bol

Gebruikers over webshop bol

Prima overzichtelijke site. Bij de productinformatie zijn de reviews, mogelijkheid tot vragen stellen, product suggesties ook handig.

Het bestelde product voldeed aan alle verwachtingen, en was op tijd geleverd.

Beste Syrahkat,
Bedankt voor je bericht en veel plezier van je bestelling.

met vriendelijke groet,
Jolanda van bol.com

Een super handige site waar je van alles kunt kopen! Er is voor iedereen wel wat bij! De service is enorm goed, en retourneren is ook erg gemakkelijk!

Beste Anne,

Goed te lezen dat je zo tevreden over ons bent.

Fijne dag,

Jolanda van bol.com

Spigen Rugged Armor telefoonhoesje besteld bij Bol.com. Verliep vlekkeloos. Netjes op de hoogte gehouden van order updates via de mail. Het hoesje kwam de volgende werkdag aan, zoals afgesproken.

Niets op aan te merken. Hoesje kwam aan in een brievenbuspakketje en lag dus op me te wachten toen ik thuis kwam. Keurig.

Beste Deadsmell

Dankjewel.

Jolanda van bol.com

Ik heb een ps4 stuur gekocht met het nieuwe F1 spel via bol.com. De prijs was op deze site erg aantrekkelijk! Goede combo actie, dik tevreden.

Levering de volgende dag, alles is heel aangekomen, zoals het hoort.

Betse clausjuhh,

Vee;l speelplezier en ebdankt dat je je bericht hebt geplaatst.

Groetjes,
\Jolanda van bol.com

Makkelijk zoeken, bestelling eenvoudig te plaatsen als mede het invoeren van kortingscodes. Betaling loopt soepel. Snel een bevestiging en levering binnen de gestelde tijd. TOP!

Keurig op tijd geleverd op een alternatief adres

Hi René ,

Wat leuk dat je hebt gedeeld dat je blij met ons bent.

Dankjewel,

Jolanda van bol.com

Ik zocht naar een MacBook oplader, die was snel en makkelijk te vinden op bol. Ook keek ik natuurlijk naar de verzend en retour kosten en wat dat betreft heeft bol een goede service. Betalen was makkelijk en probleemloos.

De levering was de volgende werkdag binnen zoals beloofd

Hi,

bedankt voor je bericht en veel plezier van je bestelling.

Jolanda van bol.com

Prima site waar je alles kan vinden wat je nodig hebt. Niet altijd de meest goedkope webwinkel, maar door de service en het gemak wat bol.com biedt, kies ik toch voor bol.com!

Binnen 1 dag is alles binnen. Zelfs toen ik om 23:40u bestelde laatst, ik had het gewoon de volgende dag in huis.

Bij vragen of problemen wordt je direct geholpen.

Hoi Maikster,

Wat fijn dat je voor ons kiest. Service en gemak is waar we voor gaan!

Groet, Margot van bol.com

Ik betaal altijd achteraf wanneer mijn product geleverd is. Daardoor nog nooit problemen gehad met betaling. In het verleden ook wel eens vooruit betaald, bij retour heb ik altijd netjes het bedrag terug ontvangen.

Producten op voorraad worden snel geleverd. Echter loopt de levertijd van 'zeldzame' producten nog wel eens uit, waarbij je pas achteraf wordt geïnformeerd.

Bol is goed bereikbaar per chat, mail of telefoon.

Hi Hanneke,

Bedankt voor je feedback en de mooie review!

Groet, Margot van bol.com

Ik bestel vaak dingen op bol.com vanwege het brede assortiment en de lage prijs. Ik ben stel eigenlijk zo vaak boeken via bol.com dat ik het wel jammer vindt dat ze geen spaarpunten systeem hebben voor trouwe klanten, of een andere manier waarop de trouwe klanten belonen. Ik heb soms echt geen zin om 2 euro verzendkosten te betalen voor een boek van 6 euro. Het is dan in verhouding veel geld en de bezorging vind ik zo'n abstracte service, dan betaal ik nog liever het duurdere bedrag in een winkel. Gun je trouwe klanten dan op zijn minst 2 keer gratis bezorgen per maand ofzo.

Hoi Robin,

Bedankt dat je zo trouw bij ons koopt. Ik draag je feedback over aan de juiste mensen binnen ons bedrijf.

Groet, Margot van bol.com

Meerdere bestellingen gedaan en de website is altijd erg overzichtelijk, de prijzen zijn niet hoog, af en toe zijn er mooie acties en heb nooit problemen met bestellingen. Als ik een webshop gebruik, is het eigenlijk altijd wel bol.com

Betrouwbare en snelle verzending, niets op aan te merken. Ook erg fijn dat de meeste producten de volgende dag al thuis kunnen liggen.

Hoi Joost,

Het is altijd bijzonder om te horen van zulke trouwe klanten. Bedankt voor deze leuke beoordeling!

groet, Margot van bol.com

Prima bestelling, goed verpakt. Muis was in orde, tijdig geleverd. Goede omschrijving. Zou zeker weer bestellen

Beste dashwarp,

Dan zeg ik dankjewel en tot ziens.

Jolanda van bol.com

Goede website indeling , makkelijk om pruduct te vinden en alles is overzichtelijk en eenvoudig

Snel en op de gestelde tijd

Beste Dick,

hartelijk bedankt voor het delen van jouw goede ervaringen.

Jolanda van bol.com

Meerdere bestelling via Bol.com gedaan, ook via de app, wat ideaal is.
Snelle en goeie afhandeling!

Beste Maarten,

Bedankt dat je je ervaring met ons wilt delen.

Jolanda van bol.com

Nooit vooruitbetalen bij deze club, als je het pakketje niet geleverd krijgt en dus niet in ontvangst neemt houden ze toch volgens procedure je vooruitbetaalde geld vast tot ontvangst plaatsvind. Zelfs als ze hun eigen leveringsafspraakniet nakomen. Als je hierover belt met de standaard klantenservice doen ze niks voor je. Ook de vervoerder dynalogic werkt niet mee. Bol verwacht dat je hier zelf mee belt a 45 cent p/min

Ik had gekozen voor levering op werkadres. Dit vink je aan op de site. Vervolgens krijg ik op de dag zelf een levertijd bevestiging van 21:00 savonds. Volgens mij zit niemand dan meer op z'n werk. Als je bol.com hier vervolgens op wijst is er geen enkele flexibiliteit of mogelijkheid om toch iets voor je te regelen. Toevallig woon ik om de hoek van m'n werk maar dit was buiten de 500m. De vervoerder dynalogic weigerde om het adres aan te passen. Vervolgens bleek ook nog dat de chauffeur 1,5uur achterliep op schema en dat ze überhaupt niet de leveringsafspraak zouden nakomen, ondanks hun mooie track en trave systeem wat nog steeds tussen 19:00 en 21:00 aangaf.. Ik heb de bestelling geannuleerd al was dit in eerste instantie niet mogelijk zonder dat ontvangst had plaatsgevonden. Na annulering duurt het standaard nog 5-7 werkdagen voor het geld weer op je rekening staat, zelfs als er geen ontvangst heeft plaatsgevonden. Standaard gaan deze 5-7 werkdagen in op het moment dat ze het niet geleverde product zelf terug hebben ontvangen.

Waardeloze en nutteloze dienst. Kunnen niks voor je regelen en totaal onbehulpzaam. Als je herhaaldelijk aangeeft iemand anders te willen spreken verbinden ze je niet door. Niet oplossingsgericht en de fout ligt altijd bij de consument. Ook als je ze wijst op een niet kloppende supplychain.

Heel vervelend, hoe jouw levering is gelopen.
Ik wil nog graag contact met je hierover. Helaas kan ik je gegevens niet vinden. Als je contact op prijsstelt, stuur dan een email naar klantenservice@bol.com met daarin een verwijzing naar dit bericht.

Jolanda van bol.com

DVD bestelling. Bol.com doen wat ze beloven. Direct een bevestiging met timeline van verzenden. Envelop kwam in uitstekende staat aan en natuurlijk op tijd.

Klantenservice niet nodig gehad. Alles prima in orde.

Hoi Antonia,

Dit soort beoordelingen lezen we het liefste, dankjewel voor de mooie woorden!

Groet, Margot van bol.com

duidelijke website en makkelijk om in te zoeken. prima service en correcte levertijd. uitgebreide keuze. duidelijke website.

Hi Kathy,

Bedankt voor je enthousiaste beoordeling van onze website!

Groet, Margot van bol.com

Producten waren makkelijk te vinden en hadden heldere omschrijvingen. Vervolgproces van bestelling was duidelijk en makkelijk.

Product was goed ingepakt en op tijd bezorgd.

Hoi Sierland,

Leuk om te lezen dat het bestellen zo gemakkelijk verlopen is. Dank voor de goede beoordeling!

Groet, Margot van bol.com

Devolo D9116 dLan 500 - Powerline 1 besteld.
Volgende dag in huis en prima product.

Volgende dag in huis en netjes ingepakt.

Geen ervaring mee

Beste Marsie,

Fijn dat het product bevalt en dat de levering goed verlopen is. Bedankt voor je review!

Groet, Margot van bol.com

het is netjes en vlot. ik heb nog nooit problemen gehad op dat gebied. ben heel tevreden

Beste Q,

Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt voor je beoordeling!

Groet, Margot van bol.com

Producten zijn makkelijk te vinden. Bestel proces is overzichtelijk. Wel mis ik de optie om met Paypal te betalen.

Voldeed aan alle criteria en voorwaarden volgens Bol.com. Dus voor 23uur en product was op voorraad. Echter kwamen de levertijden niet oveereen met die van PostNL met gevolg op vertraging. Product was volgens de klantenservice medewerker al verzonden, alleen was er iets fouts gegaan tussen magazijn en PostNL. Het proces zou openieuw gestart moeten worden.

1 ster omdat het nog niet in handen was van PostNL (alleen aangemeld) en er geen sprake was van overmacht wegens derde partijen. En volgens Bol.com toch de status: Verzonden. Had ik niks opgemerkt was het pakketje na een week nog niet bij mij thuis.

Klantenservice is koud heel erg koud. Na vriendelijk te vragen wie ik moest vertrouwen op de levertijden, en wat het probleem was, kreeg ik te horen dat het soms fout kan gaan, en dat de dame die ik sprak, het opnieuw zal doorvoeren. Waarschijnlijk heeft zij mij nu wel geholpen, maar op een manier van "zo is het en leef er mee". Op prijs onderscheid Bol.com zich al niet meer, dus het moet echt van de klantenservice komen. Foutje kan iedereen gebeuren en daar heb ik alle begrip voor, alleen jammer dat het op deze manier moet gebeuren. Zal voortaan voorzichtiger zijn met Bol.com.

Beste XQB,,

Wat spijtig dat jouw bestelling niet binnen de aangegeven levertijd is bezorgd.

Ook over het contact met onze klantenservice, ben je niet tevreden.

Al met al is dit geen hoera ervaring.

Als je prijs stelt op contact, stuur dan een email naar klantenservice@bol.com. Als je in die mail refereert naar dit bericht dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk