bol

Gebruikers over webshop bol

Geweldig. Ik heb 2 soorten merken van kleurpotloden besteld en het ene product was niet de volgende leverbaar, maar het het 1e product wat wel leverbaarbaar was, werd gewoon gelijk verzonden en kwam de andere dag gewoon binnen. En een dag daarna mijn andere kleurtjes. :D

Echt gewoon geweldig!!! Een aanrader

Vriendelijke klantenservice, nemen de tijd voor je.

Hoi DarkMagican,

Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent! En heeeerlijk om nu lekker creatief aan de slag te kunnen met je nieuwe kleurpotloden sets! Enjoy!

Groet, Floor van bol.com

Zoals belooft het PlayStation spel meteen de volgende dag geleverd voor de kinderen, konden ze er meteen mee spelen!

Hoi JJacobs3,

Mooi dat je bestelling zo soepel is verlopen. Dat geeft jou lekker rust nu de kids onder de panne zijn :)

Groet, Floor van bol.com

25 Januari The Division gold besteld met de optie achteraf betalen.
Echter gisteren een korte email gekregen van bol.com dat ze hem niet kunnen leveren ondanks eerdere toezeggingen.
Deed altijd mijn pre-orders bij bol aangezien hun altijd netjes op release leveren, echter kan dit wel eens een laatste keer worden.

Edit.
Even later kwam er een mail dat er door een technische fout alle pre-orders gecanceld waren, Echter diende je deze zelf opnieuw te bestellen en werd je bestelling niet weer actief gemaakt.
Wederom besteld dus en nu in afwachting van de levering, zal dan ook de review verder aanpassen als deze binnen komt.

Reactie van de klantenservice zelf was wel snel, echter kwam het wel dat de mail van bol.com sneller was dan de mail van de klantenservice dat er opnieuw besteld kon worden.
Dat kan dus nog wel ietsjes beter.

Hoi Tha_Crazy,

Ik verwijs je graag naar de e-mail die je vabmorgen van ons hebt ontvangen. Hier staan verdere instructies in. Mocht je de e-mail niet in je reguliere inbox kunnen vinden, kijk dan ook in je Spam-folder.

Groet, Floor van bol.com

Bol.com is niet voor niks Nederlands' grootste webwinkel. Bestellingen worden netjes en op tijd geleverd.

De belofte 'vandaag besteld, morgen in huis' wordt waargemaakt.

Dank je wel voor je positiviteit Ronald! En super dat je dit wilt delen.

Fijne dag!

Groet, Floor van bol.com

Uitstekende webshop met enorm assortiment.
Vooral de mobiele app is echt fijn en in combinatie met betaal app is een bestelling echt zo gedaan.

1 keer een probleem gehad met wasmachine. Die is echt na 1 belletje uitstekend opgelost. Echt goed.

Hoi Leon,

Wat leuk om te horen dat je het gebruik van de mobiele app zo prettig vindt. En super dat het probleem met je wasmachine destijds ook kundig afgehandeld is. Daar gaan we voor!

Groet, Floor van bol.com

Mijn favoriete webshop. Ik koop er graag vanwege de snelle levering en het uitgebreid assortiment

Veel sneller dan verwacht! Jammer dat Albert Heijn het enige ophaalpunt is.

Zelf een fout gemaakt tijdens het bestellen en gebruik van een cadeaukaart. De meneer aan de telefoon heeft mij duidelijk uitleg gegeven en alles is uiteindelijk goed gekomen.

Hoi DiederikZ,

"Mijn favoriete webshop" >> Wat een groot compliment, dank je wel!
Fijn dat ook jouw ervaring met onze Klantenservice je goed is bevallen.

Groet, Floor van bol.com

De Bestelling was makkelijk en snel besteld. Het pakkertje was ook heel snel behandeld en besorgd

Was heel snel gekomen

Hoi AstridR,

Goed om te lezen dat je zo snel van je bestelling kon genieten!

Groet, Floor van bol.com

Hele goede service. Goede prijst/kwaliteit verhouding. Heb al heel veel besteld bij bol.com en heb altijd een goede ervaring gehad.

Hele snele levering.

Aardige klantenservice, snelle hulp bij vragen.

Hoi Jordi450,

Wauw een betere beoordeling kan niet! Super, dank je wel!

Groet, Floor van bol.com

Heldere procedure waarbij je precies weet waar je bent in het proces, zonder verborgen kosten en met heldere informatie over levering.

Vrijwel alle bestellingen op tijd en snel geleverd. Hierbij is BOL.com uiteraard afhankelijk van bezorgdienst, maar ik ben zeer tevreden.

Als ik een vraag had werd dit via chat of via email kundig en snel beantwoord. Nooit telefonisch contact gehad, dus hier geen mening over.

Hoi Marcelj77,

Hartelijk dank voor je verhelderende feedback! Dat wordt heel erg gewaardeerd.

