Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenhele goede en overzichetlijke website.
top website ik bestel altijd bij bol.com
ze verkope echt mega veel
veel automatische goede antwoorden.
Hartelijk bedankt voor je review. Leuk dat enthousiasme van je.
Jolanda
Overzichtelijke website. Levertijd tot nu toe altijd zoals vermeld. Vriendelijke service op helpdesk. Fijn ook dat cadeau verpakt kan worden.
VerzendingVtech-speelgoed: zoef zoef dieren... Dolle pret thuis voor de kinderen. Gekocht voor dochter van net 2, maar oudste van 5 speelt er ook nog mee.
KlantenserviceVriendelijke man die ik nodig had toen ik zelf wat wilde plaatsen op bol.com op de tweedehands afdeling (boeken).
Leuk he de zoef zoef dieren........
ik wens je veel succes met de verkoop van jouw spullen via onze website.
Jolanda
Goede service, Verzending altijd op tijd( volgende dag) Vertrouwde winkel waar ik graag bestellingen plaats.
VerzendingVerzending altijd goed verpakt.
KlantenserviceVia de chat klacht besproken en opgelost. top service.
Snelle service, vaak de volgende dag al geleverd. Klantvriendelijk en een heel erg groot assortiment
Een en al positiviteit. Super dat je doorgeeft tevreden te zijn.
Jolanda
de bestelling via Bol.com was probleemloos; betrof wel een produkt via een externe verkoper Van gils Electronica
Verzendinger werd per vergissing een verkeerd artikel afgeleverd, welke wij moesten retourneren. Pas na extra klacht werd het juiste artikel door de externe verkoper een week later geleverd. Nu 2 weken later krijgen wij bericht van de externe verkoper als zou het verkeerd geleverd en door ons teruggestuurd artikel niet bij hen teruggekeerd zijn. gelukkkig kunnen wij via de website van DPD bewijzen dat zij deze wel degelijk terug ontvangen hebben.
Klantenservicede service en inlichtingen via Bol.com zijn correct; echter niet via de externe verkoper
Oeps, wat vervelend. Is het intussen al goedgekomen? Zo niet, neem dan even contact op met onze klantenservice en refereer naar dit bericht, dan zorg ik dat er een oplossing komt.
Jolanda
Zoals gewend snelle bestelling met dadelijke betaling en levering binnen èèn dag,
ook dat is gebruikelijk bij Bol.com
Bol.com heeft een enorme aanbieding wat erg handig is! Het is jammer dat vaak als je een product koopt deze daarna snel véél goedkoper word aangeboden. Ik bestel altijd super veel bij bol.com en zou het zelf leuk vinden als ze met een hogere korting zouden komen i.p.v. de €2,50 bij hele grote bestellingen! Verder is het een handige site, overzichtelijk en duidelijk!
VerzendingSoms komen artikelen wat beschadigd aan, ik denk dat dit de maken heeft met de verpakkingen. Vaak zitten gekochte artikelen in of véél te grote dozen of juist véél te kleine dozen. Verder is er een snelle verzend datum, duidelijke richtlijnen en je weet goed wat je kunt verwachten.
KlantenserviceDe mensen die ik tot nu toe aan de telefoon hebben gehad waren erg vriendelijk en niet te beroerd om je te helpen! Goede klantenservice dus!
Hartelijk bedankt voor jouw feedback. Dit neem ik mee en leg het bij de juiste afdeling neer. Hoe meer feedback, hoe beter wij de wensen van onze klanten leren kennen en daarop kunnen anticiperen.
Jolanda
Bestelling gemakkelijk betaald en besteld goede webshop, snelle verzending, de klantendienst nog niet nodig gehad
Het gaat gesmeerd, lees ik. Top. Bedankt voor het delen.
Jolanda
Ik ben altijd zeer tevreden met de service en het aanbod van bol.com, voordelige prijzen zijn ook mooi.
VerzendingGratis verzending is top.
Fijn dat je aangeeft dat je ons waardeert.
Jolanda
gebruiksvriendelijke site, goede prijs/kwalitiet verhouding. veel productkeus, hoewel alles behalve boeken vrij prijzig is (bijv woon assecoires etc)
Verzendingmeestal op tijd binnen, soms vertraging
Klantenserviceniet altijd even vriendelijk of kundig personeel. Als je klachten hebt worden ze niet echt serieus genomen, en afgedaan als lastig of gezeur.
Over het algemeen tevreden, begrijp ik. Je voelt je alleen niet altijd goed geholpen door onze klantenservice. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling.
Zijn er nog vragen of opmerkingen over onze klantenservice wat je graag met ons wilt delen, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com. Als je refereert naar deze review, wordt jouw bericht doorgestuurd naar het hoofdkantoor en nemen wij contact met je op.
Jolanda
Producten zijn goed te vinden op de website. Er is voldoende keus aan producten. Snelle levertijden.
VerzendingTot nu toe elk besteld product geleverd volgens afspraak
Ruime keus in de producten. Producten vaak de volgende dag al in huis. Bekend en vertrouwd om bij Bol.com te bestellen.
