Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenErg snelle verzending en goede website om verscheidene abonnementen te vergelijken. Afsluiten ging makkelijk en zonder aansluitkosten wat bij de provider zelf wel van toepassing was.
AlgemeenGoed, heel erg snel geleverd met goede track and trace op het postal punt .
AlgemeenPrima behandeling in corona tijd, uitstekende behandeling in de winkel met zeer deskundig en vriendelijk personeel.
Bij het kopen van een nieuw toestel en afsluiten van een abonnement in de winkel werden wij door een zeer deskundige medewerkster van mobiel.nl geholpen niets was teveel en er werd veel tijd besteed aan het uitleggen van alles ook het overzetten van de gegevens naar het nieuwe toestel werd prima gedaan.
Mobiel.nl krijgt van mij een dikke 10.
Prima in de winkel afgehandeld.
KlantenserviceUitstekende behandeling.
AlgemeenHallo dit was mijn eerste keer dat ik via mobiel.nl telefoons had besteld
1 had ik voor mezelf besteld en 1 voor me broertje maar aangezien hij net 13 is geworden heb ik de contract op mijn naam gezet ook dit heb ik telefonisch besproken met de klantenservice van mobiel.nl
Ik had een mooie samsung s20 in de kleur cloud pink genomen en wat een mooie telefoon is het! Echt prachtig werkt snel en vlot! Maar ik wou n tweede abbo nemen voor mn broertje bij vodavone, alleen wou vodavone zien dat de eerste 6 maanden van automatisch incasso goed is gelukt dan zouden ze me laten toestaan dat ik meer abbos bij hun heb op 1 naam. Getreurd ging ik verder zoeken en kwam ik bij kpn terecht. Gelukkig heeft mobiel.nl toen netjes n mail gestuurd dat kpn me pas accepteert als ik me toetselbundel naar 0€ trek dat vond ik helemaal geen probleem zolang ik de mobiel krijg want ik heb alles over voor me broertje🥰 ik heb de s10 128 GB in het blouw voor m besteld en dat ging helemaal goed!
Ook waren ze hartstikke goed te bereiken via de app! Me vragen werden altijd beantwoord ik heb zowel als chat telefoon en app gebruikt om contact op te nemen en iedere keer was het professional 👏
Ik heb ook toen galaxy buds gekregen bij me s20 en omg wat werken ze goed en ze zitten heerlijk in me oren!! Ze vallen ook niet uit bij het hardlopen ik heb nu zo'n goeie ervaring bij deze bedrijf dat ik zeker in de toekomst alleen bij hun ga bestellen dn ik raad iedereen aan om hetzelfde te doen! Echt alles was netjes en packetten kwamen altijd netjes aan!
Ook had kpn n leuke actie dat alle mobiels 5G hebben zolang de contract loopt en dat vond me broertje heel erg leuk!
Nu kunnen we beide lekker genieten van onbeperkt data met gloednieuwe abbo+toetsel!
De packet werd idd binnen 1 dag verstuurd voorzovel mijn telefoon als mijn broertje telefoon! Hij zat echt te springen van blijdschap want mobiel.nl heeft leuke zak snoep bij ingedaan en dat vond me broertje helemaal geweldig! Ik ook natuurlijk haha
Ik ben persoonlijk zo blij dat ik alle medewerkers van heel mobiel.nl uit de grond van me hart wil bedanken! Jullie zijn de beste jongens! Echt supper bedankt!
ik werd heel erg snel geholpen ookal was het n kleine vraag mobiel.nl medewerkers zijn erg lieve mensen die bet beste met iedereen voor hebben!
AlgemeenIs voor het eerst dat ik bij mobiel. Nl. bestel ben zeer tevreden hoop dat het in de toekomst ook zo blijft
AlgemeenVia Mobiel.nl op zondag avond een abonnement verlenging met een Samsung A51 afgesloten.
