Paradigit

Gebruikers over webshop Paradigit

Bestellen was eenvoudig. Omdat ik een fout had gemaakt in de creditcard gegevens mislukte de betaling maar het was me niet helemaal duidelijk wat de volgende stap was. Ik dacht dat de bestelling "on hold" stond tot de betaling was voldaan maar de bestelling bleek gewoon verdwenen en ik moest hem weer opnieuw plaatsen.

Product was niet op voorraad en dit werd duidelijk aangegeven. Het werd op de verwachte datum bezorgd,

Snel bezorgd en prima prijzen. Niet het beste aanbod maar wel een goede winkel voor IT.

---

Geen contact gehad met service, zal vast wel goed zijn.

Niet duidelijk wanneer het pakketje geleverd zou worden. Was uiteindelijk te laat

Verschillende webshops bekeken voor het kopen van een Garmin Forerunner 165. Paradigit bood de beste prijs en had een leuke actie lopen. Bestellen ging soepel. Netjes de bevestiging rap in mijn mailbox gekregen.

Snel verzonden ondanks dat het product in 1ste instantie niet op voorraad bleek te zijn. Fijne update over de bestelling gelukkig niet te veel.

ESD310 1TB voor goede prijs kunnen kopen want deze was er op voorraad. De bestelling verliep eenvoudig

Het duurde een dag voordat ik een niet werkende DPD tracktrace kreeg. Het produkt werd daardoor op een onverwacht moment na 2 dagen bezorgd

Goede bestelervaring (hoefde geen account aan te maken!).
Geen reden gehad om contact op te nemen met support.

Snelle verzending van mijn bestelling en ze stuurden e-mailupdates over geschatte leveringen.

Werd gezegd volgende dag levering, maar werd 2 dagen later. Voor de rest alles gewoon goed en duidelijke. Netjes factuur via mail (teven garantie bewijs), maar kan je ook terug vinden op de site van paradigit als je een account hebt aan gemaakt.

Levering zou volgende dag al plaats vinden maar werd 2 dagen later. Kan liggen aan keuze van vervoerder. Of door de "feestdagen" drukte.

Fijne website, erg overzichtelijk. Laptop werd heel snel geleverd en bevalt heel erg goed. Met de service afdeling niet te maken gehad dus daar heb ik geen mening over.

Bestelling was makkelijk te plaatsen en direct in het winkelmandje. Betaling via creditcard ging heel soepel.

Een dag later al ontvangen, stevig verpakt. Geen klachten over de verzending.

Via prijsalerts bij paradigit gekomen voor een nvidia shield met een hoge korting. Bestelling verliep soepel en alle communicatie vanuit paradigit verliep soepel en vloet.

Snel een track en trace code van DHL ontvangen en het pakketje netjes de volgende werkdag ontvangen zoals aangegeven op de website.

Bestellen ging makkelijk en het product was ruim op tijd binnen. De bestelling was een black friday deal, goed prijs dus.

Mijn product kwam veel sneller binnen dan ik had verwacht.

Website is overzichtelijk kon makkelijk het product vinden, betaalproces makkelijk en duidelijk, zéér snelle levering met DHL!

Kreeg netjes een bericht dat mijn bestelling verzonden was via DHL. Product was goed verpakt om schade te voorkomen.

Fatsoenlijk bestelproces, optie om zonder account te bestellen. Goede prijzen. Helaas geen minder populaire spullen te kopen die ik nodig had (mini-usb > usb-c)

Een dag later geleverd dan door Paradigit voorspeld, niet hun schuld. De omdoos had wat kleiner gekund, er zouden er bijna 2 in passen. (dvd lezer). Geen onnodig materiaal, nagenoeg geen plastic gebruikt.

Een dag later geleverd dan door Paradigit voorspeld, maar goed op de hoogte gehouden. Eerder te veel mails dan onduidelijkheid

Hier al vaker wat besteld. Vriendelijke klantenservice en duidelijk op de hoogte gehouden van verzending.

Ook echt voor 23:30 besteld morgen in huis. Duidelijke overzicht en vis DHL met code. Voelt toch iets meer vertrouwelijk.

Vorig jaar een laptop besteld en deze moeten annuleren. Via klantenservice snel contact gehad en kon nog voor verzenden. Vriendelijk en namen de tijd.

Volgende dag geleverd. Mooi snel. In het verleden ook nooit problemen met deze webshop gehad.

In de avond besteld, volgende dag eind van de middag aangekomen.

Prima service, op zaterdag een Noctua cpu koeler besteld en op maandag
al in huis.
Ga zo door...

uitstekende organisatie, De afhandeling van de bestelling verliep vlekkeloos en snel.

De bestelling werd vlot en zonder problemen aangenomen en uitgevoerd, zoals klanten dat graag zien.

Het was erg makkelijk om het product te bestellen, ik had nog geen account aan gemaakt, maar dit was binnen enkele minuten gedaan. Bezorgsnelheid was ook erg snel, kreeg binnen een paar uur een melding dat m'n product onderweg was en de volgende dag op m'n stoep lag.
Prijzen waren ook erg laag bij paradigit en ga zeker hier nog wat kopen

Snelle bezorgsnelheid en kan makkelijk een andere dag uitkiezen om je product te laten afleveren, binnen een dag ligt het ook op je stoep

Vriendelijke mail gekregen over wanneer het product bezorgd werd en ook snel m'n factuur gekregen, met alle voorwaarden en tot hoelang ik m'n product kon terugsturen, overal erg veel informatie gekregen over potentiële vragen

Paradigit is een van de winkels waar ik vroeger regelmatig kwam en wat kocht. De laatste jaren heb ik hier een aantal keer online producten besteld. Altijd duidelijke informatie, snelle bezorging en prima service. Jammer dat er geen fysieke winkels meer zijn, want na de sluiting van andere ketens was dit een van de laatste winkels waar ik speciaal naartoe reed om iets te bekijken en dan meestal ook te kopen. 😉

Goede levertijd, uitstekende informatievorziening en mijn bestelling was prima verpakt.

Makkelijk en snel besteld 's avonds en was de volgende dag in huis! Uitzonderlijke korting voor een product dat ik al even wou.

Levering op tijd en in perfecte staat. Goed ingepakt en originele doos nog verzegeld, dus prima.

Het was makkelijk en snel om mijn product te vinden en te bestellen. Het product was afgeprijsd naar 49,99 euro maar gelukkig hoefde ik geen verzendkosten (gratis vanaf 50 euro) te betalen, dus dat was een prettige verrassing :) En de volgende dag had ik het in huis, prima verpakt!

Gisteren heb ik een Chromecast bij Paradigit besteld. De volgende dag het product gelijk in huis. Informatie over de verzending én de factuur ook gelijk op de e-mail. Eigenlijk geen kritiek; Paradigit heeft voor mij een uitstekende ervaring aangeboden.

De verzending was snel en goed verzorgd. Denk niet dat het beter kan.

Scorekaart voor Paradigit