bol

Gebruikers over webshop bol

Heb Einhell grondfrees besteld en zoals al mijn bestellingen bij BOL.com weer tijdig en correct afgeleverd.
Over de serviceverlening heb ik nog geen oordeel kunnen geven omdat ik die nog steeds niet nodig heb gehad.

Beste KapteinRob,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen ons deze mooie feedback te geven.

Heel veel plezier van de grondfrees.

Jolanda van bol.com

Corsair M65 Gaming muis besteld via bol.com. besteld rond 21u, dag nadien rond de middag aangekomen in een degelijke verpakking.
Dit voor €50 terwijl de andere webshops ongeveer €70 a €110 vragen.

Beste SoulsOnFire,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijs en levering. Bedankt voor je review!

Groet, Jade van bol.com

Bestelling verliep soepel (refurbished E5-6270 processoren via externe verkoper Salland) en ze waren zo aardig geweest om eerst nog even via de mail aan me te vragen wat voor systeem ik had zodat ze konden nagaan of het wel ging werken. Dat was wel begrijpelijk, want het ging om specifieke Xeon processoren; geen alledaagse artikelen.

Heb er niets op aan te merken; levering was redelijk snel, ze waren heel (héél) veilig ingepakt en die dingen werken.

Beste drfunction,

Fijn dat je je ervaring hebt gedeeld.

Dankjewel

Met vreindelijke groeten,

Jolanda van bol.com

Heb al jaren ervaring met Bol.com en ze hebben me nog NOOIT (maar dan ook echt nooit) teleurgesteld. Je mocht willen dat ze echt alles in hun assortiment hebben en soms moet ik toch een uitstapje maken. Volgens mij houden ze het assortiment bewust beperkt om te te laten voelen op welke eenzame hoogte ze staan, qua ..........

.... snelheid in verzending en de kwaliteit van de verpakking en de ............

..... flexibiliteit met bestelde produkten, die (achteraf - eigen schuld dus) toch niet helemaal te zijn wat je dacht te hebben besteld.

Beste SunFuLai,

Goed om te lezen dat we je nog nooit teleurgesteld hebben. We gaan ervoor dat dit ook noit zal gebeuren.

Jolanda van bol.com

Heb enkele weken geleden een nieuwe monitor besteld bij Bol.com, deze zei hem op voorraad te hebben tegen een schappelijke prijs. Ik heb tot nu toe enkel goede ervaringen gehad met Bol.com en ben wederom niet teleurgesteld.

Vind het ook altijd fijn dat Bol.com uitgebreide informatie geeft op de productpagina, welke kabels erbij geleverd worden e.d. al ga ik voor specificaties toch af op de reviews van Hardware.info.

De monitor is de volgende dag netjes afgeleverd zoals beloofd. Qua verpakking niet super, enkel in de originele doos. Maar hier zit al beschermingsmateriaal in en we hebben een voorzichtige postbode dus kan eigenlijk geen kwaad.

Wat een mooi bericht Nafalem, dankjewel.

Heel veel plezier van je monitor.

Met vriednelijke groet,

Makkelijk bestellen. Betrouwbaar

Overzichtelijke website. Product gemakkelijk te vinden. Bestelling verloopt heel vlot en de afwikkeling is helder en uiterst correct.

Op tijd geleverd

Dankjewel Avesaves

Groetjes,
Joalnda van bol.com

Uitgebreide webshop, overzichtelijk waardoor producten makkelijk te vinden zijn. Gegevens en informatie over producten wordt duidelijk weergegeven, inclusief reviews van andere gebruikers. Snelle levering, meestal nog de volgende dag en anders na 48 uur.
Bovendien ook verkoop van tweedehands producten mogelijk, dit is super geregeld.

Snelle levering, met heel veel mogelijkheden (thuis, naar een bezorgpunt).

In de webshop kunnen vragen worden gesteld, die snel worden beantwoord door de klantenservice of mogelijk door andere klanten.

lBeste izatichelaar,

Fijn dat je laat weten dat je zo blij met ons bent. Hier zijn wij dan weer heel blij mee.

Joalnda van bol.com

Super makkelijk bestelling te plaatsen. Met 3 á 4 klikken was het pakketje al naar mij onderweg!

