Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenGoede shop. Tot nu toe heb ik geen klachten. Bol.com is een van de online winkels waar ik met een gerust hart zaken aanschaf. Ik vergelijk uiteraard wel de prijzen met de "echte" winkels en andere betrouwbare webshops.
VerzendingTot nu toe bijna altijd stipt op tijd. Een enkele keer een nalevering, maar dat is eerder uitzondering dan regel
KlantenserviceIk denk goed, want ik heb er nooit echt contact mee gehad. Zijn er ergens opmerkingen over dan is de berichtgeving vanuit Bol netjes en correct.
Hoi Johan,
Goed om te horen dat je de prijzen blijft vergelijken. Dat houdt ons scherp. En dankjewel voor je positieve beoordeling!
Groet, Floor van bol.com
Uitstekende webwinkel. Groot assortiment, altijd snelle levering. Wij hebben na vele bestellingen nog nooit een probleem ondervonden.
VerzendingLevering vlot en verder ook prima. Ook verschillende tweedehands boeken gekocht. Altijd in de beloofde staat en over het algemeen vlot en goed verpakt geleverd door de verkoper.
KlantenserviceEigenlijk nooit de klantenservice nodig gehad, dat zegt al genoeg, toch?
Hoi Jack,
Dankjewel voor je beoordeling. Top dat je zo'n tevreden kant van ons bent!
Groet, Floor van bol.com
Bedrijf doet wat ze beloven, snelle levering, eventueel retour zenden is nooit een probleem. Prima service!
VerzendingSnelle verzending, mocht de levering via een 'partner bedrijf' gaan, duurt het iets langer, maar dat wordt keurig aangegeven.
Hoi Kamellielot,
Dankjewel voor deze super positieve reactie!
Groet, Floor van bol.com
Je krijgt wat je koopt. Heel tevreden over de snelle levering en de geleverde kwaliteit.
Hoi Pouillie,
Wat goed om te lezen! En we gaan voor die 3 keer 5 sterren.
Groet, Floor van bol.com
Tal van producten met een goede levering, soms een beetje aan de prijzige kant. Aan te raden!
VerzendingVoor 23u besteld is daadwerkelijk de volgende dag in huis, enough said!
Hoi m4rcobij1,
Dankjewel voor je positieve review en je waardevolle feedback over de prijzen.
Groet, Floor van bol.com
Prima geregeld, achteraf betalen mogelijk helemaal goed. Je weet nu zeker dat je het juiste hebt ontvangen
VerzendingNooit problemen en als het niet leverbaar is wordt dit gemeld
KlantenserviceNog niet nodig gehad
Hoi Kristel,
Dankjewel voor het delen van je mening, super!
Groet, Floor van bol.com
Super winkel, snel bezorgd en makkelijk betalen, ook met airmiles! Het spel dat ik kocht - projectcars is even wennen maar gaat ongetwijfeld voor veel speelplezier zorgen
Netjes op tijd verzorgd en inzicht in wanneer het komt. Snelle levering kon bij dit product, had het binnen een dag al in huis!
Hi Davider,
Dat spel gaat je vast veel gameplezier opleveren! Dankjewel voor je beoordeling.
Groet, Floor van bol.com
heel veel keuze in de producten en goede prijs en kwaliteitsverhouding. Een hele snelle service en het pakketje wordt netjes de volgende dag thuis bezorgd.
VerzendingPakketjes worden snel thuis gestuurd, vaak al de volgende dag of eventueel afgeleverd bij een AH in de buurt!
KlantenserviceDe keren dat ik te maken heb gehad met de klantenservice ben ik heel goed en duidelijk geholpen!
Hoi Jade,
Wauw drie keer vijf sterren, dankjewel!
Groet, Floor van bol.com
behoorlijk moeten zoeken naar het juiste spel voor onze gameconsole. Type gameconsole ingegeven, krijg je toch nog spelletjes voor andere consoles te zien. Ik vind dat zeer hinderlijk.
VerzendingBestelling was een week eerder in huis dan aangegeven.
Hoi Xshayara,
Wij willen graag een zo breed mogelijk aanbod laten zien, maar ik snap dat dit voor jou niet nodig was aangezien je al precies wist wat je zocht.
Top dat de verzending van je bestelling zo snel ging!
Groet, Floor van bol.com
Veel keuze, snelle levering, terugsturen zonder problemen mogelijk. Om te shoppen moet je de deur niet meer uit ...
VerzendingSteeds op tijd ... nog nooit teleurgesteld geweest !
