Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenMega snelle verzending, juiste prijs voor verzendkosten, netjes verpakt en meestal op tijd. Ook af te halen op verschillende punten en enorm assortiment. Niet altijd de goedkoopste, maar als het weinig scheelt dan kies ik altijd voor bol.com. 1x iets onder garantie laten maken, en dit werd heel snel opgelost omdat het probleem bekend was. Retourneren heb ik helaas geen ervaring mee.
Verzendingaltijd netjes verpakt en snel verzonden
Klantenservicevriendelijk en snel gehandeld
Beste markstund,
Bedankt voor je mooie bericht.
Gelukkig maar de je geen ervaring hebt met retourneren. Toch fijn als alles wat je bestelt naar wens is.
Jolanda van bol.com
Heldere catalogus, veel producten, overzichtelijke website, vaak goede prijzen en prima service en op tijd bezorgd. Maar jammer ik zit mef een vraag in me hoofd verkoopt bol.com nou geretourneerde mobiels (producten) als nieuw of wordt het terug gestuurd naar de fabrikant. Niemand die het weet bij bol.com jammer. Voor de rest ben ik te vreden op bol.com vaste klznt al jaren. Bij MM winkel kom ik jaren niet meer omdat jk weet dat ze daar producten weer herinpakken en nieuwe verzegeling erop en zo verkopen in de winkel of online. Hoop niet dat het het geval is bij bol.com.
VerzendingGoede snelle levering.
KlantenserviceGoede service medewerkers soms heb je van die ongeïnteresseerd er tussen.
Hi Ba3,
Bedankt voor je reactie. Als artikelen, die worden geretourneerd, in geopende verpakking geretourneerd worden, worden ze niet meer verkocht.
Jolanda van bol.com
Heldere catalogus, veel producten, overzichtelijke website, vaak goede prijzen en prima (klanten)service en op tijd bezorgd.
VerzendingSnelle en duidelijke informatie omtrent verzending via PostNL.
KlantenserviceKlantenservice erg toegankelijk, bij vragen relatief snel geholpen, informatie ruim voldoende.
Het product dat ik bestelde was veruit het voordeligst bij Bol.com en daarom ook daar besteld.
VerzendingPakket is de volgende dag geleverd en in nette staat. Geen beschaidgingen aan of in de doos. Hartstikke snel en goed dus!
Enorm uitgebreid assortiment, snelle verzending, scherpe prijzen voor veel producten. Goede betaalmogelijkheden zoals achteraf betalen via IDeal (handig als je raboscanner thuis ligt). Veel winkels kunnen een voorbeeld nemen aan Bol.com!
Bol.com is mijn go to-site voor bestelllingen allerhande: schoolboeken, camera, gsm... Bestelproces is erg handig, alles wijst zichzelf uit.
Overzichtelijke website. Product gemakkelijk te vinden. Bestelling verloopt heel vlot en de afwikkeling is helder en uiterst correct.
VerzendingLevering precies volgens opgave.
KlantenserviceVriendelijk en duidelijk. Niets op aan te merken.
Via bol.com is het makkelijk je product te vinden en te bestellen. Eventuele cadeaubonnen en kortingscodes zijn makkelijk in te voeren en te gebruiken.
VerzendingSnelle verzending. Als je producten hebt met verschillende levertijden of verzendtijden, dan worden de producten zonder extra kosten los van elkaar verzonden, zodat je je producten toch zo snel mogelijk ontvangt.
Prima en snelle levering! Ik zou er zo weer iets kopen in de toekomst. Aanrader!
Dankjewel Probub.
Jolanda van bol.com
Ik bestel altijd films bij Bol.com en door de enorme ( up-to-date ) voorraad grijp ik nooit mis. Door de snelle levering, prima produkt en uitstekende service ben ik erg blij met Bol.com.
Beste futuretravel,,
edankt voor je review en ik wens je nog heel lang kijkplezier.
Groetjes,
Jolanda van bol.com
Al meerdere malen iets besteld bij bol en altijd goede service.
Snelle levering en makkelijk achteraf betalen.
Goede en snelle levering,in de meeste gevallen binnen een dag.
KlantenserviceSlechts 1 keer een verkeerd product ontvangen, na contact met de klantenservice kreeg ik een tegoedcode.
