Mobiel.nl

754 producten en 1.399 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Komt beloftes van de website niet na. Producten (telefoon en hoesje) zouden voorradig en zijn en de volgende dag bezorgd worden indien besteld vóór 21:30 uur. Dit heb ik gedaan, bevestigingsmail van de bestelling is ook van vóór 21:30 uur. De volgende dag: geen telefoon. Blijkt mobiel.nl het pas de dag ná de besteldag verstuurd te hebben waardoor het natuurlijk niet op tijd komt. Daarnaast moet ik via een orderpagina met wachtwoord zelf achterhalen dat daarnaast het hoesje helemaal niet op voorraad is en dat niet bekend is wanneer dit wel komt. Want zelf heeft Mobiel.nl dit mij niet medegedeeld. Dit alles komt super slecht uit want ik had juist die telefoon op tijd nodig omdat ik de dagen daarna niet thuis ben om de telefoon te ontvangen en ik deze wel nodig heb omdat mijn oude kapot is. Ik had juist voor Mobiel.nl gekozen hoewel deze niet de goedkoopste was omdat ik de telefoon de volgende dag nodig had.

Niet op tijd verstuurd ondanks tijdige bestelling. De website vermeldde vóór 21:30 verstuurd = de volgende dag in huis. Dit klopt niet.

Beste Boozbunny, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. We vinden het erg vervelend van jou te vernemen dat de bestelling niet op tijd is ontvangen en het bestelde hoesje niet op voorraad is. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Graag willen we samen met jou bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je ons een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v.: Review Tweakers Boozbunny en het ordernummer van jouw bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling. Met vriendelijke groet, Het team van Mobiel.nl

Ik had zaterdags een mobieltje uitgezocht en besteld op de website. Wel gekeken of deze op voorraad was. Met iDeal betaald. Maandag daarop keurig afgeleverd via PostNL. Niets op aan te merken.

Levering zoals reeds vermeld keurig in orde en goed verpakt.

Goede prijs. Verlenging abonnement met nieuw toestel. Snel geregeld via website. Nieuwe telefoon snel bezorgd.

Ondanks feestdagendrukte snel verzonden en bezorgd zoals afgesproken.

Heel eenvoudig website en vertrouwbaar en super snel bezorgen en ik ben heel blij met nieuwe telefoon

Super snel 24 uur

Het was heel goed en netjes

Laagste prijs, eenvoudig te bestellen. Met 1 minpunt; er moet een voornaam worden ingevoerd. Met een voorletter en een punt wordt geen genoegen genomen.

Doosje had iets kleiner gekund. Verder met zorg verpakt.

Doosje had iets kleiner gekund. Verder met zorg verpakt.

In het verleden ben ik er altijd fijn geholpen. Het aankoopproces is eenvoudig en overzichtelijk. De website werkt fijn en kan via juiste filters naar je eigen voorkeur worden ingesteld wat het erg overzichtelijk maakt.

Ik heb de Xiaomi Mi 10T Pro besteld bij Mobiel.nl aangezien daar de cashback direct verrekend werd. Netjes nog een aftersales mail, waar ik overigens geen gebruik van maak, dus prima geregeld. Verzending was ondanks de drukke periode precies volgens schema.

Duidelijke overzichtelijke website waarbij je met filters goed kan vergelijken.
Bij het bestelllen word je stap voor stap door het proces heen begeleid. Nummerbehoud was ook zeer gemakkelijk en de toestellen hebben de scherpste aanbiedingen.

De volgende dag in huis!
op PostNL stond de status nog als zijnde "pakket nog niet ontvangen" maar de bezorger van PostNL stond al wel met mijn pakketje in zijn handen voor mijn deur.

Duidelijke webshop, goede stap voor stap methode om de bestelling te doen en de aanvraag af te handelen. Scherpe prijs, goede voorwaarden, beste Black Friday deal via Mobiel.nl

Netjes verpakt, snelle levering.

In eerste instantie gegaan voor verlenging bij Tele2 van een maandelijks opzegbaar abonnement naar een abonnement met toestel. 2 keer door Tele2 afgewezen, ook na gedeeltelijke betaling van het toestel. Voor alle duidelijkheid, ligt niet aan bestedingsruimte of betalingsachterstand. Onterecht afgewezen omdat na wijziging maandelijks opzegbaar abonnement naar minder data nog contractuele verplichtingen zouden bestaan, en pas na 4 maanden kon worden verlengd, en dat met een maandelijks opzegbaar sim only abonnement. Tele2 geeft ook onterecht Mobiel.nl de schuld van de eerste afwijzing. Nu overgestapt op 2 abonnementen bij T-Mobile, is Tele2 2 klanten kwijt. Nummerbehoud ook steeds afgewezen. Na veel rondbellen door Mobiel.nl blijkt Tele2 samen te gaan werken met T-Mobile, en is mijn nummer al overgezet op een nieuw systeem, maar is dat bij het nummer van mijn vrouw nog niet gebeurd. Nummerbehoud van het nummer van mijn vrouw is op dit moment nog niet mogelijk. Tele2 is zeer klantonvriendelijk bezig. Over een paar weken moet ik weer contact opnemen met Mobiel.nl, dan gaan ze proberen om nummerbehoud alsnog rond te krijgen. Alle lof voor Mobiel.nl. Tele2, jullie moeten je schamen!!!!!!