KlantenserviceNog niet in aanraking mee gekomen... gelukkig maar.
Hoi Joyce,
Haha inderdaad voor het shoppen hoef je de deur niet meer uit!
Groet, Floor van bol.com
De bestelprocedure is zeer eenvoudig. De verzending liet een steekje vallen. De verpakking is uitstekend.
VerzendingDe zending is 2x aangeboden. De eerste keer was ik wel thuis en heb de auto van PostNL gezien in de straat en heb de chauffeur zien zoeken. Ik heb dus 2 dagen huisarrest gehad.
Hoi Henk,
Ai, twee dagen huisarrest is natuurlijk echt niet de bedoeling. Wat vervelend. Toch dankjewel voor het delen van je feedback.
Groet, Floor van bol.com
Geweldge ervaringen ook wanneer je je bestelling als kado
op een ander adres laat bezorgen
Zoals boven geweldig alleen maar goede ervaringen
KlantenserviceGeweldig geholpen toen mij bestelde sinterklaas kado niet kompleet bleek te zijn
snel en tot volle tevredenheid opgelost
Hoi Ekijram,
Wauw driemaal 5 sterren, super! Bijna alweer Sinterklaas.. Op naar een volgende positieve ervaring.
Groet, Floor van bol.com
goede levering van bol mooi op tijd zo alles is aan geven op de sit van bol
altijd goed dus bij bol en altijd goed geprijsd
gewoon goed levering bij bol de volgde dag al binnen alles je het voor 23:00 uur bestelt heb
Hi Marcel,
Dankjewel voor deze top beoordeling. Kan niet beter!
Groet, Floor van bol.com
Online informatie klopt altijd met wat er uiteindelijk wordt geleverd, prijzen behoren meestal tot de voordeligste van de markt en leveringstermijnen worden steeds nagekomen.
Hoi Jessie,
Wat goed om te merken dat je zulke positieve ervaringen hebt!
Groet, Floor van bol.com
Nog nooit problemen gehad met bestellen bij bol. Producten worden altijd op de beloofde dag geleverd, en het assortiment is gigantisch. Prijzen zijn af en toe wel aan de hoge kant.
Hoi Tim,
Dankjewel voor je goeie beoordeling en je feedback over de prijzen. Dit nemen we zeker mee.
Groet, Floor van bol.com
De producten in de webshop zijn makkelijk te vinden. Ik ben iemand die vooral naar reviews kijkt en die zijn van een product gemakkelijk te bekijken. Bij het bestelproces is helemaal duidelijk waar ik mij bevindt in het proces en hoe ik verder moet.
VerzendingDe levering is perfect. Ze geven precies de dag en tijd aan wanneer je pakketje binnenkomt en geven je mogelijkheden om het bij punten in de buurt te bezorgen. Ideaal.
KlantenserviceToen ik de Playstation 4 wit bij hun kocht, vroeg ik me af waarom de tweede controller pas weken later kon komen. Door te bellen hebben ze me exact uitgelegd dat één controller zich standaard bij de PlayStation wordt meegeleverd, waarbij de tweede controller losse producten zijn. De witte hadden ze niet meer op voorraad en ik kreeg mijn tweede controller uiteindelijk twee weken eerder dan gepland.
Hoi Serfenia,
Fijn dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice en top dat je zo'n geode beoordeling hebt gegeven!
Veel gameplezier in de toekomst!
Groet, Floor van bol.com
zeer goede service en afhandeling van bestellingen.
dit is de site waar men veilig online kan winkelen.
een aanrader voor elk een.
een zeer tevrede klant
Hoi Marc,
Wat een tevreden klant, super! Dankjewel voor je beoordeling.
Groet, Floor van bol.com
Alles is gemakkelijk te zoeken op de site is soms goedkoper of soms iets duurder dan ergens anders , dus goed uitkijken ik heb een droogkas besteld die 200 € goedkoper is identiek dezelfde . koopje .
Verzendinglevering via DYNALOGIC uitstekend sturen een email wanneer het geleverd wordt op welke tijdstip. bv tussen 14u00 en 17u00. gemakelijk
Klantenservicenog niet nodig gehad .
Hoi Rikske,
Dankjewel voor je feedback over onze nieuwe leverancier Dynalogic. Dit is erg waardevol!
Groet, Floor van bol.com
Zeer correct, levering gebeurt enorm snel. Helemaal niets op aan te merken. Nog geen ervaring met klantenservice gehad.
Hi Uterror,
Wat een top beoordeling! Dankjewel voor het delen.