bol

Gebruikers over webshop bol

Enorme keus, gemakkelijk besteld en een zeer snelle levering. Ik ben heel tevreden en zal vaker bij Bol.com bestellen

Hoi tineker51,

Bedankt voro je positive review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Groet, Didi van bol.com

Een bestelling die moest toekomen de woensdag voor Kerstmis wordt pas geleverd de dinsdag na Kerstmis. Volgens de website van bol.com moet je met hen contact opnemen indien de levering twee dagen na elkaar vertraagd is. Ik heb dit ook gedaan, maar meer dan tijdverlies was dit niet. Er werd geen enkele poging ondernomen om mijn bestelling nog voor Kerst te leveren. Moraal van het verhaal: heb je je pakketje graag op tijd, bestel het dan niet op bol.com want anders krijg je later zeker spijt !

Levering 'volgende dag' duur bijna een week. Mijn bestelling moest de woensdag voor Kerst toekomen en werd pas de dinsdag erna geleverd.

Meerdere keren contact opgenomen met de klantendienst. Zij ondernemen niets om ervoor te zorgen dat mijn bestelling 'op tijd' geleverd wordt (3 dagen later dan beloofd zou ook nog volstaan hebben) .

Beste bartvd12345,

Wat vervelend dat jouw bestelling niet op tijd is aangekomen. Dit is niet de service die je van bol.com kunt verwachten.

Ik kan helaas geen klantgegevens van je vinden. Mocht je dit nodig vinden, dan kan je een e-mail sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

bol.com

Veel keuze en variatie, heldere en complete informatie, snelle levering en afhandeling.
Prettige shop omgeving.

Verzending is uitstekend, Bij producten die niet of langer duren is dit normaal van te vore bekend en helder.
Alleen laat PostNL het soms afweten.

Niet vaak nodig gehad, maar de keren dat ik deze nodig had, ben ik altijd goed geholpen. (klant is koning staat daar voorop)

Beste MennoA1984,

Bedankt voor jouw positieve feedback!

bol.com

Heel tevreden over de werking van bol.com. Het is een duidelijke website met duidelijke instructies voor levering en betaling.

Supersnelle levering, 1 onderdeel van de bestelling kwam een dag later, maar dat is nog erg snel.Bovendien wordt je heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Ik heb hier eigenlijk geen ervaring mee want ik had geen klachten en ik heb ook niks terug gestuurd.

Beste Nelegielen,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt!

bol.com

Goede webshop met uitstekende klantenservice. Ik koop al jaren regelmatig bij Bol.com, ze zijn misschien niet altijd de goedkoopste maar ze hebben een groot assortiment en leveren altijd op tijd.

Snelle levering, tegenwoordig zelfs op zondag!

Terugsturen is gratis en gaat ook zonder problemen.

De klantenservice is uitstekend, altijd oplossingsgericht en ze doen niet moeilijk. Ik had een cadeautje gekocht voor mijn neefje wat al kapot uit de doos kwam en ze stuurden meteen een nieuwe, nog voordat ik het defecte speelgoed had teruggestuurd!

Beste EnigmaNL,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met bol.com. Bedankt voor je review!

bol.com

Fijne ervaringen heb ik met BOL.COM, al mijn bestellingen zijn altijd vlot verlopen. Dus tevreden.

Goed op tijd

Geen ervaring mee

Een fijne web winkel met bijna alles. Goede service en fijne producten. Te veel om op te noemen, ze verkopen echt alles.

Het werd op de door mij uitgekozen dag geleverd, fijn.

De klantenservice chat werkt goed en je krijgt direct antwoord op een vraag.

Ruim assortiment en vlot te vinden. Niet noodzakelijk de beste prijs, maar steeds kwaliteitsvol. Tevreden!

Ik heb geen problemen ondervonden met het bestellen van een bepaald artikel. Je kan gemakkelijk terug vinden wat je nodig hebt en de betaling is ook gebruiksvriendelijk.

