Gebruikers over webshop bol
Review toevoegenProduct gemakkelijk te vinden en te bestellen. De prijs was in vergelijking met andere sites heel schappelijk.
VerzendingDirect geleverd op de releasedatum. Door de brievenbus dus ideaal. Ik ben tevreden!
Beste Melissacharmene,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling.
Groet, Imro van bol.com
Diversen malen iets besteld. Nooit problemen met bestelling en betaling gehad.
E-book kopen gaat met de kobo e-reader heel makkelijk.
Als ik het mailtje dat de bestelling onderweg was kon ik in de app post nl de juist aflevertijd zien.
Beste Helma_r2016,
Fijn om te lezen dat je nooit problemen hebt gehad met bestellingen en betalingen.
Bedankt voor je feedback!
Groet, Imro van bol.com
Fifa 17 besteld, helemaal in orde aangekomen. Bestel vaker bij bol, altijd netjes afgeleverd geen probleem dus
Hi lliass2000,
Wat fijn om te lezen dat FIFA 17 goed bij je is aangekomen. Goed dat je aangeeft dat al jouw bestellingen netjes zijn afgeleverd.
Bedankt voor je feedback en ik wens jou ook veel game plezier toe!
Groet, Imro van bol.com
Goede web winkel. ik Heb hier FIFA 17 besteld. Kwam Netjes op de release datum binnen.
Hoi robnl98,
Bedankt voor jouw feedback. Goed om te lezen dat je bol.com een goede webwinkel vindt en dat FIFA 17 netjes op tijd binnen is gekomen.
Veel game plezier!
Groet, Imro van bol.com
De producten zijn makkelijk te vinden en alle details worden duidelijk aangegeven. Het bestellen en betalen gebeurt ook gemakkelijk zodat je het product vaak de volgende dag al in huis hebt.
VerzendingHet product kan worden gevolgd via track and trace waardoor je weet wanneer het binnenkomt.
Hoi Meike1310,
Bedankt voor je feedback. Leuk om te lezen dat je het bestellen als gemakkelijk ervaart.
bol.com
Bol.com is opzich een goed concept alleen een aantal dingen zijn wat minder de site is niet altijd even duidelijk. De verzending is niet echt top ik heb een game besteld en die kreeg ik niet binnen op de juiste datum wat voor mensen zoals mij in de youtube wereld erg belangrijks is en het zat in een envelop met de factuur. Dat was erg onhandig uitpakken. En over het algemeen is bol.com meestal wel duurder dan de rest van de webwinkels.
VerzendingEigenlijk bij het kopen van dit product. (Mafia 3 of no mans sky) is het belangrijk dat het op de dag van de release aankomt dit gebeurd helaas echter niet altijd.
KlantenserviceDe klantenservice was wel erg goed moet ik zeggen al een paar keer aan de telefoon gehad erg vriendelijk en duidelijk.
Beste Carrotbob,
Bedankt voor je feedback.
Wij vinden het zeker belangrijk wat jij van onze service vindt. Vervelend om te lezen dat de game niet op tijd is geleverd. Ik neem dit mee en dit wordt een aandachtspunt bij de volgende bestellingen.
Goed om te horen dat je onze klantenservice vriendelijk en duidelijk vindt.
bol.com
I.v.m kapotte adapter van laptop, een nieuwe adapter gekocht bij bol.com van het merk Trust. Deze heeft verschillende opzetstukjes, waardoor deze op bijna elke laptop gebruikt kan worden. Doet het erg goed!
Goede prijs en snelle levering van bol.com.
Snelle levering!
Hoi Efeze,
Goed om te lezen dat je tevreden bent met de adapter en de snelle levering.
Bedankt voor je feedback!
bol.com
Website is soms wat traag, maar altijd een ruime keuze.
selectiemenu is gemakkelijk te bedienen
Volgens afspraken! Bol.com komt zijn beloften na
Hoi KatrienS,
Bedankt voor je feedback. Fijn om te lezen dat je vindt dat wij een ruim aanbod hebben en dat de website gemakkelijk te bedienen is.
Beste,
N.a.v. uw verzoek om een review te schrijven over mijn bestelling het boek “ De grappigste raadsels voor kinderen” het volgende:
Dit boek had ik aangeschaft voor de kinderen om de reistijd naar het vakantieadres wat leuker te maken. Ze hebben er in ieder geval veel om moeten lachen . Het boek is uitermate geschikt voor de leeftijd van 7 t/m 10 jaar.
Sonja van Remoortere
Levering was op tijd en goed verpakt.
