Mobiel.nl

759 producten en 1.336 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Zaterdag een refurbished telefoon aangeschaft met een sim only abonnement voor mijn zoontje. Maandag kwam het toestel binnen pas 2 dagen later de simkaart. Het toestel was stuk geleverd. Ik begrijp dat er bij een refurbished toestel beschadigingen aan de buitenkant kunnen zitten, maar het toestel was gewoon stuk. Meteen contact opgenomen wilden ze het toestel opsturen ter reparatie. Hier was ik het niet mee eens , want ik kreeg het toestel al stuk geleverd dus dit was niet onze fout. Als ik het toestel meteen op zou sturen zou ik binnen 2 dagen een nieuw toestel krijgen. Dat zou vandaag moeten zijn, vervolgens krijg ik te horen dat er wel 2 - 3 dagen verwerking overheen kunnen gaan waardoor het toestel pas weer na het weekend zou komen. Hierop reageerde ik dat ik het geld van de telefoon terug wil, zodat ik hem ergens anders kan aanschaffen, maar dan krijg ik ook te horen dat ik moet wachten tot alles verwerkt is.

Overigens werd ik dinsdags erg vriendelijk en meedenkend te woord gestaan en vandaag echt totaal niet. Ik vind dit een hele slechte service van Mobiel.nl juist omdat er goede recensies over deze website bekend waren.

Beste Suusvdv,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op tweakers.

We willen je laten weten dat we het erg vervelend vinden dat het toestel niet naar behoren functioneert. Graag willen we er alles aan doen om samen met jou een passende oplossing te bedenken. Om dit te kunnen verwerken, willen we je vragen een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v. review tweakers Suusvdv en het ordernummer van de bestelling. In de tekst van de e-mail kan je de klacht vermelden.

Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.

Het team van Mobiel.nl

Mooie duidelijke site waar je de meeste telefoons kan kopen, met elk abbonement die je wil.

Snelle levering. Zondagmiddag een telefoon besteld en ik kon hem maandag na het werk al bij de Post NL point ophalen.

Al jaren een trouwe klant en nog nooit spijt van gehad! Altijd een goeie service. Meestal gaan we naar de winkel in Leidschendam, deze keer maar een keertje laten bezorgen.

Levering was vanwege Corona iets vertraagd maar nog altijd snel genoeg.

Altijd prima.

iPhone 11 gekocht voor een bodemprijs en direct de volgende dag (zondag!) netjes bezorgd. Top!

Levering op afgesproken tijdstip op zondag!

Gemakkelijk en snel geregeld via de overzichtelijke website; zelfs een stuk voordeliger dan de uiteindelijke telecom aanbieder!

Netjes en perfect op tijd afgeleverd

Prijzen van producten aanpassen terwijl ze al in je winkelwagen zitten, zonder daarvan op de hoogte te worden gesteld, is in mijn ogen misleiding!
Het geeft geen vertrouwen!
Vandaar deze lage waardering.

Uitleg:
Erg vervelend wanneer je een product wil aanschaffen, je stopt hem voor het aangeboden bedrag in de winkelwagen, doorloopt alle stappen inclusief het invullen van je persoonlijke gegevens en je bevestigt de aankoop om te betalen en dan is de prijs ineens met 48 euro verhoogd. In mijn geval ging het om een Iphone Xs 256GB grey aangeboden voor 794,- en bij afrekenen wordt er 842,- euro in rekening gebracht.

Beste baskanalles,

Hartelijk bedankt voor je review.

Ik wil je vragen om contact met ons op te nemen met jouw klacht en de daarbij behorende printscreens met aftersales@mobiel.nl.

We zullen dan direct uit gaan zoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Het team van Mobiel.nl

Altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima communicatie per e-mail en zeer gebruiksvriendelijke website. Ook het contact met de klantenservice was erg positief en professioneel opgelost.

Goede communicatie over het verzendtraject.

Had een fout gemaakt in huisnummer. Telefonisch direct geholpen en meteen aangepast. Prima service!

Ik bestel al ruim 10 jaar mobiele telefoons bij Mobiel.nl. Ik ben zeer tevreden. Correcte telefonische benadering. Zeer tevreden. Uitstekend. Adequaat. Goed opgeleid call center personeel.

Snel en veilig

Uitstekend en nette communicatie

Bestelling is eenvoudig met veel aanbod. Betaling zeer eenvoudig via iDeal in twee stappen ivm verificatie.

Binnen 24 uur

Het heeft 3 dagen geduurd en 3 maal moeten bellen voordat een bestaand abonnement verlengt kon worden. Verlengen via de website vraagt om gegevens die reeds lang bekend zijn.

Personen bij klantenservice weten niet waar het over gaat. Bij de derde keer bellen de persoon gevraagd het verlengingsprocess met mij mee te doen op de computer waarna het eindelijk duidelijk werd dat het process niet deugde.

Beste JosSch,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.

We bieden onze oprechte excuses aan dat het lang heeft geduurd voordat een bestaand abonnement voor jou verlengt kon worden. We doen er alles aan om onze klantenservice en het bestelproces op onze website te verbeteren.

Graag willen we je vragen een e-mail te sturen naar: aftersales@mobiel.nl met daarin een uitgebreide omschrijving van het voorval en het ordernummer van de bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, gaan we bekijken wat we voor je kunnen betekenen.

