Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenBestellen is duidelijk, levering bijzonder snel. Niet altijd de goedkoopste, maar wel de snelste. Gratis verzending boven 20 euro is top!
VerzendingProduct (glaswerk) kwam gebroken aan; te kwetsbaar voor de verpakking! Na telefoontje heb ik daags daarna een nieuw exemplaar ontvangen, zonder gezeur! Niet gebroken
Geen gezeur, klacht meteen enafdoende opgelost.
Het ging vrij makkelijk als je een account hebt hoef je verder geen gegevens meer in te voeren en je gaat rechstreeks door naar de betaling zo is het process snel gegaan.
VerzendingDe levering van de bestellingen is wel goed maar her kan beter, want soms doen ze het (bijv dvd) in een envelop in de brievenbus de bezorgers weten dan niet wat ze er mee aan moeten.
KlantenserviceDe klantenservice is wel goed met behulp van de digitale hulp 'billie' die je gedeeltelijk verder helpt met je vraag.
Bol is niet altijd de goedkoopste,als je een kortingscode krijgt heb je een te korte tijd om deze te gebruiken maar daar staat wel tegenover dat ze zéér snel bezorgen,
VerzendingZoals altijd heb je je bestelling de volgende dag al in huis.
KlantenserviceHet is natuurlijk te hopen dat je de klantenservice nooit nodig hebt,heb ze in het verleden 2 maal nodig gehad en dat was niet optimaal.Maar moet wel zeggen dat dat meer dan 5 jaar geleden was,hopelijk zijn ze nu verbeterd.
Nou in 5 jaar is er wel wat veranderd hoor.
MEt vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com
Fijn dat je nog tot 23.00 uur kunt bestellen.Hele proces is eenvoudig te volgen. Vanaf het zoeken tot en met de betaling alles duidelijk en eenvoudig.
Ook de mogelijkheid om achteraf te betalen is voor mij een reden om bij Bol.com te bestellen
Net voor 23.00 uur besteld, volgende dag al in huis.
Beste pecetje,
Bedankt voor je positieve review!
Emma van bol.com
Snel levering in de brievenbus en zeer goede snelle online klantenservice. Bol.com heeft een zeer ruim assortiment.
VerzendingDe bestelde boeken waren alleen verpakt in karton en daardoor beschadigd door regen.
Beste marianne89,
Wat vervelend dat je boeken beschadigd zijn aangekomen. Is hier inmiddels al een oplossing voor geboden door de klantenservice? Heel erg bedankt voor je review!
Emma van bol.com
Ook als er wat mis gaat wordt het in orde gemaakt. Ook vragen over -gedeeltelijk- gebruik van cadeaubonnen. Want alleen bij Bol kunt je ook je cadeaubonnen inwisselen. Hierdoor is de keuze veel groter, erg belangrijk!
Beste JoseeC,
Wat fijn om je positieve review te lezen. Een hele fijne dag toegewenst!
Groet, Emma van bol.com
Alles is gewoon voldoende nieks bijzonders
Geen uitschieters (zowel positief als negatief)
Wel vind ik bol.com vaak te duur
Daarom ligt mijn voorkeur vaak bij andere shops
Beste sinasappel-mw,
Heel erg bedankt voor je review, wij waarderen dit enorm!
Emma van bol.com
Goed en snel de web site was duidelijk en makkelijk zoeken de product prijs was goed zonder verzendkosten.
VerzendingGoed ingepakt nooit iets beschadig geleverd.
Beste anayoussef57,
Goed om te horen dat je zo positief bent! Ik wens je een hele fijne dag toe.
Groet, Emma van bol.com
Ik vind bol.com een goede website want ze hebben snelle levering.en er is nooit iets kopt bij mij
VerzendingGoed en snel nog nooit iets beschadig of koopt en snel geleverd
KlantenserviceGoed je kan onlin goed met iemand praten waar hij verstand van heefd
Beste Jarno,
Bedankt voor je positieve review! Dit vinden wij altijd leuk om te lezen.
