Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenSlechts één maal probleem gehad via betalen in de app, verder gaat dit altijd goed.
KlantenserviceVan het kastje naar de muur. Uiteindelijk wel goed geholpen.
Beste Meneer/Mevrouw, dat klinkt niet heel goed. Hopen dat het de volgende keer beter gaat. Wel bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Snelle en goede levering, makkelijk te bestellen. veel actie's en gemakkelijk achteraf te betalen. veel op voorraad.
Hoi Jacco, bedankt voor je beoordeling en leuke reactie. Groet, Michelle van bol.com
Goede overzichtelijke website, snelle afhandeling van bestelling en afrekenen van de produkten. Alles dus naar volle tevredenheid afgehandeld.
VerzendingSnelle levering zoals beloofd, geen problemen gehad. Ondanks dat het vlak voor kerst was, was het bestelde product op tijd in huis
Beste Meneer/ Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent. Groet, Michelle van bol.com
Snelle levering, zelfs vlak voor de feestdagen, stevig verpakt en goede kwaliteit produkt. Zeer tevreden dus!
VerzendingSuper snel en stevige verpakking.
KlantenserviceZeer snelle response bij vragen en verdere opvolging. Super!
Hoi Phil, wat een super reactie. Bedankt hiervoor. Groet, Michelle van bol.com
De bestelling van de Salora 49LED9102CS Zwart ging goed, alles was duidelijk en ging zonder problemen. Van elke stap ontvingen we een bericht (email)
VerzendingDe bezorgdienst Dynalogic (via bol.com) heeft een slechte ervaring opgeleverd, herhaaldelijk uitgestelde levertijden en geen terugkoppeling wanneer dit dan wel geleverd zal worden. Track en Trace websites welke niet of nauwelijks bereikbaar zijn. Uiteindelijk heeft Dynalogic ook het verkeerde product meegenomen wat na ruim 20 dagen in een annulering van de order heeft geresulteerd.
KlantenserviceDe klanten service van Bol.com is goed, bereikbaar en behulpzaam. Bol.com heeft keer op keer getracht de bestelling bij Dynalogic door te voeren maar helaas zonder succes. De klantenservice van Dynalogic is onbereikbaar en heeft ook nog eens een 0900 nummer welke € 0,45 p/m (max € 52!!) ter belasting voor de klant doorrekent. Kortom; Bol.com ga weg bij Dynalogic en kies een professionelere bezorgdienst.
Beste Meneer/Mevrouw, jammer dat het bij de levering niet goed ging. Ik wil je wel bedanken voor je beoordeling en je feedback. Geniet van je televisie! Groet, Michelle van bol.com
Niet altijd de beste prijs, maak vaak ook wel en dan zijn de overige voorwaarden en het gebruikersgemak redenen om steeds terug te keren. Bestellen gaat altijd makkelijk, ook op de iPad.
VerzendingVrijwel altijd op tijd de volgende dag binnen, soms niet maar dat kwam tot nu toe altijd door vertraging bij PostNL. Zelfde dag bij Albert Heijn is ook top en goedkoop. Albert Heijn is daarnaast sowieso handig, bv om een pakketje bij terugkomst van vakantie op te halen.
KlantenserviceRetour sturen is makkelijk en gratis via Albert Heijn. Service bij een kapotte paraplu die niet meer verkrijgbaar was, was prima: kreeg het geld terug na het opsturen van de paraplu.
hoi Ukijaki, goed te horen dat je over het algemeen tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Bestellen gaat altijd vlot en makkelijk, communicatie is goed en als producten via een andere leverancier lopen (bijv. dieren producten) nemen ze verantwoordelijkheid. Betalen gaat easy, je kunt zelfs later betalen (kan handig zijn). Gewoon erg fijne webshop.
VerzendingSnel en duidelijk☺
Hoi Meggie, wat een leuk reactie. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Duidelijk aangegeven op de site. Eenvoudig alle stappen te doorlopen via winkelwagen naar de betaling.
VerzendingAltijd de volgende dag in huis, je kunt ook kiezen om het zelf af te halen bij een zelfgekozen pickup-point.
KlantenserviceKlacht is prima afgehandeld, defect artikel werd na aantal weken gebruik kosteloos omgeruild.
Beste Meneer/Mevrouw, goed om te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Makkelijk, snel, eenvoudig om te bestellen en ook om te retourneren met gemakkelijke afhaling in de afhaalpunten
Hoi Nick, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Je kan ook met airmiles betalen en alle andere standaard betaalmethodes zo als iDEAL. Prima!
