bol

Gebruikers over webshop bol

Ik heb met al mijn bestellingen bij Bol nooit echt problemen gehad. Enige wat ik persoonlijk over kan klagen is dat de prijzen niet echt competitief zijn i.v.m andere winkels als het gaat om boeken, games, muziek etc.

Nooit hoeven contacteren

Beste BSRGamer,

bednkt oor je bericht. En wat betreft de prijzen, er zijn regelmatig aanbiedingen. Houdt ze in de gaten.

Jolanda van bol.com

Na de verkeerde opzetborstels bij een elektrische tandenborstel en het redelijk laat (na een maand) melden hiervan van mijn kant bij bol.com, ben ik uiterst goed geholpen. Ik kon nieuwe borstels bestellen (nog meer dan ik had gekregen als het goed was gegaan) en die werden volledig vergoed. TOP, nog nooit eerder meegemaakt, zo'n snelle en goede service!

Snel, kundig, uiterst goed geholpen, vriendelijk, kortom: top!

Beste ryannereinders,

Wij willen natuurlijk ook dat je met een stralende lach door het leven kunt.

Jolanda van bol.com

Top service en bezorging. Snel thuisbezorgd en klantenservice is ook top blijf zo doorgaan Bol.com.

Op tijd en snel bezorgd.

Voor het bellen van de klantenservice voor een klacht of uitleg wordt je goed geholpen en snel top.

Beste Ba3,

Bedankt voor je bericht.We blijven zeker zo doorgaan.

net vriendelijke groet,

Jolanda van bol.com

zeer eenvoudig en duidelijk heb nog nooit een probleem gehad
de betaal wijze voelt ook zeer veilig aan

zeer snelle levering van producten
verder was het product ook goed verpakt en dus kon het zeker niet beschadigd worden

wou een product terug sturen en via de website werd ik meteen duidelijk en gestructureerd geholpen.

Beste brent.maes2,

Dankjewel voor je mooie bericht.

met vriendelijke groet,

Jolanda van bol.com

Vond hier nou net dat ventilatortje dat ik nergens anders kon vinden, en nog een redelijke prijs ook.
Prachtig.

Goed zo, hou het hoofd koel deze zomer, Yogiboy

Jolanda van bol.com

Heel overzichterlijke bestel pagina.
Producten worden altijd netjes in goede orde verzonden/afgeleverd.
Ga zo door!!!

Al zo vaak besteld via bol.com en altijd de aangegeven tijd bezorgt.

Beste Sebilasude,

Dan wens ik je nog heel veel plezier van al je bestellingen die je ooit bij ons hebt geplaatst en alvast voor alle bestellingen die nog besteld gaan worden.

Jolanda van bol.com

na terugsturen snel geld terug, maar een gedeelte in de vorm van een tegoedbon, wat niet vermeld werd . Ik moest bellen om daar achter te komen.
Hadden ze beter meteen kunnen vermelden.
Is wel keurig netjes afgewerkt

Beste marianneth,

Goed te lezen dat het toch allemaal duidelijk is geworden.

Jolanda van bol.com

Bestellen gaat zeer gemakelijk. Meestal voor een zeer aantrekkelijke prijs. Doen wat ze beloven/adverteren op hun site.

Word meestal een dag na bestelling bezorgt.

Beste Ozgur186,

Wat fijn dat jij zo positief bent en dat deelt. Dankjewel

Jolanda van bol.com

Het is heel gemakkelijk om te betalen op Bol. De betaling gaat ook zeer snel.

De producten zelf zijn altijd in een goede staat. Helaas zijn de dozen waarin de producten vervoerd worden vaak gescheurd en vertonen deze blutsen. Het lijkt dat er zeer hardhandig met de dozen wordt omgegaan. Gelukkig was er nog nooit schade aan mijn producten.

Beste Maanwolfje,

We zijn ons ervan bewust dat we niet voor elk artikel een verpakking hebben die dat artikel volledig omsluit. Stel, er is een bestelling beschadigd, dan kan het altijd worden teruggestuurd hoor. Wij streven er natuurlijk naar om alles zo goed mogelijk te verpakken, zodat de bestelling ongeschonden bij de klant aankomt.

Jolanda van bol.com

Ik had een netwerk switch nodig zodat ik niet nog een lange ethernet kabel nodig had die door het heel het huis liep. Dus ik kwam al snel op de TP-Link tl-sf1005d.
Bol.com verkocht dit product erg goedkoop, en toevallig had ik een bol.com cadeaukaart. De cadeaukaart kon ik zonder problemen gebruiken.

Zoals er werd gezegd kwam het pakketje de volgende dag aan, helaas kwam deze pas rond half 8 aan terwijl er volgens de track & trace hij zou aankomen om (maximaal) half 3. Maar ik denk dat dit eerder ligt aan post NL dan aan bol.com, vandaar nog steeds 4 sterren.

Beste debowie1,

Toch blij met jouw positieve bericht. Jammer van die ene ster.

Jolanda van bol.com

Bought plenty of stuff at bol.com. Always mostly satisfied. Always next day delivered. Always happy to visit their website and buy some stuff.

P.S: Had to send my laptop for warranty once and it was the same week returned and repaired - great service!

Dear WinterX,

Thanks for this review.

Kind regards,

Jolanda bol.com

overzichtelijke site, goede producten, redelijke prijzen en snelle levering.. zal er zeker vaker iets bestellen

Al behoorlijk wat besteld en altijd zonder problemen geleverd gekregen. Ook mooi dat je achteraf kan betalen, dan hoef je pas te betalen als je het ook daadwerkelijk gehad heb.

Altijd snel in huis

Een keer per ongeluk een boek in een verkeerde taal besteld. De klantenservice heeft dit zeer goed opgepakt en het boek is zonder problemen teruggestuurd en we hoefden niets te betalen (dus ook niet eerst betalen, en dan weer terug storten)

Beste Andre,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit mooie beruicht te schrijven.

Jolanda van bol.com

GELD VAN JE REKENING HALEN ZIJN ZE WEL SNEL IN, MAAR DE KLANTENSERVICE DOET NIETS, BEHALVE FLAUWE STANDAARD E-MAILS STUREN.DE LEVERTIJDEN ZIJN EEN LOKKERTJE DIE BOL COM NIET KAN WAARMAKEN

Levertijd: Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
DIT IS EEN PERTINENTE LEUGEN , NA 3 DAGEN NOG NIETS ONTVANGEN, KLANTENSERVICE STUURT ALLEEN STANDAARD E-MAILS EN DOET NIETS. BOL.COM :
Op de site wordt voor elk artikel een levertijd verbonden waar wij ons uiteraard graag aan willen houden. Echter geven wij op het artikel pagina tevens aan dat het door omstandigheden helaas vertraagd kan raken.
ZEG DAN : Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis, OF OVERMORGEN OVER NOG LATER OF NOOIT
TRAP ER NIET IN !!

Beste rick Cojammer, dat een bezoek aan onze website je zo boos heeft gemaakt, is natuurlijk niet wat we willen.
Kan ik nog iets voor je betekenen?
Zo ja, stuur dan een emaill naar klantenservice@bol.com en refereer naar dit bericht. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op
Jolanda van bol.com

Site met goede vormgeving. Duidelijke status van voorraad, ook bij externe leveranciers. Bestellingen eigenlijk altijd keurig op tijd.

Precies op tijd geleverd, binnen een dag. Top.

Beste Mcniver,

Hartelijk bedankt voor je mooie bericht.

Jolanda van bol.com

Bol.com is een van mijn favoriete webshops. Niet altijd de goedkoopste maar wel het veiligst en de beste service. twee 27" Asus Rog monitoren besteld. Helaas voldeden deze niet en heb ik ze retour gestuurd.

Geleverd zoals vermeld. Goed verpakt.

De eerste monitor via de website retour gemeld en kosteloos retour gestuurd. Dit is echt een grote plus voor Bol.com. Daarom betaal ik graag ietsjes meer voor een product. De tweede monitor kon ik helaas niet via de website retour melden. Na kort telefonisch contact met een erg vriendelijke en behulpzame medewerker kon ik hem op dezelfde wijze retour sturen.

Beste hanskasam,

Dankjewel voor je bericht. Fijn dat je tevreden bent met ons.

Jolanda

Al enige jaren allerlei dingen bij Bol.com besteld en nog nóóit een probleem gehad, en daarom blijf ik ook bij Bol.com kopen ook Al zijn ze soms wat duurder.

Heel simpel, gewoon goed en volgens afspraak.

Beste Robteho,

Gemak en service is soms belangrijker dan geld.

Hou ook onze aanbiedingen in de gaten.

Jolanda van bol.com

op zoek naar een SSD. Bol.com was nog voordeliger dan dubieuze chinese sites, dus gelijk besteld. De volgende dag zat hij al in mijn PC

Ik heb het laten afleveren bij de plaatselijke AH. Hoef ik niet thuis te blijven, en kan ik het gelijk na mijn werk ophalen, ideaal.

Beste MartinBteD,

Als je een product bestelt, wil je het natuurlijk snel hebben. Dat snappen wij.

met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

Breed assortiment waaruit je makkelijk het goedkoopste of beste product kunt kiezen. De vele reviews zijn ook fijn.

Snelle verzending en levering.

Beste 6Bastet9,

Bedankt voor je bericht..

Leuk he, lekker rondkijken op onze website?

Jolanda van bol.com

Ik was opzoek naar een action cam, bol.com was de website/winkel waar veruit het meeste aanbod te vinden was. Duidelijke productspecificaties en ook reviews van andere mensen.

Voor 23 uur besteld volgende dag in huis klopt echt

Beste Jonadu,

Van wie kan je het beter horen hoe een product wordt ervaren, dan door de gebruikers zelf. Daarom zijn de reviews zo handig.

Veel plezier van je bestelling.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk