Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenProduct op black Friday besteld, vriendelijk geholpen via whatsapp. Toezage gekregen dat het product de volgende dag (zaterdag) aan zou komen, toen ik zelf op zaterdag navroeg bleek het ineens op maandag te komen. Dat vind ik geen manier om met je klanten om te gaan, in plaats van pro actief overleggen of dat oke is.
VerzendingProduct op black Friday besteld, vriendelijk geholpen via whatsapp. Toezage gekregen dat het product de volgende dag (zaterdag) aan zou komen, toen ik zelf op zaterdag navroeg bleek het ineens op maandag te komen. Dat vind ik geen manier om met je klanten om te gaan, in plaats van pro actief overleggen of dat oke is.
Beste lucietie,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We bieden onze oprechte excuses aan dat het product niet de volgende dag is afgeleverd. Helaas is het erg druk geweest met Black Friday zowel bij Mobiel.nl als bij PostNL.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenZondagmiddag besteld, maandag geleverd en dat in deze periode met black friday en sinter klaas.
AlgemeenMooie overzichtelijke site. Ik had sim-only besteld, maar was toen vergeten de kortingscode toe te voegen. Via de klantenservice werd dit snel en vriendelijk in orde gemaakt zonder gezeur.
VerzendingTijdens black friday bestekd en gewoon de volgende dag in huis
KlantenserviceDe vergeten toetevoegen kortingscode zonder een hele omweg ( order annuleren en opnieuw plaatsen) verrekend. Gewoon klasse en zoals het hoort
Algemeenerg makkelijk bestellen op duidelijke pagina met alle opties voorhanden. betalen gaat simpelen in 1 maal goed
Verzendingwoensdag avond besteld en dinsdag 09.30 uur lag de bestellen inclusief abonnement, telefoon en nummer behoud als klaar nummer vrijdag ochtend al omgezet
AlgemeenAl 2 jaar een nieuwe telefoon besteld. Super goede klantenservice, snelle en duidelijke reactie op de chat.
VerzendingErg handig dat je je pakket ook direct op een PostNL locatie kunt laten afleveren zodat je het ook in de avond of een ander moment kunt ophalen.
KlantenserviceZeer flexibel, na een prijsverlaging met me meegedacht om hierin tegemoet te komen.
AlgemeenHet vergelijken en kiezen gaat makkelijk en snel, keuze uit vele opties. Site werkt prettig, goed overzicht van de kosten. Alleen kon ik de verzendkosten niet zo snel vinden.
Verzendinggoed verpakt, maar vreemd dat ik het pakketje kon ophalen bij het zelfgekozen ophaalpunt ZONDER dat legitimatie of handtekening nodig was.
Klantenservicebij ontvangst van het pakketje bleek de het toestel opeens 86 euro goedkoper geworden. Dit verschil is na 2 telefoontjes met de klantenservice direct terugbetaald! Ook super dat je via de ing-rentepuntenwinkel zomaar 35 euro korting krijgt bij mobiel.nl ! Ook dit ontdekte ik stom genoeg pas na plaatsen van de bestelling, maar ook dat loste mobiel.nl supergoed op door ook dit bedrag terug te storten op mijn rekening. De klantenservice verdient wat mij betreft echt een 10+ !!
AlgemeenOverall een prima ervaring.
Bestellen werkte een avondje niet; werd steeds terugverwezen naar stap 1 van het bestelproces, waardoor ik alles steeds opnieuw moest invullen. Ook op de mobiele site werkte bestellen niet, maar daar kon ik ten minste het venster openlaten en steeds opnieuw de bestelknop proberen.
Het zou wel een verbetering zijn om een melding op de site te tonen als dit soort problemen zich voordoen.
Goeie prijzen, ookal schommelen ze wel veel. De korting op het toestel bij abonnementverlenging was zeker de moeite waard.
Op tijd geleverd en prima (anoniem) verpakt.
Beste Dav,
We willen je hartelijk danken voor het aangeven van de foutmelding. We gaan hier naar kijken en doen er alles aan onze website te verbeteren.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenGreta site, very informative. The phone came in perfect conditions.
Would recommend this store highly
AlgemeenGot the best price for the phone on mobiel.nl and it was quickly delivered home.
VerzendingWas quickly delivered, nummerbehoud was also arranged. Top service!
AlgemeenGoede site waar alles eenvoudig opstaat echter als je abonnement is afgelopen ze je constant lastig vallen met bellen... Na meerdere malen hebben aangegeven dat ze me niet meer moesten bellen dat ik het wist toch nog een paar keer erna bellen..... Jammer want het is echt lastigvallen bijna elke dag... Pas nadat ik zei dat ik als ze nog 1x deden bellen ik bij een andere site een telefoon bestelde toen kon het wel en belde ze niet meer....... Voor de rest verzending ik heb mijn telefoon meteen de dag erna gekregen super...
Beste Mitcheldeguelle,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Vanuit Mobiel.nl bieden we onze oprechte excuses aan dat er meerdere malen telefonisch contact met je is opgenomen, terwijl je had aangeven dat je dat niet wilde. We gaan dit intern overleggen en ervoor zorgen dat dit niet meer gebeurd.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenBinnen 2 dagen product ontvangen. Product viel tegen in gebruy, dus nieuwe besteld. Ook wederom snelle levering.
Vragen over ruilen retourneren werden per mail snel en vriendelijk beantwoord. Ook nog even telefonisch contact gehad met klantenservice.zeer vriendelijk te woord gestaan met duidelijke antwoorden geholpen.
Retour en ruil proces verliepen vlekkeloos. Bedrag binnen 4 dagen terug op mijn rekening.
Snel verzonden en goed verpakt
Algemeenzeer slecht als hier je een telefoon koopt. 31 dagen omruilgarantie??? Toestel van mij had na aan koop gebruikers gebreken instellingscherm schiet op en neer en kan telefoon gesprek niet beeindigen omdat de knop beeindigen verdwijnt. Je verstuurd een toestel ZONDER schade op scherm je krijgt hem terug met schade op scherm. of je betaald 10% van toestel om een nieuwe te krijgen. Dus de keuze is reuze WAARDELOOS.
met zulke service bestel ik hier nooit weer een telefoon en raad dit iedereen aan BESTEL HIER GEEN TELEFOON !!!!!!!!!!!!!!
Beste Patrick,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We bieden 31 dagen omruilgarantie en stellen daar bepaalde voorwaarden aan. Waaronder dat het toestel in nieuwstaat bij ons retour komt. Helaas hebben wij geconstateerd dat het toestel niet in nieuwstaat bij ons retour is gekomen. Je geeft aan dat je het er niet mee eens bent en willen graag met je meekijken naar een passende oplossing. We willen je vragen om onze aftersales-afdeling te mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer. We zullen je case zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en je zo spoedig mogelijk voorzien van terugkoppeling.
het team van Mobiel.nl
AlgemeenIk werd doorgestuurd naar mobiel.nl door de klantenservice van Tele2. Dat was de enige manier om Tele2 postpaid te kopen als vreemdeling. Mobiel.nl accepteerde mijn niet-Nederlandse paspoort en stuurde me een Tele2 postpaid simkaart.
AlgemeenNa bijna een jaar ging mijn telefoon kapot, balen want ik was er altijd heel tevreden mee. Ik had nog net garantie en de telefoon opgestuurd. Dit werd opgepakt door een ander bedrijf dan Mobiel.nl, dit duurde maar en duurde maar en uiteindelijk heeft Mobiel.nl mij (middels WhatsAppcontact) geholpen er spoed achter te zetten. Ik kreeg na 5 weken te horen dat het toestel niet gerepareerd kon worden en ik een nieuw toestel kon uitzoeken voor de aankoopprijs.
Dat gedaan, eenmaal thuis beviel de nieuwe telefoon niet. Die kon ik terugsturen zonder extra kosten en ik kreeg een andere toegestuurd. Dit alles binnen 4 dagen geregeld. Top service en heel duidelijk!
Goed geholpen via WhatsApp en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden per mail.
AlgemeenIk heb een los toestel besteld. Onlangs dat ik nooit eerder bij mobiel.nl heb besteld ging het erg snel. Na nog geen 5 minuten bezig te zijn was het toestel besteld en kreeg ik de factuur binnen via de mail. Betaling verliep ook snel.
VerzendingHet bestelde toestel werd netjes verpakt in een klein doosje. Daarna werd het de volgende dag netjes geleverd zoals aangegeven.
AlgemeenMet de tekst later betalen (afterparty) wordt eigenlijk bedoeld later in het bestelproces. De afgesproken leverdag waar extra voor betaald moet worden is er niet geleverd.
VerzendingEr is niet geleverd op de afgesproken dag waarvoor wel extra betaald moet worden
Beste Jacob Borgman,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Het is mogelijk om de iDEAL betaling op onze website direct te doen tijdens het bestelproces of op een later moment. Je kunt bij ons nog niet kiezen voor Afterpay.
In het bestelproces heb je gekozen voor: PostNL avondbezorging:
Bestelmoment: Maandag t/m donderdag 20.00 -00.00 en zondag 17.00 - 23.59 uur.
Bezorgmoment: Volgende avond tussen 18.00 en 22.00 uur
Vanuit onze logistieke partner hebben we vernomen dat je de volgende avond rond 20.00 uur niet thuis was en daardoor heeft de aflevering de avond daarna plaatsgevonden.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenAan het bestelproces ligt het niet. Dat gaat eenvoudig. Maar daarna, als een pakket zoek is, dan begint de ellende.
VerzendingIPhone op 6-11 besteld om het op 7-11 op een afhaallocatie af te laten leveren. Op 7-11 van PostNL de melding dat het afleverproces is vertraagd zou op 8-11 afgeleverd worden. Op 8-11 wederom de mededeling van PostNL dat het afleveren opnieuw vertraagd is. Nu geen nieuwe afleverdatum.
KlantenserviceIPhone op 6-11 besteld om het op 7-11 op een afhaallocatie af te laten leveren. Op 7-11 van PostNL de melding dat het afleverproces is vertraagd zou op 8-11 afgeleverd worden. Op 8-11 wederom de mededeling van PostNL dat het afleveren opnieuw vertraagd is. Nu geen nieuwe afleverdatum.
Op 8-11 PostNL gebeld. Het enige wat de medewerkster van PostNL aan kon geven is dat ik contact op moest nemen met de verzender. (Dus ook niet of het fysiek is ontvangen) Mobiel.nl gebeld. De dame kwam direct met de mededeling dat daar een formulier voor is en dat als ik dit formulier invul, wat inhoud dat ik het product niet heb ontvangen, er een onderzoek wordt gestart. Niets meedenkend over een vervangend toestel, niets meedenkend door b.v. even contact op te nemen met PostNL waar het misgegaan is. Wat je ook vertelde, de dame in kwestie praat doodleuk dwars door je verhaal. Enige compassie, daar is totaal geen sprake van.
Best vreemd dat een webshop standaard al een formulier "vermissing pakket" klaar heeft staan. Dit nog nooit bij een andere belwinkel of webshop gezien.
Schijnt dus vaak(ker) voor te komen. Maar waarom laat je dan als afzender je volle naam in beeld? Er zijn zat voorbeelden van webshops die dergelijke (hebgrage) producten in blanco dozen of met een onherkenbare naam versturen.
Al met al, product werd door PostNL niet als fysiek ontvangen naar mij toe opgegeven, gezien het standaard formulier op de website van Mobiel.nl een vaker voorkomend probleem. Je zou toch bijna aan verduistering gaan denken...... (Zie meerdere reviews over dit fenomeen bij deze firma....)
Vast een onjuiste insteek. (review is zeer subjectief)
Beste Marcus6,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het heel erg dat je pakket nog niet op de afhaallocatie ligt om deze af te halen en doen er alles aan samen met onze logistieke partner dat het pakket alsnog zo spoedig mogelijk klaar ligt om af te halen. Namens onze logistieke partner en Mobiel.nl bieden we onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenNa het bezorgen van mijn nieuwe smartphone,lukte het mij niet als 80 jarige mijn gegevens van mijn oude phone over te zetten.
Ik kon langskomen en hebben mij allervriendelijks en goed geholpen en alles keurig over gezet .
Ik kon er op wachten en geen moment gevoeld dat ze er eigenlijk geen tijd voor hadden want het was toch wel druk .
Prima
KlantenserviceUitstekend nog nooit zo’n prettige ervaring gehad met het kopen van een smartphone
AlgemeenOrder niet verwerkt, daardoor benadeeld. Service is het te zoeken. Geen begrip voor de situatie. Organisatie is te groot
VerzendingProduct is niet geleverd omdat de order niet is verwerkt. Advies is om een andere te raadplegen
KlantenserviceStandaard antwoorden. Kunnen niet schakelen. Geen begrip voor de situatie. Terwijl ze zelf fouten maken.
Beste Rlucia,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je reviews.
We vinden het heel erg dat je order niet is verwerkt en je daardoor benadeeld voelt. Graag willen we bekijken wat er precies is voorgevallen en hoe we je in deze vervelende situatie van dienst kunnen zijn.
Wil je alsjeblieft een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl. In het onderwerp van deze e-mail kan je vermelden: review Tweakers Rlucia en het ordernummer van je bestelling. Wil je in de tekst van de e-mail uitleggen wat er precies is voorgevallen?
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenOmdat ik nummerbehoud wilde instellen bij Tele2, kreeg ik vanTele2 het advies om Mobiel.nl te gebruiken voor de bestelling van een nieuw abonnement. Dat ging allemaal erg makkelijk. Ook kreeg ik snel bericht over de stand van zaken. Prima bedrijf, dat ik graag aanbeveel.
VerzendingAlles verliep volgens de afspraak. Complimenten!