Het is snel en ongeschonden geleverd.

Soms te korte omschrijving bij het verkochte artikel. Bestellen en betalen gaat goed. tevreden van de kwaliteit.

Bol.com is niet voor niets de referentie in online winkelen! De website is duidelijk en overzichtelijk, het aanbod is groot en de betaling en verzending gebeuren steeds betrouwbaar en correct.

De grote concurrent Coolblue is heel gelijkaardig. Voor sommige producten heeft de ene website soms een groter aanbod en lagere prijzen, voor andere producten ligt het weer omgekeerd.

Betrouwbare, tijdige en (indien nodig) voldoende beschermde verzending. Als je de garantie krijgt op levering de volgende dag, dan is dit ook altijd zo.

Enige minpuntje: een PostNL-levering van Bol.com komt bij mij steevast veel later op de dag aan dan een bpost-levering van Coolblue, maar dit kan afhankelijk zijn van je adres.

Al jaren lang voor mij de nummer 1 shop als ik iets online wil bestellen zonder lang te willen zoeken. Niet altijd de allergoedkoopste maar wel zeer betrouwbaar met een klantvriendelijke klantenservice. Heb nog nooit langer hoeven wachten op mijn producten dan aangegeven. Ik ben ook verkoper via bol.com en dat werkt ook perfect!

Altijd op tijd!

Bij Bol zijn de productomschrijvingen duidelijk. Ook staat er duidelijk op de website van Bol vermeld of het product van Bol komt of vanuit een andere winkel. Tot nu toe zijn al mijn bestellingen goed verlopen. Makkelijk bestellen, makkelijk betalen ook achteraf mogelijk en snel geleverd. Als je een vraag hebt, word je ook snel geholpen.

De verzending is altijd snel. Bovendien kan je kiezen waar het afgeleverd wordt.

Nog maar een keer contact gehad met de klantenservice over een probleem en deze hebben het meteen goed opgelost. Vaker contact gehad met vragen over een product en deze worden netjes beantwoord.

Bij Bol is het altijd duidelijk wat je kan verwachten. De productomschrijvingen zijn helder en het is ook helder of het vanuit Bol komt of vanuit een andere winkel. Als ik echt bij Bol bestel, is het altijd snel geregeld. Makkelijk betalen, makkelijk bestellen en makkelijk ergens laten bezorgen. Als je een vraag hebt, word je ook snel geholpen en Bol denkt met je mee.

Levering is bijna altijd zoals verwacht en als ze om de een of andere reden toch later leveren, dan krijg je korting en heel veel excuses.

Je wordt goed en snel geholpen. Er wordt met je meegedacht, maar over het algemeen heb ik de klantenservice niet nodig.

Hoi mvangerven,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent!

Groet, Didi van bol.com

Zo goed als alles wat je zoekt is te vinden op Bol.com. Er wordt duidelijk aangegeven wie de verkoper is en wat de levertijd is. Die aangegeven levertijd is heel betrouwbaar. Het is fijn dat er de mogelijkheid is om een pakketje op een ander afleverpunt op te halen. Heel handig voor werkenden. De klantenservice is ook prima. Enige nadeel is dat een bestelling eenzijdig wordt geannuleerd als het bestelde product op korte termijn niet leverbaar lijkt te zijn. Dan moet je er zelf achteraan. Ik was toen in het buitenland, had een mail gestuurd dat ik geen contact over de telefoon wilde maar werd toch gebeld. Door het telefoontje werd het overigens wel netjes opgelost.

De aangegeven levertijd is heel betrouwbaar. De bestelling is altijd goed ingepakt. Zo wordt bijvoorbeeld een fotolijstjes netjes is bubbeltjesfolie ingepakt.

Je wordt netjes te woord gestaan en er wordt geprobeerd een oplossing te zoeken.

Hoi Lm86,

Bedankt voor je positive review en je feedback wat betreft annuleringen.

Fijne dag gewenst.

Groet, Didi van bol.com

Goede site, alles makkelijk te vinden. Achteraf betalen mogelijk. Meteen een bevestiging via mail. Verzending via mail te volgen.

Als je de bestelling een dag later liet bezorgen, kreeg je nog eens €2,50 korting! En toch ruim op tijd voor Sinterklaas.

In het verleden een keer met de klantenservice gebeld. Vriendelijk geholpen en goed opgelost.

Hoi Deetje1974,

Bedankt voor deze positive review!

Groet, Didi van bol.com

Het ging om een reparatie, dus er waren geen kosten van verbonden. Dit is dus prima.

Het product is netjes opgestuurd en viel tijdens het hele reparatie process te volgen.

Duidelijk en helder. Ze denken en voelen met je mee.

Beste SiranoVabis,

Bedankt voor je feedback. Goed om te lezen dat jouw reparatie goed is verlopen.

Ik wens je hele fijne feestdagen toe.

Groet.

bol.com

Gemakkelijk producten zoeken, goede prijs en kwaliteit en bij vragen kan je emailen of bellen. Top

Afhaalpunten of thuis leveren kan, maakt het heel praktisch.

Een super goede support en niet tevreden geld terug met gratis retour binnen 30 dagen.
Top gewoon.

Beste Kevin 871,

Goed om te lezen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je review.

Imro bol.com

Reparatie iphone 5c bij bol.com tijdens garantiepriode duurt al meer dan 8 weken en zou nog eens 4 weken kunnen duren omdat find my iphone niet uitgezet zou zijn, hoewel ik dat voor het opsturen al gedaan had. En elke keer als antwoord dat find my iphone niet uitstaat en men mij niet kan helpen
Al meer dan 10 keer gemaild en gebeld, moest notabene zelf contact opnemen met apple om het bewijs te leveren dat find my iphone uitstaat, wat ik eerder al had gedaan middels screenshot te mailen. En dan nogmaals bericht dat find my iphone niet uitstaat, niet te geloven. Prima service bij apple zelf overigens maar bij bol.com hebben de medewerkers geen kaas gegeten hoe je een klant moet behandelen, aardig maar niet deskundig Ook het indienen van een klacht helpt niet om het proces te versnellen. Uiteindelijk wel bereikt dat de reparatie dienst zelf contact opnam met apple, wel ja zeg, eindelijk na 7 weken !
Excuses en mooie woorden maar geen versnelling en verbetering van de service, de reparatie duurt nu gewoon nog 4 weken, alsof er niets gebeurt is en geen enkele aktie om dit na zoveel vertraging door eigen onkunde te verkorten. Ik heb nog nooit zo'n slechte service ervaren
Service afdeling en reparatie dienst praten denk ik alleen via de mail. Als klant kun je niet rechtstreeks met de reparatie dienst communiceren. Spreken met een leiding gevende is niet mogelijk en je kunt niets anders doen dan maar blijven bellen en mailen, zeer teleurstellend.
Denk na voordat je hier iets koopt als je service belangrijk vind tijdens dé garantieperiode

Geen opmerkingen over versturen van nieuwe product toenterijd

Als je service wilt bij de product zou ik nog eens goed nadenken alvorens hier een telefoon te kopen

Beste Geejeebee1968,

Wat vervelend dat het repareren van je iphone 5c bij ons zo moeilijk verloopt. Dit is absoluut niet de service die je van bol.com kunt verwachten.

Ik wil graag met je in contact komen om te kijken naar een gepaste oplossing. Ik kan helaas geen gegevens van je vinden. Zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com met een doorverwijzing naar deze klacht op Tweakers?

bol.com

Gemakkelijk site, de prijzen zijn goed zichtbaar en het heel gemakkelijk om af te rekenen.

Nooit geen problemen gehad en altijd snel bezorgd.

Heel snelle reactie

Hoi Zaus,

Wat fijn dat je tevreden bent over bol.com. Bedankt voor je review.

Groeten,
Manon van bol.com