bol

Gebruikers over webshop bol

Was goed te doen. Goed proces en makkelijk te bestellen allemaal. Bestelling was snel binnen

Hoi Laszlo, bedankt voor je feedback en geniet van je bestelling. Groet, Michelle van bol.com

Goede service en een uitgebreid assortiment. ook het Nintendo assortiment is uitgebreid in t-shirts enz!topp

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je geniet van ons assortiment. Groet, Michelle van bol.com

Ondanks dat er veel te bestellen is, mis ik toch vaak de wat goedkopere versies van produkten.

Ik vind het jammer, dat ik betalen moet voor verzending, als het pakketje licht en klein genoeg is om door een brievenbus te passen. Ik moest dus nu bedenken wat ik erbij wilde bestellen. Ik begrijp heus wel dat dat een commerciele bedoeling heeft, maar iemand met maar weinig geld, kan niet zomaar lukraak wat gaan aanschaffen, daar moet over nagedacht worden.

Hoi Questin, ik begrijp je ontevredenheid. Bedankt voor je feedback. Een fijn weekend alvast. Groet, Michelle van bol.com

Zeer mooie overzichtelijk website met scherpe prijzen.
30 dagen op zicht geeft voor mij als klant een rustig en veilig gevoel.

Pakket is zeer netjes verpakt in een doos, tijden het bestelling proces wordt je keurig op de hoogte gehouden.

Als je vragen hebt, en ze kunnen op dat moment geen duidelijk antwoord geven wordt je op een later tijdsstip terug gebeld met het goede antwoord.

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je geniet van onze service. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Duidelijke site met goede zoekmogelijkheden. Met behulp van filters kun je snel je zoekopdracht verfijnen

De levertijd die was aangegeven klopte. Ook is aan te geven dat producten met verschillende levertijden gelijktijdig geleverd mogen worden.

Hoi Harry, goed om te horen dat je geniet van onze website. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Het was heel makkelijk om de juiste spullen te vinden in de webshop. Hele duidelijke site en snelle levering.

Hoi Daan, leuk dat je tevreden bent over onze website. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Bol.com is een veelzijdige winkel met een ruim arsortiment. Goede prijsverhoging en goede klantenservice. Al vaker wat besteld en altijd tevreden.

Snelle levering van producten

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je zo tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Fijne webshop waarin veel te vinden is, goede service en snelle levering! Veel leuke acties en weinig 'vervelende' mailtjes met aanbiedingen etc.

Hoi Matthijs, bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat je tevreden over ons bent. Groet, Michelle van bol.com

Altijd leuke aanbiedingen,soms sterke koopjes.Altijd op tijd geleverd.
zeer ruime keuze.Verzendingen zijn steeds zeer goed verpakt.

Beste Meneer, goed om te lezen dat je geniet van onze service en ons assortiment. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Een enorm assortiment, en surfend langs verwante suggesties een hoop leuks ontdekt! Snelle verzending enveilige betaalmogelijkheden

Hoi Jochem, leuk om te lezen dat je geniet van onze winkel. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Duidelijke en overzichtelijke site. Makkelijk om de gewenste producten te vinden. Bestelling wordt snel op de post gedaan en bestelling vaak snel binnen. Ook het tweedehands gedeelte werkt erg goed

Hoi Marcha, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat je ook geniet van onze tweedehands producten. Groet, Michelle van bol.com

bestelling plaatsen gaat makkelijk, prijzen zijn goed en als je een account hebt en regelamtig besteld krijg je soms kortingen.
Verder overzichtelijke site met leuke dagdealtjes.

heel makkelijk je pakket volgen, prima

een keer gebeld, zeer goede service toen.

Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Leuk om te lezen waar je tevreden over bent. Groet, Michelle van bol.com

Artikelen op site goed te vinden, duidelijke bestel procedure, verschillende betaaloptie's behalve de gebruikelijke Ideal ook acceptgiro achteraf...

Duidelijke communicatie over levering, levering binnen vermelde tijd.

Beste Meneer/Mevrouw, leuk om te lezen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com

Goede site, spullen worden zeer snel en goed geleverd. Betalen gaat altijd op een veilige manier.

Hi Jurrycurry,

Bedankt voor je review!

Groet, Jade van bol.com

Goede site met handige zoekmogelijkheden.
Altijd goed geleverd.
En ook over terugsturen en terugbetalen wordt niet moeilijk gedaan.

Bij mij is altijd alles goed aangekomen

Een keer iets niet kunnen leveren en dit is snel en kordaat opgelost

Bol.com heeft : Goede prijzen, snelle levering, duidelijke taal, overzichtelijke site, prima voorwaarden, prettige klantenservice

Via de website kun je je pakket al snel volgen. Veel updates van waar het pakket is en hoe laat je het kan verwachten.

Hoi Eefje, bedankt voor je mooie woorden en je beoordeling. Leuk! Groet, Michelle van bol.com

Goede site met handige zoekmogelijkheden.
Altijd goed geleverd.
En ook over terugsturen en terugbetalen wordt niet moeilijk gedaan.

Bij mij is altijd alles goed aangekomen

Een keer iets niet kunnen leveren en dit is snel en kordaat opgelost

Hoi Ed, bedankt voor je mooie beoordeling en je leuke feedback. Een fijn weekend alvast. Groet, Michelle van bol.com

Makkelijk bestellen, achteraf betalen. Duidelijk proces met mogelijkheden. Helder uitgelegd en goed te volgen via mail

Supersnel compleet

Bij missend dopje aan buggy snel geholpen en ontbrekend onderdeel toegestuurd gekregen

Hoi Minke, bedankt voor je mooie beoordeling. Leuk om te lezen waar je tevreden over bent. Groet, Michelle van bol.com

Op dinsdag een xbox one besteld, de volgende dag lag het pakket al klaar bij het afhaalpunt.

Aangezien ik overdag niet thuis ben is het ideaal dat ik het na het werk mijn bestellingen van bol bij de Albert Heijn kan oppikken! Top!

Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat het allemaal zo snel verlopen is. Bedankt voor je beoordeling en geniet van je Xbox. Groet, Michelle van bol.com

Het ideal systeem werkt foutloos en wordt snel verwerkt, hierdoor kan er direct gestart worden met klaarzetten van de order.

Er wordt duidelijk aangegeven wanneer je artikel wordt verstuurd en wanneer er verwacht wordt dat je pakketje wordt bezorgd.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk