753 producten en 1.388 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Goed en makkelijk een keuze te maken.
Betaling en legitimeren vlot en soepel.
Nummerporteren binnen 24 uur geregeld, waarna ook direct tot verzending is overgegaan.
Chapeau!

Snel geleverd met pakketdienst.
Kanttekening :
Het stukje papier dat in de omdoos is gedaan wat het rammelen en glijden van de telefoon in originele verpakking tegen moet gaan was te klein en alleen aan de bovenkant "gedrapeerd", en had hierdoor geen functie meer (rammelend doosje)

Niet lang in de wacht gestaan, vriendelijke medewerker kon mij echter niet helpen ; zendings vragen kon alleen post (vervoerder) beantwoorden; die moeite heb ik me maar bespaard, weet uit ervaring dat dit ijdele hoop is hier nuttige informatie los te weken.
Geduldig afwachten gaf meer rust en voldoening.
Uiteindelijk gewoon volgende werkdag tijdens kantooruren afgeleverd, aflevertijd tussentijds aangepast.

Makkelijk te regelen, overzichtelijke site, supersnelle service, per email netjes op de hoogte gehouden van proces

Snelle service

Fantastische zaak. Begrijpen dat naast een scherpe prijs service heel belangrijk is. Ze hebben twee winkels, en daar nemen ze echt de tijd voor je. Raad het letterlijk mijn ouders (leeftijd 70+) aan.
Enige tip die ik graag nog mee wil geven, voor best dure toestellen als de Xperia XZ Premium is het fijn om een mooier hoesje dan een gelcase te kunnen leveren

Omdat mijn telefoon een preorder was, heb ik met mobiel.nl gebeld, en ook hier nemen ze gewoon hun tijd voor je. Voorbeeld van hoe het hoort

Voor de 4e telefoon op rij de goedkoopste met telefoon/abonnement combi! Telefoon volgende dag binnen!

Telefoon volgende dag in huis!
Abonnement was in een paar klikken geregeld. Beter kan 't niet :-)

Goede prijzen, snelle levering. Komt erg betrouwbaar over. Ook de automatische reply met betrekking tot de bestelling en het bijbehorende contract hebben ze erg goed op orde. Track en trace gelijk met alle gegevens in de link gestopt zodat je niet eerst de hele code hoeft in te voeren... Kortom TOP!

Netjes op tijd geleverd, niks op aan te merken!

Was heel goed.ik kon via internet makkelijk mijne besteling doen.en alles was duidelijk.dus ok ben teveriden.

zeer slecht, er word niet geluisterd na peronheluk 4 bestellingen, wou ik er 3 annuleren , ze snapte me niet via de mail , toch naar gebeld , hebben ze alle 4 de bestellingen geanuleerd waarvan ik zei 3 , waarvan je daarna nog de schuld van krijgt bestel jw opnieuw vrageb ze of je niet meer wilt bestellwb , duurt te lang wanneer je een orderbevestiging krijgt, maar via je de order status staat al akkoord , erg onduidelijk allemaal , heb wel vriendelijke mensen meegemaakt maar deze , goed je werk doen voortaan

zeer slecht, er word niet geluisterd na peronheluk 4 bestellingen, wou ik er 3 annuleren , ze snapte me niet via de mail , toch naar gebeld , hebben ze alle 4 de bestellingen geanuleerd waarvan ik zei 3 , waarvan je daarna nog de schuld van krijgt , en dan bestel je opnieuw , vragen ze of je niet meer wil bestellen, duurt te lang wanneer je een orderbevestiging krijgt, maar via je de order status staat al akkoord , erg onduidelijk allemaal , heb wel vriendelijke mensen meegemaakt maar deze , goed je werk doen voortaan

Beste ontevreden klant,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het contact met onze klantenservice niet geheel vlekkeloos is verlopen. Graag bekijken wij wat er niet naar behoren is afgehandeld.

Wil je hiervoor je ordernummer e-mailen naar aftersales@mobiel.nl? Dit kan je dan doen onder vermelding van review tweakers en je gebruikersnaam.

Alvast bedankt voor je reactie.

Aftersales Mobiel.nl

ik heb mijn telefoon (iphone7) tweede keer hier besteld. ik ben met prijzen erg tevreden. groetjes :)

Galaxy S8+ besteld bij Mobiel.nl. Deze werd op release bezorgd.
Helaas had de S8+ een opening aan de behuizing waar stof en dergelijke makkelijk in kon gaan. Vervolgens het toestel als manco gemeld en ik kreeg na het terug sturen een nieuw toestel teruggestuurd.
Helaas had het nieuwe toestel last van de rode gloed probleem die bekend is onder de S8 serie. Hierop besloot ik maar om mijn hele bestelling te annuleren, omdat ik geen hoop meer had in een normaal exemplaar.

