Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Goede prijs snel bezorgd gewoon prima webwinkel ben al jaren klant en nooit teleurgesteld geweest

Twee dagen later in huis

Een makkelijke site, eenvoudig alles te vinden. Kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed en een snelle levering.

Een prima werkende nieuwe laptop een zeer mooie prijs voor wat ik heb gekregen

Bevestegingsmail gekregen en wanneer dit product bezorgt zou worden prima!

Bestellen gaat gemakkelijk en de website is duidelijk.
De prijzen zijn concurrerend. Voor 23:30 uur besteld is volgende dag in huis.

Mogelijkheid om bij DHL servicepunt in de buurt de goederen laten afleveren.

Duidelijke website waar makkelijk te vinden is waar je precies naar zoekt. Per product een goed overzicht wat je er van kan verwachten.

Duidelijke leveringstijd met track&trace.

Overzichtelijke website, duidelijk bestelproces. Alles ging voorspoedig. Jammer dat je niet met paypal kan betalen, of afterpay. Product was goed en stevig verpakt, werkt tot op heden naar behoren.

Het artikel was gunstig geprijsd / Ik had goede ervaring met Paradigit / Ben vaste klant.

Zeer snelle levering. Dag na de bestelling is het product geleverd.

Ben jarenlang vaste klant bij Paradigit.
Reden: Goede service.

was goed makkelijk en snel staat duidelijk op de site aangegeven en anders de faq maar niet nodig

de levering was goed ik wist dat ik niet thuis was maar dat kwam goed door dat het bij een dhl pickup point was afgeleverd netjes

De Bestelling was gemakkelijk geplaatst en snelle levering! Prima in orde en voor herhaling vatbaar.

Prima laptop, geschikt voor mijn doeleinden.
Veel sneller dan onze verouderde laptop!

Kom en bestel hier al jaren. Gewoon een goede winkel met goede scherpe prijzen en zeer goede service.

Producten worden snel geleverd nooit geen problemen gehad.

Als je een probleem hebt word dit gewoon oplost.

Bestelling geplaatst en goed aangekomen
Info opgevraagd over de bestelling en goed geholpen om bestelling te plaatsen

Keurig op tijd en goede levering

Al meerdere keren heb ik van Paradigit besteld zonder problemen en optijd bezorgd ,voor 23:30 besteld, volgende dag in huis!

voor 23:30 besteld, morgen in huis! Was ook zo !!!!

Al meerdere keren bestelde ik van paradigit ,alle bestellingen op tijd en zonder problemen arriveerden, ik ben tevreden.

‘S-avonds 22:00 u besteld en keurig netjes de volgende dag naar wens geleverd. Prima track & trace

22:00 besteld en de volgende dag in huis. Goed te volgen met track en trace

Overzichtelijke website en personeel over het algemeen best vriendelijk. Klantenservice laat echter nog heel veel te wensen over. Vooral bellen is een heel groot probleem bij dit bedrijf

Ik heb niets laten verzenden, maar ben mijn bestelling op gaan halen in Eindhoven.

Aanleiding hiervan was de bestelling van een Asus strix 2080TI OC. Deze kaart was al enige tijd heel slecht leverbaar. Ik had deze kaart dan ook al heel lang gereserveerd staan bij een andere webwinkel. Toen ik plotseling de kaart op voorraad zag verschijnen bij Paradigit was mijn interesse dan ook meteen gewekt. Ik belde met Paradigit om te vragen of de kaart daadwerkelijk op voorraad was, aangezien ik de reserveerde kaart reeds had betaald en ik niet voor een tweede kaart wilde betalen als deze niet geleverd zou gaan worden. De verkoper aan de telefoon was uiterst behulpzaam en bood aan de kaart naar Eindhoven te verzenden, zodat ik deze in de winkel zou kunnen ophalen en betalen. Ik zou dan in de winkel eerst mijn reeds reserveerde kaart bij de andere webwinkel kunnen annuleren. Vervolgens zou ik dan de kaart in de winkel kunnen afrekenen nadat ik van de andere winkel per mail de annuleringsbevestiging had ontvangen.

En zo geschiedde. Ik werd netjes geholpen. Al moet er wel bijgezegd worden dat de verkoper de kaart uit zijn handen liet vallen. Gelukkig zat deze nog wel in de piepschuimen beschermdoos en was de afstand niet hoog. Laten we het er op houden dat de beste man er nog niet zo lang werkte.

Het verhaal begint bij mijn eerste contact met de klantenservice. Dit geschiedde voornamelijk over de telefoon.

