Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenKomen webshop prijzen niet na of veranderen prijs na bestelling. Komen koop op afstand contract niet na.
VerzendingProberen onvolledige order toch te leveren. Slechte communicatie over de onvolledige levering en geen optie om het te stoppen.
KlantenserviceSlechte communicatie. Alleen korte email berichtjes met onacceptabel taalgebruik. Zo ga je niet met klanten om.
een update na de reactie van Paradigit op mijn Tweakers review:
Het wel of niet moeten nakomen van een order door een webshop als er een foutieve prijs op het artikel staat is disputabel. Ik vind zelf dat het afhangt van hoeveel orders er op dat foutief geprijsde artikel zijn. Echter Paradigit kiest ervoor om mij een onvolledige order te leveren en vraagt per email voor een behoorlijke bijbetaling van het andere artikel op de order. Een andere optie is het foutief geprijsde artikel op de order te annuleren.
Dit was een zakelijke bestelling en deze praktijk verwacht ik niet. Ten eerste liggen bij een zakelijke bestelling de zaken anders (je hebt geen klantbescherming zoals bij een consumentenaankoop, daartegenover verwacht je bij zakelijke aankoop ook een levergarantie op gemaakte orders). Ten tweede verwacht je dat ze niet direct de andere (gerelateerde artikelen) versturen.
Ik zou wel eens willen weten hoeveel orders ze hebben ontvangen voor het foutief geprijsde artikel.
Bedankt voor het plaatsen van uw recensie.
Ik begrijp uit uw recensie dat u niet tevreden bent met onze service en de afhandeling van uw bestelling. Uiteraard vinden wij dit zeer spijtig om te horen. Naar onze mening is er in de afhandeling overigens wel correct gehandeld. Ik zal dit hieronder verder toelichten.
U had een bestelling geplaatst voor twee producten. Eén van deze producten stond helaas met een prijsfout op onze website. De prijs welke op onze website genoteerd stond lag ruim 85% onder de markt conforme prijs. Wij kunnen het product niet voor die prijs leveren, vandaar dat wij u hiervan op de hoogte hebben gesteld.
Het op de hoogte stellen hiervan is middels e-mail gebeurd. U werd in deze e-mail voor de keuze gesteld om:
1) Het product te verwijderen van de order zodat u het aankoopbedrag teruggestort krijgt.
2) Bij te betalen voor het product, zodat u deze alsnog zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.
Het tweede product van uw order is wel direct verzonden, u heeft ervoor gekozen deze niet aan te nemen en gaf aan het aankoop bedrag terug te willen ontvangen. U kunt het bedrag binnen vijf werkdagen terug verwachten op uw rekening.
Tenslotte geeft u ook aan dat er onacceptabel taalgebruik genuttigd werd in onze communicatie naar u toe. Ik heb hiervoor al onze berichten naar u toe nagekeken maar ik heb helaas niet kunnen ontdekken waar u naar verwijst.
Middels dit bericht wil ik u nogmaals onze excuses aanbieden voor de ontstane ongemakken.
Luc
Paradigit Klantenservice
Op de website verkopen zij zichzelf voor 23:59 besteld dan morgen in huis!
Eerder morgen over een week!
Wat een baggere dienst. Ik heb vorige week besteld en het is nu nog steeds niet binnen.
Tevens gaven ze mij per mail nog toelichting dat avond levering niet voor zaterdagen geld. Ok, helaas. Maar daarna duurt het nog een aantal dagen en dat is waar ik woest van word.
Verzending is er niet. Het is niet op tijd. En ik heb het na een kleine week nog steeds niet ontvangen.
KlantenserviceHet enige reactie wat ik van hun heb gekregen is dat het niet zijn of hun schuld is en dat ze niets kunnen doen.
Je moet niet met leugens gaan verkopen.
Bedankt voor het schrijven van uw recensie.
Allereerst wil ik u laten weten dat wij het zeer vervelend voor u vinden dat de verzending van uw bestelling langer in beslag heeft genomen dan dit had gemoeten. Ik zal hieronder verder toelichten hoe dit heeft kunnen gebeuren.
U heeft bij ons een bestelling geplaatst op een vrijdag. Op onze website wordt geadverteerd met de slogan: "Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis." Dit klopt ook, maar dit geld enkel als het product in ons magazijn op voorraad is. Mocht dit niet het geval zijn, of mocht om een andere reden het product niet de volgende dag bezorgd kunnen worden, wordt dit ook altijd bij het bestellen aangegeven.
U had uw bestelling op vrijdag geplaatst, maar gaf bij het bestelproces aan dat u het artikel in de avond uren bezorgd wilde hebben. Hierbij stond aangegeven dat uw product dan pas maandag bezorgd kon worden tussen 18:00 & 21:30 uur.
Uw bestelling was netjes dezelfde avond opgehaald in ons magazijn door PostNL, echter door een onbekende reden, heeft uw pakket één dag langer in het sorteercentrum van PostNL gelegen. Hierdoor is uw pakket niet die bewuste maandag afgeleverd, maar één dag later op dinsdag.