Ik stuurde de S8 netjes verpakt terug naar Mobiel.nl. Drie werkdagen later krijg ik per mail te horen dat mijn annulering is afgewezen omdat er krasjes zouden zijn op het toestel. In de bijlage hadden zij een foto meegestuurd van de S8 die belicht werd met 8 led lampen. Hierop waren er inderdaad krassen te zien. Een dag later kreeg ik het toestel ongevraagd terug gestuurd.

De volgende dag kreeg ik het toestel binnen. Het toestel was zonder de plastic beschermlaag in de doos gestopt, dus het toestel kon tijdens het vervoer zich makkelijk beschadigen. Dit is waarschijnlijk gebeurd, aangezien er een kras is gekomen op de voorkant van het toestel die er eerst niet was. Aangezien de kras aan de voorkant er niet was toen ik het toestel retour stuurde en omdat Mobiel.nl van deze kras niks heeft gedeeld is zeker te zeggen dat de kras is ontstaan door de retourafdeling van Mobiel.nl of tijdens de verzending terug aan mij.
Vervolgens bekeek ik de achterkant en blijkt dat er met het blote oog totaal geen krassen zichtbaar zijn. Als ik met een led lamp er over heen schijn zie ik wel de betreffende krassen. Deze krassen zijn waarschijnlijk tijdens het testen van het toestel ontstaan en zeker aangezien de materiaal, glas, erg krasgevoelig is zoals de iPhone 7 gitzwart.

Na meerdere malen bellen met de klantenservice is duidelijk geworden dat zij vast blijven met hun punten en dat zij mijn annulering niet aanvaarden.

Retourzending werd ongevraagd terug gestuurd en de S8 werd niet bekleed met de plastic bescherm laag die ik meestuurde op de S8.

Klantenservice niet behulpzaam. Twee keer 20 minuten aan de lijn gezeten waarbij ik het probleem duidelijk maakte en werd beide keren verteld dat zij niks kunnen doen.

Beste Rietish,

Bedankt voor je feedback.

Wij vinden het vervelend om van je te vernemen dat het toestel wat je in eerste instantie ontvangen had niet aan je verwachtingen voldeed. Dit toestel hebben wij dan ook voor je omgeruild.

Het omgeruilde toestel hebben wij ook van je retour ontvangen. Echter hebben wij de klachten niet kunnen constateren en onze medewerkers hebben aangegeven dat dit een instelling betreft.

Omdat er op het toestel gebruikerssporen aanwezig zijn, hebben wij het toestel naar je retour gestuurd.

In het geval van gebruikerssporen komt het toestel niet in aanmerking om te worden omgeruild of om de volledige order te annuleren. Meer informatie over de voorwaarden met betrekking tot retourneren vindt je op onze website in onderstaande link:

Je geeft aan dat er nog meer beschadigingen zijn opgetreden omdat het onzorgvuldig is retour verzonden. Hierover kunnen wij meedelen dat het toestel in de daarvoor geschikte en bestemde doos is geretourneerd.

Wij zien dat je je klacht ook per e-mail hebt verstuurd daarin zullen wij de kwestie verder behandelen.

Mobiel.nl

Dit was mijn tweede bestelling binnen 6 weken. Ik kies voor Mobiel.nl omdat ik altijd goede ervaringen heb gehad met mijn bestellingen hier. Altijd correct, snel en duidelijk bestellen Jammer dat leveren binnen 24 uur zo moeilijk en duur is.

De levering geef ik een voldoende. Ik heb vrijdag in de middag besteld. Wilde mijn telefoon zaterdag hebben. Mobiel.NL gaf aan dat ik dat niet met de normale levering kon, maar dat ik extra moest betalen om het vervolgens aan de deur geleverd te krijgen. Beetje vreemd, ik heb mijn S7 contant afgerekend aan de deur, dat had net zo goed via ideal oid gekund en dan standaard levering aan huis met Track & Trace. Bij bepaalde andere bedrijven bijvoorbeeld lukt het bestellen tot middernacht om het de volgende dag al zonder extra kosten geleverd te krijgen. Beetje jammer van deze omslachtige en nutteloze manier van werken. Zorgen dat er iemand thuis is, dat diegene ook kan pinnen, een koerier die rondrijd, en dat alleen omdat Mobiel.NL moeilijk doet.

Beste Koriel,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het jammer om van je te vernemen dat je niet tevreden bent over onze 24 uurlevering.

Indien je 100% zekerheid wenst dat de bestelling binnen 24 uur wordt uitgeleverd, hebben we daar een speciale leveringsprocedure voor. Deze leveringsprocedure is inderdaad duurder dan de normale levering en verloopt anders .

We doen er alles aan om verbeteringen binnen deze leveringsprocedure door te voeren en gaan in overleg met onze logistieke afdeling.

We sturen je een kleine attentie voor het ongemak.

Mobiel.nl

Duidelijk website, goed abonnementen kunnen vergelijken. Keuze voor toestel icm abonnement en wat dan de maandkosten zijn is erg overzichtelijk. Super!

Snelle levering (volgende dag), snelle en duidelijke communicatie.

Mijn vraag over een kopie factuur werd snel en correct beantwoord. Helemaal goed.

makkelijk bestelling te plaatsen en te betalen. (ideal).
keuze uit vele abbonementen, providers en telefoons.
dit is de 2e keer dat ik via mobiel.nl bestel

erg snel! zelfs 1 dag eerder

Zeer overzichtelijke site, in feite wijst alles zich vanzelf, prima prijzen en uitstekende service. Kortom aanrader.

Uitstekend, maakt waar wat op de site staat wat betreft leveringstijden.

Ik ben erg tevreden maar dat was ik ook al toen het nog studentmobiel was.

De telefoon was binnen 2 dagen bezorgd. Jammer alleen dat post. Nl niet op tijd was en dat ik 2 uur langer binnen zat.

"Gewoon goede" service: snel, betrouwbaar en inzichtelijk. Er is duidelijke communicatie zodat je altijd weet wat de status is van je bestelling en alles is online te volgen. Dat maakt het makkelijk om telkens even te checken hoe het gaat me je bestelling. Tevreden klant dus.

Ook dit was goed. Ik heb het product bij het postkantoor laten afleveren zodat ik het zelf kan ophalen na het werk. Ging prima.

2 e keer dat ik bij mobiel.nl besteld heb en nog steeds niks te klagen. Altijd goeie en snelle levertijd zonder klachten over de bestelling zelf. Ik had een samsung s8 + besteld met een abbonement van tele 2. Waarom ik bij mobiel.nl had besteld is omdat het abbonement & telefoon goedkoper was dan bij tele 2 zelf. Gek genoeg kan dat dus. Na later uitgezocht te hebben hie dat kwam is omdat mobiel.nl hun telefoons soms goedkoper kan inkopen dan providers zelf. Dit scheelde mij toch weer 2 euro per maand!

Met mijn ouders langs mobiel.nl gegaan om daar twee abonnementen met twee nieuwe telefoons regelen. Voor mijn ouders is het sowieso fijn dat er een winkel op een korte afstand is, maar ook de prijzen in combinatie met een klein abonnement zijn echt heel erg scherp

KLANTENSERVICE (geen klachten gehad zover) Mijn ouders worden wat ouder, en vooral mijn vader heeft wat meer uitleg nodig. De betreffende medewerker had daar alle begrip voor en hielp daar heel goed mee.

Via mobiel.nl regelde ik in februari de overstap van vodafone naar t-mobile, sim-only want ik wilde wachten op de LG G6. Order werd snel verwerkt, ik kreeg goede status updates, werd via de mail op de hoogte gehouden.

Ik koos voor sim-only omdat ik wilde wachten op de LG G6.. Order was afgehandeld, simkaart thuis in de la..

Het is april en T-mobile kondigt exclusief de LG G6 aan voor een erg aantrekkelijke prijs :-(.. Dus ik wilde mijn sim-only veranderen in abonnement met LG G6. Dus contact opgenomen met T-mobile, die vertelde me dat ik het mobiel.nl moest vragen, zij konden iig niks voor me doen maar ik had al gezien dat het in de voorwaarden van t-mobile mogelijk was.

Helemaal op scherp en klaar voor een teleurstelling belde ik mobiel.nl (de datum om de order aan te passen/herroepen was immers al verstreken)..Ik deed wat geïrriteerd ("waar in jullie voorwaarden kan ik vinden dat toestel-flexibiliteit niet geldt...").

De meneer aan de lijn (Roy) bleef uitermate vriendelijk en ging voor me op zoek naar een oplossing.. Ik had bij mijn eerste order een hoofdtelefoon kado gekregen,voorstel was om die voor de helft te betalen, de order te annuleren en nummerbehoud terug te draaien..

Nu 3 dagen later, mijn 1ste order is geannuleerd, mijn abonnement met LG G6 is ingezet, LG G6 wordt morgen geleverd abonnement gaat in op de eind datum van mijn oude abonnement..

Hulde aan mobiel.nl , klantenservice ten top

Een zeer goede en duidelijke website met een overzichtelijke keuze en instelling
Had alleen een paar vragen telefonisch nodig hoe het verder ging met mijn provider in verband met een verlenging kreeg een duidelijke uitleg

De bestelling werd de andere dag zoals belooft bezorgd en was keurig verpakt

Bij het plaatsen en de hulp krijg je een duidelijke uitleg en wordt je netjes en met kennis van zaken geholpen.

Het proces verliep vrij makkelijk, zeker omdat ik verlengde. Ik had een foutje gemaakt in het formulier, maar na dat te hebben gecorrigeerd ging het vlot met de verzending.

De levering verliep zoals gezegd snel.

Scorekaart voor Mobiel.nl