Bij de koop van de videokaart was mij het spel 'Battlefield V' beloofd. In de winkel werd aangegeven dat deze na 10 werkdagen per mail verzonden zou worden. Dit was echter na 2 weken nog steeds niet gebeurd. Hierop ben ik gaan bellen met de klantenservice. Na lang wachten kreeg ik eindelijk iemand aan de lijn. Deze persoon vertelde mij dat ze mij vergeten waren en dat ze binnen 2 dagen met een code zouden komen. Het laat zich raden dat ik na 2 dagen nog steeds geen code ontvangen had. Na 5 dagen nog maar eens gaan bellen. Wederom geen code beschikbaar, het zou zo snel mogelijk geregeld worden. Maar na een aantal dagen wachten had ik nog steeds niets binnen. Nog maar eens bellen dan. Na wederom lang wachten (wat een gewoonte lijkt te zijn bij Paradigit) eindelijk iemand aan de lijn. Ze zouden het meteen gaan verhelpen. Wonder boven wonder kreeg ik dan uiteindelijk na lang aandringen mijn code thuisgestuurd. Wel moesten ze daarvoor mijn email adres hebben, want dat hadden ze kennelijk nog niet. Vreemd, ik heb toch echt gewoon een account bij deze webshop.

Na een maand gameplezier gaf de videokaart er tot mijn grote spijt de brui aan. Om verzendproblemen te voorkomen besloot ik de kaart persoonlijk naar de winkel terug te brengen. Daar had ik de kaart tenslotte ook afgehaald. Ik had nog de moeite gedaan om film en foto opnames te maken van het defect met daarbij een uitgebreide uitleg over het probleem.
Ze gaven aan de kaart in te nemen en zelf te gaan kijken naar het mogelijke probleem. Dit was echter niet helemaal wat ik wilde horen. Ik had de kaart namelijk graag meteen naar Asus opgestuurd zien worden. Als ik dit geweten had, had ik beter zelf contact met Asus op kunnen nemen. Maargoed, het zal wel de gangbare procedure zijn. Zolang ik maar een goede en werkende kaart ter vervanging krijg. Er werd aangegeven dat het nog enige dagen zou gaan duren ivm. de reeds gepasseerde feestdagen. Ze hadden het heel erg druk bij de retour afdeling. Ik ging hier maar mee akkoord. Het was tenslotte een begrijpelijke rede.

Een aantal dagen liep uiteindelijk uit tot minstens een volle week waarna ik een opnieuw bestelde kaart in mijn bestelhistorie zag verschijnen.
Aangezien ik hier totaal niet over was geïnformeerd toch nog maar eens een keer bellen met de klantenservice. Na weer een hele lange wachttijd die inmiddels steeds langer leek te worden kreeg ik iemand aan de lijn. Deze persoon schakelde mij door met de winkel in Eindhoven. De man in de winkel wist mij te vertellen dat er een nieuwe kaart besteld was. Als ik namelijk op het retour proces van Asus zou wachten zou het alleen nog maar langer gaan duren. Voor mij een vreemde gedachte, aangezien de levertijd van de nieuwe kaart totaal onbekend was. De levertijd van de kaart was in de tussentijd namelijk alleen nog maar slechter geworden. Toch maar akkoord gegaan. Wat voor keuze had ik tenslotte?

Na twee weken niets gehoord te hebben begon mijn geduld op te raken. Ik zat al die tijd namelijk zonder grafische kaart en voor een gamer als ik is dat best afzien. Ik zag in de tussentijd de Gaming X trio van MSi beschikbaar verschijnen bij een ander winkel. Uit ervaring wist ik dat ik snel moest zijn, de voorraad was laag en de kaart zou binnen no-time weer uitverkocht zijn. Snel even bellen met Paradigit om te vragen of ik de kaart in zijn geheel kon annuleren en mijn geld terug kon krijgen, dan kon ik in de tussentijd de Gaming X trio bestellen. Snel lijkt echter een niet bestaand begrip bij de bel centrale van Paradigit. In 20 minuten tijd was ik van plaats 4 naar plaats 2 verschoven in de de rij. Na nog eens 20 minuten was ik de eerstvolgende in de rij. Hier heb ik nog maar liefst 45 minuten in de wacht gestaan zonder ook maar enig gehoor te krijgen. Ondertussen was mijn vriendin voor de grap eens met haar telefoon gaan bellen en wat schetste onze verbazing? Er werd meteen opgenomen!

Ik kon op dat moment mijn frustratie niet langer voor me houden en heb de beste man in hele duidelijke bewoording verteld dat ik daar absoluut niet van gediend was. Een excuus kon er amper vanaf. Ik kreeg enkel als rede dat het erg druk was bij de klantenservice. Het feit dat ik echter al 45 minuten als eerstvolgende in de wacht stond met mijn eigen telefoon leek hij maar niet te willen horen. Hij bleef maar herhalen dat het momenteel erg druk was. Iets waar ik dus totaal niets mee kon.
Uiteindelijk de vraag gesteld die ik wilde stellen. De man vertelde mij dat ik de kaart kon annuleren. Ik wilde dit echter pas doen nadat ik de Gaming X Trio besteld had bij de andere winkel. Anders zou ik wellicht helemaal achter het net vissen. Ik vroeg of ik hier per mail een bevestiging van zou kunnen krijgen. Deze zou ik krijgen maar heb ik uiteindelijk nooit ontvangen. Ik nam toch maar de gok en bestelde de MSI.

Uiteindelijk de kaart geannuleerd nadat ik de MSI in huis had. Ik zou mijn geld binnen 3 tot 5 werkdagen retour krijgen. U raad het al. Geen geld! Wel kreeg ik na een aantal dagen het bericht dat mijn nieuwe kaart binnen was en klaar lag in de winkel om afgehaald te worden.

Na 10 dagen nogmaals contact gelegd met Paradigit middels de telefoon. Dit keer een telefoonnummer van het hoofdkantoor. Ook daar hebben ze het kennelijk heel druk want wederom kwam ik een aanzienlijke tijd in de wacht te staan. Uiteindelijk kreeg ik iemand aan de lijn. Ik legde mijn probleem voor. Het bericht over de kaart die inmiddels klaar zou liggen kon ik als niet verzonden beschouwen. Dat kwam door een geautomatiseerd systeem.
Ik stond echter werkelijk met mijn oren te klapperen toen in de rede van de vertraging hoorde. Ze waren mijn oude videokaart kwijt. Alsof dat een probleem was wat op mij afgeschoven diende te worden. Al hadden ze 'm in de prullenbak geflikkerd, dat lossen ze intern maar lekker op. Ze zouden nu eindelijk mijn geld over gaan maken. Binnen 48 uur zou het op mijn rekening staan. En wonder boven wonder stond er dan eindelijk na 46 uur weer 1399 euro op mijn rekening.
Natuurlijk wilde de beste man in kwestie nog wel even kwijt dat hij van plan was om mij te gaan bellen over de vertraging. Behoorlijke mosterd na de maaltijd als je het mij vraagt. Vooral omdat er al 5 extra dagen overheen waren gegaan.

Moge duidelijk zijn dat dit mijn laatste bestelling is geweest bij Paradigit. De medewerkers in de winkel doen alles met de beste bedoelingen, daar ligt het absoluut niet aan. Maar aan de klantenservice moet echt gewerkt worden. Je bied klanten een telefoonnummer aan om te bellen. Het lijkt echter wel of er maar 2 mensen zijn die deze lijnen bemannen. Er is werkelijk geen doorkomen aan en het werkt volledig langs elkaar heen.

Bedankt voor uw feedback.

Vervelend om te vernemen dat u de service slecht heeft ervaren.
Afgelopen periode is het inderdaad erg druk geweest, waardoor de wachttijden wat opgelopen waren. Onze excuses hiervoor.

Er zijn verschillende dingen mis gegaan, waar u helaas de dupe van bent geweest. Dit hoort normaliter niet zo te gaan en wij vinden het erg spijtig dat het zo is gelopen.

Wij zullen uw verhaal meenemen ter verbetering om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Reina
Paradigit Webcare

Ik heb paradigit vergeleken met andere sites en paradigit heeft een uitstekende prijs en snelle levering

De volgende werkdag zoals beloofd

Had een Dell P2418D besteld bij Paradigit. Bij alle andere sites was de monitor niet op voorraad en bij hun was die dan wel ietsjes duurder, maar wel de volgende dag in huis, een makkelijke keuze dus!

Verzending was helemaal in orde, het enige wat echt mis was is het feit dat PostNL niet super zuinig is omgegaan met het pakketje, maar gelukkig heeft Dell een extra karton laag tussen het paneel en de rand van de doos als bescherming tegen zulk soort gevallen.

Bestelling plaatsen ging erg goed en was makkelijk. Webshop was ook erg duidelijk en in mijn geval was er van het model wat ik zocht ook een outlet item (doos geopend, geen gebruikssporen). Alles was precies als de beschrijving en helemaal in orde!

Alles eenvoudig te vinden op de website, ideaal op de website vind ik de koopgidsen en de tips waarbij ze uitleggen geven over het betreffende product en jij als koper beter weet welke bij je past.

Dat is uitstekend erg laat in de avond besteld en toch de dag erna in huis, en zonder verzendkosten! je wordt ook netjes up to date gehouden.

Ik kon het product makkelijk vinden op hun website. Goede prijs en snelle levering. Zeer tevreden!

Snel geleverd en goed ingepakt.

Zeer vriendelijke en nette mensen en zijn deskundig en we werden snel geholpen en kregen ook nog koffie aangeboden toen het even duurde.

Vlug en goed.

Zijn terug geweest wegens storing en weer deskundig geholpen en snel opgelost.

Scorekaart voor Paradigit