Mobiel.nl

758 producten en 1.415 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Makkelijke bestelling. Snel geregeld en product goed te vinden. Overzichtelijk. Veel keus uit de producten

Product was snel op tijd binnen. Duidelijke communicatie via mail

Waardeloze (eerste) ervaring met de klantenservice, meteen de laatste keer dat we hier een aankoop doen

M'n eerste ervaring bij Mobiel.nl, helaas meteen een vrij matige:

1) Onvolledige informatie over product
2) Binnen 7 dagen retour wegens onvolledige informatie (meerdere niet werkende functies)
3) Daarna bijna 2 weken (!) tot bevestiging RMA
4) Toen gemekker over een (intern) stukje verpakkingsmateriaal, een flinke 'boete' terwijl het product en toebehoren compleet, smetteloos en netjes gereset en opgeladen was.
5) nog eens bijna een week tot gedeeltelijke restitutie

Waardeloze ervaring, volgende keer weer lekker bij de bekende blauwe winkel, daar bij zowel zakelijke als privé aankopen nog nooit gedoe gehad.

Goedemiddag,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op klantenservice@mobiel.nl, met wat extra informatie m.b.t. je bestelling. Graag ontvangen we onder andere het ordernummer, de postcode en de geboortedatum.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen zullen we een e-mail sturen om je verder te helpen en samen tot een oplossing te komen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kan je uiteraard reageren op de e-mail.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl

In eerste instantie had ik een vraag met betrekking tot een nieuwe telefoon abonnement. Deze vraag is snel en netjes beantwoord via Whatsapp, bovendien was het fijn dat ik niet op 16 verschillend plekken hoefde te zoeken voor ik het contact stukje vond!

Uiteindelijk een iPhone 16 pro max besteld met overstap, ze boden een hele scherpe prijs (flink scherper op dat moment dan andere concullega’s) waardoor ik eigenlijk gewoon niet anders kon.

In het verleden heb ik al eens via mobiel.nl een abonnement afgesloten en al mijn gegevens en informatie was nog up2date, je kan denken vervelend… heerlijk want het scheelde mij enorm veel gedoe haha.

Verder verliep alles soepeltjes en snel en heb ik eigenlijk niets negatiefs, ik ben gelukkig en tevreden met mijn keuze en dat is het belangrijkste denk ik zo!

Binnen 24 uur! Besteld in de middag en de volgende dag in de middag netjes bezorgd en er werd voor de verandering werkelijk gecontroleerd op de bijbehorende qr code.

Vragen snel en goed beantwoord. Het voelde niet alsof ik door een doolhof moest speuren voor ik de contactgegevens kon achterhalen (dat wil nog wel eens een dingetje zijn).

Ik moest mijn telefoon abonnement verlengen en ging wederom voor een sim only voor 2 jaar. Was vrij simpel bestelproces omdat ik al klant ben dus dan ben je zo klaar. Snelle afhandeling ook want alles gaat digitaal en kreeg dan ook na 2 dagen ofzo de bevestiging van het contract.

Levering was gewoon snel. Geloof dat ik het na 2 dagen binnen had,.

Prima snelle levering! Had helaas het verkeerde hoesje besteld, dus retour gestuurd en het juiste besteld. Twee dagen later was het bedrag teruggestort.
Het juiste hoesje is prima!

Na bestelling, Volgende dag in huis. Pakje paste door de brievenbus

Retourbetaling zeer snel binnen! Via de mail doorgekregen dat de retourbetaling was goedgekeurd, volgende dag bijgeschreven.

Proces van bestellen ging goed, verzending was ook snel en de prijs was competitief, dus top!

Er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden en dat was ook zo!

Ben zeer tevreden, mooi vergelijken, goed afgehandeld en duidelijk.
Doe weer graag aankopen hier.
Goede prijzen en service

Goed verpakt en supersnel ontvangen.
Wat moet je nog meer schrijven?

Duidelijke mails komen afspraken na, zijn gewoon goed met hun aangeboden service

Al maanden lang alle websites bekeken en vergeleken om mijn abonnement te verlengen.

Duidelijke site met zeer concurrerende prijzen.
De keuze om hier te verlengen is genomen omdat ik in de ochtend had verlengd via de website en in de middag mijn nieuwe telefoon kon ophalen.

Naam en reden ingeven op een tablet in de winkel en je wordt netjes en geduldig geholpen. Nemen de tijd voor je en je hebt het gevoel echt als klant behandeld te worden.

(Reden voor extra motivatie die ik opgeef is dat ik een mail kreeg om een review te plaatsen met als extra kans een prijs. Maar dat is niet de reden dat ik 5 sterren geef. Er worden veel recensies geschreven als iets fout gaat. Maar als iets helemaal goed gaat mag dat ook weleens gezegd worden. En dit was meteen een geheugensteuntje dat ik nog een recensie kon schrijven.)