Eén dag, maandagmorgen, later is er echter tot mijn verbazing een cash-back actie tot het einde van de maand
Dat hadden ze me wel eens eerder mogen laten weten, want nu hoop ik dat de op zondag afgesloten verlenging en dinsdag geleverde a51 als dinsdag aangekocht wordt, zoniet voelt het als €50 weggegooid als dit wordt afgewezen door Samsung
Verder altijd tevreden geweest en goedkope abonnementen/ telfoons via mobile.nl afgesloten.
Zoals hierboven aangegeven ben ik teleurgesteld over het feit dat Mobiel.nl niets liet weten over de aankomende cash-back actie terwijl ik in hun klanten bestand sta.
Beste klant,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Wat jammer om te horen dat je de actie bent misgelopen. Deze actie is vanuit Samsung en deze was niet eerder bij ons bekend. We willen je vragen om ons te mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van de bestelling. Zodra we deze ontvangen hebben zullen we je zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenVia Mobiel.nl een Samsung A51 gekocht aangezien mijn oude toestel kapot was. Ook direct een TPU case erbij besteld. Eén week later is er echter een cash-back actie. Dat hadden ze me mogen laten weten, want nu voelt het als €50 weggegooid.
VerzendingDoordat ik niet meteen kon betalen (want telefoon stuk) duurde de levering anderhalve dag.
KlantenserviceZoals hierboven aangegeven ben ik teleurgesteld over het feit dat Mobiel.nl niets liet weten over de aankomende cash-back actie.
Beste klant,
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenDuidelijke website de prijs was het goedkoopst en makkelijk besteld. Meer heb ik niet te liegen.
VerzendingVoor 12uur besteld was inderdaad in de avond geleverd. Top, het was een spoed bestelling.
AlgemeenIk wilde een 2e hands iPhone kopen voor mijn dochter maar zag dat een nieuwe niet eens zoveel duurder was. Bestellen was makkelijk, snel en goedkoop. Aanrader wat mij betreft.
AlgemeenSnelle keuze voor het toestel gezien ik fan van Sony toestellen ben. Simpel terug te vinden op de website.
VerzendingGoed verpakt en accessoires direct in dezelfde doos meegeleverd.
KlantenserviceGa je gebruik maken van de omruil service dan verschijnen er veel addertjes onder het gras. Mijn geval een beschadigde doos op een toestel van nog geen week oud (toestel 1 dag gebruikt voor korte duur). 10% waarde vermindering. Prima omdat de beschadiging kwam om voor de deadline een headset te bestellen.
Maar na retour ontvangst van het toestel bij Mobiel.nl claimen ze ook de headset. Als ik de headset niet had geclaimed was de doos ook niet beschadigd. Alleen komt de headset pas na 28 dagen.
Contract annuleren en toestel los overnemen is het toestel spontaan 200 euro duurder dan op de factuur namelijk 1168 ipv 966,78. Mobiel.nl claimt vanwege een abonnementskorting. Echter staat op dezelfde factuur ook een post abonnementskorting met een bedrag van 60,78. En alle prijzen zijn inclusief btw op de factuur.
Benieuwd hoe rechtsgeldig een factuur is.
Kan de slechte after sales niet aanraden van dit bedrijf. Deze denken absoluut niet mee met de klant.
Beste Eddy,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Op dit moment heb je een Sony smartphone bij ons besteld. Hieraan was vanuit Sony een promo-actie gekoppeld en krijg je een headset cadeau.
Je hebt aangegeven dat de Sony smartphone niet bevalt en dat je wilt wijzigen naar een Samsung smartphone. Dit betekent helaas dat de Sony-promo komt te vervallen en de headset retour gestuurd moet worden. Mocht je hulp nodig hebben met het annuleren van de promo-aanvraag bij Sony mail ons dan via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van de bestelling.
Na ontvangst van je e-mail zullen we tevens de vragen over de bedragen op je factuur met betrekking tot de toestelprijs en toestelwaarde voor je in behandeling nemen. We zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een terugkoppeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenIk had iets verkeerd gedaan in het bestel proces zodat ik de telefoon af moest halen.door de klantenservice op watsapp is dat snel omgezet en is het toestel alsnog verzonden en had ik de volgende dag alsnog de telefoon in huis.
AlgemeenMijn 2.e telefoon hier gekocht. Duidelijke pagina met mooie aanbiedingen. Na telefonisch kontakt vriendelijk en betrouwbaar geholpen, tóp
VerzendingZeer snel en accuraat geïnformeerd via mail mbt bestel- en leveringproces, levering dito - ondanks Corona. Ábsoluut voor herhaling vatbaar en aan te bevelen...
Klantenservice3 weken eerder al gebeld om informatie. Op de dag van bestelling opnieuw en beide malen super vriendelijk, correct geholpen. Vertrouwenswaardig
AlgemeenGewoon zoals ik al jaren gewend. Eerst via Studentmobiel, nu Mobiel.nl. Gewoon doen wat ze beloven.
VerzendingPrima. Netjes verpakt, track&tracé code via PostNl. Keurig via mail hoogte gehouden worden van de status etc.
KlantenserviceTop. Goede info, afspraken gemaakt. Doen wat ze beloven
AlgemeenDuidelijk, simpel en snel. Zat al dagen abonnementen uit te zoeken. Hier een heel duudelijk overzicht.
VerzendingAlles precies op tijd. Netjes afgeleverd
AlgemeenSnelle verzending en goed verpakt. Achteraf bleek het mee bestelde hoesje niet te passen. Mail contact hier over gehad en dat ging snel ondanks de grote drukte met een duidelijk antwoord en handleiding hoe de retourprocedure werkt. Al met al een hele fijne ervaring om hier wat te bestellen
Verzending was dezelfde dag echter had PostNL vertraging. Dit kan gebeuren aangezien het vlak voor de vakantietijd besteld was. Maandag alsnog de bestelling ontvangen.
AlgemeenEerst het verkeerde toestel gekregen, 64Gb ipv 128Gb, na contact is het toestel probleemloos omgeruild voor het juiste toestel, ben zeer tevreden over de afhandeling.
VerzendingIs op tijd geleverd volgens afspraak.
KlantenserviceKlacht is meteen serieus genomen en goed afgehandeld, klasse.
AlgemeenAbonnement verlengd bij Mobiel.nl de telefoon werkt niet zoals ik van Samsung ben gewend.
Ik wil daarom ook gebruik maken van de omruilgarantie...zo gezegt zo gedaan.
Ik heb nog foto's gemaakt van de telefoon, voorkant,achterkant, zijkanten dit om aan te kunnen tonen dat het toestel niet beschadigd is.
Krijg ik een mail van websend dat er een krasje op het scherm zit en ik 10% waardevermindering moet betalen als ik een nieuw toestel wil....
Dus ik heb hun mijn foto's gestuurd en ik krijg wederom een mail...dat ze het met het blote oog hebben geconstateerd maar voor de onderbouwing foto's maken met een speciale camera met speciaal licht en dat de foto vergroot en ingezoomd is.
Sorry maar op mijn foto's is niks te zien (kan ook niet want er was geen krasje) en als ik het met het blote oog niet kan zien wie zegt mij dan dat het er niet al in zat toen ik hem kreeg???
Ik vind deze behandeling ronduit schandalig!
De klantenservice is voor dit soort problemen biet bereikbaar...klachten gaan via aftersales en deze zijn alleen per mail te bereiken. Erg slecht
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen. En ik kon producten makkelijk zoeken en vinden.
VerzendingWas de levering op tijd.
KlantenserviceIk werd snel geholpen.
AlgemeenOp factuur staat alleen het toestelmaandbedrag x 24 maanden maar zonder de aanbetaling(excl verzendkosten+verwijderingsbijdrage). Verder: Bij incasso aanbetaling kan men NIET afleiden dat het om je mobiel gaat. Kan beter.
AlgemeenAlles was zeer overzichtelijk en duidelijk, prijzen waren in verhouding goed, en makkelijk te bestellen
VerzendingZeer snelle levering, persoonlijk heb ik voor avond levering gekozen.
KlantenserviceIk had een paar vragen die ik wou stellen, ze nemen echt de tijd voor je om met je mee te kijken en een oplossing op maat te geven