Gebruikers over webshop Paradigit
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBij mijn MAC was een muis onwillig met klikken. Vaak moest ik 2x klikken en dus was ik toe aan een verse.
Bij mijn 2e MAC was ik de onbedoelde klikken door aanraking van de touchpad zat en daarom ook daar een muis voor besteld.
2 instap B100 muizen van Logitech gekocht bij Paradigit.
Betaald via IDEAL.
De bezorging was 12 uur nadat ik had besteld, al geleverd dor DHL.
De 2 muizen waren prima in een kartonnen doos zonder plastic!! verpakt.
In het verleden wel een keer een product gekocht wat niet werkte. Deze werd zonder problemen binnen een paar dagen vervangen.
AlgemeenDuidelijk overzichtelijke website. Product makkelijk kunnen vinden en voor een goede prijs. Bestelproces is gemakkelijk.
VerzendingBestelling is snel verzonden en geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
KlantenserviceGeen contact gehad met klantenservice.
Contact opnemen is via verschillende kanalen mogelijk en ok schappelijke tijden.
AlgemeenPrima webshop. Ik gebruik Paradigit om computer onderdelen te bestellen. Goede service en prima prijzen.
VerzendingWordt snel verzonden en op tijd geleverd. Prima service dus.
AlgemeenDe bestelling was snel geplaatst en ondanks dat het al vrij laat was (23u), kreeg ik inderdaad net na middernacht een verzendbevestiging. De volgende dag stond DHL inderdaad voor de deur, dus zeer tevreden. De optie om te bestellen zonder account aan te maken wordt ook altijd gewaardeerd.
VerzendingDe bezorging voor dit item verliep via DHL met een extra QR-code verificatiestap, als alternatief voor de handtekening die bezorgers toch zelf zetten. Ik weet niet of dat op iedere bestelling van toepassing is, maar voor een duurder item was het wel een fijne gedachte dat de bezorger het item echt persoonlijk moet overhandigen, i.p.v. dat het ergens bij de poort gedropt wordt. Het item zelf was verder goed verpakt (doos in doos, met papieren opvulling) en is dus ook perfect aangekomen.
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice, maar ben gedurende het bestelproces wel goed op de hoogte gehouden van de status.
AlgemeenGing lekker snel, geen problemen gehad. Prijs voor de videokaart was erg goed ben er super blij mee.
VerzendingOm 22:00 besteld volgende dag nog in huis. Kreeg 10 minuten later al verzendbewijs en natuurlijk erg netjes dat hij zo snel binnen is
KlantenserviceIk heb eigenlijk niet met de klantenservice te maken gehad met deze bestelling wel bij een andere en daar verliep het mooi snel
Algemeenik heb een be quiet case besteld die ik hier had gevonden met de pricewatch en de verzending van paradigit was heel erg snel! ik had op zaterdag besteld en had hem maandag avond al binnen. voor de rest een fijne website.
ik heb de case nog niet uitgepakt omdat ik op de rest van mijn onderdelen wacht.. maar zover ik kon zien zag het voor zover allemaal goed uit.
was gewoon sneller dan verwacht! als ik in het weekend bestel ga ik altijd van dinsdag uit.. maar had de case maandag al. en de website houd je op de hoogte.
AlgemeenIk ben door de best buy over routers van tweakers bij paradigit terecht gekomen omdat ze goed aangeschreven stonden. Het stel proces was super makkelijk en snel voor mekaar, de website is duidelijk en overzichtelijk. Ook beloofden ze mij dat mijn product de volgende dag aan zou komen met een supersnelle bezorging en tot mijn verbazing was dit ook gelukt. Ook qua prijs waren zij een van de scherpste in het pricewatch lijstje. Al met al ben ik zeer tevreden over paradigit.
VerzendingMijn artikel was de volgende dag al bezorgd en super degelijk verpakt.
AlgemeenVoor de tweede keer iets besteld bij Paradigit, een monitor, en zowel het bestelproces als de bezorging verloopt vlekkeloos.
VerzendingExtra tevreden met het feit dat de bezorger de monitor pas mocht overhandigen na het tonen van code voor extra controle en zekerheid dat het daadwerkelijk wordt bezorgd en overgedragen aan de klant.
KlantenserviceBij een eerdere bestelling contact gehad met de klantenservice nadat een aanbieding was verdwenen van de website zonder beschikbare voorraad, goede uitleg gekregen en tevreden met de geboden oplossing
AlgemeenLenovo Yoga laptop aangeschaft na product en prijsvergelijking op tweakers en enkele leveranciers waaronder Paradigit.
Paradigit kon een geschikt model leveren. Zoeken op hun site ging prettig, goede productinfo.
Redelijke prijs, snelle levering.
Goed verpakt in omdoos met stevige papieren opvulling. Levering op tijd volgens afspraak met DHL. Vooraf een code opgestuurd gekregen die door de bezorger gescanned werd, handig om zonder privacy gevoelige gegevens prijs te geven de bezorger zekerheid te geven over mijn identiteit. En de code kan door een vervanger gebruikt worden zodat je zelf niet thuis hoeft te blijven.
KlantenserviceNiet nodig gehad, maar voldoende mogelijkheden om klantservice te bereiken.
AlgemeenHet gewenste artikel, een tablet, was gemakkelijk te vinden en dat tegen een scherpe prijs. De bestelling snel afgerond, evenals de betaling
VerzendingOnbekend is gebleven waarom de communicatie tussen verkoper en koper stroperig verliep wat betreft het tijdstip waarop het artikel kon worden opgehaald van het afleverpunt. Het duurde ook langer dan aangekondigd.
AlgemeenDe website van Paradigit is zeer duidelijk en maakt het ook makkelijk om je producten te vinden.
Ben zelf bij Paradigit uitgekomen via Tweakers aangezien zij de beste prijs hadden en ook snelle verzending.
Het was zeer makkelijk en duidelijk om de juiste manier van verzenden te vinden op de website.
Paradigit heeft meerdere opties qua verzending wat het voor jezelf makkelijk maakt om de juiste manier voor jezelf te vinden.
Zelf geen contact gehad met de klantenservice, maar de contact mogelijkheden zijn zeer goed.
Heb de laatste tijd meerdere bedrijven gezien die dit heel slecht voor elkaar hadden en Paradigit heeft dit een heel stuk beter voor elkaar.
AlgemeenVanwege bijzondere GPU prijzen eens breeder dan mijn go to webshops gaan kijken. Verrast de naam Paradigit weer eens te zien (kende het alleen van vroeger in fysieke winkel vorm). Hier dus mijn CPU besteld omdat de prijs gewoon rond MSRP zat.
VerzendingVerzending was prima. Voor 23:30 besteld was inderdaad de volgende ochtend al bezorgd. Fijn dat er DHL met code wordt gebruikt. Netjes op de hoogte gehouden ook door Paradigit waar we in het proces zaten.
AlgemeenSite was makkelijk toegankelijk.
Goede zoek filters
Prijs kwaliteit zeer goed.
Betaling gemakkelijk via ideal.
Afgelopen zaterdag een hp laptop besteld, maandag morgen een bevestiging gekregen van overlevering aan dhl.
En maandag avond laptop in goede staat ontvangen.
Een volgende keer, zal ik weer iets bestellen als de prijs er weer beter voor staat dan bij andere webshop.
AlgemeenPrima winkel. Bestellen gaat makkelijk en de website is duidelijk. Precies wat je mag verwachten van een webshop anno 2025.
VerzendingLevering was op tijd en de track & trace werkte uitstekend.
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice maar ze bieden meer dan genoeg mogelijkheden mocht dat nodig zijn.