Aanrader voor iedereen!

Uit eerdere verlengingen en bestelling altijd goed gegaan en op tijd. Netjes verpakt en goed aangekomen.

Je wordt netjes en professioneel geholpen. Nemen zoveel tijd voor je als nodig is.

Ik had problemen met nummertransport door mijn eigen schuld en mobiel.nl heeft er alles aan gedaan mijn probleem op te lossen. Erg vriendelijke medewerkers. Snel en goed geholpen. Echt vakkundig personeel. Ga er in de toekomst zeker nog bestellingen plaatsen. Aanrader !

Binnen de beloofde 1 dag werd de simkaart thuisbezorgd. Prima geregeld, echt betrouwbare levering.

Erg vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Voel me echt gerespecteerd als klant door de aandacht die de call center medewerkers je geven

Uitstekende service, redelijk aanbod en goede prijzen. Heb al veel gekocht. Ook hoe het met de order staat en wanneer het is verzonden is prima. Je kan makkelijk contact met ze opnemen en je word prima geholpen.

Snel verzonden en keuze uit ophaalpunten, waar ik graag gebruik van maak. Meestal de volgende dag in huis.

Goed te bereiken en je word goed geholpen. Via mail of een Appie. Je kan ze ook bellen. Prima.

Goede aanbieding, was inclusief abonnement, daardoor zowel abonnement niet duur mede als de telefoon niet duur, éénmalig bedrag. Volgende dag telefoon inclusief nieuwe simkaart ontvangen

---

Geen contact nodig gehad, daarom beoordeling goed, want overall is alles goed gegaan maar geen contact nodig gehad

Binnen een dag ontvangen zoals op de website werd belooft.

Via independer ben ik terecht gekomen bij Mobiel.nl voor een nieuw sim-only abonnement. Met mobiel.nl was het voor mij duidelijk wel abonnement het voordeligste was over de hele looptijd van het contract. Ook de aanbieding via mobiel.nl van mijn oude netwerk was beter op mobiel.nl dan het verleng aanbod op hun eigen site.

De nieuwe simkaart is snel, en ruim voor het verlopen van mijn oude contract ontvangen.

Ziggo internet via Mobiel.nl besteld, makkelijk geregeld en zonder problemen. Snelle reacties en updates nadien.

Op tijd aangekomen met voldoende updates over de datum en tijd van levering.

I ordered a SIM-only plan through Mobiel.nl. It was easy, and the SIM card arrived very quickly.

Shipped quickly and securely. Number porting was also handled by Mobiel.nl.

Ben al zeker 10 jaar klant bij mobiel.nl.
Wordt goed geadviseerd over verlengingen en welke telefoon ee goed bij mij past. Alles wordt goed en snel geregeld.

Alles wordt netjes en goed verpakt en wordt de dag er na geleverd.

De klantenservice denkt met je mee als je belt met vragen over de telefoons en abbonementen.

Ik heb een sim only besteld via Mobiel.nl. Dat ging makkelijk en ik kreeg de sim kaart heel snel opgestuurd.

Snel, veilig verzonden. Het nummerbehoud is ook door Mobiel.nl geregeld

Koop al jaren mijn mobiel bij mobiel.nl. Altijd goede snelle service en makkelijk betalen.
Het fijnste vind ik dat je alle providers kunt vergelijken op toestel en abonnement prijs.
Tip: Zou nog mooier zijn als behalve goedkoopste toestel ook beste deal zou worden vermeld. Want prijs toestel zegt niet alles.

Aankoop one plus 13 werd de volgende dag met speciale (nette) courier al binnen de opgegeven tijd geleverd.

Heel goed er wordt correct en snel afgehandeld. Alles wordt ook snel gecommuniceerd met de gekozen provider.

Bestellen ging soepel, levering was er snel. Helemaal top! Ik zou er zeker nog een keer bestellen.

11 uur 's avonds besteld en de volgende dag rond 11 uur in de ochtend al geleverd. Dat is pijlsnel!

Ik ben blij met wat hoe soepel de ervaring op de website is. Verder kreeg ik snel antwoord terug op mijn vraag over abonnement afsluiten wat niet goed ging volgens hun kant. Dit werd dan snel opgelost en uiteindelijk heb ik het goed kunnen afsluiten.

De klantenservice via whatsapp was snel en soepel. Ik ben blij met de service die zij m

Ik heb al diverse malen een mobiel bij mobiel.nl gekocht. Altijd snelle levering en vaak goedkoper dan bij Samsung.

Het toestel werd de volgende middag al geleverd bij een afhaalpunt.

Aangezien ik geen contact heb gehad met de klantenservice is dit niet van toepassing.

Scorekaart voor Mobiel.nl