741 producten en 1.353 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Als trouwe klant van Mobiel.nl heb ik wederom ervaren dat zij pro actief mij benaderen voor een verlengingsvoorstel. Kreeg goede uitleg over de keuzes die ik kon maken. Top geregeld dus. Zeer tevreden.

Binnen de toegezegde leverdatum heb ik mijn nieuwe mobiel ontvangen.

Goede service en vriendelijke man die mij goede uitleg heeft gegeven. Straalde vertrouwen uit en was deskundig.

Gewoon goed advies en snelle duidelijke uitleg en levering!
Ben al jaren tevreden over mobiel.nl

Snel en netjes verpakt!

Duidelijke uitleg en denken ook met je mee wat het beste is.

Hele snelle service, duidelijke instructie, goede snelle levering en afhandeling. Professioneel. Goed telefonisch te bereiken.

Snelle levering, betrouwbaar

Ze doen wat ze beloven

Snel overzicht van goedkoopste abonnement en snel schakelen tussen verschillende mogelijkheden. Abonnement is snel afgesloten en je ontvangt direct een contract.

De bestelling kon de volgende dag al worden opgehaald, op zaterdag.

Bestelling was heel makkelijk, alle abonnementen waren duidelijk en overzichtelijk aangeboden. Zeer eenvoudig af te sluiten.

Zeer snelle verzending, volgende dag al in huis

Per ongeluk het verkeerde abonnement afgesloten. Een keer gebeld met de klantenservice en dit was verholpen. Uitstekende service!

Super! Bestelling gaat simpel en snel, duidelijk overzicht van diverse aanbieders, geen gedoe met betaling en abonnement gaat bijna per direct in.

Het was makkelijk en overzichtelijk op de site om een telefoon en abonnement te bestellen, alles netjes op een rijtje en duidelijk.
de levering was hartstikke snel en geen problemen mee.

product werd in prima staat afgeleverd.

Telefoon gekocht. Niet tevreden. Retour gestuurd. Prima afhandeling. Bedrag vlot en volledig terug. Zonder aarzeling bestel ik weer bij mobiel.nl.

wij hadden 2 smartphones besteld en de contracten verlengd, super snel geleverd, goede service samen met de provider Hollands Nieuwe. Al met al super tevreden. Hier kan de Phonehouse nog erg veel van leren.

super

alles goed geregeld.

Prima aanbod, helder en toegankelijk gepresenteerd op de website. Razendsnelle afhandeling: binnen 2 uur na aankoop lag mijn product op de afhaallocatie!

Binnen 2 uur lag mn product klaar op decafhaallocatie.

Goede website, goede emailcorrespondentie, veilig betalen, veilig in het algemeen!! Alle stappen van het bestelproces zijn erg duidelijk!

Wow!!!

Snel!!
Zaterdag besteld, maandag afhalen bij een afhaalpunt.

Niet nodig gehad. De emails spreken voor zichzelf.

Voldoen precies aan wat ze zeggen op de site.
Levering was op tijd. Veel informatie over de status van mijn bestelling. (Dit vind ik zeer positief, je weet precies waar je aan toe bent)

Op tijd!

Ik had een vraag, heb de klantenservice gebeld.
Kreeg iemand die helaas het probleem niet kon oplossen, maar wel meteen met alternatieven kwam om mij alsnog te kunnen helpen en mij dus niet zomaar heeft afgewimpeld. Ben daarom ook zeer tevreden over hun klantenservice.

Telefonisch navraag gedaan over een abonnement waarna is besloten om een abonnement via Mobiel.nl af te sluiten. Toen het abonnement eenmaal was ingegaan bleek het abonnement niet overeen te komen met wat er telefonisch was besproken met de medewerkster. Mobiel.nl vindt dit "vervelend" en kan er niets aan doen.

Telefoon kon niet geleverd worden binnen de levertijd die vermeld stond. Hierdoor wel een andere telefoon aangeboden gekregen die wel leverbaar was.

De klacht werd telkens afgedaan als vervelend en er werd geen actie ondernomen om ook maar naar een oplossing te zoeken. Zelf een simpel excuus voor het verkeerd informatie kon er niet vanaf.

Beste Wesleyr92,

Bedankt voor je review.

Wij willen je graag verzoeken om je ordernummer te e-mailen naar aftersales@mobiel.nl. Wij vinden het vervelend om te lezen dat er een aantal zaken mogelijk niet naar behoren zijn verlopen.

Graag willen wij naar aanleiding van je e-mail de kwestie nader bekijken. Wil je de e-mail sturen met verwijzing naar je Tweakers review?

Je e-mail zien wij graag tegemoet.

Mobiel.nl

Alle informatie werd helder gedeeld, tot aan de betaling aan toe geen vraagtekens of onduidelijkheden.

Snelle bevestigingen en snelle levering

Iphone 6s besteld via pricewatch. Mobiel.nl was de goedkoopste, en heeft een goede beoordeling. Dus een logische keuze.

Vrijdagmiddag besteld en een uurtje of vier later kreeg ik de track&trace code. Zaterdagmiddag werd het toestel geleverd door PostNL.

Het toestel werkt, dus alles ging perfect. Over de klantenservice kan ik dus niks melden. Hopelijk blijft dat ook zo.

Er werd niets opgedrongen en men nam de tijd om voor mij het gunstigste abonnement te kiezen en met de minste bijbetaling voor een nieuw toestel. Ik kreeg bovendien de beschermende glasplaat gratis als kerstcadeau.

Woensdagavond besteld en vrijdag voor de kerst al binnen

Na wat informatie ingewonnen te hebben bij de klantenservice, meldde ik dat ik nog € 15,- tegoed had vanwege de gratis glasplaat. Binnen no-time stond dit weer op mijn rekening.

Tijdige berichtgeving over het verlengen van mijn abonnement en een mooie en duidelijke website voor het maken van een keuze.

Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling.

Goed contact met het personeel in de winkel bij het afhalen van mijn bestelling.

Goede levering en website de website is prima in orde. Garantie afhandeling is helaas waardeloos.

Snelle levering en op tijd.

Helaas neemt de webshop niet haar verantwoordelijkheid tijdens de garantie procedure. Ik hadden namelijk een smartphone waarvan het scherm gebarsten is door de drukte in mijn broekzak, ik mag verwachten dat een smartphone hier tegen kan.

De webshop heeft dit onterecht afgeschoven op stuiterschade.

Ze hebben wel een gratis antwoord nummer, dat is dan wel weer netjes. Alleen jammer dat ze hun verantwoordelijkheid van zich af proberen te schuiven.

Beste Lozay,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het jammer om van je te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de afwikkeling van de garantie procedure. In deze kwesties zijn wij gebonden aan de voorwaarden die de fabrikant hiervoor stelt. Door het reparatiecentrum wordt vastgesteld of er sprake is van gebruikersschade en / of dit wordt gedekt door de voorwaarden van de fabrikant. Hier kunnen wij helaas niet van afwijken.

Wij hopen je voldoende te hebben geïnformeerd.

Mobiel.nl

Het was makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en het was meteen geregeld. De volgende dag bestelling al binnen.

Er levering was super snel.

Snelle reactie als je een vraag hebt.

Handige vergelijking site voor abbonementen en mobieltjes. Voor de tweede keer dat ik hier een telefoon heb aangeschaft en nog steeds tevreden!

Goed verpakt en snelle levering.

Scorekaart voor Mobiel.nl