AlgemeenSnelle verzending en goede service. Na wat contact over een item dat niet goed leverbaar was, is dit item geannuleerd en de bestelling snel verzonden.
De service was goed, het verzenden was snel. Positief was dat de leverbare items snel verzonden zijn. Terugbetaling van het geannuleerde item was sneller geleverd dan dat de overige items bezorgd werden.
Al met al een goede aankoopervaring.
Snelle verzending, maar het is misschien wel wat zonde dat twee items in twee pakketten verstuurd werden. Gecombineerde verzending was veel efficiënter geweest denk ik. En die ene dag verschil in leverdatum had ik prima kunnen wachten.
Bij een M.2 SSD een pakket verzenden met allerlei opvulling was misschien wat veel; in een stevige kartonnen enveloppe had dan brievenbuspost ook volstaan.
Maar al met al: goed verpakt verstuurd en snel geleverd. Daar kan ik niets van vinden.
Fijn meegedacht over een item dat niet leverbaar was. Snelle antwoorden bij contact en fijn opgelost. De terugbetaling van het geannuleerde artikel was sneller binnen dan dat de andere items van de order geleverd werden.
AlgemeenCPU koeler besteld en deze was supersnel geleverd (Dezelfde dag nog!)
Alles ziet er prima uit en de prijs was ook goed.
Had iets beter verpakt kunnen worden. De koeler zat ergens aan de zijkant van de doos en was dus niet heel erg schokbestendig verpakt. (Ik zou hem in het midden doen)
AlgemeenUitstekende winkel, bestel hier niet vaak maar afgelopen 30 jaar denk ik stuk of 10x bij Paradigit besteld. Een winkel welke al zo lang actief is geeft wel aan de ze veel goed doen. Ook deze bestelling verliep van a tot z goed. Fijne webshop met goede prijzen.
---
Klantenservice recent niet nodig gehad, ver verleden wel (20 jaar terug of zo, defect mainboard). Toen goed opgelost alle vertrouwen dat als ik nu een probleem heb dat ze dit nog steeds oplossen.
Prima geregeld, ook een pluspunt dat je verzendcode aan de bezorger moet doorgeven bij afleveringen. Ook hier gewoon goed en duidelijk. Vandaag besteld morgen in huis was ook daadwerkelijk het geval.
AlgemeenIk had een sporthorloge nodig en via de Tweakers PriceWatch kwam ik bij Paradigit als goedkoopste optie. Horloge besteld en paar uur later was er bericht dat het horloge verzonden was. Betaling was overigens soepel met meerdere opties waaronder natuurlijk Ideal maar ook PayPal zonder extra toeslag.
VerzendingHorloge was dus vlot verzonden en volgende dag werd deze geleverd bij mij thuis. In een nette stevige doos (die niet veel te groot was) met extra karton in de doos zodat het horloge doosje stevig op de plek lag.
AlgemeenIk ontvang een mail van Paradigit dat de retour niet aangekomen is maar volgens DHL al 6 dagen geleden afgeleverd. De webshop reageert niet op de mail met screenshot, In de whatsapp 11:30 stuur even je nummer, 18:40 nog geen reactie. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Klantenservice6 dagen nog geen geld terug, geen reactie op mail met screenshot van DHL en ook geen reactie op Whatsapp. Slechter word het niet is mijn ervaring. Vraag me af of er morgen word gereageerd… anders moeten we stappen gaan ondernemen.
AlgemeenAltijd goede ervaringen met Paradigit. Zowel online als in de winkel. Prijzen zijn naar behoren als je kijkt naar de rest van de markt. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Prima (web-)winkels.
VerzendingBinnen een dag geleverd conform opgegeven tijd. Verpakking altijd netjes en degelijk eigenlijk. Geen gekke dingen meegemaakt.
KlantenserviceVoor de online bestelling geen klantenservice ontvangen, maar in de winkel wel eens gebruik van gemaakt. Denken mee, kundig personeel en zorgen voor een passende oplossing.