Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenGoede prijzen, niet te duur. Het bestellen ging erg makkelijk en je hoeft niet per se een account aan te maken zoals bij sommige andere sites. Makkelijk en snel betalen via IDeal
VerzendingHet werd snel bezorgd en de verzending was niet te duur.
Beste Aoyuka,
We zijn blij te horen dat je het bestelproces als gemakkelijk hebt ervaren. Zo zien we het graag!
Groeten, Jade van bol.com
Is een uitstekende service prijzen zijn goed vergeleken met andere plekken en snel te betalen via ideal zal er zeker weer gebruik van maken
Beste,
Bedankt voor je recensie!
Ik wens je een hele fijne middag toe.
Groet, Jade van bol.com
Altijd fijn website en ook dat keer weer een prima service. Geen problemen en het pakket werd op tijd afgeleverd!
Beste klant,
Wat een positief berichtje op de dinsdagmiddag, leuk om te lezen!
Groet, Jade van bol.com
Meerdere malen wat bij Bol.com besteld. Tot nu toe enkel tevredenheid. Alles wat ik tot nu toe besteld heb werkt naar behoren, is onbeschadigd.
Enkel het bezorgen van tweedehands producten (via bol.com maar door derden verzonden) kan soms lang duren.
Producten worden altijd in goede staat geleverd volgens afspraak (tenzij een externe partij, zoals de bezorger zelf, een fout maakt).
KlantenserviceDe webcare via twitter voldoet volledig aan mijn wensen!
Beste klant,
Deze tevredenheid houden we graag vast! :-)
Ik geef je complimentje door aan ons webcare team.
Groet, Jade van bol.com
Hele fijne winkel met snelle en goede levering. Mocht het niet naar wens zijn dan wil bol.com dat graag weten zodat wij naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.
Beste klant,
Bedankt voor dit leuke berichtje! We staan inderdaad graag voor je klaar als er iets niet naar wens is. Dus als er nog dingen zijn, dan mag je altijd contact met ons opnemen.
Groet, Jade van bol.com
Nog nooit problemen gehad rondom een bestelling. Altijd zijn de producten op de aangegeven dag aanwezig en in goede staat.
VerzendingJe kunt op de hoogte blijven van je bestelling, dit is heel handig.
Beste Jippe,
Fijn om te horen dat je tevreden bent.
We zien je graag weer snel terug bij bol.com.
Groet, Jade van bol.com
Héél toegankelijk proces, feilloze opvolging en communicatie, tot aan het tijdstip dat de zending on road gaat. Daarna blijft de klant thuis tot op het tijdstip van de levering. Naar mijn mening toch wel een vervelende situatie.
VerzendingUitstekend verpakt, prima bescherming. Correcte aflevering.
Klein minpuntje dat misschien beter kan, het toekennen van een tijdslot van levering. Met de moderne logistieke middelen en vormen van communicatie is het mogelijk om een tijdslot van 2 à 3 kenbaar te maken. Hierdoor wordt vermeden dat de klant een ganse dag op zijn levering zit te wachten.
Beste klant,
Dank je wel voor je feedback. Heel begrijpelijk dat je liever niet de hele dag thuis zit. Via de track & trace op de website van PostNL zie je meestal wel een tijdsvak, dus daar kun je nu wat meer informatie vinden. Ik ga je bericht doorgeven aan de betreffende afdeling. Op dit moment kun je het wachten in elk geval voorkomen door het af te laten leveren op een afhaalpunt.
Groet, Jade van bol.com
Het proces tot aan de betaling was helder en goed te begrijpen. Zeker wel goed.
VerzendingHet pakket was geleverd in een goede beschermende doos die in goede staat was. Er was geen beschadiging.
Beste klant,
Bedankt voor je positieve berichtje. Je mag natuurlijk van ons verwachten dat het onbeschadigd aankomt, maar het is toch leuk dat je het nog even vermeldt :-).
Fijne middag!
Groet, Jade van bol.com
Smartphone besteld die binnen twee maanden kapot is gegaan. Aan begin was de helpdesk nog OK maar op bepaald moment toen ik zei dat ik afstand wilt nemen van het toestel hebben ze mij gewoon genegerd.
Toestel die binnen het garantie periode kapot gaat door het fout bij het update van fabrikant, is geen goede smartphone. Maar erger is dat ik een factuur kreeg van 260 euro terwijl de toestel zelf allen 230 kost. Er moest een "moederbord" vervangen worden. Op dit toestel is een FRP lock aanwezig die je vrij makkelijk er af kan halen om de recovery.img te uploaden. Dat was de enig probleem met toestel. Maar er dient een moederbord daarvoor vervangen te worden. Toen besloten om afstand te nemen van dit mislukte telefoon en webwinkel.
Was ok volgende dag binnen, verpakking was stevig.
KlantenserviceMeerdere mails waar je letterlijk niets aan hebt. In de zin van "wij doen iets aan maar jij moet wachten" etc. Tot dat je op bepaald moment hoort dat het onderzoek niet meer nodig is vanwege dat ik aan had gegeven dat ik afstand wilt nemen. Maar die 230 euro die ik in de prullenbak die bol.com wordt genoemd daar over wordt niets gezegd.
