Gebruikers over webshop bol
Review toevoegeneenvoudig te bestellen, makkelijk te betalen en nadien een snelle levering. Prima service en niets op aan te merken
Klantenserviceenkele vragen over problemen met producten gehad en binnen 10 minuten reactie. dus zeer snelle service, zelfs sneller dan hun snelle leveringen!
Beste wannes claes,
Bedankt voor je feedback. Goed om te horen dat je tevreden bent.
Roos van bol.com
Prima website goeden service. Alles wordt netjes geregeld zelfs op zondag thuis bezorgen niks mis mee
VerzendingOp tijd binnen niet meer en niet minder had hem op zondag laten bezorgen en dat was hij ook PRIMA
KlantenserviceBij vragen wordt je erg goed geholpen. Een product was deffect en kreeg gelijk een nieuw
Beste D Wouters,
Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Roos van bol.com
word altijd geleverd op datum dat zij zeggen.vriendelijk.site is overzichtelijk.al veel op gevonden.wel prijsvergelijkingen doen zijn al eens duurder .
Verzendingvoor boeken moeten ze toch goed uitkijken dat deze zo verpakt worden dat ze niet beschadigen
Beste matyola,
Dank je wel voor je feedback.
Roos van bol.com
Het is gemakkelijk bestellen en betalen. nog nooit problemen gehad met bol.com. en je kan het op veel plaatsen laten leveren.
Beste rickn1995,
Bedankt voor je goede review. We waarderen je feedback.
Roos van bol.com
Makkelijke site. Snelle levering. Nooit geen problemen gehad tot nu toe. Erg behulpzame klantenservice. Zeer goeie webshop.
VerzendingPerfect op de afgesproken datum geleverd.
KlantenserviceZeer behulpzaam.
Beste HenkvdW,
Dank je wel voor je positieve bericht, dit horen we graag.
Roos van bol.com
Ik koop bijna alles bij bol.com. Het is zo een handige site. Als je iets foutief bestelt, kan je het ook meteen weer terugsturen zonder extra kosten. Daarnaast helpen ze je ook echt een de servicebalie.
VerzendingMijn pakjes zijn over het algemeen altijd op tijd en intact.
KlantenserviceZe helpen je echt verder met alle dingen de je koopt en problemen mee hebt.
Beste Jessica1207,
Dank je wel voor je feedback. Dit horen we graag.
Roos van bol.com
Regelmatig bestel ik wel iets bij bol.com. De site heeft een ruim aanbod en goede prijzen. Occasioneel kan je ook een uitstekende deal vinden. Wat handig is, is de super service die je erbij krijgt en de vlotte verzending natuurlijk.
Beste CookieDetox,
Super! Bedankt voor je bericht.
Roos van bol.com
Goede kwaliteiten, prima verpakt, veilige betalingen en zeer snelle leveringen.
vandaag bestel morgen in huis.
PC software goed maar mag meer keuze zijn.
Ga zo door, het is werkelijk onze winkel en je hoeft er niet voor de deur uit.
vooral mensen met beperkingen is dit een goede uitkomst.
Beste j.minten,
Dit horen we graag! Dank je wel voor je review.
Roos van bol.com
Ik bestel bijna alles bij Bol.com en ik ben zeer tevreden , zelfs de enige keer dat een product niet was aangekomen werd er kosteloos een nieuw product gestuurd, helemaal geweldig, ook de klantenservice
VerzendingAltijd snelle levering en ik heb nog niet meegemaakt dat het product niet op tijd aankomt en heb al heel wat producten besteld bij bol
KlantenserviceSuper goede klantenservice, snelle reactie en alles word altijd heel goed opgelost , een dikke tien
Beste Janine..77,
Wat fijn om te lezen dat je blij met ons bent.
Roos van bol.com
De website van BOL is zeer overzichtelijk, er is veel keuze aan producten aan een redelijke prijs.
VerzendingDe levering van de bestelde goederen werden altijd op de afgesproken datum bezorgd.
KlantenserviceIk heb eenmalig de klantenservice moeten contacteren, hierbij werd ik zeer vriendelijk en goed geholpen. Samen werd er voor een oplossing gezocht en volbracht.
Beste cindytje94,
Wat fijn dat je tevreden bent over onze winkel en de klantenservice.
Bedankt dat je dit laat weten.
Groeten,
Manon van bol.com
Beste webshop van Nederland! Ze geven mij altijd een glimlach! Met sommige dingen zijn ze wel een beetje duur, maar met veel producten concurreren ze echt goed!
VerzendingKomt bij mij (bijna) altijd netjes aan op de tijd aan. Soms komt het te laat, maar dat ligt aan PostNL
KlantenserviceHad een keer een verkeert product binnen gekregen dat eigenlijk voor iemand anders was, had gebeld naar de klantenservice (duurde 2minuten todat ze opnamen) even een gesprekje gevoerd wat ik kon doen, na een tijdje kreeg ik een nette mail dat mijn echte product werd verzonden
Beste DistinctRain76,
Jouw reactie maakt ons blij!
Bedankt!
Groeten,
Manon van bol.com
Erg ruim assortiment en prima service. De bestelling is een dag later binnen zoals beloofd
VerzendingDe levering is altijd netjes op tijd, zoals beloofd. Ik heb nog niet meegemaakt dat het anders is.
KlantenserviceIk heb pas één keer contact opgenomen met de klantenservice en ze hebben me prima en vriendelijk geholpen zodat ik verder kon met mijn bestelling
Hoi r.pennings,
Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat alles soepel verloopt!
Groet, Didi van bol.com
veel keuzes en alles gratis. Je krijgt wat je besteld en gaat er iets mis dan helpen ze je goed en snel
VerzendingAltijd alles gekregen op de beloofde tijd, zelfs rond kerst en sinterklaas
Klantenservicebehulpzaam
Hoi Shrinath,
Heel erg bedankt voor je positieve woorden.
Groet, Didi van bol.com
Ik bestel vaak op bol.com, hun site is dan ook makkelijk in gebruik en de spullen worden altikd optijd geleverd. Het is ook super handig dat bij de meeste producten de levering al de dag erna is, wat goed van toepassing komt bij laat cadeaus zoeken.
Hoi Cliffox,
Bedankt voor je positieve review!
Groet, Didi van bol.com
Tot op heden nog geen problemen gehad met Bol.com. Er is voldoende te verkrijgen. ik ga zeker nogmaals via hun bestellen
VerzendingWerd geleverd zoals aangegeven. Fijn dat het ook bij AH is op te halen
Hoi Dark Polleke,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Fijne dag gewenst,
Groet, Didi van bol.com
Redelijk goede webshop. Het meeste wordt binnen 1 dag bezorgd, maar soms ook veel later. Ook vind ik de site niet echt fantastisch, en is het best wel duur
VerzendingNiet altijd binnen 1 dag.
Hoi NielsG,
Bedankt voor je review!
Groet, Didi van bol.com
Door middel van de pricewatch de laptop gevonden op Bol.com. De bestelprocedure is verder overzichtelijk en duidelijk. De laptop is om half 7 in de avond besteld en om 9 uur een bevestiging dat hij verzonden was met de volgcode en volgende dag had ik de laptop al in huis.
VerzendingProduct was goed verpakt en tevens tijdig al de volgcode ontvangen.
Beste Hupske,
Fijn om te lezen dat jouw bestelling goed is verlopen. Bedankt voor je bestelling en je feedback.
bol.com
Erg overzichtelijk webshop met goede prijzen. Verzending is erg goed, altijd de volgende dag binnen!
Ben al jaren klant.
Hoi Rayvano,
Bedankt voor jouw feedback. Fijn om te lezen dat alles goed gaat en dat je al jarenlang klant bent. Bedankt!
bol.com
Waar ik me aan blijf ergeren is het feit dat er bij een zoekmachine een prijs wordt aangegeven die bij het bedrijf zelf nooit klopt. Daar heeft Bol.com (en anderen) wel een handje van. 499 euro wordt dan 530 euro. Omdat ook die laatste prijs onder of gelijk aan andere aanbieders is, toch besteld. Verder zeer tevreden over info op de website en het aanbod van de producten. Dus mijn advies aan Bol en Foka..stop met die vorm van misleiding. Hebben jullie niet nodig.
VerzendingVerrast me elke keer weer. Eind van de middag bestellen en de volgende dag gewoon binnen hebben.
Beste Benno B,
Bedankt voor je feed back. Goed om te lezen dat je in ieder geval tevreden bent met de verzending van jouw bestellingen, de informatie op onze website en het aanbod van producten.
Ik snap goed dat je je ergert aan het prijsverschil die wordt weergeven in zoekmachines ten opzichte van onze website. Dit doen wij niet opzettelijk. Het prijsverschil heeft met een aantal factoren te maken.
Ik zou hier graag met je over willen praten, alleen kan ik geen klantgegevens van je vinden. Mocht je dit nodig vinden, zou je een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com en refereren aan deze review? Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
Ik wens je alvast een fijn weekend.
bol.com
Snelle service, zelf begin december op alles ruim op tijd.
Ook de afhandeling van een klacht ging vlekkeloos, retour en geld terug zonder problemen.
Aantal producten zelfs eerder geleverd dan de verwachte leverdatum
KlantenserviceHelaas een navelpiercing gehad die na 3 dagen stuk ging.
product ging retour en het geld zal worden terug gestord (is pas afgelopen week gebeurd, dus terugbetaling is nog wel even afwachten)
Hoi goirlesedame,
Bedankt voor je positieve review!