Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenOmdat ze voor het product dat ik zocht de beste prijs hadden voor hen gekozen. Ondanks dat het tijdens het bestellen zogezegd op voorraad was heeft de levering wel een week langer geduurd dan bij de bestelling was gezegd. Klantendienst was vriendelijk maar kon toch wat betere informatie geven over het moment van verzenden.
VerzendingPostNL leverde op zaterdag rond 9u30 alles in een grote doos waarin de onderdelen goed verpakt waren met papier. Dus geen nutteloze plastiek zakjes.
Algemeensnelle studenten service (Campusshop) is onzin. bedrijf doet er nu al een week over om defecte laptop bij reparateur te krijgen. Dan pas gaat service in dat je bij een reparatie >5 dgn een vervangende laptop krijgt.dat staat niet bij de 'snelle' studentenservice.
VerzendingProduct zou opgehaald worden na aanmelding reparatie. na 2x bellen krijg je na 2 dgn een antwoordnummer om product zelf af te leveren bij post.nl.
Klantenservicetelefoon wordt redelijk snel opgenomen (2-3 min wachten)
AlgemeenBestellen ging snel en goed. Prijzen marktconform. Gratis verzending vanaf 20 euro.Na betaling direct een bevestigingsmail.
VerzendingBestelling geplaatst 18.29. Voor 23:30 besteld, morgen in huis. Niet dus! Post NL gebeld. Zending was dezelfde avond aangekondigd maar was te laat aangeboden.
Klantenservice30 minuten in de wacht gestaan! Niemand aan de lijn gekregen. Duurt veel te lang!
Bedankt voor uw feedback.
Door Black Friday en Cyber Monday zijn er ontzettend veel bestellingen verstuurd, waarbij helaas enkele orders niet direct de deur uit zijn gegaan. Onze excuses voor het ongemak. Ik hoop dat uw order alsnog in goede orde is ontvangen en hopen u de volgende keer beter van dienst te kunnen zijn.
Paradigit Webcare
AlgemeenHet traject van inname, reparatie en de te verwachten onkosten zijn helder en de begeleiding van de servicedesk was prima.
AlgemeenWebsite oogt prima, maar de service als er iets fout gaat is ronduit slecht, zeer jammer.
VerzendingMonitor besteld, werd verstuurd, echter raakt bij PostNL kwijt... Erg vervelend, want als consument kun je niets. PostNL stuurt je naar de afzender en die doet in dit geval niets meer dan een verzoek indienen om het verloren pakket terug te vinden. Na herhaaldelijk contact zonder enige opheldering of statusupdates heb ik de order geannuleerd. Ik had verwacht dat men op z'n minst zou aanbieden de monitor nogmaals te versturen, of het geld terug te storten, maar nee... Zelfs na het annuleren heb ik een week later nog altijd geen retour gezien.
KlantenserviceGezien het feit dat de verzending fout ging zou je verwachten dat er iemand klaar staat om je probleem op te lossen. Het ging niet over een product van een tientje, dus verwacht je extra inzet, maar niets... Ik bestel hier nooit meer iets.
Zie de reactie hieronder van Paradigit. Wederom wordt hier geen oplossing gezocht, ik moet nog altijd het geld retour krijgen... Ik wacht maar weer af...
Bedankt voor uw feedback.
Vervelend om te vernemen dat uw pakket zoek is geraakt. Bij een vermissing dienen wij een onderzoek te starten. Wanneer er duidelijkheid is bieden wij normaal gesproken aan om uw pakket opnieuw te versturen. Jammer dat het in uw geval niet gebeurd is.
Onze excuses voor het ongemak.
Paradigit Webcare
AlgemeenOp basis van relevante aankoopinformatie konden wij een snelle en ook goedkope versie kiezen en bestellen. De ervaringen met de beschermhoes zijn prima
VerzendingWerd zelfs eerder geleverd dan dat we in eerste instantie aangegeven kregen
AlgemeenIk ben goed en heel vriendelijk geholpen in de winkel te Eindhoven.
Het benodigde artikel was niet voorradig, maar men bood aan het voor mij te bestellen en thuis af te leveren
Binnen de gestelde termijn van twee dagen ontvangen
AlgemeenIk ben goed en heel vriendelijk geholpen in de winkel te Eindhoven.
Binnen de gestelde termijn van twee dagen ontvangen
AlgemeenPoosje niets meer betseld, maar was nu weer wat nodig. En het ging weer als vanouds. Snel en prima verzorgd. Altijd vetrouwd om weer naar terug te gaan.
VerzendingOp tijd en keurig verpakt
KlantenserviceNiet nodig gehad omdat alles goed is geregeld, maar in het verleden ook goede ervaring mee. Met Frank van Wijngaarden.
AlgemeenPrima service. We hebben 's avonds laat besteld en de volgende dag was het pakket gelijk keurig bezorgd.
AlgemeenEen eenvoudige webshop met een heldere interface, alleen was mijn product niet van de juiste omschrijving voorzien.
VerzendingIk had een witte corsair 280x m-atx behuizing besteld, en ik dacht in eerste instantie dat het om de RGB variant met verlichte fans ging, dat bleek bij levering alleen niet het geval. Het bleek een fout in de omschrijving te zijn, dus dat was balen.
KlantenserviceIk ben vriendelijk te woord gestaan, alleen kon Paradigit niet meer voor me betekenen dan dat ik het product kin retourneren. Ik had eigenlijk op zn minst een kleine tegemoetkoming verwacht gezien de foutieve omschrijving van het product.
AlgemeenNaast het prijsvoordeel was er ook nog de enorm snelle levering alsmede een gering grote verpakking
VerzendingDag 1 besteld, dag 2 in huis
AlgemeenDe keus was gemakkelijk gemaakt, en de bestelling snel geleverd.
Shop al jaren bij Paradigit, en word nooit teleurgesteld.
AlgemeenPrijs voor Ubiquiti producten zijn wat aan de hoge kant, maar zoals altijd wordt het snel geleverd
VerzendingVerzending is zoals altijd zeer goed.
AlgemeenRuim assortiment, overzichtelijke web-site, goede prijzen en nette overzichtelijke afhandeling van de order, op tijd afgeleverd volgens afspraak.
VerzendingVerzending wordt goed gecommuniceerd en is de volgende dag bezorgd
AlgemeenTijdig geleverd en product werk prima.
VerzendingTijdig geleverd
KlantenservicePrima
AlgemeenToetsenbord besteld, op het moment van bestellen op voorraad en voor 23:00 besteld morgen in huis, na 5 dagen nog niks geleverd of gehoord. Email gestuurd, geen reactie, via telefoon zeer lange wachttijd met alleen 1 wachtende voor mij.
VerzendingNiks geleverd na 5 dagen, en geen contact, bij het nakijken blijkt de levertijd opeens 50 dagen.
KlantenserviceGeen antwoord op email, wachtrij via telefoon erg lang en steeds de melding 1 wachtende voor u.
Bedankt voor uw feedback. Allereerst onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw klacht heel serieus en willen u dan ook vragen om uw gegevens door te zetten via de e-mail. Uw gegevens zoals een ordernummer kunt u doorsturen naar service@paradigit.nl t.a.v. de klachtenafhandeling.
Paradigit Webcare
AlgemeenProces verliep uitstekend, duidelijke webshop, ruime betalingsmogelijkheden, geen enkel probleem. Goed assortiment ook, ruime keuze.
VerzendingGoed verpakt, pakket met handtekening, dus kon niet afgegeven worden bij buren, ook erg prettig. Wat ik wel fijn zou vinden is wanneer je de leveringsplaats/-dag desgewenst zou kunnen wijzigen wanneer de ingeplande levering niet uitkomt.
AlgemeenParadigit was de voordeligste keuze voor het product dat ik nodig had en bood gratis en snelle verzending.
VerzendingPrettig dat het product verzonden werd dat ik moest tekenen voor ontvangst. Zo kon het niet bij de buren afgeleverd worden, maar alleen direct aan mij. Vlotte verzending.
AlgemeenBij de keuze voor het afleveradres van de bestelling krijg ik, net voordat ik op betalen druk, in het overzicht niet het juiste afleveradres te zien.
na de betaling is het wel zichtbaar.
Keurig en stevig verpakt, en op de aangegeven dag ontvangen.
Het betrof hier een harde schijf.