VerzendingDe levering is meestal al de volgende dag, en anders binnen 2 dagen. Erg snel en betrouwbaar
KlantenserviceIk heb wel eens een vraag gesteld, en heb direct goed antwoord gekregen. Prima klantenservice.
Bol.com werkt handig en makkelijk. De website is overzichtelijk van het begin tot het eind. Alles werkt zoals het hoort te werken. Nog nooit eerder problemen mee gehad. Zeker een aanrader
Bedankt voor je positieve review. Goed te lezen dat je zo tevreden bent.
Jolanda
Duidelijk en overzichtelijke site producten gemakkelijke te vinden en te bestellen enig nadeel het instellen van het factuuradres en afleveradres twee keer bevestigen
VerzendingSnelle vlotte levering
KlantenserviceVlot en duidelijke
Snap dat het lastig kan zijn om het factuur- en besteladres 2x te moeten bevestigen. We moeten er wel zeker van zijn dat je bestelling naar het juiste adres wordt gestuurd, vandaar.
Jolanda
Goede webshop, duidelijke informatie voorziening. Overzichtelijke opmaak. Ook zijn de prijzen scherp en doen deze niet onder voor andere sites.
VerzendingBestellingen worden snel afgeleverd. En als ze niet direct de volgende dag worden afgeleverd dan wel binnen de afgesproken tijd.
KlantenserviceWeinig van toepassing, maar als je ze nodig hebt dan is het goed.
Beter om de klantenservice niet nodig te hebben, ook al is deze goed.
Bedankt voor je review. Zijn we blij mee.
Jolanda
Ik ben heel tevreden van BOL, zowel kwaliteit als snelheid. Wat minder goed is , is de snelheid waarmee ze je een refund geven als je producten terugstuurt. Ook als ze wat niet voorradig hebben, kan het behoorlijk lang duren vooraleer het in huis is. Best is ook hun prijzen altijd te vergelijken met andere sites.Maar voor het overige prima site.
Verzendingsupersnel
Klantenservicealtijd vriendelijk, gedienstig
Bedankt voor je review! De feedback over de retourverwerking en de voorraad heb ik doorgegeven aan mijn collega's, dank hiervoor! Op deze manier kunnen wij onze winkel iedere dag beter maken.
Groet,
Kirsten van bol.com
Niet altijd de goedkoopste, maar erg prettig dat ik de spullen bij de AH in de buurt kan ophalen, op deze manier hoef ik geen buren lastig te vallen. Het zou erg mooi zijn als ze deze mogelijkheid ook zouden bieden voor de andere winkels die op Bol.com adverteren.
VerzendingBestelling kunnen ophalen bij de AH op een tijd die mij uitkwam. Geen buren hoeven lastig te vallen. Product was verder prima verpakt.
KlantenserviceHet meest positieve over de klantenservice is eigenlijk dat ik ze nog nooit nodig heb gehad.
Beste klant,
Bedankt voor je mooie review! Goed idee om de mogelijkheid om bestellingen bij AH afhaalpunten te laten leveren ook voor externe verkopers aan te bieden. Ik geef deze feedback meteen door! Ook is het leuk om te lezen dat je onze klantenservice nog nooit nodig hebt gehad; goed teken!
Dank voor het vertrouwen in ons en een fijne dag toegewenst.
Groet,
Kirsten van bol.com
Bij de eerste ontvangst was het product kapot. Is wel snel vervangen en professioneel opgelost. Maar als hetzelfde product van 58 euro, 3 weken later bij de mediamarkt te koop is voor 15 euro voel je je toch bekocht. Product is een senz automatic storm paraplu.
VerzendingZonde van het geld om zo een klein product in zo een grote doos te versturen. Hadden we 10 van deze producten ingepast.
KlantenserviceSnel en professioneel vervangen.
Beste Jwjmaes,
Kan me voorstellen dat je ervan baalt wanneer precies hetzelfde artikel zoveel goedkoper is. Was het geen aanbieding van de Mediamarkt?
Heeft onze klantenservice het al voor je opgelost? Zo niet, stuur dan een e-mail naar klantenservice@bol.com, verwijs naar deze review en we gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen.
Jolanda bol.com webcare
Ik vond dat het proces tot en met de betaling zeer efficiënt verloopt, en snel wordt afgehandeld.
VerzendingMet mijn ervaring met de levering van het bestelde product ben ik enorm tevreden, ene dag besteld en volgende dag in huis.
KlantenserviceZeer deskundig
Hoi Leni, bedankt voor de prachtige beoordeling! Groet, Michelle van bol.com
Breed assortiment en snelle levering. Ook communicatie verloopt via diverse kanalen heel soepel. Mocht je iets retour willen sturen dan gaat dit heel soepel.
Altijd even rondkijken, maar kom vaak weer bij Bol terecht.
Snel en altijd goed verpakt. Fijn zo'n doos die berzorgd wordt.
Heel klantgericht en snel. Ingewikkelde zaken kunnen moeizaam lopen