Hoi Sonja,
Bedankt voor je review. Goed om te lezen je kinderen konden lachen om het boek. Fijn om te zien dat het boek goed was verpakt en ook belangrijk, op tijd is geleverd!
bol.com
In de pricewatch een goedkope tablet gezien, echter zijn ze de enige aanbieder die zonder schaamte 2e hands producten mengen met nieuwe producten. Vervolgens als ik de tablet had besteld zou ik bij buybay bv kopen, je bent bol.com, of je bent het niet, zo ga je niet met klanten om!!
Beste Klant,
Wat jammer dat je zo'n vervelend gevoel hebt overgehouden aan het winkelen op onze website. Bol.com werkt samen met externe verkopers om onze klanten een zo groot mogelijk assortiment te kunnen bieden. Binnen dit aanbod vallen ook tweedehands artikelen, die als zodanig zijn aangeduid op onze website. Het is zeker niet de bedoeling om onze klanten te misleiden! Mocht je toch nog vragen hebben of even verder willen praten, dan kun je dit aangeven in een e-mail naar klantenservice@bol.com. Zet hier een verwijzing in naar deze review en dan komt er zo spoedig mogelijk iemand bij je terug.
Vriendelijke groet, Margot van bol.com
Ik had snel een goede webcam nodig.
Logitech C270 - HD Webcam voldoet prima en is heel simpel te installeren.
Makkelijk te vinden op de website van Bol.com en de volgende dag, zonder verzendkosten, in huis.
Hoi epjvanderholst,
Goed om te lezen.
Veel plezier van je nieuwe webcam!
Groet, Didi van bol.com
Ja het is makkelijk om bestellingen te plaatsen en ook te betalen super handig natuurlijk!
Hoi Abbas95yk,
Dankjewel voor deze positive review!
Groet, Didi van bol.com
Ik had met spoed een harde schijf nodig, maar was wat ziekjes om het huis uit te gaan dus dan maar vandaag besteld = vandaag in huis geprobeerd.
VerzendingSame day delivery is werkelijk geweldig, om 11:15 besteld en om 18:30 werd het al bezorgd, en dat allemaal voor 2 euro extra. Normaal ben je dat al kwijt op benzine en parkeerkosten als je het huis uit wilt. Alleen jammer dat ze de harde schijf in een lege doos hebben gegooid zonder enig vorm van bescherming er in.
Hoi Vedrano,
Bedankt voor je review!
Goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over de bezorgopties.
Groet, Didi van bol.com
Duidelijke website, zeer snel, zeer betrouwbaar, ruime keuze, betaalsysteem gemakkelijk, zeer goede firma, ik bestel met kleine regelmaat en blijf dat zeker doen, ook de mogelijkheid om product af te halen bij div winkels is top.
Siem Den Haag
Deze keer borstels voor Oral B besteld (origineel) prima prijs-kwaliteit verhouding.
Hoi Debolknak,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent!
Groet, Didi van bol.com
Super goede service en niet te duur tegen over andere sites en de producten komen optijd
Hoi saibotnl,
Bedankt voor deze review.
Groet, Didi van bol.com
Erg goedkope verzendkosten, snelle levering, veel en duidelijke
Info op de site. Echt een favoriet!
Beste Alph8,
Nogmaals bedankt!
Groet, Didi van bol.com
Goede info te vinden op de site! Snelle levering, mooie acties en goedkope verzendkosten! Favoriet!
Beste Alph8,
Fijn dat we jouw favoriet zijn! Dat is altijd leuk om te horen.
Groet, Didi van bol.com
Bestellen is makkelijk, echter de 1e toegevoegde code van Fifa 15 werkt niet, dus moeten vanavond weer contact opnemen
VerzendingOp de afgesproken dag geleverd, alleen in de brievenbus gepropt, dus dat kan wel een stuk beter
KlantenserviceSnelle hulp en terugbelactie
Ik kon snel mijn producten vinden, bezorgings tijd was zoals aangegeven. Erg tevreden. Ook bij terugsturing, een snelle terugstorting van geld.
VerzendingDe levering was op tijd, geen problemen ondervonden.
Hoi Irissz7,
Goed om te lezen dat alles soepel verliep, zoals het hoort.
Groet, Didi van bol.com
Het is altijd erg gemakkelijk om de gewenste producten te vinden op de site en te betalen.
VerzendingDe producten zijn tot nu toe altijd op tijd en netjes geleverd. Soms zelfs eerder dan verwacht.
Hoi WarnerbrosNL,
Bedankt voor deze fijne review. Sneller dan verwacht leveren is natuurlijk nooit verkeerd