Levering binnen 24 uur

Met mobiel.nl doe ik geen zaken meer.
Na bestelling en betaling van mijn Samsung Note 10 plus en verzending in gang gezet, wordt de verzending tegengehouden. Men dient achteraf (na afronden van alle formulieren, checks en betalingen) nog €40 bij te betalen voor administratiekosten om het huidig abbonement vervroegd te verlengen.
Deze €40 euro bijkomende administratiekosten zijn NERGENS vermeld in het hele aankoopproces. Klantservice gebeld en werd uitgelegd dat het zuivere doorbelaste administratiekosten zijn die T-mobile blijkelijk bij Mobiel.nl in rekening brengt. Dit wordt weer tegengesproken door T-mobile.
Kon er met de klantenservice niet uit komen, dus heb de order geannuleerd en de telefoon rechtstreeks bij T-mobile besteld voor tevens minder geld.
Eerdere ervaringen met mobiel.nl waren goed, echter na dit voorval en hoe de klanten"service" van mobiel.nl dit heeft opgepakt zal ik geen bestellingen meer plaatsen en het andere ook afraden.

Verzending werd tegengehouden, eerste moest ik nog maar extra, nooit eerdere vermelde, administratiekosten betalen.

Klantenservice is ronduit waardeloos.
Aardige vrouw weet het verhaal goed te brengen, betekend echter niet dat het klantbelang ook enigzins daarin vertegenwoordigd is. Er is alleen gestreden voor het gelijk dat mobiel.nl recht zou hebben op € 40 administratiekosten extra. Achteraf worden rekeningen gestuurd over bedragen die nergens vermeld zijn in het gehele aankoopproces. Als ik die rekeningen te voren had geweten had ik dit in de aankoopoverweging mee kunnen nemen.
Dit is misleidend en onterecht, de klantenservice boeit het niet zolang ze maar hun gelijk krijgen en die €40,- krijgen en anders liever maar een klant minder.

Stukje profesionaliteit toegevoegd wat meer over mobiel.nl service mentaliteit zegt:
de 1 eurocent heb ik per post thuis ontvangen met de groeten van het mobiel.nl team.
Groeten terug!

Beste E. Stuurwold,

Hartelijk dank voor het plaatsen van alle reviews op meerdere sites.

We vinden het erg vervelend dat er verwarring is ontstaan over het vroegtijdig verlengen van het abonnement. Helaas zijn we verplicht vanuit de provider om hiervoor administratiekosten in rekening te brengen. We vinden dit erg vervelend en zijn daarom ook in overleg met de provider dat dit zeer vervelend is voor klanten en dat deze kosten moeten worden afgeschaft.

Het team van Mobiel.nl

2de x besteld nu bij mobiel.nl ze zijn makkelijker als t-mobile zelf en voordeliger met de telefoon prima om daar te bestellen op zondag middag telefoon uitgezocht ivm verlenging abonnement en maandag al de telefoon in huis gewoon super

prima geleverd niks mis mee

Mooie overzichtelijke website met leuke prijzen. Maar daar was alles mee gezegd . . .

Ik heb extra betaald zodat mijn telefoon de volgende avond bezorgd zal worden. De avond van bezorgen kreeg ik een mailtje dat de bezorging niet was gelukt. Dit is raar want ik was de hele avond gewoon thuis.

Toen ik het mailtje kreeg met de mededeling dat de telefoon niet bezorgd zou worden die avond, meldde ik direct bij mobiel.nl. De reactie kwam niet bij mij over alsof ze mij echt wouden helpen. Ik moet nu ook opnieuw contact zoeken met mobiel.nl om mijn geld terug te vragen die ik betaald heb voor de verzending.

Beste klant,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Wat vervelend om te horen dat de levering vertraagd was. Zou je ons o.v.v. het ordernummer willen mailen naar aftersales@mobiel.nl met een toelichting van het verhaal. We graag voor je kijken of we hier nog iets in kunnen betekenen.

Onze excuus voor het ongemak.

Het team van Mobiel.nl

Werkt makkelijk, diverse keuzes te maken in de opbouw van het product waarmee je echt je eigen passende samenstelling kiest

Supersnelle verwerking, binnen 1 dag was toestel binnen en nummerbehoud verwerkt.

De levertermijn voor een nieuwe telefoon via KPN schoof continu op. Vervolgens in goed overleg met KPN alles bij mobiel.nl afgesloten en diezelfde telefoon nog dezelfde dag in huis. Alles ging eenvoudig en vlekkeloos bij mobiel.nl. Chapeau!

Voor een bepaald tijdstip de bestelling geplaatst en nog diezelfde dag in huis. Mooie optie! Niet noodzakelijk, maar wel erg makkelijk.

Makkelijk online bestellen. Overzichtelijke website, en snel in huis! Klantenservice is prima. Ik bestel hier altijd mijn nieuwe telefoon en abonnementen.

De site was eenvoudig te volgen, bestelling verliep goed, en toen er toch vragen waren was klantenservice snel te bereiken en loste alles snel op.

Precies wat ik verwachtte en reuze snel geleverd

Snel bereikbaar en snel geholpen.

zeer duidelijke site,kon alles makkelijk vinden en hulp was aanwezig in de vorm van live chat.
Ik raad dit iedeeren aan,lekker goedkoop ook.

Werd netjes op de hoogte gehouden tot aan de bezorging aan de deur.

Mobiel.nl stelde mij 4 maanden voor het einde van mijn huidige contract op de hoogte dat ik al kon overstappen. De site is heel makkelijk om een goede aanbieding te vinden en daar heb ik dan ook met veel plezier gebruik van gemaakt. Prima site!

Heel snelle levering van mijn nieuwe GSM

Heb ik nog geen gebruik van moeten maken maar ik denk dat dit ook probleemloos gaat

Scorekaart voor Mobiel.nl