bol

Gebruikers over webshop bol

Bol.com heeft een duidelijke overzichtelijke site. Keurig snelle bezorging, volgens geplande afspraak en goed verpakt

Hoi A. Hg,

Bedankt voor deze fijne woorden.

Groet, Didi van bol.com

Ik heb wel vaker bij bol.com besteld en alles is altijd super verlopen. DVD's, muis, kabels. Ik was wel aan het twijfelen of de micro USB kabels wel echt van Samsung waren voor die 6 euro per stuk. (Ik twijfel nu nog steeds). Maar de kwaliteit van de kabels voelt zeer goed aan en de stekker blijft zeer goed in mijn telefoon zitten (beter als al mijn andere kabels). Dus tot nu toe: tevreden.

De muis die ik hier besteld heb was binnen 15 uur bij mij. (23:00 besteld) Goede feedback ook via mail over de zending. Ik heb wel vaker meegemaakt dat webshops de bestelling toch niet geregeld krijgen als ik na 23:00 bestel (ondanks dat ze beloven dat het morgen in huis is als voor 23:59 besteld is). Dat is tot nu toe bij Bol.com niet gebeurt. Niet dat mij dit stoort overigens, ik wacht wel geduldig een dagje of 2 langer.

Hoi danny.daemen,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met bol.com.

Groet, Didi van bol.com

erg snelle levering en een goede klantenservice, een groot assortiment en mooie prijzen voor alle producten

precies op tijd

meteen geholpen bij een vraag

Hoi Shaneapp,

Bedankt voor deze hele fijne review!

Groet, Didi van bol.com

snelle levering en goede service, goede prijs voor het product en een groot assortiment in bijna alle categorien

erg snek

wordt meteen geholpen als ik een vraag heb

Beste Shaneapp,

Bedankt voor je positieve review!

Groet,

Imro van bol.com

Heel fijne en betrouwbare website. Het aanbod is uitgebreid, goede prijs, fijne service en snelle levering.

Hoi averh,

Bedankt voor deze positieve review!

Groet, Didi van bol.com

Laatst een tweedehands Apple toetsenbord besteld bij Bol. Keurig verpakt en het product zag er nog prima uit!

Ik miste de factuur bij het pakketje.

Hoi hansieb112,

Fijn dat je tevreden bent met je tweedehands bestelling.
Alle facturen en/of betaaloverzichten kun je vinden in je bol.com account.

Groet, Didi van bol.com

Een bestelling doen is eenvoudig. De service en levering is snel en goed. Zeer tevreden.

Hoi MMPG,

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent.

Groet, Didi van bol.com

Complete informatie over het product en relevante reviews. Bestelling eenvoudig gemaakt, meteen bevestigd en snel verwerkt.

Supersnelle levering, laat in de avond besteld, volgende ochtend in huis.

Hoi Paul2016,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent.

Groet, Didi van bol.com

ideale site, makkelijk, overzichtelijk en duidelijk.
Het aanbod is groot en de prijzen zijn redelijk.

Hoi Jdenhoedt,

Fijn dat je zo positief bent!

Groet, Didi van bol.com

Duidelijk en overzichtelijk. Had laatst iets besteld en moest inloggen. Hierna was de pagina waar ik mee bezig was verdwenen. Opnieuw de pagina opgezocht en de verkeerde dongle aangevinkt. Ondanks geopende verpakking toch betaling terug ontvangen en de juiste besteld.

Tijd van levering was goed en snel.

Kreeg snel bericht en hulp via email.

Hoi Ruud213,

Goed om te lezen dat alles goed is gekomen met je bestelling.

Groet, Didi van bol.com

Makkelijk te betalen via online- banking. Snel en veilig, van thuis uit. Indien je tweedehandsproducten vergelijkt, kun je op sommige artikelen ook nog een centje besparen.