Uiteraard betreuren wij dit ook. Ik heb u een kleine compensatie verstuurd naar het bij ons bekende e-mail adres van u, voor de ontstane vertraging van één dag.
Luc
Paradigit Klantenservice
Hele scherpe prijzen, goed geholpen in de winkel in Nijmegen met uitkiezen van de laptop.
KlantenserviceMeerdere malen gebeld en altijd goed geholpen. Duidelijk uitleg gekregen hoe ik product ter reparatie kon aanbieden.
Het product was eenvoudig te vinden. We zijn op paradigit gekomen via google. Specificaties kloppen, de rest is zoals elke webshop, gewoon goed dus,
VerzendingOm 11:30 in de avond besteld en volgende ochtend al in huis, Perfecte service!
Snel verwerking en levering van de bestelling.
Ik ben tevreden over het proces t/m betaling
Op tijd Geleverd
KlantenserviceKreeg voldoende informatie
Snel verwerking en levering van de bestelling.
Ik ben tevreden over het proces t/m betaling
Op tijd geleverd
KlantenserviceKreeg voldoende informatie
Op basis van prijs en beschikbaarheid uitgekomen bij Paradigit. En niet te vergeten de volgende dag geleverd. Makkelijk te bestellen, ook zonder een account aan te maken.
VerzendingKeurig op tijd geleverd. Alleen zou ik zelf op de verpakking graag zien dat het van Paradigit afkomstig is ipv KBV B.V. Ik heb op dat moment namelijk geen idee voor welk product ik dan teken.
snelle levering, (voor 23:30 besteld al volgende dag binnen rond 3 uur smiddags bij postkantoor opgehaald) netjes ingepakt ook, helemaal top, 1 kleine tip: duidelijker maken hoe je iets retour stuurd want dit is nu best onduidelijjk
Verzendinggoed en netjes verpakt, en op tijd !
alles was goed en makkelijk gegaan bij mijn bestelling, besteld voor half 12 en volgende dag al in huis! netjes ingepakt alles en wel een betrouwbare winkel: wat nog wel beter kan; aangeven hoe je iets retourd want dat is nu heel onduidelijk voor mij,
Mvg Tom
netjes ingepakt en heel snel! voor half 12 savonds besteld volgende dag rond 3 uur opgehaald bij postkantoor
Bij paradigit is het makkelijk bestellen, ook krijg je direct na je aanbetaaling een bevestiging van je aankoop en je bestelling is dan zo binnen. En als je iets niet helemaal zeker weet kunnen ze je alles uitleggen op de digitale helpdesk.
VerzendingZeer snelle verzending
Het product was in eerste instantie niet op voorraad. Ondanks dat het product na maar twee dagen ontvangen.
De bestelling was makkelijk te plaatsen en is de volgende dag op tijd bezorgd. prima service
Verzendingvolgende dag levering zo als belooft
Klantenservicewerd binnen een dag geholpen met mijn vraag en heb een goed en duidelijk antwoord ontvangen.
Makkelijk en eenvoudig bestelling te plaatsen. De bevestigende mail veroorzaakt wel wat twijfel wanneer iets geleverd wordt, maar werd netjes de volgende dag geleverd.
Klantenservice"Geen" mogelijkheid/bereidheid tot wijzigen. Ik wilde nog een toetsenbord bestellen (ok ik was te laat), maar de reactie van de klantenservice was kort af en vreemd. Ik moest een nieuwe order plaatsen, maar ja dan ben je verzendkosten weer kwijt. Geen regeling aangeboden of zo. Retourneren van mijn bestelling en opnieuw bestellen (of niet) was goedkoper geweest...vreemd... Nu verder op internet gezocht en ergens anders het toetsenbord besteld.
TomTom Spark besteld, zoals aangegeven is deze niet op voorraad. Een tip is om per mail aan te geven wanneer deze weer op voorraad is.
Voor de rest alles perfect.
snel en gemakkelijk te bestellen, goed geholpen met een vraag en snel geleverd , ook zeer tevreden over het geleverde product
VerzendingVolgende dag was het bezorgd
Klantenserviceik werd snel en goed geholpen
Makelijk en snel verlopen, net zoals vele webshops werkt het prima en is het de moiete waard om een bestelling te plaatsen bij paradigit
Super product ben er zeer blij mee.
Voldoet aan al mijn verwachtingen.
Kreeg zelfs nog een usb kabel gratis.
Snelle levering.
Goede overzichtelijke site, veel producten informatie en met heldere toelichting op het artikel wat ik wilde bestellen.
Verzendingnetjes verpakt en geleverd op de aangegeven leverdag
Bestelling plaatsen was een eitje. Levering al de volgende ochtend bij opgegeven afhaalpunt, supersnelle order.
Was erg goed optijd geleverde ook super goeie deal met die gratis gane actie super goeie winkel
VerzendingErg snel toppie