Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Microsoft surface pro 6 bestelt met keycover op moment van levering zag op de website dat ie veel goedkoper was en de keycover gratis na een telefoontje met de klantenservice (half uur in de wacht) kreeg ik het verschil binnen 5 dagen terug gestort goed geregeld paradigit !

Een laptop besteld bij paradigit. Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Laptop ‘s avonds om half 12 besteld, volgende dag in huis. Super levering!

Op zoek naar een Homeplug langs diverse sites.
Kwam uiteindelijk toch zoals gewoonlijk weer bij Paradigit uit.
besteld en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.
de dag daarop perfect geleverd.
waarom zou je verder gaan dan Paradigit

gemakkelijk om bestelling te plaatsen en snel geleverd.
meerdere mails over het verloop van proces .

Ik schrijf hier goed wat ongetwijfeld ook zo is .
Ik heb de klanten service nog niet nodig gehad dus is moeilijk te beoordelen.

Site Paradigit is prima. Selectie, bestelling en betaling van laptop overzichtelijk duidelijk en snel. Communicatie laat niets te wensen over.

Bestelling was ruim op tijd binnen.

Snelle levering van de juiste producten, dag na bestelling bezorg. Geen op of aanmerkingen. Zeker aan te raden!

Makkelijke procedure. Alles lag zeer voor de hand en makkelijk uit te voeren. Prima, hoor.

Mooie aanbieding voor iets wat ik net nodig had.

Goede voorlichting door personeel en zeer behulpzaam bij samenstellen computer en toebehoren. Het juiste software pakket geinstalleerd

Keurig op tijd aangeleverd thuis.

Wel wil ik de volgende opmerking plaatsen. Na inlevering en omzetting van de oude standen naar de nieuwe computer dient u de klant niet per email te informeren dat het klaar is omdat hij geen computer heeft maar graag in het vervolg telefonisch.

Snell 1 werk dag verzending, laage prijzen, makkelijk betaalen en je krijgt direct een bevestiging.

Snel 1 dag verzending, laage prijzen en veel betaal methodes. Je krijgt direct een bevestiging!

Het is super makkelijk bestellen. Hele duidelijke en overzichtelijke site. Betalen is ook makkelijk en je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Voor ieder wat wils.

Supersnelle levering. Zaterdags besteld en dinsdag al in huis. Netje op de hoogte gehouden d.m.v. een track and trace.

Ik had de verkeerde schijf besteld, en ben naar de vestiging in Eindhoven gegaan en hier werd ik goed en duidelijk geholpen harde schijf netjes geretourneerd + de goede besteld

Klantenservice was optimaal 👍👍

De harde schijf was netjes verpakt strak in papier dat er niks kon gebeuren

Niks op aan te merken, ik was prima geholpen!

De bestselling ging zonder problemen, prima site. Er werden nuttige suggesties voorgesteld om artikelen bij te kopen. De levering was op de datum zoals vermeld werd bij de bestelling. De betaling heb ik via de credit card gedaan zonder problemen. Al met al is e.e.a. afgerond zoals je zou willen dat het altijd ging met bestellingen. Geen minounten.

Zoals vermeld bij de bestelling is de laptop verzonden

Bestelling was makkelijk te plaatsen, ik kreeg een beschadigd product binnen, direct aangemeld voor retour. Deden ze niet moeilijk over en binnen één week had ik een onbeschadigd product. Heel erg tevreden mee.

De levering was snel.

Goed geholpen, door een onbeschadigd product te ontvangen, snel geregeld. De medewerkers deden er niet moeilijk over.

Duidelijke site, snelle levering. Ook snelle reactie op mijn mail naar de klantenservice. Netjes en goed verpakt

Paradigit heeft het product snel verstuurd.

Snelle reactie

De betaling ging heel gemakkelijk. Ik kon vanaf de site heel snel met mijn telefoon betalen.

De levering was heel snel. Het duurde een paar werkdagen.

De bestelling was makkelijk en goed te plaatsen. Fijne website, goede categorieën. Achteraf makkelijk terug te vinden wanneer je wat hebt besteld.

Ik heb de bestelling 's avonds geplaatst en de volgende dag had ik de switch al in huis. De doos waarin de switch werd verzonden was passend en goed beschermd.

had een product besteld blijkbaar op de nederlandse site en mijn product hebben ze gesorteerd op de postnr in nederland en dat is 2x achter mekaar gebeurd maar werd altijd wel vriendelijk te woord gestaan

ik zou de website wel aanpassen zodat je geen Belgisch adres kan ingeven zo dat dit niet meer kan gebeuren

als ik belde duurde het soms wel lang eer je geholpen werd maar ze waren altijd vriendelijk en probeerde een oplossing te zoeken

Probleem is verholpen door Reina, vermelding op de site kan beter maar het product is heel aangekomen.

Te laat verzonden. Ze hadden het beter kunnen vermelden op de site dat er geen voorraad was of wat het probleem uiteindelijk was, maar het product is heel aangekomen.

Het probleem is verholpen door Reina.

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet naar tevredenheid is geleverd. Graag ontvangen wij een e-mail met uw klacht en ordergegevens, zodat wij bekijken waar het mis is gegaan. U kunt uw bericht sturen naar service@paradigit.nl en aangeven dat dit naar aanleiding van een review op Tweakers is. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Reina, Paradigit Webcare

Goede snelle en overzichtelijk website met een ruim assortiment en goede prijzen met alle benodigde informatie.

Goede en snelle informatie. Direct een bevestiging en diverse mails met betrekking tot aflevering. Dit ontbreekt nog wel eens bij andere webwinkels

Ik kwam hier met mijn moeder om een nieuwe PC te kopen voor mijn ouders. Na aangegeven te hebben wat zij er allemaal mee doen, heeft een medewerker ons uitstekend geholpen met het kiezen van het juiste model. Ook alle andere benodigdheden (muis, toetsenbord etc.) Waren er zo bij gevonden

Fijne computer en een handige printer waarmee je ook vanaf je telefoon opdrachten kan sturen.

Draadloze internetkaart zat niet in de PC, maar was binnen een kwartiertje gefixt!

Scorekaart voor Paradigit