Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestel altijd via mobiel.nl en ik had daardoor een kortingscode van €25,- gekregen. Tijdens het bestellen vergeten de code in te vullen, maar toch besteld. Gevraagd of ik achteraf nog €25,- retour kon krijgen, geen enkele reactie gehad.
KlantenserviceGeen reactie gehad over korting achteraf terugboeken. Gaat maar om €25,- maar bestel altijd via mobiel.nl, verwacht op zn minst bericht terug
Beste Richard1234567,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Graag willen we bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Om je van dienst te kunnen zijn, willen we je vragen om een e-mail te sturen naar aftersales@mobiei.nl o.v.v. Review Tweakers Richard1234567 en het ordernummer van jouw bestelling. Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenBeste prijs en het grootste aanbod en een goede vergelijking tussen de verschillende aanbieders daarnaast ook nog voordelen die ik via Mobiel.nl krijg en rechtstreeks bij de aanbieders misloop.
VerzendingSnelle en correcte levering.
KlantenserviceAls de levering van het product op tijd wordt uitgevoerd en het werkt zonder problemen heb ik geen helpdesk nodig. Ik heb ze nog nooit gebeld en kan dus moeilijk beoordelen hoe goed deze functioneert. Maar ik neem aan goed als de rest al uitstekend is.
AlgemeenBestel hier al jaren naar volle tevredenheid. Zowel het bestellen als de aftersale is top!
VerzendingGeven keurig aan wanneer 't aankomt, of dat 't besteld moest worden en dat 't iets later bezorgd wordt. Maar dit staat ook al bij de bestelling aangegeven.
KlantenserviceGebeld over de bestelling en nog wat aangepast, desbetreffende medewerkster was, net als haar overige collega's zeer kundig.
Algemeenik doe meestal mijn bestellingen bij Mobiel.nl. Prijs is bijna altijd de laagste en tot nu toe geen klachten.
VerzendingSupersnel verzonden en dag later op post.nl afhaalpunt afgegeven.
AlgemeenWat een mooie aanbieding lijkt op mobiel.nl geen aansluitkosten, blijkt dus niet zo te zijn. Meteen word dit van je rekening gehaald en word je slecht te woord gestaan. Ze adverteren met een mooie aanbieding maar uiteindelijk zetten ze het in kleine letters in je contract dat het niet achteraf niet zo is. Waardeloos.
KlantenserviceGeen begrip of normale uitleg. Alsof het normaal is dat je met een actie adventeerd en uiteindelijk dit niet waar maakt.
Beste Angelak,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.
We hebben jouw klacht reeds samen met jou opgelost en hopen dat wij jou naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenDuidelijke website en een goede prijs voor het product in combinatie met Sim-only
abonnement bij Simyo
Snelle verzending, goede communicatie met track & trace
AlgemeenSite was duidelijk ook in gebruik maar heb mijn bestelling toch zelf opgehaald en daarbij toch nog bruikbare tips ontvangen die je via site er niet bij krijgt 😉
AlgemeenIk zocht een simonly abo bij tele2.nl en toen bleek dat ik hetzelfde abo bij simpel.nl kon bestellen zonder aansluitkosten, prima toch!
Verzendinggewoon prima, binnen 3 dagen in huis.
Klantenserviceprima geholpen met vragen en mogelijkheden over het abo van tele2
Algemeengoed geregeld en volgens bestelling dus volgens afspraak met het juiste abonmnement en de juiste prijs.
Verzendingbesteld en keurig de dag daarna door postnl afgeleverd.
Klantenservicevia email goede informatie
AlgemeenMisleidende informatie bij je bestelling, na bestelling afgerond en betaald te hebben!! Zo jammer dit!
VerzendingIPhone 11pro kleur silver leverbaar stond er bij de bestelling! Bestelling afgerond betaald en dan een mail krijgen dat silver lastig leverbaar is en niet bekend is wanneer hij er weer is! Na gewacht te hebben toch maar een andere kleur besteld die wel gelijk leverbaar was, weer wachten en geen antwoord krijgen, blijkbaar is die kleur ook niet leverbaar! Zal netjes zijn als ze een compensatie aanbieden! Nog steeds staat er dat de kleuren leverbaar zijn als je besteld, ja iedere bestelling is er 1 denken ze, jammer om zo met je klanten om te gaan..
KlantenserviceHouden je aan het lijntje, zodra de bestelling afgerond en betaald is sturen ze een mail dat de kleur silver lastig leverbaar is en niet bekend is wanneer! Vragen welke kleuren gelijk leverbaar zijn en dan de kleur Space grey maar doen en er vanuit gaan dat je hem vandaag binnen krijgt en weer voor niks wachten! Zo jammer dat ze niet eerlijk zijn!! Denk dat ik ga annuleren en een betrouwbare aanbieder zoek! Compensatie kan mijn gedachten misschien og veranderen mits dat ook geen loze belofte is!!
Beste Jeany50,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
We vinden het erg vervelend om te horen dat je bent misleid. We willen dit graag voor je uitzoeken. Zou je ons willen mailen via aftersales@mobiel.nl o.v.v. het ordernummer van je bestelling? Zij zullen dit verder voor je uitzoeken en in overleg gaan met de leverancier. Hier krijg je van hen zo spoedig mogelijk terugkoppeling op.
Onze excuus voor het ongemak.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenDuidelijke website en snelle en correcte levering de volgende dag. Zeer tevreden over. Goede service. Prima prijzen.
AlgemeenOp zich prima website voor het aanschaffen van mobiele telefoons. Waar ik me aan stoor is de hoeveelheid informatie die wordt gevraagd bij het afwerken van de bestelling. Zo is geslacht verplicht - en de keuzes zijn Man of Vrouw. Ten eerste: die hebben ze helemaal niet nodig. En, als de motivatie al in verificatie tegen identiteitsbewijs zou liggen (bij bezorging), dan dekt die al niet meer de opties in Nederland.
Bovendien heb ik de mailinglistoptie niet aangevinkt. En, toch krijg ik wervende mailtjes.
AlgemeenSnel geleverd voor een goede prijs, bestelproces was redelijk duidelijk. Kon wel pas betalen nadat ik de bestelling had afgerond (betaallink via email).
VerzendingVolgende dag bezorgd zoals beloofd
AlgemeenHet is een fijn werkende site. De telefoon was gemakkelijk te bestellen en deze was voordelig geprijsd. Ook kreeg ik er goede opties bij om erbij te bestellen zoals een screenprotector.
VerzendingIk kreeg het artikel binnenop de verwachtte dag.
Algemeen3e keer dat ik hier bestel. Voordelig, overzichtelijk en bijzonder snel. Ook mooie aanbiedingen met ING rentepunten (helaas dan wel alleen Vodafone)
VerzendingHele proces biedt continue inzicht en daardoor is de leverdatum al snel duidelijk. Tot nu toe alle drie de orders binnen 2 werkdagen binnen.
KlantenserviceHouden je op de hoogte van je bestelling en afhandeling bij de provider en reageren snel bij vragen.
AlgemeenHet was makkelijk om een bestelling te plaatsen. Alle informatie is makkelijk te vinden wat betreft abonnement of los toestel. Prijzen staan ook duidelijk vermeld. Ik heb zelfs na mijn bestelling nog geruild van toestel voor het verzenden dus dat was ook simpel gewoon een telefoontje.
VerzendingLevering ging snel ondanks vertraging bij de vervoerder kwam
mijn telefoon gewoon de volgende dag.
AlgemeenWebsite is prima. Op zondag nieuwe telefoon besteld en maandag in huis. Helaas ontbrak een bestelde accessoire maar dit is uiteindelijk goed opgelost.
VerzendingVerzending was in orde. Ik vond het niet heel goed verpakt omdat er nog wel wat loze ruimte in de doos zat. Maar op zich goed genoeg.
KlantenserviceIk had een Apple lader besteld bij mijn telefoon maar helaas waren ze die vergeten(?) in de doos te doen. Telefonisch contact gehad en toegezegd dat dezelfde dag nog een nieuwe op de post zou gaan. Dat bleek helaas niet het geval te zijn dus de volgende dag opnieuw gebeld. Toen bleek dat ze hem pas die dag op de post zouden doen. Uiteindelijk de lader dus 2 dagen na mijn oorspronkelijke bestelling ontvangen.
Uiteindelijk is het dus wel goed opgelost, maar jammer van die ene extra dag vertraging. Klantenservice is wel goed bereikbaar en ik werd beleefd te woord gestaan.
AlgemeenOverzichtelijk web makkelijk te vergelijken providers en bundels
Betaling nummer behoud snel te regelen .. ga zo door
Met Whatsapp advies gekregen omtrent simonly plus telefoon..
AlgemeenIk heb heel regelmatig aankopen gedaan bij Mobiel.nl, meestal naar tevredenheid. Ik had nu een Apple koptelefoon gekocht voor ca. 20% onder de eerstvolgende prijs in de Tweakers pricewatch. De winkel wilde echter onder de koop uit komen, vanwege 'een vergissing'. Ondanks dat ik kon aantonen dat er echt een koop tot stand was gekomen wilde men van geen wijken weten. Het enige dat ze wilden doen was een paar tientjes korting op de adviesprijs (wat de prijs nog steeds duurder zou doen zijn als de eerstvolgende in de pricewatch). Ik heb het er maar bij laten zitten, en ze zijn nu een goede klant kwijt.
Hier blijkt maar weer: er is verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen.
Ik raad aan goed te kijken bij aanbiedingen van deze winkel, want voor je het weet heb je er gedoe mee en krijg je niks geleverd.
Klantenservice was beleefd, en antwoord was er elke keer binnen een dag, maar dacht helemaal niet mee en wilde niets doen om het probleem op te lossen.
Beste evdakker,
Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.
Door een technische storing is er inderdaad wat verwarring ontstaan rondom de aanbieding. Met die reden hebben we jou uit coulance een korting aangeboden. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken neem dan gerust contact met ons op.
Nogmaals excuus voor het ongemak.
Het tam van Mobiel.nl
AlgemeenNa een bestelling bij Tele2 te hebben besteld en bijna 2 weken te hebben moeten wachten, kwam er een zeer onaangename meneer aan de deur met de mobiel. Vreselijk arrogant en ging ervandoor omdat hij niet wilde wachten op een foutje met de betaalpas. Dus heb ik de bestelling geannuleerd en via mobiel.nl een abonnement bij Tmobile afgesloten. Binnen 1 dag qas alles keurig geregeld en kon ik van mijn abonnement genieten.
VerzendingHelemaal TOP!