Zeer stipt qua levering. Vaak de volgende dag aan huis. Er staat duidelijk vermeld wanneer je je bestelling mag verwachten.

Beste MiriamSchreiber,

Bedankt voor deze fijne review!

Groet, Didi van bol.com

Al jaren naar volle tevredenheid 'klant' bij Bol. Alle gemak van online winkelen en meer: ruim assortiment, betrouwbaar, klant- en service gericht en zeer goed bereikbaar.

Hoi kakoko,

Super dat je zo'n tevreden klant bent!

Groet, Didi van bol.com

Mooie, duidelijke site. Steeds meer aanbod. Niet altijd de goedkoopste, maar ze maken wel waar wat ze zeggen over de levertijden!

Voor 23.59 besteld, de volgende werkdag in huis. Vrijdag 23.45 besteld en JAZEKER zaterdag had ik het bestelde artikel. Perfect voor elkaar!

Hoi Ghoeven,

Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen omtrent je bestelling.

Groet, Didi van bol.com

Duidelijke voorwaarden en snelle levering. Erg tevreden. Goede klantenservice. Kom er graag terug. Echte aanrader.

Had een kortingscode en lukte even niet. Was wat omslachtig maar uiteindelijk prima geregeld!

Hoi CornelisLJ,

Fijn om te lezen dat je zo positief bent over bol.com

Groet, Didi van bol.com

Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar als je bij Bol.com besteld weet je dat je bestelling snel in huis hebt.

Altijd snelle levering bij Bol.com. Zelfs als je nog laat besteld.

Hoi Pumpie,

Bedankt voor je fijne review!

Groet,
Didi van bol.com

Bol heeft een ruim aanbod en tegenwoordig ook van andere aanbieders. Doordat dit via bol.com loopt weet ik zeker dat het met de betaling enzovoort wel goed zit, daarnaast al jaren vaste klant en erg tevreden over de snelheid van bezorgen en de service van bol.com

Zeer snel en netjes ingepakt ontvangen. Ik had een vaatwasser besteld en de volgende dag werd hij aan huis bezorgd. Ik werd ook goed van op de hoogte gehouden over welke tijd de bezorger er ongeveer zou zijn.

Contact gehad met de klantenservice omdat de app destijds niet helemaal goed functioneerde qua betalingen en ik betaald had maar de bestelling niet goed doorkwam. Rond 10 uur in de avond gebeld en werd snel en kordaat opgelost, ik had het geld de volgende dag alweer op mijn rekening staan. Top service!

Beste gabj,

Dankjewel voor het schrijven van dit bericht. En wat betreft de app. Als het goed is gaat dat nu vlekkeloos.

Met vriendelijk egroet,
Jolanda van bol.com

Ik bestel al vele jaren bij Bol.com en het bevalt ons prima. Het assortiment is enorm uitgebreid in de loop der jaren. Ik blijf hier terug komen.

De verzendingen verlopen prima en probleemloos, zo ook retouren.

pas 2 keer mee te maken gehad maar dat verliep ook probleemloos.

Beste Bribri,

Je bent natuurlijk altijd welkom. Bedankt dat je dit bericht hebt gepost.

Jolanda van bol.com

Heb goede ervaringen met deze webshop. Nooit problemen gehad. Ik kan deze webwinkel echt aanraden.

Altijd op tijd!

nvt

Beste kjoostveen,

Super bedankt voor je bericht en ik wens je nog heel veel shopplezier.

Met vriendellijke groet,
Jolanda van bol.com

Bestellingen worden altijd snel en goed verpakt geleverd. Als er een keer problemen zijn, of het product voldoet niet wordt zonder gezeur teruggenomen en terugbetaald.

Heb goede ervaringen met deze webshop,bij een probleem is het altijd opgelost.kan deze webwinkel echt aanraden.

bestelling komt altijd netjes op tijd

Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam.

Hi sou,

Goed te lezen dat je ons aanbeveelt. dankjewel.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk