Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Het is gemakkelijk om een bestelling te doen de site is overduidelijk en vooral de prijs is zeer concurrerend.

De levering is sneller dan dat ik gedacht had, netjes en goed beschermd ingepakt chapeau.

super site komt na wat er word belooft. duidelijke informatie wat je moet doen. Top

gisteren besteld van daag al in huis ook top

Wat een top service gelijk word alles geregeld en opgelost helemaal top en zo vriendelijk

Duidelijk en overzichtelijk. Word goed aangegeven welke stappen er gemaakt dienen te worden om een product af te handelen. Overzicht is voor de klant belangrijk.

Zeer goede prijzen en nuttige informatie bij de producten. Product is de volgende dag geleverd.

De volgende dag in huis.

Erg fijn ben erg goed geholpen, eerst was er wat fout maar alles is daarna opgelost

Alles was prima, erg tevreden. Zeer goede prijs, nergens goedkoper te vinden

Erg netjes, ik ben goed geholpem voor vriendelijke mensen, bedankt!

Alles ging erg snel! Makkelijk een product reserveren op de site, en zo ophalen! Ten eerste was er wat mis, maar alles is mooi opgelost en ik ben goed geholpen!

Als eerste kreeg ik een product mee waar jammer genoeg iets mis mee was, gelukkig kon ik deze gewoon ruilen voor een nieuwe! En als het nog een keer verkeerd zou gaan zou ik mijn geld gewoon terug krijgen, maar gelukkig was er de 2e keer niks mis mee!

Als eerste was er iets mis met het product, maar dat werd geweldig opgelost! Ik bracht het product terug naar de winkel, en we hebben even gekeken wat er fout was, en ik kreeg zo een nieuwe mee! Wat een service!!

Uitstekende site, goed verpakt met verzenden. De informatie die op de site staat klopt met het gekochte product en binnen 24 uur geleverd.

Kan niet anders zeggen dan perfect de vorige keren. Goede opvulling.

Een vraag gesteld over Windows bij klantenservice werd goed geholpen. en probleem is opgelost.

Prima en overzichtelijke website, veel informatie over de producten. Duidelijk taalgebruik. Goede zoekfunctie. Met veel plezier rongekeken en mijn bestelling geplaatst.

Levering is volgens afspraak verlopen, er is gedaan wat is beloofd. Het geheel was zorgvuldig en goed verpakt.

Bestelling plaatsen was eenvoudig, veel specificaties bij producten, betaling is veilig en vlot. Bezorging binnen de beloofde periode.

Levering zeer vlot. Veel keuze in bezorg- of afhaalopties

Makkelijk te bestellen- duidelijk tot en met afrekenen ruime keus vaak leuke combinaties aanbiedingen top

was wat verwarring over leveringsdatum na feestdag gebeld met klantenservice
medewerker Michiel heeft mij netjes uitgelegd hoe dit kwam, kort om keurig geholpen.

Prima aanbieding Makkelijk te bestellen en juiste levering.
Het bestelde product gemakkelijk te installeren en voldoet prima.

Product was makkelijk te bestellen en was ook snel verzonden. De prijs was ook beter dan op andere sites.

Snel efficiënt en met meerdere betalingen mogelijkheden. Goed koppeling naar betalingen apps die op de toestel staan.

Verzend door PostNL op volgende dag zoals beloofd. Krijgt nog die tijdstip via PostNL . Prima service !

Alles was netjes optijd afgeleverd en in 1 grote doos. Ik ben echt duper tevreden met het mijn bestelling! ( mini-min puntje de doos had wat kleiner gemogen ).

Mijn bestelling kwam ruim optijd binnen en de bezorger was snel, en dus zo weer weg. Dit vind ik fijn

Telkens een mailtje binnen krijgen is niet mijn favorieten ding maar het is vast handig voor anderen mensen.

goed geholpen. Mac book gekocht via fiscfree, levering via paradigit. Met een vraag de klantenservice gebeld en snel antwoord gekregen, Daarnaast werd het antwoord per mail nog naar mij verzonden! Geweldig, dit geeft duidelijkheid!

binnen 24 uur na bestelling product al thuis!

perfect geholpen

Snel geholpen , goed advies gehad! Fijne winkel, blij met mijn product!
Daarnaast ben ik zeer tevredeb over de klantenservice

Binnen 24 uur na goedkeuring product ontvangen

Gebeld met klantenservice, goed geholpen inclusief mail met gegevens/ afspraken uit gesprek!

De betaling ging soepel en verliep zonder problemen. De gegevens met betrekking tot het afleveren waren duidelijk weergeven.

zeer overzichtelijke site, bestellen was makkelijk evenals de diverse betaalmogelijkheden. Werd goed op de hoogte gehouden van verloop bestelling.

Zeer snelle levering,degelijk verpakt.

Bestellen was gemakkelijk, informatie op de website is helder en overzichtelijk. Betaling ging eenvoudig via ideal.

SSD schijf was goed verpakt, dwz stevig maar niet overdreven.

handig dat je zelf je computer kunt samen stellen. Makkelijk
aleen jammer dat hij niet met een bundel komt.

kan er nog weinig over zeggen wel snel

oke, jammer dat er bij het plaatsen van een bestelling niet aangegeven wordt dat een bundel goedkoper is.

Scorekaart voor Paradigit