegd en goed te volgen via mail

Supersnel compleet

Bij missend dopje aan buggy snel geholpen en ontbrekend onderdeel toegestuurd gekregen

Hoi Minke, bedankt voor je mooie beoordeling. Leuk om te lezen waar je tevreden over bent. Groet, Michelle van bol.com

Op dinsdag een xbox one besteld, de volgende dag lag het pakket al klaar bij het afhaalpunt.

Aangezien ik overdag niet thuis ben is het ideaal dat ik het na het werk mijn bestellingen van bol bij de Albert Heijn kan oppikken! Top!

Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat het allemaal zo snel verlopen is. Bedankt voor je beoordeling en geniet van je Xbox. Groet, Michelle van bol.com

Het ideal systeem werkt foutloos en wordt snel verwerkt, hierdoor kan er direct gestart worden met klaarzetten van de order.

Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je artikel wordt verstuurd en wanneer er verwacht wordt dat je pakketje wordt bezorgd.

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je geniet van onze service. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Zoals altijd top. Om 22:00 besteld volgende dag om 13:00 de pakketboer al aan de deur. Dus goed en snel

Zoals hierboven gezegd snel en goed

Beste Meneer/Mevrouw, fijn dat je geniet van onze service. Bedankt voor je beoordeling! Groet, Michelle van bol.com

Betaling met ideal gewoon uitstekend geen klachten over wordt goed geregeld.
Koop graag bij bol.

Haal altijd bij een afhaalpunt AH op geen probleem krijg bericht wanneer het daar is werk uitstekend en hoef niet thuis te blijven.

Beste Meneer/Mevrouw, goed om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Ze bezorgen ontzettend snel en staan garant voor hun producten. Bij een fout of defect wordt dit direct goed gemaakt.

Super snel!

Hoi Ruud,

Bedankt voor je review!

Groet, Jade van bol.com

Ik bestel niet zo heel vaak bij bol.com. Maar als ik het doe, is de service zonder meer uitstekend. Snelle levering, heel duidelijk te volgen wanneer je pakje zal worden bezorgd.

Bij mijn meest recente bestelling werden twee spullen apart geleverd. Omdat het blijkbaar niet anders kon, alle begrip voor. Maar ik kon exact zien wanneer het zou worden geleverd.

De online-helper vind ik maar niets. Maar als je mensen aan de lijn krijgt, doen ze echt hun best om je te helpen.

Beste Meneer/Mevrouw, wat goed om te lezen waar je allemaal tevreden en ontevreden over bent. Bedankt voor je beoordeling. Fijn weekend alvast. Groet, Michelle van bol.com

Ik bestel altijd veel boeken op bol.com omdat ik van lezen houd. Het bestellen gaat altijd heel gemakkelijk, en de prijzen zijn goed in verhouding. De levertijd is ook erg kort, meestal heb je de bestelling de volgende dag al in huis. helemaal prima dus! Ik heb één keer een beschadigd boek ontvangen, maar deze kon ik zonder probleem heel gemakkelijk (en snel) ruilen voor een ander exemplaar. Al met al ben ik zeer tevreden over bol.com en bestel hier ook graag spullen.

Hoi Suzanne,

We horen graag van onze klanten hoe ze onze levering en service hebben ervaren. Bedankt voor het delen van je mening!

Groet, Jade van bol.com

Overzichtelijke website met snelle levering zoals beloofd.
Prijzen zijn daarnaast ook nog interessant en gemakkelijk te vergelijken.
Top!

Perfect zoals beschreven, snelle levering

Hi Peter Paul,

Bedankt voor je beoordeling. We zien je graag snel weer terug op bol.com!

Groet, Jade van bol.com

Bol.com is nog steeds de eerste winkel wasr ik aan denk als ik wat wil kopen. Ik kan er nog steeds per acceptgiro betalen. En dat komt soms heel goed uit.

Er is maar 1 keer iets mis gegaan. En dat werd gelijk goed op gepakt eb verwerkt. Voor de rest altijd op de beloofde tijd geleverd.

Nette en snelle afhandeling van boven genoemde probleem.

Hoi Estecher,

Fijn om te lezen dat je blij bent met onze betaalmethodes. Bedankt voor deze beoordeling.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk