Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenMakkelijk bestellen achteraf betalen met ideal top snelle levering prijs kwaliteit prima goed bedrijf met prima produkten
VerzendingSnelle levering keurig op tijd netjes verpakt
KlantenserviceKeurig te woord gestaan altijd klantvriendelijk
Hi Esmeralda,
Fijn dat je zo tevreden bent over onze service!
Groet, Jade van bol.com
Makkelijk bestellen, gelijk zien wanneer je hem kan verwachten en betaling rechtstreeks via ideal na de betalingsmail, ideaal.
Ooit al wat teruggestuurt, ook geen probleem!
Snelle levering en er wordt altijd aangegeven of het op voorraad is, makkelijk!
Hoi Niesje1973,
Dankje voor je review. Goed om te lezen dat je onze betaaloptie als gemakkelijk ervaart.
Groet, Jade van bol.com
Kon mijn inktcartridge direct vinden, besteld en de andere dag in huis, was de goede cartridge, huismerk, lekker goedkoop en werkt prima.
VerzendingBrievenbuspakje, dus hoefde niet thuis te blijven voor de postbode.
Beste Vutnico,
Dankje voor je review. Fijn dat het helemaal gelukt is met de cartridge!
Groet, Jade van bol.com
Altijd zijn de bestellingen goed en op tijd bij bol.com. Aanrader!
Alleen de beschikbaarheid van boeken mag van mij nog breder zijn.
Altijd zijn de bestellingen goed en op tijd bij bol.com. Boeken altijd goed en degelijk verpakt. Top!
Makkelijk te gebruiken en veel keuze in de verschillende methodes om te betalen. Alles zeer duidelijk
VerzendingZeer snelle levering en alles is goed verpakt.
Hi Thomas,
Dankje voor de positieve review!
Groet, Jade van bol.com
Een duidelijk en veelzijdig aanbod, uiterst net afhandeling en levering. Kan dan ook alleen maar zeggen, super services en een aanrader.
VerzendingEn snel en correct verzending.
Hoi digimaster56,
Bedankt voor je review over bol.com!
Groet, Jade van bol.com
Bol.com is duidelijk en overzichtelijk. Product makkelijk gevonden en tegen een scherpe prijs. Bol.com doet wat ze beloven.
VerzendingLevering is snel en goed verpakt. Je kunt in de gaten houden waar de bestelling zich bevindt. Levering komt op tijd.
Bol.com heeft een zeer ruim aanbod aan producten, maar soms zijn er producten elders goedkoper.
KlantenserviceSlecht eenmalig beroep moeten doen op de klantenservice en dat verliep heel vlot!
Mijn pakketje bevatte enkel de verpakking/handleiding/etc maar geen gsm, vermoedelijk dat een van de bezorgers ermee weg is. Dit kon ik niet met concreten bewijzen aantonen, maar toch geloofden de klantenservice me en heb ik onmiddelijk het bedrag van mijn bestelling teruggestord gekregen.
Eenvoudig bestelproces, bluray boxset van Star Wars gemakkelijk en snel besteld. Zoals altijd hier eigenlijk geen commentaren op te leveren. Optie tot achteraf betalen aanwezig bij deze bestelling.
VerzendingTijdig geleverd op afgesproken datum. Degelijk verpakt.
Snelle levering, website is makkelijk in gebruik. Alles wordt duidelijk weergegeven. Afhandeling van bestelling is ook gemakkelijk
Prijzen op internet kunne dagelijks veranderen. Dus steeds rondkijken. Maar de leveringen ban Bol in een Kialapunt zijn superhandig. Ik heb al vaak besteld en tot nu toe nog geen enkel probleem gehad.
VerzendingHeel snel afgeleverd in mijn Kialapunt. Perfect verlopen.
Bol is gemakkelijk ... dat vooral.
Maar wel opletten met de prijs.
Sommige producten zijn bij bol.com een pak duurder dan in de winkels.
normaal altijd tevreden over Bol.com. De site zelf is goed te overzien, en handig in gebruik.
Nadelen; - geen mogelijkheid een groot product te ruilen.
- geen mogelijkheid om een nieuw product te verekenen met
betaald defect apparaat.
Update 30/09 - Een email gehad van Bol.com dat zij het geld bedrag snel terug zouden storten, ongeveer een week nadat ik het aparaat retour had gezonden stond het op mijn rekening.
Het product zat in een piepschuim verpakking, en werdt netjes over de drempel geleverd.
KlantenserviceMij werd door de klantenservice verteld dat ik mijn product retour kon sturen via mijn account, en gelijk een vervangend product kon aanvragen. Dit was niet mogelijk.
Retour procedure gestart, en daarna de klanten service gebeld, toen werd mij verteld dat je niet kon ruilen als het een groot product was, en de retour melding kon niet meer veranderd worden.
Nu krijg ik binnen 2 weken een e-mail met informatie over hoe ik mijn geld terug krijg.
Update 30/09 Na een week stond het geld weer op mijn rekening, review aangepast.
Beste Jordy,
Heel vervelend dat je bestelling niet naar wens is. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de terugbetaling van jouw bestelling.
Jolanda webcare bol.com
Altijd scherpe prijs, leuke aanbiedingen, veel op voorraad, de site werkt overzichtelijk en alles is hierdoor goed te vinden
VerzendingNog nooit problemen ondervonden. Altijd snel geleverd, nooit schade en nieuwe ophaaldienst is erg prettig
supermakkelijk gezocht item te vinden en daarna te betalen. ook zeer tevreden over de opvolging (status bestelling, leveringsadres, ...)
Verzendinglevering zoals voorzien op juiste tijdstip en locatie
Klantenservicejuistee informatie en hulp
Uitgebreid assortiment, website is gemakkelijk in gebruik. Steeds snelle levering. Ik lees ook altijd graag de reviews voor ik iets koop.
VerzendingSnelle levering.
Ik bestel altijd graag bij Bol.com. Snelle levering en wanneer je geen betaalmogelijkheden bij de hand hebt kun je ook bij aflevering betalen.
VerzendingSnel geleverd
Beste Bernardus,
Dankjewel voor je positieve review!
Groet, Jade van bol.com
Goede en snelle service, prijzen blijf ik toch vergelijken want die zijn niet altijd voordeliger bij bol
VerzendingSnel!
Klantenservicevirtuele inlichtingen service is niet echt een meerwaarde, beter mailen of bellen.
Snelle levering, goed verpakking zoals van bol . com gewend. Past door brievenbus, ook heel handiig
VerzendingVoldoet aan alle verwachtingen
Met airmiles "gratis" een tonercassette gescoord, mooi toch?
En meteen de volgende dag bezorgd. Toner werkt prima.