Site was duidelijk en overzichtelijk. Order was makkelijk te plaatsen. Bestelling is daardoor soepel verlopen.

Het product zou 2 dagen later geleverd worden, maar werd de volgende dag al geleverd. Zeer snelle levering.

Voor derde keer nieuwe mobiel + abonnement besteld. Goedkoper als andere aanbieders. Snelle levering. En goede service desk.

Super snelle verzending en je wordt keurig op de hoogte gehouden van je levering

Er was wat fout gegaan met aanvraag overstap mobiele abonnement ( eigen fout) zeer vriendelijk ter woord gestaan en probleem werd snel opgelost !!

De website is overzichtelijk. Er is voldoende productinformatie en er zijn scherpe aanbiedingen en combi deals.
Algehele betrouwbare indruk.

Volgende dag geleverd. Goede informatievoorziening over het leveringsproces.

Goed site makkelijk vergelijken met andere aanbieders! Optie om nummer te behouxen als je overstapt.

Verkeerde toestel geleverd werd gevraagd of ik hem terug kon sturen dit zou weer een week langer duren. Na deze fout is er een defect toestel opgestuurd deze heb ik opnieuw zelf om moeten ruilen op locatie van mobiel.nl.

Voor 2 fouten die niet mogen kreeg ik als compensatie een hoesje van 7 euro!

Duidelijke website, goed overzicht omtrent de te bestellen telefoons en uitgebreide informatie omtrent de abonnementen.

Zaterdag deal afgerond, maandag telefoon netjes verpakt ontvangen. Goede update via email.

Al jaren klant bij Mobiel.nl en nog steeds uitermate tevreden. Van mij een dikke 10

Voor mijn vrouw een verlenging en voor mijzelf een nieuwe Samsung A71. Prachtig toestel. Ik lig echter ziek te bed en kom er daarom nog niet aan toe om alle mogelijkheden van dit toestel te ontdekken, na slechts 3 dagen deze in bezit te hebben. Maar ik ben er heel duidelijk wel erg blij mee (bijna 75 jaren oud)

Zowel mijn echtgenote, als ook ikzelf, zijn al jaren klant bij mobiel.nl en hebben nog nooit een klacht gehad. De ene keer een SIM-only en een andere keer een nieuw abonnement met telefoon (nu Samsung A71). Voor ons is er geen betere dan Mobiel.nl

Net een abonnement genomen. Er was me iets niet duidelijk, maar heel gemakkelijk contact gekregen én goed antwoord.

Simkaart was een dag later binnen. Mail was duidelijk

Ik was te laat met het pre-orderen van de iPhone 12 pro max. Althans, dat vond t-mobile. Hierdoor zou ik 4-6 weken langer moeten wachten op mijn telefoon. Dus doordat zij hun afspraak niet nakwamen bestelling geannuleerd en verder gaan kijken. Ik kwam terecht bij mobiel.nl. Ik bestelde de iPhone om 07.00 smorgens en om 20.45 dezelfde dag werd hij bezorgd. Dat noem ik nog eens snelle service. Daarnaast hoefde ik bij mobiel.nl ook 26 euro minder bij te betalen. Dus nog goedkoper ook! Ik ben zeer tevreden met mobiel.nl en ik zal in de toekomst zeker weer via hen kopen. Bedankt!

Snelle verzending, zelfde dag geleverd

Contact gehad met de klantenservice en reageerden vriendelijk en snel.

Meerdere malen telefoons en accessoires besteld, altijd snelle levering en op moment van kopen de goedkoopste....

Los toestel gekocht, keurig te woord gestaan bij enkele vragen die ik had.
Algehele afhandeling was zeer goed.

Perfect op tijd ontvangen.

Ik had het verkeerde abonnement geselecteerd en besteld. Super netjes geholpen en ze hebben alles voor me opgelost en omgezet. Heel meedenkend. Ook zijn ze snel bereikbaar en kan de eerste persoon die je spreekt een heleboel voor je oplossen.

Ondanks dat het oude abonnement geannuleerd moest worden en er dus veel verwerkt en opnieuw aangevraagd moest worden kreeg ik het de volgende dag in huis. Terwijl ik rekening moest houden met een aantal dagen.

Eerste persoon die je spreekt, weet veel en kan veel in het systeem oplossen. Ook snel bereikbaar.

Scorekaart voor Mobiel.nl