VerzendingMeestal kun je de producten de volgende dag al in huis hebben of anders naar een pick-up point laten sturen en daar ophalen.
KlantenserviceKomen altijd met een snelle een duidelijke oplossing.
Hoi Edi, leuk om te lezen dat je geniet van onze winkel. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Bol.com is altijd een super gemakkelijke website te gebruiken de website is super overzichtelijk en het is 2x clicken om iets te bestellen
VerzendingLevering was op tijd en netjes verpakt
KlantenserviceKlanten service was niet nodig dus nvt.
Beste Meneer/Mevrouw, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Prima webshop! Bol.com heeft een zeer uitgebreid assortiment en de producten zijn vaak voordeliger dan in andere webshops/winkels. Snelle levering, goede service.
VerzendingDe producten worden altijd snel en in een goede staat geleverd.
Hoi Sandra, bedankt voor de prachtige beoordeling. Leuk! Groet, Michelle van bol.com
Als ik iets nieuws nodig heb kijk en vergelijk ik altijd als eerste bij Bol.com. En ook deze keer kwam het mij het voordeligste uit. Gemakkelijk om te bestellen en betalen, vooral als men een account heeft.
VerzendingOp zaterdag besteld en de maandag mooi op tijd geleverd zoals aangegeven bij mijn orderbevestiging
Hoi Marc, leuk om te horen dat je als eerste bij ons op de site kijkt. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Ik bestel regelmatig producten bij Bol.com en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Altijd een zeer snelle service en de prijzen zijn ook altijd zeer scherp. Zeker een aanrader dus!
Hoi Lennerth, goed om te horen. Laten we dat zo houden. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Bol.com is een prima internetwinkel, overzichtelijk, eenvoudig en snel! Wij kunnen hem aan iedereen aanraden!
Hoi Suvabe, leuk dat je ons bij anderen aan zal raden. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
prima bedrijf, breed assortiment, goede servic.
Zoeken op de site is minder, zeker igv technische producten met veel keuze is niet te zoeken op allerlei kenmerken.
Nadeel vind ik al die toeleveranciers dat als er wat is je contact met de toeleverancier moet zoeken, dan kan je net zo goed daar direct bestellen als bol.com het niet heeft. Verder top.
Snel en conform afspraak
Klantenservice- service is perfect. Gemerkt bij defecte laptop, keurig afgehandeld.
- qua technische kennis voor ondersteuning bij keuze product scoort de concurrent Coolblue een stuk beter.
Hoi Irene, bedankt voor je feedback en je mooie beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Snelle verzending, goede acties. Kortom niets dan goeds als je wat rond kijkt op de site
Hoi Sjala, leuk dat deze reactie niets dan goeds is. Bedankt hiervoor. Groet, Michelle van bol.com
Het overzicht bij Bol laat wel eens te wensen over, zoeken en filteren op bepaalde kenmerken is lastig, vergelijken tussen producten is wel mogelijk. Maar al boven al is bol.com een site waar veel producten leverbaar zijn. En de verzendkosten zijn heel laag tot gratis. De verlanglijstjes zijn handig als een artikel niet leverbaar is. De levering is heel snel behalve bij bestellingen in het weekend, maar dat lijkt me logisch.
VerzendingHet bestelde product was snel in huis, de afbeeldingen en de geboden informatie waren duidelijk en naar waarheid.
KlantenserviceAls je een artikel besteld dat niet voldoet aan de beschrijving is het vrij eenvoudig om dit te retourneren of te annuleren. De klantenservice is hierin zeer behulpzaam en correct.
Beste Meneer/Mevrouw, bedankt voor je beoordeling. Heel leuk om te lezen hoe je over ons denkt en vooral dat je tevreden bent. Groet, Michelle van bol.com
Altijd de producten makkelijk te vinden. Goede en zeer snelle service . Ook als er per abuis iets niet goed is dan direct actie en refund . Makkelijk betalen met digitale accept
Zeer fijn ook
Snel geleverd. Zorgvuldig verpakt.
Hoi Sinojo, goed te horen dat je tevreden over ons bent. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com
Bestellen ging soepel, net als het afrekenen. In de bevestigingsmail stond dat de bestelling door de brievenbus bezorgd zou worden, wat uiteindelijk niet het geval bleek te zijn.
Hoi Racsoo, goed te horen dat het bestellen soepel verliep. Bedankt voor je beoordeling. Groet, Michelle van bol.com