bol

Gebruikers over webshop bol

s'avonds bestellen en s'anderdaags in huis
zeer ruime keuze in producten en meestal de laagste prijs

zeer vlugge en vriendelijke levering

Beste omaingrid,

Bedankt voor deze positieve review.

Prettige dag gewenst,

Roos van bol.com

Snelle afhandeling die gevolgd is door een stipte levering zoals mag verwacht worden. Tot op heden geen negatieve ervaring gehad

de leverancier weet mijn bel reeds goed staan, makkelijk te volgen op de site of levering onderweg is . Je krijgt van Bol ook steeds bericht dat levering onderweg is.

Tot op heden nog maar een foutje gebeurd in de levering, ik kreeg een cd aan ipv. Een USB stick. Na een mailtje naar de klantendienst werd dit direct rechtgezet, cd mocht ik houden en USB stick zat een dag later in de bus. Prima, no nonsens , gewoon snel en correct !

Beste Ev368,

Leuk om te lezen dat je tevreden bent. Goed om te lezen dat het foutje naar wens is opgelost.

Ik wens je nog een prettige dag.

Roos van bol.com

Zeer tevreden over de service bij Bol.com.
De eerste site die ik bezoek wanneer ik naar een cadeau opzoek ben.
Snelle verzending en voordeligste prijs, top!!

Beste Elbl22,

Wat fijn om te lezen dat je blij met ons bent. Hopelijk zien we je snel weer.

Ik wens je nog een prettige dag,

Roos van bol.com

Je hebt veel mogelijkheden om te betalen en indien je het wenst betaal je pas nadat je het pakketje ontvangen hebt!

Altijd al op tijd mijn pakket toegestuurd gekregen. Indien iets niet op tijd geleverd kon worden, werd ik daar via e-mail van op de hoogte gesteld.

Indien je een vraag hebt, word je zo snel mogelijk geholpen,

Hoi Follow87,

Bedankt voor deze fijne review.

Groet, Didi van bol.com

Bestel vaak bij bol.com. altijd goed gegaan en snelle levering. Meestal vind ik op de site ook nog artikelen die ik in de winkel niet meer kan vinden van oa boeken

De producten die ik tot nu toe allemaal besteld heb lang gebruikt of gebruik ik nog.

Hoi Katootje77,

Heel erg bedankt voor deze fijne review!

Groet, Didi van bol.com

Prima. Beetje jammer dat je tijdens het bestel proces niet gewaarschuwd wordt voor het niet voorradig zijn van een artikel. Krijg je de volgende dag een mail en je geld meteen terug dat dan weer wel.

Ik bestel best wel wat bij.via Bol. Eigenlijk altijd goed.

Klanten service eigenlijk nooit nodig gehad. Dat is dus prima.

Hoi Frank de Meer,

Fijn dat je bestellingen altijd goed gaan, en dat je zo tevreden bent over bol.com.

Groet, Didi van bol.com

Makkelijk bestellen,makkelijk betalen,makkelijk retouren👍🏻Niets aan toe te voegen. Vaak ook mooie kortingen,waarvoor je niet naar de einkel hoeft😉

Altijd netjes geholpen en ook snel.

Hoi Sam3,

Wat fijn om te lezen dat je zo super positief bent over bol.com, bedankt!

Groet, Didi van bol.com

Kan makkelijk een bestelling plaatsen en er word goed aangegeven wanneer een product geleverd kan worden.

Hoi Avichal,

Bedankt voor je review.

Groet, Didi van bol.com

Het is fijn om zoveel variatie aan producten te hebben en toch de laagste prijs te vinden. Of het nu gaat om boeken, hondenvoer of elektronica...
De levering is altijd correct... ook als het via derden wordt geleverd.
Het feit dat je achteraf kan betalen via een mailtje is helemaal makkelijk.

Hoi MarionE,

Bedant voor deze super positieve review!

Groet, Didi van bol.com

Het is overzichtelijk.gemakkelijk.producten zijn gemakkelijk te vinden.service en leveringen altijd op tijd.gewoon prima geregeld.altijd goed

Levering is altijd op de aangegeven tijd.

Ik heb een keer met de klantenservice gebeld en het probeer is direct opgelost

Hoi Tiny57,

Goed om te lezen dat je enkel positieve dingen te zeggen hebt over bol.com.

Groet, Didi van bol.com

Bestelling werd op tijd geleverd en het achteraf betaling was gemakkelijk. Er zijn veel betaalmogelijkheden.

Snelle levering en nog voor de vooraf vastgelegde datum.

Klantenservice is volledig digitaal en automatisch. Dit is even wennen omdat alles extreem snel gaat. Ik had mijn vraag nog geen seconde geleden gesteld of ik had al een antwoord. Ik moest soms wel dingen 2x vragen omdat hij/zij er een antwoord op gaf dat niet relevant was.

Hoi leannan,

Heel erg bedankt voor je review!

Groet, Didi van bol.com

Goede ervaringen met Bol.com. Heel veel keus en meestal voor goede prijzen. Levering is bijna altijd goed.. Blij mee.
Bol is mijn go to choice!

Als het een keer mis gaat dan gaat het meestal mis bij de bezorgdienst.

Weinig contact gehad met de klantenservice.. dat opzich is al een goed teken. De enkele keer dat ik met ze gesproken heb werd ik vriendelijk en deskundig geholpen.

Hoi Ben Realist,

Wat fijn dat je goede ervaringen hebt, zo horen we het graag.

Groet, Didi van bol.com

Enorm aanbod, snelle levering, goede retourservice, alleen zouden de digitale boeken niet apart gemeld moeten worden van de 'normale' boeken. Dat zou overzichtelijker zijn

Snelle levering, de volgende dag in huis

Goede retourservice, niet eindeloos wachten, vriendelijke mensen die je te woord staan

Hoi sandraj,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over bol.com

Groet, Didi van bol.com

bol.com verstuurd altijd heel snel.
retourprocedure is adequaat
overzichtelijke site, maar veel keuze in producten

verzending binnen 24 uur, tenzij anders aangegeven bij het product.

aandacht voor de klant en vraag, snelle service, en altijd een terugkoppeling

Hoi adriennekoens,

Bedankt door de review!

Groet, Didi van bol.com

het product is heel gemakkelijk terug te vinden en te bestellen. Uitleg is voldoende en heel proces is goed te volgen

Verzending is snel en goed.

Nog geen ervaring mee

Hoi SigridPB,

Goed om te lezen dat je het bestellen makkelijk vind.

Grote, Didi van bol.com

Het achteraf betalen is een erg fijne optie als je wat bestelt voor anderen. Daarbij is er veel keus voor andere soorten betalingen

Als er op tijd besteld wordt is de levering 9 van de 10 keer op de beloofde datum geleverd. De keren dat het niet gebeurd is dat natuurlijk frustrerend. Dit ligt echter niet altijd aan bol.com

Ik heb nooit contact hoeven hebben met de klantenservice.

Hoi DvanK,

Bedankt voor je fijne review!

Groet, Didi van bol.com

Veel keuze in het assortiment. Al vaak bestellingen geplaatst in de afgelopen jaren en nooit problemen gehad. Altijd naar verwachting en uitstekende service.

Als je de bestelling plaatst heb je het de volgende dag in huis. Levering is altijd snel en producten zijn met zorg verpakt.

Ik heb bijna nooit problemen gehad. De enkele keer dat dit wel het geval was werd dit snel en kundig opgelost. Goede klantenservice en zeker het aanraden waard.

Hoi Michael W,

Heel erg bedankt voor deze positieve woorden!

Groet, Didi van bol.com

Ik bestel al jaren via bol.com en het bevalt prima. Veel produkten, veel snel leverbaar en anders duidelijk aangegeven wanneer. Plus alle bezorgopties (wel bijbetalen). De prijzen zijn niet de scherpste maar redelijk. Wel jammer dat steeds meer wordt geleverd door externe leveranciers waardoor de cadeaubon niet geldig is! Daar heb ik eigenlijk vaak last van.

Ik ontvang de produkten altijd in goede staat. Ook redelijk snel maar toch blijft het vervelend dat er vaak "levering de volgende werkdag" wordt beloofd terwijl de post daaraan niet meewerkt! Want die bezorgen vooral op dinsdag en donderdag.

Maar één keer of zo nodig gehad, goede informatie gekregen. Maar dat is natuurlijk eenvoudiger dan het verwerken van een klacht.

Hoi Minstreel,

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je al jarenlang bij ons besteld.

Groet, Didi van bol.com

Zeer slechte ervaring met Bol.com; 3x een fout maken in 1 bestelling! Eerst een beschadigd product ontvangen, terug moeten sturen. Daarna een verkeerd product ontvangen, aangegeven wat er verkeerd was en weeeer teruggestuurd. Vervolgens een week te laat, weer het verkeerde product ontvangen! Vreselijke webshop!

Op 9-11 sinterklaaskadootjes besteld met een maximale levertijd van 5 dagen, door meerdere fouten en het niet nakomen van afspraken nu op 3-12 weer het verkeerde product ontvangen. Te laat dus voor sinterklaas.

Ze nemen snel contact op, doen alsof ze luisteren maar maken klakkeloos gewoon weer dezelfde fout.

Beste MelvinvdC,

Via een ander forum heb ik gereageerd op jouw melding en gevraagd om je gegevens. We komen dan spoedig met je in contact.

Groet, Didi van bol.com

Een grote variatie in producten, goede service en levering. Soms aan de dure kant, maar wel goede kwaliteit dan

Hoi Richard549,

Fijn om te lezen dat je blij met onze producten, service en levering.

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk