Mobiel.nl

753 producten en 1.401 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Snel geleverd voor een goede prijs, bestelproces was redelijk duidelijk. Kon wel pas betalen nadat ik de bestelling had afgerond (betaallink via email).

Volgende dag bezorgd zoals beloofd

Het is een fijn werkende site. De telefoon was gemakkelijk te bestellen en deze was voordelig geprijsd. Ook kreeg ik er goede opties bij om erbij te bestellen zoals een screenprotector.

Ik kreeg het artikel binnenop de verwachtte dag.

3e keer dat ik hier bestel. Voordelig, overzichtelijk en bijzonder snel. Ook mooie aanbiedingen met ING rentepunten (helaas dan wel alleen Vodafone)

Hele proces biedt continue inzicht en daardoor is de leverdatum al snel duidelijk. Tot nu toe alle drie de orders binnen 2 werkdagen binnen.

Houden je op de hoogte van je bestelling en afhandeling bij de provider en reageren snel bij vragen.

Het was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Alle informatie is makkelijk te vinden wat betreft abonnement of los toestel. Prijzen staan ook duidelijk vermeld. Ik heb zelfs na mijn bestelling nog geruild van toestel voor het verzenden dus dat was ook simpel gewoon een telefoontje.

Levering ging snel ondanks vertraging bij de vervoerder kwam
mijn telefoon gewoon de volgende dag.

Website is prima. Op zondag nieuwe telefoon besteld en maandag in huis. Helaas ontbrak een bestelde accessoire maar dit is uiteindelijk goed opgelost.

Verzending was in orde. Ik vond het niet heel goed verpakt omdat er nog wel wat loze ruimte in de doos zat. Maar op zich goed genoeg.

Ik had een Apple lader besteld bij mijn telefoon maar helaas waren ze die vergeten(?) in de doos te doen. Telefonisch contact gehad en toegezegd dat dezelfde dag nog een nieuwe op de post zou gaan. Dat bleek helaas niet het geval te zijn dus de volgende dag opnieuw gebeld. Toen bleek dat ze hem pas die dag op de post zouden doen. Uiteindelijk de lader dus 2 dagen na mijn oorspronkelijke bestelling ontvangen.

Uiteindelijk is het dus wel goed opgelost, maar jammer van die ene extra dag vertraging. Klantenservice is wel goed bereikbaar en ik werd beleefd te woord gestaan.

Overzichtelijk web makkelijk te vergelijken providers en bundels
Betaling nummer behoud snel te regelen .. ga zo door

Met Whatsapp advies gekregen omtrent simonly plus telefoon..

Ik heb heel regelmatig aankopen gedaan bij Mobiel.nl, meestal naar tevredenheid. Ik had nu een Apple koptelefoon gekocht voor ca. 20% onder de eerstvolgende prijs in de Tweakers pricewatch. De winkel wilde echter onder de koop uit komen, vanwege 'een vergissing'. Ondanks dat ik kon aantonen dat er echt een koop tot stand was gekomen wilde men van geen wijken weten. Het enige dat ze wilden doen was een paar tientjes korting op de adviesprijs (wat de prijs nog steeds duurder zou doen zijn als de eerstvolgende in de pricewatch). Ik heb het er maar bij laten zitten, en ze zijn nu een goede klant kwijt.

Hier blijkt maar weer: er is verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.

Ik raad aan goed te kijken bij aanbiedingen van deze winkel, want voor je het weet heb je er gedoe mee en krijg je niks geleverd.

Klantenservice was beleefd, en antwoord was er elke keer binnen een dag, maar dacht helemaal niet mee en wilde niets doen om het probleem op te lossen.

Beste evdakker,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Door een technische storing is er inderdaad wat verwarring ontstaan rondom de aanbieding. Met die reden hebben we jou uit coulance een korting aangeboden. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken neem dan gerust contact met ons op.

Nogmaals excuus voor het ongemak.

Het tam van Mobiel.nl

Na een bestelling bij Tele2 te hebben besteld en bijna 2 weken te hebben moeten wachten, kwam er een zeer onaangename meneer aan de deur met de mobiel. Vreselijk arrogant en ging ervandoor omdat hij niet wilde wachten op een foutje met de betaalpas. Dus heb ik de bestelling geannuleerd en via mobiel.nl een abonnement bij Tmobile afgesloten. Binnen 1 dag qas alles keurig geregeld en kon ik van mijn abonnement genieten.

Helemaal TOP!

Alles ging goed en gemakkelijk.
De betaling was top en snel en bestelling en aanvraag is afgerond
Echter na enkele uren kreeg ik een mail met 40euro administratie kosten boven gemaakte kosten. Dit nergens vermeld op bestel pagina. Dit stond bij vragen en antwoorden en niet in algemene voorwaarden. Dit is niet makkelijk te vinden als consument hierover heb ik de klantenservice moeten bellen en die had zelf ook even moeten zoeken

Levering een dag later bezorgd ondanks dat alles tijdig is betaald en besteld. Dit doordat mogelijk interne problemen/vertagin

Medewerker was zeer vriendelijk echter kon hij helaas niet uitleggen of te woord staan dat de 40euro extra administratie kosten voor het vroegtijdig verlengen niet duidelijk vermeld staat in het algemene voorwaarden en dat de Medewerker blijf bij dat mobiel.nl hiervoor heeft gekozen om het bij vragen een antwoord te plaatsten.

Het was makkelijk om een order te plaatsen, snel afgehandeld met een vriendelijke reacties en aandacht.

Snel en veilig verzonden.

Altijd snelle reacties, vriendelijke en verstandig, soms ook met een beloning .

Snel en makkelijk een bestelling geplaatst op mobiel.nl. Te volgen stappen waren goed aangegeven. Volgende dag al in huis. Kreeg er zelfs nog korting op wat ik elders niet had.

Snelle levering, bij bestelde accessoires zaten gelukkig er direct in de doos bij. Levering op zondag was iets duurder maar wel direct geleverd en netjes aangegeven.

abonnement verlengt, ging soepel en snel. Prijs viel mee. GSM geleverd volgens afspraak. alles netjes en snel!

snel geleverd

nvt

Bij mobiel.nl mijn vodafone abo verlengd i.c.m. aankoop van een smart phone.
Mooie prijs plus nog korting via ING. Telefoon de volgende dag geleverd zoals beloofd.
Mobiel.nl biedt een goed vergelijkingsoverzicht voor mobiele abo's.

Perfect afgeleverd

Werd op duidelijke wijze geholpen met een overzichtelijk aanbod van telefoons als zowel de prijzen. Kon een goede keuze maken en het werd perfect en snel afgehandeld.

Volgens afspraak op dag en tijd geleverd, toestel was neutraal op deugdelijke wijze verstuurd.

Heldere sit. Alle relevante informatie aanwezig. Soepele bestelprocedure en keurig op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Zaterdagavond besteld, maandag kwam de bezorger niet opdagen maar daar kon mobiel.nl niets aan doen. Dinsdag keurig efficiënt verpakt geleverd.

Ik kwam erachter dat ik als FNV-lid € 42 korting kreeg bij mobiel.nl, dus ik ben gaan kijken of het iets voor mij was. Ik vond de procedure om tot een goede beslissing te komen erg overzichtelijk. Ook de vraag die ik heb gesteld als aanvulling werd bijzonder snel beantwoord. Tevreden dus!

Snelle afhandeling van mijn verlenging en toen er vragen waren belde ze om het te vragen

Snelle levering en werd netjes en duidelijk op de hoogte gehouden

Vriendelijk personeel en ik werd gebeld toen er wat vragen waren

Een volgens de apple website op 2 december 2020 geactiveerde iphone 12 mini (dus gebruikt) is door Mobiel.nl opnieuw geseald en als nieuw aan mij verkocht en geleverd op 12 januari 2021 terwijl we nu leven onder een besmettelijke corona pandemie.

Update nav reactie Mobiel.nl:
Dank u voor uw snelle reactie nav deze review.
Ik heb de bewijsstukken inmiddels gemailed naar het door u genoemde emailadres. Ik verzoek Mobiel.nl dan ook de koopovereenkomst te respecteren en per direkt vandaag of uiterlijk morgen een nieuw toestel volgens de koopovereenkomst te leveren.

Het verdere uitzoekwerk en ophalen van het geleverde toestel kan aftersales rustig op haar eigen gemak regelen. Laat de klant hiervan aub niet de dupe worden.

Beste Danda,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

Wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. We willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je ons willen mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van je bestelling? Zij zullen dit verder voor je uitzoeken en in overleg gaan met de leverancier. Hier krijg je van hen zo spoedig mogelijk terugkoppeling op.

Onze excuus voor het ongemak.

Het team van Mobiel.nl

Enkel Ideal betalingen, geen creditcard mogelijk, niet direct een bezwaar maar had liever met creditcard betaald.

Goed verpakt en op tijd geleverd.

Duidelijke website met goede acties, goede en snelle service. In vergelijking met anderen net n streepje voor.

Snel geleverd en goede begeleiding

Uitstekend begeleid tijdens bestel- en leveringsproces

Scorekaart voor Mobiel.nl