Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Prima winkel, ooit een keer in de winkel geweest, erg klantvriendelijk. Laatst wat besteld op de webshop, levering is goed en de acties die ze hebben ook.

Simpel gevonden wat ik wilde, een druk op de knop en de bestelling was geregeld. Betaling via iDeal en volgende dag al in huis

Snelle levering. Wel een best grote doos met daarin een Intel Nuc systeem

Bestellen ging eenvoudig, levering was snel, producten zijn goed verpakt. Ik ben erg tevreden en zal hier nog meer aankopen gaan doen.

Als vaste klant die hier al jaren koopt, merk ik nu toch wat teruggang in de zaken van Paradigit. Helaas is de voorraad slecht tot erg slecht. Vaak heb ik voor werk iets dringend nodig en dan dien je te bestellen en een dag te wachten. Dan moet je noodzakelijk verder kijken.
En als er in de folder of op de website staat "Alleen inde winkel af te halen", dan is dit artikel zelfs in de winkel (vaak) niet aanwezig.

Online bestellingen worden netjes conform belofte geleverd en ook nog in een verzend veilige verpakking. Levering altijd afhankelijk van de bezorgende partij natuurlijk

het plaatsen van de bestelling verliep zeer gemakkelijk, alles was makkelijk te vinden en was erg overzichtelijk

Overzichtelijke site,makkelijk, en via de sponsorlink besteld, dus ook mijn sportvereniging blij!

Uitstekend verpakt en zoals beloofd de volgende dag geleverd

Het item wat ik bestelde was niet in voorraad, dit was vooraf duidelijk gemaakt. Uiteindelijk werd het netjes een week eerder dan verwacht geleverd

Bij het vooraf gekozen ophaalpunt geleverd, ik kon de levering direct volgen.

Er was onduidelijkheid over het aangeboden product, omdat de omschrijving op de Paradigit site tegenstrijdig was. Binnen korte tijd had ik mijn antwoord en was de site aangepast met de juiste informatie. Zo kon ik gemakkelijk een keus maken.

Super website en binnen 1 dag artikelen binnen

CPU koeler besteld en was netjes geleverd optijd

Top!!!

Prima site, veel keus en een goede omschrijving van de artikelen. Snelle levering en artikel goed verpakt.

Heel snel geleverd, zoals beloofd de volgende dag.

Duidelijke website, veel keuze in het type laptop waar ik naar op zoek was, goede prijzen, makkelijk bestellen en de volgende dag kon ik er al van genieten. Helemaal top!

De bestelling was snel geplaatst via de website en de levering was (zoals aangekondigd in een mail van Paradigit) keurig op tijd. Ook netjes was dat de factuur apart per mail verstuurd werd.

Het product was van een speciale aanbieding (doosschade), maar het product had daar niet onder geleden. Sterker: het (monitor) staat nu voor me en werkt heel prettig.

Ze doen wat ze beloven.

Een product gekocht bij Coolblue. Er ging van alles mis met als resultaat dat ik 2 dagen thuis heb gezeten om het pakketje te krijgen. Alles teruggestuurd.Daarna bij Paradigit gekocht. Alles verliep vlekkeloos en hoefde maar 2 uur thuis te zitten en kreeg pakketje volgens afspraak. Alles heel professioneel en duidelijk.

Pakketje precies binnen afgesproken tijd track en trace gekregen. Moest handtekeing zetten, wat heel goed is bij dure bestellingen

Gewoon zoals het hoort. Geen klachten. Deeplink vanuit pricewatch werkte gewoon naar behoren.

Bezorging was optijd. Doos nog netjes en product onbeschadigd afgeleverd.

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Omschrijving van de artikelen is ruim voldoende en de levering erg snel.

zeer snelle levering

Goede produktomschrijving en specificatie op de website
Online bestellen is zeer gemakkelijk

Snel geleverd in goede beschermende verpakking

duidelijke keuze producten, in dit geval monitoren, geen poespas en dat is erg fijn. duidelijke en lage prijzen voor A merken

snel en goed gelevered

Product via de Pricewatch gevonden. Was mijn eerste bestelling bij Paradigit en moest dus even een account aanmaken. Werkt gewoon zoals een webwinkel moet werken.

2 orders geplaatst met 2 verschillende afleveradressen. 1 van de orders is afgeleverd de andere moet na 3 weken nog steeds geleverd worden.

Een bericht naar de klantenservice wordt pas na een paar dagen beantwoord en de informatie die aangeleverd is blijkt niet eens goed gelezen te zijn.

Update 26 september 2018: Via de klantenservice vernomen dat de 2 orders allebei naar het eerste adres gestuurd zijn. Dit was een cadeau voor iemand dus dat kan ik niet terugvragen. Klantenservice heeft me 50% korting gegeven op een extra webcam.

Bedankt voor uw feedback.

Momenteel zijn we aan het onderzoeken wat er precies mis is gegaan en gaan u zo snel mogelijk informeren.
Onze excuses voor het ongemak.

Reina
Paradigit Webcare

De meest frustrerende klantenservice die ik heb meegemaakt. Een zeer uitgebreid keuzemenu waarvan er slechts enkele antwoordcombinaties leiden tot een daadwerkelijke medewerker (waarvoor je in eerste instantie belt). Na 6 (!) keer bellen stond ik eindelijk in de wacht.
Daarna 14 minuten in de wacht gestaan zonder een wachtpositie omhoog te gaan. Ik heb geïrriteerd opgehangen.

Het is me niet eens gelukt een medewerker te spreken...

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat u geen medewerker heeft gesproken. Helaas is de wachttijd door de drukte lang.
Kunt u een e-mail versturen met uw vraag naar service@paradigit.nl en daarin aangeven dat uw e-mail naar aanleiding van een review op tweakers is?
Dan zal ik deze oppakken. Onze excuses voor het ongemak.

Reina
Paradigit Webcare

Het product wat ik wilde ontvangen stond als "morgen in huis" te boek, maar bleek later een levertijd van meer dan 2 maanden te hebben. Helaas moest ik zelf contact hierover opnemen, maar mocht wel een ander product uitzoeken dat direct verzonden werd. (kleine bijbetaling). Blij dat alles kon worden opgelost.

Het product was meer dan goed ingepakt. Er kon echt niets verkeerd gaan tijdens het verzenden.

Zie eerste opmerking. Netjes door de dame van de klantenservice opgelost!

Het is makkelijk om het gezochte onderdeel te vinden en bovendien de best geschikte uit te filteren.

Supersnel bezorgd, en in een goede stabiele verpakking!

Scorekaart voor Paradigit