Hi Masterdrive,
Heel vervelend dat je niet naar je zin geholpen bent. Ik herken je verhaal uit andere reviews en wil je nogmaals graag verzoeken om de gegevens van deze bestelling te sturen in een e-mail naar klantenservice@bol.com ovv deze review. Er neemt dan zo spoedig mogelijk iemand contact met je op.
Groet, Margot van bol.com
Heb laatst bij bol.com de corsair MM300 muismat gekocht. Op het moment van kopen leek bol.com de goedkoopste prijs te hebben. Ik heb deze 's middags besteld en de volgende dag had ik hem al in huis.
VerzendingHet pakket werd de volgende dag al geleverd. Ik heb ervoor gekozen deze af te laten leveren bij een bol.com afhaalpunt in de dichtsbijzijnde Albert Heijn, prima service!
Hoi Jelle,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je aankoop. Veel plezier met je muis!
Groet, Margot van bol.com
Bestelling was makkelijk te vinden, gebruik van cadeaukaart erg eenvoudig en levering was zoals altijd snel.
Hoi Magicsean,
Wat heerlijk om deze positiviteit te lezen op de vroege morgen.
Groet, Floor van bol.com
Makkelijk mijn product kunnen vinden. Aangekomen product was zoals verwacht in zeer goede staat. ideaal te combineren met andere producten door nog meer korting te pakken. Kenmerkend voor zo'n site als dit!
Helemaal top.
Leuk om te merken dat je zo wegwijs bent op onze website, Tijs!
Groet, Floor van bol.com
Een bestelling is snel en eenvoudig geregeld! De levering is altijd keurig op tijd. Bij ons is iedereen enthousiast over Bol.com!
VerzendingSupersnelle levering, sneller dan vele andere online winkels
KlantenserviceDirect een antwoord en een passende oplossing, dus ook de klantenservice is perfect geregeld bij Bol.com
Beste Jellilyfee,
Driemaal alle sterren, wat een compliment!
Super dat je je beoordeling met ons wilt delen.
Groet, Floor van bol.com
Het komt allemaal mooi op tijd zoals ik hieronder ook heb aangegeven, verder is het ook makkelijk te vinden op de site
VerzendingLigt altijd op me te wachten als ik terug kom van werk 👍
KlantenserviceIk heb nooit de klantenservice van bol.com nodig gehad 👍
Zeer goede website alles makkelijk te vinden en voor een zeer scherpe prijs.Kom vaker terug
Hoi Freek1970,
We zien je heel graag vaker terugkomen! Dank je wel voor je beoordeling.
Groet, Floor
Ruim aanbod, snelle levering en goede klantenservice. Ook de mogelijkheid kostenloos te retourneren. Goede updates omtrent levering.
VerzendingAlle informatie over de te bestellen producten is beschikbaar, snelle levering en updates omtrent verzending
KlantenserviceGoede service (via telefoon contact gehad)
Hoi Jos,
Leuk om te lezen dat je zo te spreken bent over bol.com. En super dat je ervaringen met onze klantenservice ook positief waren. Dank voor het delen!
Groet, Floor van bol.com
Een goede webshop met snelle levering. Annuleren is ook eenvoudig. Zelf ben ik ook tevreden over het afhalen bij de dichtstbijzijnde AH.
Hoi PVT-Koffiejunk,
Ja dat afhalen bij de Albert Heijn is echt een uitkomst he?
Dank voor het delen van je review!
Groet, Floor van bol.com
Altijd een mooi assortiment en vaak leuke prijzen. De service is altijd prima in orde en verzending bijna altijd binnen 24 uur.
VerzendingSnelle levering en altijd prima verpakt
KlantenserviceOoit een defect artikel ontvangen.. Netjes en snel opgelost
Hoi TerroxNL79,
Goed om te lezen dat ook je mindere ervaring uiteindelijk in een positieve is omgezet. Daar gaan we voor!
Groet, Floor van bol.com
Ik ben tevreden met de goede klantenservice van Bol.com, je word op de hoogte gehouden met je bestelling, en de producten zijn goed gecatogorizeerd, waardoor de producten goed te vinden zijn. ik geef ze een 10!
VerzendingDe bestellingen worden 9/10 keer optijd geleverd zoals afgesproken op de website, wanneer er een keer iets mis gaat, gaan de klantenservice er gelijk achteraan.
KlantenserviceDe wachtrij van de telefonische klantenservice is kort dus je word snel geholpen, de kwaliteit van de gene die je aan de telefoon krijgt is professioneel. Helemaal top!
Hoi ChrisEns,
WOWW een 10!! Daar zijn we heel erg blij mee, dank je wel!
Jou zien we vast snel weer terug in onze winkel. Leuk!
Groet, Floor van bol.com
Bol is zeer gebruiksvriendelijk en hele goede service. Niet altijd de goedkoopste, wel een mega aanbod.
KlantenserviceZelfs op zaterdagavond laat staat de klantenservice je netjes te woord en wordt snel een passende oplossing gezocht.
Hoi Okobuk,
Blij te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice op zaterdagavond. Veel dank voor het delen van je positieve beoordeling.