Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenProduct (Google Chromecast) om 23.00 uur besteld en toch al de volgende dag in huis, heel netjes.
VerzendingWordt prima op de hoogte gehouden vande status (zelfs via Google Now).
Beste Fleshi,
Al veel plezier gehad van je Google Chromecast? Bedankt voor het delen van je ervaring!
Groet, Jade van bol.com
Ik heb een game in pre-order gezet bij Bol.com. Netjes conform de afspraak op de dag van release thuis bezorgt. Altijd ruime keuze en goede prijzen. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar bieden prima kwaliteit
Beste Supernova,
Dank je wel dat je als gamer voor onze website kiest. Vaak krijg je bij een pre-order ook nog leuke extra's, zoals uitrustingen voor de game. Maar dat wist je vast al ;-).
Groet, Jade van bol.com
De website geeft een ruime sortering van printers en ik heb er een uitgekozen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De printer werd snel geleverd en werkt nu prima.
VerzendingLevering verliep snel en volgens de toegezegde datum zoals vermeld in de bevestigings-email
Beste klant,
Leuk om te zien dat onze website je naar een nieuwe printer heeft geleid. Fijn dat deze in de smaak valt.
Groet, Jade van bol.com
elke keer dat ik hier bestelde is dat op nette wijze uitgevoerd, boeken, inktpatronen, noem maar op...
Verzendingaltijd levering op de afgesproken tijd
Klantenserviceik heb nooit klachten gehad, dus een prima klantervaring
Beste Pippin,
Goed om te horen dat je zo enthousiast bent. Dan zijn wij het ook meteen over jou!
Groet, Jade van bol.com
alleen maar goede dingen over te zeggen, nooit geen problemen gehad. het proces van betalen gaat ook erg makkelijk.
Verzendingspullen worden altijd netjes en heel bezorgd.
Klantenserviceals je iets vraagt zoeken ze het altijd netjes voor je uit. en helpen ze je waar nodig is.
Beste klant,
Wat een lof, dank je wel! We staan in de toekomst ook graag voor je klaar.
Groet, Jade van bol.com
je kan makkelijk je bestelling plaatsen en de betaling gaat vlug en goed en word vlug geleverd
Verzendingvlug geleverd aan huis
KlantenserviceHelpen altijd zo goed en veel ze kunnen
Beste Candyke,
Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaringen met ons te delen. Dank je wel!
Groet, Jade van bol.com
Ik zocht vervangende batterijen voor mijn 360 wireless en de Orb Dubbele Play & Charge Kit kwam opvallend goedkoop uit de bus. Plus de reviews waren uitermate positief.
VerzendingDonderdag betsteld, vrijdag in huis. Precies zoals op de site vermeld stond.
Beste klant,
Fijn dat je via bol.com goedkope batterijen hebt kunnen vinden. We zien je graag terug op onze website.
Groet, Jade van bol.com
Makkelijke website, door zoekfunctie kom je direkt bij het produkt dat je zoekt
Snelle verzending.
Vandaag besteld , morgen in huis
Snelle verzending.
Vandaag besteld , morgen in huis
Beste Y Harteveld,
Bedankt dat je op Tweakers een recensie hebt geschreven. Veel zoekplezier op bol.com!
Groet, Jade van bol.com
we hadden een product geselecteerd meer konden dat type niet met de Bol.com kadekaart afrekenen.
Verzendingafhalen op het geselecteerde punt, super handig.
Hoi Sylvia,
Dank voor je recensie. Onze klantenservice (klantenservice@bol.com) staat voor je klaar als je nog hulp nodig hebt met je cadeaukaart.
Groet, Jade van bol.com
Geen negatieve ervaringen gehad. Snelle bezorging en het is goed verpakt. Het is fijn om hiermee te bestellen
Hi Michiel,
Dank je wel voor je recensie. Geniet van de laatste zonnestralen deze week!
Groet, Jade van bol.com
Tot nu toe geen negatieve ervaringen gehad, Als er al iets was, werd dit probleemloos opgelost.
VerzendingGeen negatieve ervaringen gehad met betrekking tot de leveringen
KlantenserviceNooit klachten gehad.
Beste klant,
Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om wat leuks over ons te schrijven. Dat horen we graag!
Groet, Jade van bol.com
snelle levering, makkelijk, ruime keuze, ook tweedehands artikelen. Fijne en makkelijke website waar veel te vinden is.
Verzendingsnel, netjes verpakt, kreeg nog een code als dank voor de snelle bestelling voor een extra optie in het playstationspel dat ik had besteld.
Klantenserviceeigenlijk geen ervaring mee, ik heb nooit contact op hoeven nemen
Beste klant,
Dank je wel voor je recensie. Veel plezier met je game!
Groet, Jade van bol.com
Bestellingen worden altijd zeer snel geleverd. Hier kun je op bouwen. Ik beveel deze webshop bij iedereen aan.
VerzendingLaatst nog snel een verjaardagscadeau besteld, was precies op tijd binnen. Toppie.
Beste klant,
Dank je wel voor het vertrouwen!
Groet, Jade van bol.com
Levering is altijd op tijd, ze hebben een ruim assortiment, producten worden aangeboden tegen scherpe prijzen
Verzendingna een paar dagen in huis
Dank je wel, Sanne, voor deze positieve woorden.
Ik wens je een zonnige dag toe!
Groet, Jade van bol.com
Uitstekende webshop. het plaatsen van je bestelling gaat enorm simpel en vervolgens krijg je het snel en goed thuis geleverd.
Beste klant,
Bedankt voor je positieve review!
Groet, Jade van bol.com
Ik ben erg tevreden over bol.com. als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst bij bol.con om te kijken of ze het hebben en of het daar het voordeligst is. Meestal is dat dan ook zo. Al heel lang ben ik al klant bij bol.con en het is in die tijd maar één keer misgegaan. Ik had 2 kadootjes besteld voor mijn neefje en er was toen maar één verzonden terwijl op de bon gewoon 2 artikelen was aangegeven. Ik heb toen contact opgenomen met bol.com en ik ben toen vriendelijk geholpen. Ze hebben uiteindelijk het tweede artikel zo spoedig mogelijk nagezonden zonder enige toestand of moeite.Kortom; ik ben gewoon zeer tevreden!
VerzendingWat er staat aan leveringsduur klopt altijd. Erg fijn, meestal de volgende dag al in huis.
Beste klant,
Dank je wel voor je review. Fijn dat het probleem met je bestelling naar tevredenheid is opgelost. Ik hoop dat je neefje blij was met zijn cadeautjes.
Groet, Jade van bol.com
Producten waren goed geprijsd. Snelle levering. Alleen zat er een vouw in een LP-hoes (had 3 dingen besteld). Deze was dus niet goed verpakt. Zelf had ik geen zin om te klagen hierover, dus heb het maar zo gelaten, maar eindscore kan deze keer niet hoger zijn dan voldoende. Vorige keren een betere ervaring
Verzendinger zat een vouw in de LP-hoes. Was dus niet goed verpakt. Zelf had ik geen zin om te klagen hierover, dus heb het maar zo gelaten.
Beste Tom,
Wat vervelend! Ik kan me voorstellen dat je hier niet over wilde klagen, maar je hebt natuurlijk wel recht op een goed product. Als je hier nog op terug wilt komen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice en dan helpen zij je verder. Dat geldt ook voor toekomstige bestellingen; onze 'klantenservice-deur' staat altijd open :-).
Groet, Jade van bol.com
Heel makkelijk de artikelen te vinden en in de winkelwagen te plaatsen.
Minpunt is dat je men niet meer kan betalen met VVV bon maar daar eerst een bol cadeaubon van moet kopen wat weer 3 dagen extra gaat duren.
Volgens afspraak geleverd.
Hoi Ztonio,
Dank je wel voor je feedback. Ik snap dat je dat niet zo handig vindt. Ik geef het door aan de betreffende afdeling.
Groet, Jade van bol.com
Duidelijk en overzichtelijk bestellen , zeer scherpe prijzen dus verder zoeken niet nodig , mag je proberen maar deze prijzen zijn zeer scherp en betalen zo simpel als wat via ideal
Verzendingkeurig netjes op lokatie zoals vooraf vermeld
Beste Jos,
Wat een fijn bericht, dank je wel!
Groet, Jade van bol.com
+Makkelijk besteld, groot assortiment, snel bezorgd, vele betalingsmogelijkheden o.a. Afterpay en prima service! Al vaker besteld. altijd tot volle tevredenheid.
Verzending+ snelle verzending, gratis verzending vanaf 20€, duidelijk info over verzenddatum/ontvangst
+ altijd goed en netjes verpakt
+ telefonisch snel te bereiken, per mail goed te bereiken
+ eventuele klacht/probleem word serieus genomen en goed en netjes opgelost
Hoi Stipje,
Bedankt voor je leuke review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze betalingsopties en klantenservice. We zijn blij je deze opties te kunnen bieden.
Groeten, Jade van bol.com