Emma van bol.com
Product was makkelijk te vinden, prijzen waren goed aangeduid, aanbevolen producten zijn ook handig, betalen was makkelijk.
VerzendingDe bestelling van het product was snel en het kwam onbeschadigd aan.
Beste Astyx
Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je product goed is aangekomen. Heel veel plezier met je bestelling.
Emma van bol.com
Ik ben de doorsnee online consument. Niet leverancierstrouw en vergeet de winkel van zodra ik het product heb ontvangen en focus me op het product.
Vandaag heeft bol.com klantendienst me ENORM verrast.
Niet via BPost (wat een + is) . Kiala / AH is veel flexibeler wat leveringen betreft.
KlantenserviceHistoriek:
- 1,5 jaar geleden een Miele koffiezet gekocht bij bol.com
- Tot een maand geleden werkte die prima. Hij stond ook steeds aangeschakeld
- Toen leek ie defect. Hij leek electrisch niet aangesloten… dus ik bel klantendienst bol.com en die vragen om 'm op te sturen.
- 2 weken later ontvang ik hem terug, met de melding dat de ON-OFF knop op… OFF stond.
- Schaamrood op mijn wangen
- Ik sluit 'm aan en merk dat het lekbakje dat ik meegestuurd had er niet terug bij zat
- Ik durf Bol.com niet goed te bellen (en hen nog eens lastig te vallen)
- Ik vind dat onderdeel niet apart te koop op de site van Miele, dus ik bel met Bol.com, bied m'n excuses aan en leg de situatie uit en zeg dat ik bereid ben van het transport voor het lekbakje te betalen
- De supportmedewerker zegt “we gaan dit voor u oplossen”
- Vandaag, een week later, zit er een nieuw lekbakje in mijn brievenbus
Conclusie:
- Ik voel me niet enkel een klant van Bol.com op het moment dat ik mijn VISA gegevens intyp bij een nieuwe aankoop, maar blijf een klant, ook in geval van problemen
- Ik ben op verschillende momenten (ook 's avonds en in het weekend) vriendelijk verder geholpen door een support medewerker, zelfs bij deze onnozele vergissing
- Ik zou fier zijn om te mogen werken voor een merk als Bol.com
Het is heel moeilijk om klantentrouw te hebben als online bedrijf, want de concurrent zit 1 klik verwijderd, maar ik kom terug, Bol, door deze ervaring!
Beste mraeymaekers,
Bedankt voor je positieve review. Gelukkig kan je weer genieten van een bakje koffie. Voel je niet bezwaard om ons te contacteren als er iets mis is, hier val je ons zeker niet mee lastig. Ik wens je een hele fijne dag toe.
Emma van bol.com
I had a great experience shopping . its a nice product and easy to use
Beste prashant252
Thank you for your review. We are glad to hear that you're happy with your product. Enjoy!
Kind regards, Emma - bol.com
Prima webshop, al jaren klant bij hun. Ik moest een SD-kaart en Tas hebben voor mijn camera. De prijzen waren prima en ik geef altijd de voorkeur voor webshops waar ik vaker heb besteld.
Verzending27/7/16:
Ik wou eerder waardeloos/slecht invullen omdat het pakket niet op de vermelde dag in huis was. Dit kwam uiteindelijk door een storing met de pakketservice van AH.
Ik zelf dacht dat het meer aan Kalia lag, als je een review zoekt wordt je niet vrolijk (pakketten raken kwijt of komen ergens anders in Nederland terecht (indien zij uberhaupt terecht komen))
Na een gesprek met de klantenservice (zie beneden) is dit voldoende.
Mocht het pakket morgen (28/7) binnen zijn dan is dit uitstekend.
28/7:
Pakket is ontvangen.
27/8 (Zie Verzending).
Nadat het pakket niet op de gemelde datum in de AH winkel was, ben ik gaan kijken naar de track & trace. Deze had 2 dagen al geen update meer en de reviews van deze partij (Kalia) boden ook geen rust.
Toen heb ik contact opgenomen met de klantenservice, niet via de telefoon maar de webchat. Werd snel geholpen en de medewerker heeft snel ingegrepen en een 2de verzending aangemaakt. Als het goed is komt het morgen alsnog binnen.
Beste kikker916,
Bedankt voor je review. Wat jammer van de storing bij de pakketservice, dit kan helaas gebeuren. Veel plezier met je bestelling!
Emma van bol.com
Altijd een hele goeie service, producten zijn altijd op tijd binnen en de afhaalservice met AH is voor mij perfect aangezien ik weinig thuis ben.
Beste Yeming,
Bedankt voor je positieve review, dit waarderen wij enorm!
Emma van bol.com
Norton Security standard pakket gekocht. Scheelde 40 euro op verlengen via Norton. Zelfs 10 euro goedkoper dan Coolblue. Alles perfect en gemakkelijk voor de klant. Prima
Beste John Louis,
Goed om te horen dat je bestelling goed is verlopen. Bedankt voor je review.
Emma van bol.com
Snelle bezorging, heldere prijs- en specificatieinfo. Ook fijn dat bezorging bij AH mogelijk is - hoef ik mijn buren niet steeds lastig te vallen.
VerzendingSnelle levering, fijn dat het bij AH kan.
Beste Bram42,
Bedankt voor je positieve review, dit vinden wij altijd leuk om te lezen.
Emma van bol.com
Product werd snel geleverd en in goede orde ontvangen. Voordelig geprijsd, betaald met een kadobon en zonder verzendkosten. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering.
VerzendingVolgende dag bezorgd, was zelfs een dag eerder dan aangegeven. Geen probleem omdat het door de brievenbus ging.
Beste ldenhartog,
Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen met je bestelling. Een hele fijne dag toegewenst!
Groet, Emma van bol.com
De bestelling was gemakkelijk te betalen via IDEAL en de waardebon was duidelijk aangegeven hoe ik die kon verzilveren.
Dat de bestelling via Conrad kwam werd duidelijk gecommuniceerd.
De externe Harddisk die ik besteld had was erg goed verpakt en daar opgevuld waar nodig was met papier en op andere plekken met luchtkussentjes
KlantenserviceCommunicatie is iets dat Bol.com hoog in haar vaandel heeft staan. Ook in de after sales werd er gevraagd of alles naar wens was verlopen. Toppie!! Daar kan menige webshop zijn voordeel mee doen!
Beste aqua1955,
Bedankt voor je positieve review. Wat fijn dat je bestelling goed is aangekomen.
Een hele fijne dag toegewenst.
Emma van bol.com
Een prettige website met goede zoek- en filteringsmogelijkheden. Het winkelmand proces is ook helder. De mobiele app werkt over het algemeen heel prettig en al menig bestelling via de app geplaatst zo ook deze.
VerzendingOver het algemeen gaat de verzending goed, in dit geval ook. Bij ander bestellingen heb ik wel eens vaker gezien dat er geen extra opvulling is gebruikt waardoor bijvoorbeeld boeken beschadigd aankomen.
KlantenserviceVoor deze bestelling heb ik de klantenservice niet nodig gehad. Maar ervaringen uit het verleden leert dat het steengoed is. Klachten worden naar tevredenheid afgehandeld en naar mijn voorkeuren daarin wordt goed geluisterd.
Beste DaFrenk,
Bedankt voor je positieve review. Een hele fijne dag toegewenst!
Emma van bol.com
het was makkelijk het juiste product te vinden.
de prijzen waren juist aangegeven.
en het was makkelijk om te betalen.
het product was snel in huis.
de levering was goed snel en goedkoop.
Klantenserviceik heb nog nooit een klacht gehad.
Beste GamerEzra,
Bedankt voor je positieve review. Een hele fijne dag toegewenst.