Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMonitor besteld waarbij stond dat deze op voorraad was, ook bevestiging gekregen dat hij volgende dag geleverd zou worden. Dit bleek toch niet te lukken. Monitor zou pas over 4 dagen binnen zijn. Oftewel, lokken je met onrealistische levertijden naar hun shop om het vervolgens niet waar te kunnen maken.
KlantenserviceGeen excuses of iets dergelijks, alleen melding dat het niet geleverd zou kunnen worden. Moest er ook zelf achteraan of hij nog geleverd zou worden, geen bericht vanuit hun kant.
Bedankt voor uw feedback.
Uiteraard snappen wij dat het zeer vervelend is dat de leverdatum uitgesteld is en dat u niet op de hoogte bent gebracht. Normaal gesproken wordt er op onze website aangegeven wanneer een product binnen verwacht wordt en dient u een e-mail te krijgen wanneer er een vertraging is in uw order.
Wij zullen uw feedback meenemen voor verbeteringen. Onze excuses voor het ongemak en wensen u toch nog een prettige dag toe.
Reina
Paradigit Webcare
AlgemeenIk heb bij Paradigit een nieuwe laptop besteld de Acer Aspire 3 A315-51-58C3.
De bestelling heb ik 's avonds omstreeks 20.00 uur geplaatst en ja, de dag erna in de namiddag was hij er al.
Prima op tijd en keurig verpakt, alles verliep naar tevredenheid.
Dit was reeds de tweede laptop die we bij Paradigit naar tevredenheid gekocht hebben.
De levering was totaal naar tevredenheid, goed verpakt en prima op tijd.
KlantenserviceDe service was ook goed.
AlgemeenIk heb de bestelling 'savond omstreeks 20.00 uur geplaatst en de dag erna in de middag, ja, daar was hij al, mij laptop acer Aspire 3 A315-51-58C3
Prima afgeleverd met ordernr. VOR18055195
Dit is de tweede laptop die ik bij Paradigit naar tevredenheid gekocht heb.
De laptop was zoals verwacht "vandaag besteld morgen in huis" prima op tijd afgeleverd.
Goed verpakt in prima staat. Wij zijn er meer dan tevreden mee.
AlgemeenBestelling geplaatst bij Paradigit tijdens hun Vakantie geld actie heb ik een ASUS Gaming FX503VM-E4178T aangeschaft ze waren de goedkoopste in de pricewatch en voor 800 Euro heb ik een Laptop met een I5 en GTX 1060, ik heb best vaak bij Paradigit besteld maar nooit een review geschreven omdat ik nooit eigenlijk te maken heb gehad met hun klantenservice.
Helaas na 1 dag de laptop intensief gebruikt te hebben begaven de fans het al het systeem werd gloeiend heet en viel ook uit na een rapport te hebben uitgeprint contact opgenomen met Paradigit heb ik mijn laptop moeten terug sturen en had vervolgens binnen 2 dagen al mijn nieuwe in huis die ik nu al een week met plezier gebruik.
Het klant contact verliep zeer soepel en het ben daar ook zeer tevreden over de Service van Paradigit meneer Demir heeft mij geholpen met proces en was ook zo netjes om nog te vragen of alles was goed gegaan achteraf Paradigit krijgt van mij een dikke 5 sterren betreft de service. de verzendingen kwamen optijd en alles was helder en duidelijk
AlgemeenHet product voldoet precies aan de verwachtingen. De cooler is laag zodat het in bijna iedere computerkast past. Montage wijst zichzelf.
VerzendingNetjes op de afgesproken tijd en datum geleverd.
AlgemeenGeweldig die bestelling bij Paradigit. In een paar minuten alles geregeld. Via de mail folder besteld. Alles was verrekend met het eindbedrag je kon zo afrekenen.
VerzendingDe levering leek wel Overtoom. Voor 1200 uur besteld de volgende dag om 1300 in huis. Alles was heel goed en voldoende verpakt. Geen enkel probleem.
KlantenserviceZeer goed geholpen bij contact per telefoon.
AlgemeenWebsite reageert prettig vlot met genoeg en duidelijke productinformatie/specificatie.
Afronding bestelproces in webshop duidelijk en met genoeg betaalmogelijkheden, waaronder Paypal zonder extra kosten.
Levering was de volgende dag, zoals beloofd.
Kortom uitstekend!
AlgemeenBestelling gedaan bij een product wat een langere levertijd had (min. 10 dagen extra). Dit product kreeg ik echter 2 dagen na bestelling binnen. Ik zeg top service!
AlgemeenGoede overzichtelijke website, veel keuze mogelijk met voldoende ter zake doende informatie. Na bestelling is het product adequaat geleverd.
VerzendingVolgens toezgeging op tijd geleverd
Algemeenna het plaatsen in winkelmandje stokte de site even. Hierdoor was Inloggen tweemaal nodig. Hierna duurde de rest niet te lang. De bevestiging naar e-mail was niet bijzonder goed / slecht. de daadwerkelijke betaling verliep vlot.
VerzendingHet aantal dagen tussen orderplaatsen/betalen (Donderdag) en levering (week later op donderdag) bedroeg 6 werkdagen. Op de site stond dat < 3 dagen levering zou plaatsvinden. De Factuurdatum staat 5 dagen na de orderdatum
KlantenserviceVan het kastje naar de muur bij het juist beantwoorden van de vraag waar blijft mijn product bij 2 medewerkers van de klantenservice een sterk component . Na Drie dagen van mijn orderbevestiging en 5x bellen (werkdagen 4, 5, en 6 na betaling)kreeg ik het juiste antwoord wanneer verzending zou plaatsvinden
AlgemeenMakkelijke site om te gebruiken. Geen problemen aangemerkt met het product. Snel geleverd en geen problemen ervaren.
AlgemeenDe website is duidelijk en zonder poespas. Gemakkelijk te bestellen en de betaling is ook duidelijk. Prima!
VerzendingHet bestelde product kwam, zoals de track and trace aangaf, op het aangegeven tijdstip bij mij thuis aan. Het product was prima verpakt.
AlgemeenFijne webshop waar alles goed te vinden is, scherpe prijzen en een goed aanbod. Savonds laat besteld en de volgende ochtend al in huis!
VerzendingSnelle levering
AlgemeenIk kreeg het pakketje erg laat maar het pruduct is zeer goed. ik geef het geen uitstekend vanwege de wachttijden.
VerzendingHet duurde erg lang en er stond ook niet bij dat het pruduct niet op voorraad was.
Klantenservicedit is omdat ze alles goed hebben opgelost en erg vriendelijk waren.
AlgemeenAl jaren gebruik ik Panda antivirus. Op het einde van de licentie krijg ik veel te dure aanbiedingen van Panda zelf. Echter voor een fractie van de prijs heeft Paradigit het ook altijd in de aanbieding. Dus al jaren trouwe besteller van Panda antivirus. Daarnaast kom ik voor al mijn overige aankopen ook altijd bij Paradigit it als (nagenoeg) de goedkoopste.
VerzendingBinnen een dag geleverd.
AlgemeenJBL speaker afgelopen zondag besteld, makkelijk.in gebruik en geweldig geluid. Mooi design, heel blij mee.
Verzendingspeaker was helaas pas woensdav geleverd
AlgemeenBestelling plaatsen was gemakkelijk. Levering was zoals beloofd.
Hadden al ervaring met Paradigit (computer voor school voor mijn zoon). Prima organisatie !!!
Notebook was netjes op tijd. Verpakking OK !
KlantenserviceKan nog niets zeggen over klantenservice. Heb nog geen contact met hun hoeven hebben !
AlgemeenPrimal website, snelle afhandeling en product wat ontvangen is werkt heel goed en na behoren
AlgemeenIk kocht de hyperx stinger op Paradigit omdat die daar het goedkoopst was, zou hem vandaag binnen moeten maar dat gebeurde niet. Klantenservice gebeld en gevraagd wat er aan de hand was, bleek dat ze het product nog van de leverancier moesten krijgen. Maar op de pagina van het product stond nog dat hij op voorraad was. Dus nu moet ik weer wachten. Ze hadden eigenlijk een mail moeten versturen dat het product wat later komt en de website up to date houden.
KlantenserviceDe klantenservice was goed, moest even wachten maar daarna kwam iemand aan de lijn. Alles is goed uitgelegd.
AlgemeenHet bestellen ging soepel en heb verder geen problemen gehad met mijn aankoop. Het is ook redelijk snel aangekomen.