Alleen moest ik daarna nog een keer bellen omdat ik wel de rekening kreeg van het verkeerde product. Dit is mijn enigste rare ervaring met Bol.
kheb hier gta 5 besteld, netjes verpakt, niet beschadigd, en geen problemen met het product. bol.com is bij sommige dingen iets duurder dan hun concurrenten zoals mediamarkt maar het ophalen bij de ophaalpunten vindt ik handig aangezien ik overdag nooit thuis ben.
Verzendinggratis ophalen bij de plaatselijke albert hein is ideaal voor als je weinig thuis bent
Een scherpe prijs voor het product waar ik naar opzoek was. Dit product was op dat moment in de aanbieding.
Over het algemeen vind ik Bol.com wel aan de duurdere kant als webshop.
Op tijd geleverd. Hier valt niet meer over te zeggen!
Beste Vibonacci,
Bedankt voor je bericht en hou de website in de gaten want, zoals je weet, hebben we regelmatig aanbiedingen.
Jolanda van bol.com
Ik ben zeer tevreden over het aanbod van Bol.com. Alles is makkelijk te vinden. De snelheid van levering is top. De service is geweldig. De aangekochte artikels voldoen steeds aan mijn vereisten. Nog geen problemen ondervonden tot nu toe. Kortom ik ben een tevreden klant
Hi Heidi,
En daar doen we het voor. We willen allemaal tevreden klanten, net als jij.
Dankjewel en alvast fijn weekend.
Joalnda van bol.com
Het hele proces van zoeken, bestellen, betalen gaat uitstekend.
Helaas duurde de levering iets langer dan als verwacht.
Artikel kwam wel van een ander bedrijf via Bol.com.
Hier heb ik contact mee opgenomen via email en dat verliep razendsnel.
Uitlevering volgde daarna vlotjes.
Zeer snelle reactietijd wel binnen het uur zelfs.
Beste RothmansF1,
Eind goed al goed, zie ik. Tipje: Aan je bestelbevestiging kan je zien of het artikel door bol.com geleverd wordt, of door een externe verkoper.
Fijn weeken,
jolanda van bol.com
Het uitzoeken, vergelijken en bestellen ging makkelijk en snel, echt heel prettig. Bovendien was ik blij verrast dat het restantbedrag van mijn kadokaarten in mijn account bleef staan, dat is dus niet verloren.
VerzendingIk plaatste de bestelling vrijdagavond laat en zaterdagochtend werd hij al aan de deur afgeleverd. Echt super.
Goed om te horen, Son197.
natuurlijk gaan je cadeaukaarten niet verloren. Je kunt gewoon weer een andere bestelling ermee betalen.
Jolanda van bol.com
De website is overzichtelijk en logisch ingedeeld; hierdoor heb je binnen mum van tijd gevonden wat je zoekt. Ook de informatie van de producten is duidelijk. Het bestelproces is eenvoudig en verloopt soepel middels iDeal, zowel op mijn Macbook als op mijn iPad.
VerzendingMijn bestellingen zijn altijd afgeleverd op het beloofde moment; dan wel dezelfde dag nog bij de Albert Heijn, dan wel de volgende dag thuis. Ook de manier waarop het product is verpakt is goed, nog nooit een beschadigd product ontvangen.
KlantenserviceEenmalig de hulp van de klantenservice nodig gehad bij het retourneren van een product omdat het gerepareerd moest worden. Ik ben snel en correct geholpen, de servicedeskmedewerker was erg vriendelijk en behulpzaam.
Veel keuze,makkelijk om te bestellen en alles word altijd snel geleverd.
En zelf al loopt er iets fout word het goed geregeld door de klantenservice.
Goedemorgen Ginto,
Ik wens je een stralende dag en hartelijk dank voor het plaasen van je review.
met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com
Het was makkelijk een bestelling te plaatsen na aanleiding van de sale-mail die ik had ontvangen. Producten via duidelijke track-n-trace bezorgd en kwalitatief precies wat ik verwachte. Prijs echter best hoog, later gevonden dat ergens anders bestelling aantrekkelijker was geweest
VerzendingGratis, en precies zoals van te voren wereld. Erg tevreden dus.
KlantenserviceKreeg gelijk het geld terug van het product dat niet kon worden verzonden.
Beste Lieke,
Fijn dat je je goede ervaring met ons deelt.
En ja, wat betreft de prijzen, we hebben regelmatig aanbiedingen, dus hou de website in de gaten.
Jolanda van bol.com
ik vond het heel makkelijk om het product te zoeken en te bestellen en ook gelijk te betalen en het was netjes en op tijd bij mij aan gekomen.
Beste wael khorami,
Dankjewel en veel plezier van je bestelling.