Mobiel.nl

756 producten en 1.400 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Na een bestelling bij Tele2 te hebben besteld en bijna 2 weken te hebben moeten wachten, kwam er een zeer onaangename meneer aan de deur met de mobiel. Vreselijk arrogant en ging ervandoor omdat hij niet wilde wachten op een foutje met de betaalpas. Dus heb ik de bestelling geannuleerd en via mobiel.nl een abonnement bij Tmobile afgesloten. Binnen 1 dag qas alles keurig geregeld en kon ik van mijn abonnement genieten.

Helemaal TOP!

Alles ging goed en gemakkelijk.
De betaling was top en snel en bestelling en aanvraag is afgerond
Echter na enkele uren kreeg ik een mail met 40euro administratie kosten boven gemaakte kosten. Dit nergens vermeld op bestel pagina. Dit stond bij vragen en antwoorden en niet in algemene voorwaarden. Dit is niet makkelijk te vinden als consument hierover heb ik de klantenservice moeten bellen en die had zelf ook even moeten zoeken

Levering een dag later bezorgd ondanks dat alles tijdig is betaald en besteld. Dit doordat mogelijk interne problemen/vertagin

Medewerker was zeer vriendelijk echter kon hij helaas niet uitleggen of te woord staan dat de 40euro extra administratie kosten voor het vroegtijdig verlengen niet duidelijk vermeld staat in het algemene voorwaarden en dat de Medewerker blijf bij dat mobiel.nl hiervoor heeft gekozen om het bij vragen een antwoord te plaatsten.

Het was makkelijk om een order te plaatsen, snel afgehandeld met een vriendelijke reacties en aandacht.

Snel en veilig verzonden.

Altijd snelle reacties, vriendelijke en verstandig, soms ook met een beloning .

Snel en makkelijk een bestelling geplaatst op mobiel.nl. Te volgen stappen waren goed aangegeven. Volgende dag al in huis. Kreeg er zelfs nog korting op wat ik elders niet had.

Snelle levering, bij bestelde accessoires zaten gelukkig er direct in de doos bij. Levering op zondag was iets duurder maar wel direct geleverd en netjes aangegeven.

abonnement verlengt, ging soepel en snel. Prijs viel mee. GSM geleverd volgens afspraak. alles netjes en snel!

snel geleverd

nvt

Bij mobiel.nl mijn vodafone abo verlengd i.c.m. aankoop van een smart phone.
Mooie prijs plus nog korting via ING. Telefoon de volgende dag geleverd zoals beloofd.
Mobiel.nl biedt een goed vergelijkingsoverzicht voor mobiele abo's.

Perfect afgeleverd

Werd op duidelijke wijze geholpen met een overzichtelijk aanbod van telefoons als zowel de prijzen. Kon een goede keuze maken en het werd perfect en snel afgehandeld.

Volgens afspraak op dag en tijd geleverd, toestel was neutraal op deugdelijke wijze verstuurd.

Heldere sit. Alle relevante informatie aanwezig. Soepele bestelprocedure en keurig op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Zaterdagavond besteld, maandag kwam de bezorger niet opdagen maar daar kon mobiel.nl niets aan doen. Dinsdag keurig efficiënt verpakt geleverd.

Ik kwam erachter dat ik als FNV-lid € 42 korting kreeg bij mobiel.nl, dus ik ben gaan kijken of het iets voor mij was. Ik vond de procedure om tot een goede beslissing te komen erg overzichtelijk. Ook de vraag die ik heb gesteld als aanvulling werd bijzonder snel beantwoord. Tevreden dus!

Snelle afhandeling van mijn verlenging en toen er vragen waren belde ze om het te vragen

Snelle levering en werd netjes en duidelijk op de hoogte gehouden

Vriendelijk personeel en ik werd gebeld toen er wat vragen waren

Een volgens de apple website op 2 december 2020 geactiveerde iphone 12 mini (dus gebruikt) is door Mobiel.nl opnieuw geseald en als nieuw aan mij verkocht en geleverd op 12 januari 2021 terwijl we nu leven onder een besmettelijke corona pandemie.

Update nav reactie Mobiel.nl:
Dank u voor uw snelle reactie nav deze review.
Ik heb de bewijsstukken inmiddels gemailed naar het door u genoemde emailadres. Ik verzoek Mobiel.nl dan ook de koopovereenkomst te respecteren en per direkt vandaag of uiterlijk morgen een nieuw toestel volgens de koopovereenkomst te leveren.

Het verdere uitzoekwerk en ophalen van het geleverde toestel kan aftersales rustig op haar eigen gemak regelen. Laat de klant hiervan aub niet de dupe worden.

Beste Danda,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. We willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je ons willen mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van je bestelling? Zij zullen dit verder voor je uitzoeken en in overleg gaan met de leverancier. Hier krijg je van hen zo spoedig mogelijk terugkoppeling op.

Onze excuus voor het ongemak.

Het team van Mobiel.nl

Enkel Ideal betalingen, geen creditcard mogelijk, niet direct een bezwaar maar had liever met creditcard betaald.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijke website met goede acties, goede en snelle service. In vergelijking met anderen net n streepje voor.

Snel geleverd en goede begeleiding

Uitstekend begeleid tijdens bestel- en leveringsproces

Het was heel makkelijk om de bestelling te plaatsen. Ook een abonnement en telefoon naar keus
Bezorgd na 2 dagen ivm weekend

Levering van toestel en besteld telefoon hoesje na 2 dagen ivm weekend

Alles liep soepel, van begin tot einde. Met snelle bevestigingsmailtjes, diverse mailtjes met status verzending en tijdige bezorging.

Order plaatsen ging prima. Wel irritant dat als je 1 telefoon bekeken hebt en nog een andere wil bekijken en terug gaat in het proces, de site je selectie niet onthoudt en iedere x opnieuw je filters in moet vullen.

Al wel de vraag per mail binnen om de service te beoordelen van mobiel.nl maar na een week nog steeds geen mobiel ontvangen om te beoordelen.

Zou terug gebeld worden over de levering maar wacht nog steeds na inmiddels 3 dagen.

Beste Marloes1976,
Hartelijk dank voor het plaatsen van jou review op Tweakers.

Je geeft aan dat de filters op onze website niet worden onthouden als je een ander toestel gaat bekijken. We gaan intern bespreken of de site aangepast kan worden, zodat de filters worden onthouden.

We vinden het erg vervelend dat je het toestel nog niet hebt ontvangen en je nog wacht op de reactie over de levering. Wil je ons een e-mail sturen via het e-mailadres: aftersales@mobiel.nl o.v.v. Review Tweakers Marloes1976 en het ordernummer van je bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.

Het team van Mobiel.nl

Komt beloftes van de website niet na. Producten (telefoon en hoesje) zouden voorradig en zijn en de volgende dag bezorgd worden indien besteld vóór 21:30 uur. Dit heb ik gedaan, bevestigingsmail van de bestelling is ook van vóór 21:30 uur. De volgende dag: geen telefoon. Blijkt mobiel.nl het pas de dag ná de besteldag verstuurd te hebben waardoor het natuurlijk niet op tijd komt. Daarnaast moet ik via een orderpagina met wachtwoord zelf achterhalen dat daarnaast het hoesje helemaal niet op voorraad is en dat niet bekend is wanneer dit wel komt. Want zelf heeft Mobiel.nl dit mij niet medegedeeld. Dit alles komt super slecht uit want ik had juist die telefoon op tijd nodig omdat ik de dagen daarna niet thuis ben om de telefoon te ontvangen en ik deze wel nodig heb omdat mijn oude kapot is. Ik had juist voor Mobiel.nl gekozen hoewel deze niet de goedkoopste was omdat ik de telefoon de volgende dag nodig had.

Niet op tijd verstuurd ondanks tijdige bestelling. De website vermeldde vóór 21:30 verstuurd = de volgende dag in huis. Dit klopt niet.

Beste Boozbunny, Hartelijk dank voor het plaatsen van jouw review. We vinden het erg vervelend van jou te vernemen dat de bestelling niet op tijd is ontvangen en het bestelde hoesje niet op voorraad is. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. Graag willen we samen met jou bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Wil je ons een e-mail sturen naar aftersales@mobiel.nl o.v.v.: Review Tweakers Boozbunny en het ordernummer van jouw bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling. Met vriendelijke groet, Het team van Mobiel.nl

Ik had zaterdags een mobieltje uitgezocht en besteld op de website. Wel gekeken of deze op voorraad was. Met iDeal betaald. Maandag daarop keurig afgeleverd via PostNL. Niets op aan te merken.

Levering zoals reeds vermeld keurig in orde en goed verpakt.

Goede prijs. Verlenging abonnement met nieuw toestel. Snel geregeld via website. Nieuwe telefoon snel bezorgd.

Ondanks feestdagendrukte snel verzonden en bezorgd zoals afgesproken.

Heel eenvoudig website en vertrouwbaar en super snel bezorgen en ik ben heel blij met nieuwe telefoon

Super snel 24 uur

Het was heel goed en netjes

Scorekaart voor Mobiel.nl