Groot assortiment;
Snelle levertijden;
Reviews op de site zijn vaak behulpzaam;
Degelijke klantenservice;
Gratis verzenden vanaf €20

Orders kunnen beter ingepakt worden en de dozen zijn scheise.

De verzending is snel en je krijgt gratis verzenden bij orders vanaf 20 euro maar ze moeten artikelen echt eens leren inpakken. Er wordt nooit geen verpakkingsmateriaal gebruikt en dat soort vaak voor lichte schade. Zonde.

Prima klantenservice die meestal behulpzaam is. Voor de chat moet je vaak wel lang wachten.

Hoi Henshin,

Wat een uitgebreide feedback heb je gegeven. Super, dank je wel. Zeker ook jouw opmerking over de lange wachttijden van de chat is erg waardevolle informatie voor ons.
Het verpakken van onze producten kan inderdaad beter, Het heeft onze aandacht.

Nogmaals dank en groet,
Floor van bol.com

Een mooie en zeer overzichtelijke site met een zeer uitgebreid aanbod. Voor elk wat wils.

's Avonds om 20.00 bestelt en de volgende ochtend werd het product al om 9.00u geleverd. Wat wil je meer.

Hoi Jos,

Wat geweldig he dat je je producten zo snel kunt ontvangen. Leuk dat je dit benoemd! Dank je wel.

Groet, Floor van bol.com

Ik ben over het algemeen zeer tevreden met Bol.com; vooral het erg ruime aanbod en de steeds correcte bestelling spreken me aan. Nog nooit problemen gehad.

Alles perfect in orde, geleverd binnen de gestelde termijn en goed verpakt.

Hoi Diederik,

Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaringen. Geweldig om te lezen!

Fijne dag en groet,
Floor van bol.com

Vlotte site, enkel was het wat zoeken om mijn ssd schijf in een andere capaciteit te vinden

Hoi PCracer,

Is het intussen gelukt met het vinden van de juiste capaciteit? Zo niet, dan kan je ons altijd bellen he? We staan dag en nacht voor je klaar!

Groet, Floor van bol.com

Bestellingen gaan snel en gemakkelijk. Ik heb nog geen enkel probleem gehad met bol.com Alles altijd netjes op tijd. Veel betalings mogelijkheden end een goede klantenservice.

Altijd op de tijd dat je het hebt gesteld.

Ze helpen je altijd graag met problemen en begeleiden je.

Hoi LovelyAbyss,

Mooi dat je ook met onze Klantenservice geode ervaringen hebt. Dat vinden we erg belangrijk en natuurlijk altijd leuk om te horen.

Groet, Floor van bol.com

Het proces verloopt erg vlot, is eenvoudig te doorlopen, zonder problemen naar de finale betaling

Hoi MaredsousMetHam,

Fijn dat de betaling zonder problemen is verlopen. Daar gaan we voor! Veel plezier met je aankoop.

Groet, Floor van bol.com

de betaling verliep vlot, duidelijke informatie over verzending en aankomst. ik ben telkens zeer tevreden.

Fijn dat je zo tevreden bent over ons, Charlotte. Super om te lezen!

Groet, Floor van bol.com

Bol.com is een duidelijke en overzichtelijke website. Alles is goed te vinden, en de prijzen zijn acceptabel.

Het afhalen van mijn pakket bij de AH is echt geweldig. Je kan het gewoon halen wanneer jij tijd hebt, wat beter is dan de hele dag thuis wachten tot er iemand aanbelt.

Hoi Ruben,

Ja dat is echt een topservice he? Leuk dat dit zo goed werkt voor jou!
Fijne dag!

Groet, Floor van bol.com

Snelle levering, overzichtelijke facturen, goed klantencontact, makkelijk retourneren, ook verkoopmogelijkheden en tweedehandsboeken, ik ben zeer tevreden over de producten die geleverd worden.

Pakket wordt altijd netjes op tijd bezorgd.

Goed telefonisch te bereiken en bereid om te helpen.

Hoi mvdb1992,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Erg blij mee.

Groet, Floor van bol.com

Ik bestel al jaren bij bol.com, goede service, altijd optijd gelevert, en uitstekende kwaliteit. Ben altijd tevreden

Hoi Xlilianefftink,

Drie keer 3 sterren. Een super beoordeling. Hartelijk dank!

Groet, Floor van bol.com

Als ik iets op internet zoek is het bijna altijd via Bol.com te bestellen.
En dan ook nog voor een goede prijs. Fijn dat een bedrijf als bol.com bestaat.
Makkelijk en vooral betrouwbaar.

De afgesproken levertijd wordt altijd nagekomen. Makkelijk te traceren waar het product zich bevindt en wanneer het geleverd wordt.

Hoi Willy B,

"Fijn dat een bedrijf als bol.com bestaat" Wow, dat is nog eens leuk om te lezen! Dank je wel.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk