Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOverzichtelijke website met telefoons en abonnementen voor een goede prijs. Samsumg Galaxy S10 besteld met een Tele2 abonnement. De toestelkosten waren lager dan bij Tele2 zelf. Telefoon was de volgende dag binnen en ik heb via Tele2 meteen bevestiging gekregen van het abonnement. Ik raad mobiel.nl aan en ik ben er positief over om het in de toekomst weer te gebruiken.
VerzendingTelefoon was de dag na bestelling binnen. De bestelling was te volgen met een track&trace code.
KlantenserviceVia de chat contact gehad. Snel en goed antwoord gehad op mijn vragen.
AlgemeenUitzoeken, vergelijken en oversluiten van mijn abonnement ging uiterst soepel . Het hele proces is super duidelijk en makkelijk.
VerzendingTijdens mijn bestelling stond de telefoon, de Pixel 3a op 5 tot 7 werkdagen levering. Dat stond een aantal dagen later ook nog op de website. Sinds een week of twee is die status veranderd naar "onbekend"
Kortom, nog geen telefoon, en geen idee of en wanneer die nog geleverd wordt.
Eergisteren kreeg ik de eerste ongevraagde reactie van mobiel.nl.. "Het spijt ons... " Dat had veel eerder gemogen.
Ik had zelf al contact opgezocht met de klantenservice.
De service van mobiel.nl is eigenlijk altijd uitstekend, en over de medewerkers al helemaal geen klachten. Altijd vriendelijk, ook als er problemen zijn zoals nu.
Vervelend is dat er nog geen goede oplossing is voor mij. Ik heb een uitstekende deal voor de Pixel 3a icm een nieuw abonnement. Bestelling annuleren en naar de concurrent stappen is voor mij dus eigenlijk geen optie.
AlgemeenPrima site die makkelijk in gebruik is , uiteindelijk gekozen om naar het servicepunt te gaan om de telefoon vast te kunnen houden en de aankoop te doen.
KlantenserviceMedewerker bij het servicepunt dacht goed mee en kon ( na enig aandringen ) het toestel ook laten zien ondanks dat er van dat model geen demo was.
AlgemeenGoede service en aanzienlijk goedkoper dan bij de provider zelf. Redelijke kennis over de toestellen die komen en tips voor het gebruiken van het toestel. Ik ben zelf bij de winkel in Utrecht geweest waar de medewerker aanbood de aangeschafte screenprotector zelf te bevestigen. Wat dat betreft allemaal ontzettend vriendelijk.
Bij thuiskomst bubbels onder de screenprotector, dus blijvend een luchtvlek door het niet geheel goed aanbrengen. Ook wat opstartproblemen met het toestel; viel uit, laadde apps niet etcetera. Of dit met de toestellen van Mobiel.nl te maken heeft weet ik niet.
Tot slot opmerkelijk dat het niet mogelijk was om met credit card te betalen. Ik vind dat zelf een prettig idee, maar dit was absoluut niet mogelijk bij hun, aldus de medewerker.
AlgemeenNa teleurstellend gesprek met lange wachttijd bij concurrent, gebeld naar Mobiel. Direct verbonden en te woord gestaan . Duidelijke informatie betreffende product. Volgende dag bestelde telefoon in huis! Zeer aan te bevelen!,
VerzendingZoals beloofd volgende dag bezorgd bij afhaalpost!
AlgemeenIk was toe aan een nieuwe mobiel. Dus ik ben bij Mobiel.nl wezen kijken. Vaak leuke aanbiedingen en simpel en snel geregeld. Dit keer liep dat heel anders.
VerzendingIk heb een bestelling gedaan van de samsung galaxy s10 + 1tb edittie met een dikke bijbetalling.
Zat een leuke deal aan vast. Blijkt dat de website mensen op de verkeerde voet zetten. heb meerdere malen contact hier over gehad. Via whatsapp hele dag bezig geweest. Daarna nog 2 uur met bellen. Toch me bestelling gedaan. De doos was niet meer gesealed aan een kant dus deze is opengemaakt bij Mobiel.nl. om daar waarschijnlijk de earbuds bij uit te halen, of er in eerste instantie er bij in gedaan hebben. Aangezien de grote blackbox 10 year edition kwam met horloge en de buds. Maar de buds zaten hier niet meer bij in. Ook al was het heel anders beschreven op de website. De website had het over een pre-order. Wat dit niet meer was MAAR ik zou wel de watch krijgen, de buds niet meer. Maar die promotie ging over 10x een samsung fold winnen. Er werdt gezegd bij samsung s10 + 10 year edition (1TB) krijgt u nu naast de samsung galaxy buds OOK de samsung watch wees er snel bij geldt tot op.= op..... dus einde van dat bericht vervolgens staat er registreerd u zich als samsung member dan maakt u ook nog kans op 1 van de 10x samsung fold deze actie loopt van bla bla bla. Hier heb ik print screens van. Binnenkant van waar de telefoon ingeklemd zat was ook gescheurd.
Lang moeten wachten van half 9 sochtends tot 5 uur smiddag bezig geweest voor 4 antwoorden. Daarna bij thuiskomst nog bijna 2 uur aan het bellen geweest. Door verbonden naar official samsung store die hier niet blij mee was. Verschillende informatie door gekregen. Al met al geen prettige ervaring en volgende keer geen mobiel.nl weer voor mij.
Beste Hinuka,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.
We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat de ervaring van de bestelling bij Mobiel.nl niet naar wens was. Graag willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van de e-mail kan je vermelden: Review tweakers en het ordernummer van de bestelling. In de tekst van de e-mail kan je beschrijven wat je minder prettige ervaring was.
Zodra we de e-mail ontvangen, gaan we er alles aan doen om je van dienst te zijn.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenSupersnelle service en ook goed te benaderen via whatsapp. Snel geleverd en geregeld met Hollandse Nieuwe.
VerzendingSupersnel en netjes.
KlantenserviceGoed bereikbaar op verschillende manieren.
AlgemeenPocophone F1 besteld bij verlengen mobiel abb. Keuze is overzichtelijk en duidelijk vorm gegeven. Bestelling is eenvoudig en zonder overdreven aandacht te vestigen op extra's . Respons was snel en helder . Aanpassing op levertijd werd snel en netjes doorgegeven, waarbij verwachting van uitloop hoger was dan de werkelijke uitloop.
VerzendingPocophone F1 blijft ook in 2019 een beest van een mobiel voor de prijs van een tweedehandsje. Geen BKR registratie want de 109 euro los betalen is nog te doen. Mooi en helder beeld. Razend snel. Relatief weinig extra prut. Kortom aanrader
KlantenserviceGaf aan dat door storing bij provider bevestiging langer zou duren .. maximaal 5 dagen . Werd er uiteindelijk maar 1 . Had gekscherend gezegd dat dat 1 ster zou kosten. Maar zo snelle afhandeling maakt dat dat oneerlijk zou zijn.
AlgemeenSnel je bevestiging mails binnen en mijn telefoon snel geleverd.
Website vind ik prettig en duidelijk. Tevreden
Snelle levering.
KlantenserviceGoed. Ben echt tevreden van bestelling tot levering
AlgemeenGoedkope aanbieding, nog even gebeld en ja hoor het was allemaal waar, dus besteld. Maar toen......
VerzendingAllemaal prima
KlantenservicePrima aanbieding en ook de goedkoopste die te vinden was. Nog even gebeld of er soms kleine lettertjes waren die ik over het hoofd had gezien. Nee, aldus de klantenservice, dat was niet zo. De prijs van de provider staat vast, maar de toestelprijs bepalen ze bij mobiel.nl zelf en die was extra laag. Alles besteld, dat ging prima, levering prima. Na 2 dagen gaf mijn vrouw aan dat haar abonnement ook afliep en ook graag deze telefoon wilde hebben. Opnieuw achter de pc gekropen, maar ik bleef maar een hoger bedrag krijgen. Gebeld met de klantenservice, "ja dat kan want het toestel is duurder geworden". (We hebben het over een Samsung A7) Was dit dan een tijdelijke aanbieding? Dat wist zijn niet maar het toestel was nu duurder en ze kon daar niets aan doen. Ik vroeg nog waarom mij dat de eerste keer door de klantenservice niet was verteld. Ze had geen idee. Kijk ik houd van een bedrijf die zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Helaas mobiel.nl vallen jullie niet in die categorie. Gelukkig heb ik wettelijke bedenktijd, dat ga ik gebruiken en 2 nieuwe toestellen bestellen, maar niet bij jullie.
ps: Ik had jullie ook gemaild, maar dat is zinloos want je krijgt nooit antwoord.
Beste Alexmijzelf,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We willen graag ter verbetering van onze service kijken naar wat wij de volgende keer beter kunnen doen. Zou je ons het ordernummer van de bestelling willen e-mailen en je verhaal willen toelichten? Dit mag je sturen naar aftersales@mobiel.nl.
We zien je e-mail graag tegemoet.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenSuperwinkel! De gekozen telefoon was hier slechts 240 euro en elders rond de 330-395. Geen gedoe met paspoort of rijbewijs scannen, maar enkel je nummer invullen en indentificeren via iDIN zodat ze echt je gegevens hebben.
VerzendingBesteld rond 16:30 uur. Order (telefoon EN abonnement) verwerkt rond 19:30 uur. Ik had het pakje met de telefoon en nieuwe sim-kaart van de nieuwe provider de volgende dag op zaterdag al in huis.
KlantenserviceAlles snel doorgezet zodat ik mijn bestelling de volgende dag al in huis had. Ook fijn dat de sim-kaart van de nieuwe provider er direct al bij zat, ook al gaat dat abo pas half juli 2019 in.
AlgemeenBestelling betrof een iPhone 6s. Kiezen, gegevens invoeren, betalen. Alles volkomen duidelijk, zoals je verwacht.
VerzendingGoed verpakt, in rammelvrij doosje met bubbelfolie. Geen info over inhoud op doos. Prima! Volgende dag bezorgd.
AlgemeenTerm: voor 8 uur besteld morgen in huis. klopt niet helemaal.nergens stond aangeven dat er vertraging zal zijn en / of een tijd kon kiezen voor bestellen.
Verder was de site wel duidelijk.
Netjes op dinsdag voor 8 uur besteld, zodat het de volgende dag in huis was. Doordat ik de volgende dag onverwachts moest werken, had ik het adres kunnen wijzigen naar mijn werk. Top dacht ik nog! Super goed.
Tot ik de volgende dag eind van de middag nog niks binnen had. Ze weer een berichtje gestuurd of het ook 's avonds bezorgd kon worden, deze vraag stelde ik omdat er dan niemand aanwezig zal zijn en dus niet kan.
Ik kreeg als bericht terug: 'morgen avond kan het bezorgd worden. Wilt u dit in de middag. Reageer dan nu.' Ik reageer nog snel met 'nee niet in de avond. Dan is er niemand aanwezig. Het zal vandaag al binnen komen maar hij is er nog niet'.
Vervolgens is er niet meer op gereageerd waardoor ik er 's avonds weer achter aan kon gaan. Ik was nu 'te laat' volgens diegene en het was al verstuurd. Ik kon het adres en verzend tijd niet meer aanpassen. Ik kon 's avonds dus lekker tot 10 uur op mijn werk gaan zitten.
Doordat er dus een paar keer niet gereageerd word!
Hier baalde ik dus erg van.
De term: voor 8 uur 's avonds besteld, morgen ik huis klopt dus ook niet helemaal. Er stond ook nergens aangegeven dat het vertraging zou hebben en 's avonds kon komen. Even melden!
Eerst was het goed, erg tevreden. Tot dat ik nog niks binnen had en er achter aan ging. Heel vaak geen reactie of uren later antwoord waardoor ik dus 'te laat' was.
Beste Jessiegh,
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je review.
Wat jammer om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. We willen graag ter verbetering van onze service kijken naar waar het is fout gegaan. Zou je ons het ordernummer van de bestelling willen e-mailen en je verhaal willen toelichten? Dit mag je sturen naar aftersales@mobiel.nl.
We zien je e-mail graag tegemoet.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenLage prijzen, maar 0,0 garantie.
Defect apparaat binnen garantieperiode? Welkom in de tentakels van Dynafix.
Snel op optijd.
Je moet wel direct een review plaatsen op trustpilot. Dat is natuurlijk voordat je een defect aan je toestel hebt...
Defecte telefoon binnen 7 maanden. Niet meer bruikbaar.
Opgestuurd naar mobiel.nl, wordt het doorgestuurd naar Dynafix.
Garantie 0. ER zijn gebruikssporen te zien, dus het gebrek (wat niets met de gebruikssporen te maken heeft) wordt alleen gerepareerd als je 156 euro overmaakt.
Niet akkoord? Dan houden ze je telefoon. Of je moet 36 euro betalen omdat ze een foto hebben gemaakt van wat krasjes (onderzoekskosten).
Voor 81 euro griffiekosten kun je naar de kantonrechter, Dat wordt onze volgende stap, maar is wel in en in triest dat het nodig is.
Advies: betaal een tientje meer betalen bij coolblue of mediamarkt.
Beste gmdehaas,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We begrijpen dat het vervelend is dat je toestel niet naar behoren functioneert en bieden onze oprechte excuses aan dat het erkende en gespecificeerde reparatiecentrum je toestel niet hersteld zonder dat er reparatiekosten worden voldaan. Vanuit Aftersales@mobiel.nl sturen we je hier meer informatie over.
We willen je laten weten dat we er alles aan doen je van dienst te zijn in deze vervelende situatie.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenKeurig netjes en duidelijk geholpen. Helaas was HollandsNieuwe zeer onvriendelijk en heeft Mobiel.nl mij goed op weg geholpen om een abonnement af te sluiten bij T-Mobile. Dit ging vlekkeloos! Erg blij mee.
VerzendingGoed snel. Niks aan op te merken
KlantenserviceZeer vriendelijk en nam de tijd.
AlgemeenOmdat mijn abon. binnenkort afloopt ben ik regelmatig door mobiel.nl gebeld. 31-03-2019 heb ik nieuw abon. afgesloten. Nu zag ik gisterenavond toevallig dat dit abon. goedkoper is geworden zelfs met 10Gig. Vandaag gebeld maar niets is meer mogelijk.. Had ik toch langer moeten wachten en niet alsnog via telefoon moeten afsluiten. Dit gebeurd mij dus niet meer. Toch nu teleurgesteld.
VerzendingToestel was compleet en correct geleverd . Daarover geen klacht.
KlantenserviceDoordat ik ben gebeld heb ik niet langer op een betere aanbieding gewacht. Ik heb wel gevraagd of er nog een betere aanbieding zou volgen. Helaas heb ik dit zelf niet gevolgd wegens tijdgebrek. Ik kan dus niet zien wanneer di is veranderd.
Beste Lucky99,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We willen je verzoeken een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl met in de onderwerp jouw naam, ordernummer en 'review Tweakers', zodat wij kunnen bekijken wat we voor jou in deze situatie kunnen betekenen.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenBesteld en zelfde dag in huis! Beter kan je het niet hebben! Zal zeker opnieuw bestellen hier.
VerzendingVerzending was snel, voor 4,75 had ik mijn mobiel dezelfde dag nog.
KlantenserviceIk had een kleine fout gemaakt met het bestellen. Dit hebben ze via whatsapp voor mij aangepast.
AlgemeenOverzichtelijke website, bestelprocedure was eenvoudig.
Het enige wat ik miste was de betalingsmogelijk middels een creditcard.
Levering was binnen 24 uur na bestellen. Dus prima
AlgemeenVerschrikkelijk tegen gevallen! Al meerdere malen een abbonoment en telefoon besteld bij mobiel.nl en altijd goed gegaan. Nu hard hespaard voor een Iphone X en eindelijk kunnen bestellen en optijd geleverd, dat wel. Alleen wat blijkt; krijg je een iphone zonder originele verpakking. Met apple gebeld en de Iphone is ook al eerder aan geweest. Echt verschrikkelijk tegen gevallen van Mobiel.nl, oplossen nu en nooit meer!!
VerzendingLevering mooi optijd en binnen een dag.
Beste Olivierstruik,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg vervelend dat je een iPhone X hebt ontvangen die niet naar wens is. Graag willen we dit zo spoedig mogelijk voor je oplossen. Wil je alsjeblieft een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van de e-mail kan je vermelden: Review Tweakers Olivierstruik en het ordernummer van je bestelling. In de tekst van de e-mail kan je uitleg geven over het verloop. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de case in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenJa alles ging helemaal goed,geen problemen,Ik ben heel tevreden. Ik heb dit voor het eerst gedaan online en het bevalt prima.
VerzendingJa alles was goed.