Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenAlle informatie werd helder gedeeld, tot aan de betaling aan toe geen vraagtekens of onduidelijkheden.
VerzendingSnelle bevestigingen en snelle levering
Iphone 6s besteld via pricewatch. Mobiel.nl was de goedkoopste, en heeft een goede beoordeling. Dus een logische keuze.
VerzendingVrijdagmiddag besteld en een uurtje of vier later kreeg ik de track&trace code. Zaterdagmiddag werd het toestel geleverd door PostNL.
Het toestel werkt, dus alles ging perfect. Over de klantenservice kan ik dus niks melden. Hopelijk blijft dat ook zo.
Er werd niets opgedrongen en men nam de tijd om voor mij het gunstigste abonnement te kiezen en met de minste bijbetaling voor een nieuw toestel. Ik kreeg bovendien de beschermende glasplaat gratis als kerstcadeau.
VerzendingWoensdagavond besteld en vrijdag voor de kerst al binnen
KlantenserviceNa wat informatie ingewonnen te hebben bij de klantenservice, meldde ik dat ik nog € 15,- tegoed had vanwege de gratis glasplaat. Binnen no-time stond dit weer op mijn rekening.
Tijdige berichtgeving over het verlengen van mijn abonnement en een mooie en duidelijke website voor het maken van een keuze.
VerzendingSnelle afhandeling en levering van mijn bestelling.
KlantenserviceGoed contact met het personeel in de winkel bij het afhalen van mijn bestelling.
Goede levering en website de website is prima in orde. Garantie afhandeling is helaas waardeloos.
VerzendingSnelle levering en op tijd.
KlantenserviceHelaas neemt de webshop niet haar verantwoordelijkheid tijdens de garantie procedure. Ik hadden namelijk een smartphone waarvan het scherm gebarsten is door de drukte in mijn broekzak, ik mag verwachten dat een smartphone hier tegen kan.
De webshop heeft dit onterecht afgeschoven op stuiterschade.
Ze hebben wel een gratis antwoord nummer, dat is dan wel weer netjes. Alleen jammer dat ze hun verantwoordelijkheid van zich af proberen te schuiven.
Beste Lozay,
Bedankt voor je review.
Wij vinden het jammer om van je te vernemen dat je niet geheel tevreden bent over de afwikkeling van de garantie procedure. In deze kwesties zijn wij gebonden aan de voorwaarden die de fabrikant hiervoor stelt. Door het reparatiecentrum wordt vastgesteld of er sprake is van gebruikersschade en / of dit wordt gedekt door de voorwaarden van de fabrikant. Hier kunnen wij helaas niet van afwijken.
Wij hopen je voldoende te hebben geïnformeerd.
Mobiel.nl
Het was makkelijk om mijn bestelling te plaatsen en het was meteen geregeld. De volgende dag bestelling al binnen.
VerzendingEr levering was super snel.
KlantenserviceSnelle reactie als je een vraag hebt.
Handige vergelijking site voor abbonementen en mobieltjes. Voor de tweede keer dat ik hier een telefoon heb aangeschaft en nog steeds tevreden!
VerzendingGoed verpakt en snelle levering.
de site was zeer overzichtelijk en daardoor kon ik makkelijk mijn keuze maken. Ik werd goed door het menu geleid tot en met mijn bestelling
Klantenserviceik heb mijn toestel opgehaald in Leidschendam en zoals ik gewend ben werd ik zeer vriendelijk geholpen. niets was de heren te veel en op mijn vragen kreeg steeds vriendelijk ken volledig antwoord
De website is overzichtelijk en het is duidelijk wat voor elke smartphone en provider de beste keuze is. Met gebruik van deze website een goede keuze kunnen maken voor telefoon (S7) en provider (Tele2).
VerzendingMijn bestelling had geen haast en dus vond ik het de extra kosten niet waard om er een spoedbestelling van te maken (wat overigens wel de leversnelheid is waarmee geadverteerd wordt) en dus gewoon PostNL. Uiteindelijk zaterdagavond besteld en de verwachtte leverdatum was dinsdag (begrijpelijk), maar veranderde zondagavond alsnog in maandagochtend, en dus had ik de telefoon maandagochtend om 9 uur al in handen!
Prettig geholpen. Goed advies en snel alles door mobiel.nl geregeld. Ook prettig dat de opzegging door hen wordt geregeld.
VerzendingSuper vriendelijke koerier die keurig op tijd was.
KlantenserviceGaven juiste advies en waren erg vriendelijk aan de telefoon.
Ik was al bekent met de goede service van Mobiel.nl . Wij hebben al meerdere malen een telefoon aangeschaft bij Mobiel.nl en elke keer uitstekende en snel door het personeel behandeld. Goede en snelle levering en service.
VerzendingDe volgen de werkdag mijn Samsung S7 edge binnen en de cashback is ook gelukt dus en aangeschaft via T-Mobiele in de actie van 50% korting dus een koopje. Nu weer hopen dat wij er twee jaar plezier van mogen beleven.
KlantenserviceIk heb al toegelicht dat de klantenservice uitstekend is zeer vriendelijk en behulpzaam en up to date.
Overzichtelijke website . Snel, duidelijk en de beste deal . Vlotte reacties via de mail.
VerzendingPrettig dat het product in de winkel afgehaald kan worden . Hierdoor mogelijkheid tot stellen van vragen enaar er wordt advies gegeven.
KlantenserviceZeer vriendelijke hulp in de winkel. Er wordt de tijd genomen, telefoon wordt keurig startklaar gemaakt en er hangt een goede sfeer. Eigelijk kopen we alle telefoons voor de familie de laatste jaren op deze manier .
Ik heb een Samsung Galaxy S7 Edge bij mobiel.nl besteld, en de levering de eerstvolgende dag was prima! Goedkoop, snel en een fijne website. Niks op aan te merken!
VerzendingEerstvolgende dag in huis, prima verpakt en geen deukje in de verpakking van de telefoon te bekennen.
Actually i bought Phone for me and helped 3 friends to buy their phone from mobiel.nl and every time was it excellent. i also bought a phone for my wife and i was not satisfied a bout the provider so i return it back . so i can say that i have very good experience with this nice copmany
Na een maand gewacht te hebben op een telefoon bij een andere simpelere leverancier vond ik een geweldige aanbieding bij Mobiel.nl. Ik bestelde de telefoon om 11 uur en binnen 30 minuten had ik bericht dat deze al was verzonden.. Een dag later (op zaterdag!) had ik hem al binnen. Kan niet beter.
Ik heb nu in een maand tijd twee telefoons besteld bij Mobiel.nl en beide ervaringen waren zeer positief.
Op vrijdag besteld, binnen een half uur verzonden en een dag later in huis.
KlantenserviceIk kon dmv een cashbacksite korting krijgen op mijn aankoop bij Mobiel.nl. Helaas is ergens iets foutgegaan waardoor ik geen meer kreeg. Ik belde met de klantenservice en krijg iemand aan de lijn die niet afwist van de cashbacksite, maar die wel (uit zichzelf) iets anders voor me kon regelen.
Alles ging makkelijk, heb via ideal betaald gelukkig geen errors of wat dan ook alles ging soepel
VerzendingAlles naar wens, het zou mooi zijn als de klant kan kiezen om pakketje eerst bij postkantoor agent af te halen ik bedoel als ik daarvoor kan kiezen en in welke plaats, voor bezorgen moet ik nu vrij nemen.
KlantenserviceAlles was eigenlijk heel goed, uitgebreide brief als begeleiding prima! Toppy
Heb de Samsung Galaxy S7 Edge besteld, was nog niet toe aan een nieuw abonnement, maar ik zag deze super aanbieding . Het fijne is dat ik de telefoon al wel kan gebruiken en abonnement gaat pas later in.
Hele fijne site, overzichtelijk en makkelijk alles te vinden, ben op reviews van andere afgegaan over deze telefoon. Ben er super blij mee.
Mijn product werd goed verzorgd en op tijd geleverd.
Mijn bestelling van een Galaxy S7 telefoon met een T-Mobile madness maand abonnement op 2 oktober jl. is een grote ramp geworden. Na bijna twee maanden geen abonnement, telefoon en het betaalde geld nog niet terug.
Update van maandag 5 december: Het bedrag is gelukkig snel na mijn klacht teruggestort.
In de reactie van Mobiel.nl op mijn review geeft Mobiel.nl toe dat het behoorlijk fout is gegaan met mijn bestelling en mobiel.nl zou een kleine attentie sturen ter compensatie van het lange wachten en uiteindelijk niet tegen de oorspronkelijke voorwaarden de bestelling ontvangen. Na vier werkdagen op de attentie te hebben gewacht heb ik de aftersalesafdeling een mail gestuurd, als reactie kreeg ik dat er iets mis is gegaan in het verzendtraject, en de attentie opnieuw verstuurd zou worden. Nu zijn we inmiddels weer vier werkdagen verder en nog steeds niets ontvangen. Dat geeft niet echt vertrouwen in Mobiel.nl. Op 7 december een dikke reep chocola ontvangen met de excuses van Mobiel.nl, gelukkig heeft men na lange tijd toch woord gehouden..
In het kort: Bij de bevestiging bleek dat de aanbiedingsprijzen niet meer geldig waren, terwijl op de website van Mobiel.nl stond dat de aanbieding t/m 2 oktober gold. Mail gestuurd, na twee dagen nog geen reactie gekregen. Meerdere keren geprobeerd te bellen, uiteindelijk iemand te spreken gekregen, boodschap: geen schermprints gemaakt, dus geen bewijs, pech voor mij.
Omdat mij dat onterecht leek alsnog weer een mail gestuurd,
In de bevestiging die ik via de mail van Mobiel.nl ontving bleek dat de reguliere prijzen in de bevestiging stonden, dat betekende € 10,- in plaats van € 5,- per maand voor het abonnement en € 30,- aansluitkosten (bij de aanbieding gratis). Ik heb gelijk een mail gestuurd of Mobiel.nl mij voor de actieprijzen een abonnement kon aanbieden. De volgende werkdag heb ik een reactie gekregen en de dag ben ik daarna maar gaan bellen. Dat was vrij lastig, ik heb diverse keren meer dan 20 minuten moeten wachten voordat ik het maar moest opgeven. Uiteindelijk kreeg ik een medewerker aan de lijn. Volgens hem was het typisch pech en had ik gewoon te laat het abonnement afgesloten. Als ik schermprintjes van de aanbieding kon opsturen zou de klantenservice kijken wat ze voor mij konden doen. Omdat ik had geen schermprints gemaakt en op de website van Mobiel.nl stond dat de aanbieding t/m 2 oktober geldig was. Hier op heb ik een boze mail naar Mobiel.nl gestuurd of het normaal was zo met klanten om te gaan. Hierop kreeg ik een reactie met excuses en ik kon alsnog het abonnement afsluiten, alleen nu met bijbetaling van € 454,- in plaats van € 382,- zoals op 2 oktober. Op mijn antwoord dat ik dat onterecht vond kreeg ik een nieuw voorstel waarbij ik € 425,- moest bijbetalen. Volgens een medewerker van Mobiel.nl waren de prijzen hoger geworden. Ik vond het wrang, maar ben maar akkoord gegaan met het hogere bedrag en heb betaald. Vervolgens werd elke week de levering met een week uitgesteld. Op dinsdag 1 november keek ik op de website van Mobiel.nl en zag ik dat voor de Galaxy S7 bij het T-Mobile abonnement nu nog maar € 308,- bijbetaald hoefde te worden. Verder was de actie waarbij je een MicroSD kaart van 128GB kreeg inmiddels ook voorbij. Ik heb weer een mail gestuurd en kreeg tot mijn blijde verassing donderdag 3 oktober een antwoord dat er € 107,- teruggestort zou worden en dat Mobiel.nl een 128GB MicroSD kaart mee zou sturen. Vrijdag werd ik gebeld door een medewerker van Mobiel.nl dat het helaas niet meer lukte het abonnement tegen de T-Mobile madness maand voorwaarden af te sluiten. Met kon mij € 150,- tegemoet komen. Ik vroeg of het aanbod van donderdag dan wel bleef staan. In eerste instantie werd dat toegezegd, later werd dat weer ingetrokken. De medewerker die donderdag mijn klacht had beantwoord had een fout gemaakt. Daarop heb ik Mobiel.nl gevraagd om dan € 186,- terug te storten zodat ik in ieder geval de S7 voor de oorspronkelijke aanbiedingsprijs van € 382,- had. Dat konden ze niet doen en ik moest maar contact opnemen met Websend, het moederbedrijf. Ik heb hierop het hele verhaal met mijn verzoek € 186,- terug te storten naar Websend gestuurd. Ik heb hier tot nu toe (bijna drie weken later) geen reactie op gekregen, alleen de volgende maandag een automatisch bericht dat mijn contract geannuleerd was en dat het betaalde bedrag binnen 10 werkdagen terug gestort zou worden. Tot vandaag heb ik het betaalde bedrag nog niet terug ontvangen en heb ik vandaag (22 november) maar weer eens gebeld, nu met Websend. Na tweemaal vergeefs zo’n acht minuten gewacht te hebben kreeg ik de derde keer een medewerker aan de lijn. Hij zei dat Mobiel.nl er alles aan gedaan had om mij tegemoet te komen, nou dat is niet mijn gevoel en dat het geld nu binnenkort weer teruggestort wordt. Ik ben benieuwd. Ik ben nog niet eerder zo’n arrogante club, waar zo veel fouten gemaakt worden tegengekomen en ben Websend en dochters helemaal zat.
Update 7 december: Mobiel.nl heeft op 6 december een lekkere en verantwoorde reep chocola gestuurd als excuus. Ben blij dat er uiteindelijk toch iets gestuurd is.
Tweemaal zou er ter compensatie een attentie toegestuurd worden, tweemaal na vier werkdagen niets ontvangen. Ik hoop dat reguliere bestellingen beter verlopen.
Luisteren niet, vaak geen reactie gekregen op mail. Ook niet toen ik naar het moederbedrijf Websend escaleerde.
Beste Marcel,
Bedankt voor je beoordeling.
Allereerst onze welgemeende excuses voor het ongemak. Wij hebben de kwestie nader bekeken en in dit geval moeten wij toegeven dat er hier sprake is geweest van een nare samenloop van omstandigheden. In deze gevallen die gelukkig niet vaak voorkomen is het lastig om een compensatie te bieden die opweegt tegen alle ongemakken, toch hebben wij je een kleine attentie toegezonden. Onze branche is onderhevig aan flinke prijswijzigingen en daarbij wijzigt het aanbod van de providers ook maandelijks. Wij proberen dit aanbod met de grootste zorg samen te stellen en mocht er iets mislopen een passende compensatie te bieden.
Inmiddels zien wij dat het bedrag is teruggeboekt en het binnen enkele dagen zal worden bijgeschreven op het bij ons bekende rekeningnummer. Deze review zijn wij op meerdere platformen tegengekomen en wij zullen deze reactie daar dan ook vermelden.
Mocht je eventueel waarde hechten aan een telefonisch contact met onze afdeling Aftersales om het een en ander te bespreken nader te verklaring of een nadere uitleg wensen dan verzoeken wij je hierover een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Aftersales Mobiel.nl
Op vrijdag een hele mooi aanbieding gevonden op mobiel.nl (Moto G4). Gelijk besteld zonder problemen.
VerzendingVrijdag besteld. In het weekend een berichtje dat het pakket op de post was gegaan en dat deze dinsdag bezorgd zou worden. Echter kwam de postbode al op maandag langs Zeer snel gegaan dus.
Ik was toe aan een nieuwe telefoon maar helaas mijn abonnement nog niet. Na wat speuren kwam ik terecht bij Mobiel.nl. Direct telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en die kwamen met een erg scherp voorstel voor een abonnement met toestel bij Telfort voor 1 jaar.
De medewerker gaf aan dat ik op mijn gemak de bestelling op de website kon plaatsen maar dat dit ook telefonisch mogelijk was.
Besteld op 10-11 en de volgende dag al afgeleverd door PostNL
KlantenserviceDe medewerker aan de telefoon was geduldig en vriendelijk. Ik voelde mij zeker nier gepushed om direct een beslissing te maken.