Goede info over hoe en waar het pakketje zich bevond, werd ietsje later maar was duidelijk gecommuniceerd!

Beste arieeem,

Bedankt voor je review en veel plezier met je bestelling.

Jolanda van bol.com

Bol.com heeft een erg breed assortiment, hierdoor bestel ik 9 van de 10 keer alles op bol.com. De leveringstijden zijn extrem snel, producten zijn altijd goed verpakt en zien er altijd goed uit. Valt gewoon helemaal niks op aan te merken.

Extreem snelle levertijden. Ik heb vaker dingen besteld die ik DEZELFDE DAG nog op kon halen bij een bol.com afhaalpunt naar keuze (meestal een albert heijn in de buurt) Dit is echt superprettig, soms wil je gewoon iets hebben en ga je het eindelijk bestellen, dan is het gewoon super om het dezelfde dag nog op te kunnen halen na werk.

Normaal wordt alles in 1 dag geleverd, dit gaat ook altijd goed. Gewoon topservice.

Ik bestel bewust bij bol.com omdat ik weet dat het geen probleem is als je een keer niet tevreden bent met een product. Die kan je dan heel makkelijk weer terugsturen via een bol.com afhaalpunt. Dit is ook superhandig omdat die afhaalpunten ook in veel supermarkten zitten die 's avonds nog open zijn, ik werk full time dus dit is een optimale oplossing voor mij.
bol.com ftw.

Beste LiquidMC,

Wat ontzettend fijn dat je de moeite hebt genomen om ons in zoveel woorden te complimenteren.

Bedankt.

Jolanda van bol.com

Enorm goede klantenservice, sterk in communicatie en meedenken met de klant..Goed bereikbaar, klantgericht en duidelijk.

Alles conform afspraak afgehandeld. Ook als tussen persoon neemt Bol zijn verantwoordelijjheid en communiceert helder.

Zonder twijfel de beste klantenservice die er momenteel is.
Ook indien er iets een keer niet soepel loopt, wat menselijk is en overal kan gebeuren, wordt dit soepel, correct en helder opgelost.

Beste Maartensmienk,

Ik geef het door aan mijn collega's.

Dankjewel,

Jolanda van bol.com

Zaterdagavond iets besteld, maandagochtend meteen bezorgd.
Vond wel dat er wat bubbeltjesplastic oid in had gemogen, maar verder niets op aan te merken. Erg fijn dat het zo snel geleverd werd.

Beste -World-,

Ik begrijp dat jouw pakket toch onbeschadigd is ontvangen.

Zo niet moet je wel even contact met onze klantenservice opnemen hoor.

Jolanda van bol.com

Bestelling is gemakkelijk te plaatsen. Duidelijk informatie over dit product op de site. Betaling gaat eenvoudig.

Snelle levering

Snelle en correcte afhandeling

Super bedankt voor jouw review.

Jolanda van bol.com

Goede service, snelle levering, overzichtelijke site, groot en betaalbaar aanbod. Bol.com is in mijn optiek een voorbeeld van hoe het moet.

100% van mijn bestellingen is op tijd en zonder beschadiging geleverd.

In een geval van een beschadigd produkt, is dus probleemloos vervangen.

Beste Sneeuwman74,

Wat fijn dat je met ons deelt dat je tevreden over ons bent. Dat horen we graag.

Jolanda van bol.com

producten zijn gemakkelijk te vinden, veel goedkope goed producten makkelijk te betalen en snelle levering

snelle levering

snel antwoord

Hoi Angelinaa,

dank je wel voor je mooie review!

Groet, Jade van bol.com

bestellen gaat makkelijk,betalen gaat makkelijk,alles wordt netjes per mail bevestigd. mijn problemen zitten meer na het aankoopproces.

op vakantie voor zelfde dag levering gekozen voor 1,99. krijg steeds updates dat product onderweg is maar levertijd wordt steeds uitgesteld. wordt tot in de avond gezegd dat het pakje nog geleverd wordt bij het door mij gekozen afhaalpunt,de AH in Eindhoven.Bij die AH werd dat al in twijfel getrokken want die hadden nog nooit een levering in de avond binnen gehad.Eind van het liedje:Geen dezelfde dag levering waar ik voor betaald heb. Aangezien ik de volgende dag verder ging met mijn fietsvakantie heb ik het pakje niet meer kunnen ontvangen.

klantenservice bellen levert geen oplossing,alleen maar excuses. ik heb een dienst gekocht voor 1,99 dus ik wilde in ieder geval vast die 1,99 terug.deden ze niet met als reden dat ze niet een klein bedrag konden overmaken!!!kreeg een cadeaubon van 1,99 die ik dus alleen bij een volgende bestelling kan gebruiken.zeiden tegen mij dat ik maar even met postnl moest bellen waar mijn pakje was.Het pakje was niet eens verzonden met postnl ontdekte ik maar met partsexpress. die gebeld maar die wilden geen info geven aan een particulier.Op concrete vragen in de mail krijg je geen antwoord als het ze niet uitkomt. het enige wat nog kon was twee weken wachten dan werd het pakketje teruggestuurd en kreeg ik mijn geld terug.Na veel bellen en mailen dat ik het pakje niet meer op kon halen in Eindhoven hebben ze gezegd dat het pakje terug gehaald is en kreeg ik mijn geld terug.Kreeg daarna nog twee herinneringen dat ik mijn pakje nog moest ophalen! eind van het liedje:ik geen artikel wat ik heel graag wilde hebben,het teruggehaalde door mij bestelde artikel kwam niet meer terug op de website.Heel veel ergenis,geen klantvriendelijke houding en oplossing . Ook is het zeer vervelend steeds een andere medewerker te spreken die weer een eigen verhaal verteld en dingen wat een ander gezegd heeft ontkent. Dus niet bellen met klantenservice maar mailen dan heb je in ieder geval op papier staan wat ze zeggen en vooral niet zeggen!

Beste PeeWee63,

Ik kan me voorstellen dat je teleurgesteld bent over de afhandeling van je klacht. Ik wil het graag nog een keer voor je bekijken en zien of ik nog wat voor je kan doen. Zou je een mailtje willen sturen naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar deze recensie op Tweakers en mijn naam? Dan zorgen mijn collega's ervoor dat je bericht naar mij wordt doorgestuurd. Ik kom er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Groet, Jade van bol.com

Overzichtelijke website. Ruim assortiment. Goede prijzen. In de jaren dat ik Bol.com heb gebruikt weinig problemen gehad.

De levering van producten is altijd snel. Meestal de volgende werkdag al.

Behulpzaam en mijn probleem was snel verholpen.

Overzichtelijke website, betalen gaat makkelijk via meerdere methoden en kan eventueel ook achteraf. Product snel gevonden via de pricewatch.

Product werd door een externe leverancier geleverd. Niets op aan te merken, degelijk verpakt en op tijd geleverd.

Beste E65,

Leuk om te zien dat je wat besteld hebt bij een van onze externe verkopers. Daarmee proberen we ons assortiment nog completer te maken. Bedankt voor je recensie!

Groet, Jade van bol.com

Vlotte bestelling in internet, vlugge reactie en direct op de hoogte gebracht van de verzending

Heel snelle levering door een vriendelijke en beleefde meneer

Beste Godelieve Puype,

Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelheid waarmee je kunt bestellen en de vlotte communicatie. We zien je graag snel terug op onze website!

Groet, Jade van bol.com

Het was erg makkelijk om te vinden waar ik naar zocht en de bestelling zelf was met een paar minuten gelukt.

De ene dag besteld om 21:00, volgende dag om 17:00 uur in huis.

Beste LordBlub,

Heel veel plezier van je bestelling en bedankt voor je review.

met vriendelijke groet,

Jolanda van bol.com

Super bestelling verloopt zoals beloofd. Bij klachtenafhandeling ook goed geholpen. Korting is er duidelijk afgehaald.

Goed verpakt en voldoet aan verwachtingen.

Correct te woord gestaan en daarna is er actie ondernomen.

Beste Deesx,

Fijn dat het alemaal goed is gekomen en goed te lezen dat je tevreden bent.

Bedankt dat je daat hebt willen delen.

jolanda van bol.com

Scorekaart voor bol