Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNa de volledige betaling ging alles mis en is mijn bestelling niet verzonden omdat de bestelling niet door gevoerd is goor de klantenservice
VerzendingHelaas niet verzonden omdat de bestelling niet doorgevoerd is door de klantenservice wat erg raar is
KlantenserviceOp zondag 2 juli heb ik mijn abbonement van tmobile gogogo deals met de S23 plus verlengt met een aanbetaling van de helft van het bedrag. Op maandag 3 luli kreeg ik bericht dat de aanvraag was afgewezen ik kon een simonly of de toestelbundel €0,- per maand te brengen. Om de toestelbundel naar € 0,- te brengen kon ik bellen met de klantenservice dit heb ik gedaan en heb de andere helft gelijk betaald en zou de volgende werkdag de telefoon bezorgd worden. Op 4 juli in de avond heb ik weer gebeld met de kantenservice omdat ik geen nog geen verzend bericht had gekregen tot mijn grote verbazing werd er mij verteld dat men kon zien dat het volledige bedrag betaald was maar geen verzending plaats vond want het volledige bedrag zou terug worden gestort omdat de bevestiging van de aankoop en verlenging van het abonnement niet was door gevoerd. Ik moest maar een nieuwe bestelling plaatsen wanneer ik het aankoop bedrag weer op mijn rekening zou krijgen. Ik heb hier op geantwoord dat ik daar niet mee accoord was omdat de Samsung S23 t/m 2 juli een actie had met € 150,- retour en dat ik daar bewust voor had gekozen dit was ook geregeld via de klantenservice op 3 juli jl. omdat ik geen belang heb bij een Samsung tab8. Dit is vind opzich wel raar dat het zoiets gebeurd terwijl alles in de compter staat en men het kan nalezen laatste stuk vind ik een slechte service. Tot zover nog niet een nieuwe bestelling geplaatst.
Beste MoniqueQ,
We vinden het erg vervelend dat het zo is misgegaan met je bestelling.
Graag willen we voor je beoordelen wat we kunnen betekenen. Wil je ons alsjeblieft een e-mail sturen: aftersales@mobiel.nl ovv Review Tweakers MoniqueQ en het ordernummer van jouw bestelling. In de e-mail kan je een korte omschrijving geven wat de reden is dat je deze review hebt geplaatst.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenFijne snelle afhandeling! Twee telefoons en twee hoesjes besteld en volgende dag in huis. Ook het vergelijken vond ik erg fijn voor de keuze van de toestellen.
VerzendingNetjes en snel geleverd.
Volgende dag al in huis.
Geen overbodig verzendmateriaal gebruikt door mobiel.nl
AlgemeenM'n abonnement ging zeer makkelijk via mobiel.nl. Dit werkte zeer fijn.Ik ben erg blij met mobiel.nl.
VerzendingWas echt super snel geleverd. Dus echt top!
De site is heel gemakkelijk. Ik heb de bestelling geplaatst en het kwam heel snel aan
AlgemeenOnline m'n abonnement wijzigen ging zeer makkelijk via mobiel.nl. Ze hadden een goede aanbieding en ook leuke extra coupon. Dit werkte zeer fijn.
VerzendingDe nieuwe SIM kaart was echt super snel geleverd. Maandag eind van de dag besteld en dinsdag ochtend was deze al binnen. Dus echt top!
AlgemeenWe regelen onze nieuwe abonnement al jaren bij mobiel.nl, snel en volgens afspraak geleverd erg tevreden
VerzendingSnel geleverd en volgens afspraak
KlantenserviceHet email verkeer gaat super goed
AlgemeenMijn huidige telefoonabonnement liep af en ik wilde een ander toestel. Door ik al 15 jaar iPhone gebruiker ban maar de abonnementen met toestel te duur vond wilde ik met iemand sparren over de mogelijkheden
VerzendingIk kreeg de telefoon netjes binnen
KlantenserviceEr werd uitgebreid de tijd genomen om te kijken welke telefoon in mijn budget paste
AlgemeenIk heb medio maart een toestel besteld,volgens hen was het in voorraad en was het leverbaar.Dag later,is het ineens niet meer voorradig. 3 keer erover gebeld.Contact met hen is oké,alleen ,volgens mij niemand weet wat en wanneer een product leverbaar is.Er wordt ineens 3 weken naar voren geschoven.Lastig en moeilijk leverbaar. Wat de oorzaak is weet ik ook niet,dat kunnen ze ook niet vertellen.Iets wat bij concurrent gelijk leverbaar is en bij hen niet,dat roep bij mij vragen op.
Na een maand wachten heb ik de order geannuleerd En van de salesoffice geen bericht ontvangen. Ze geven niet thuis . Ik heb direct bij BELSIMPEL besteld.2 dagen levertijd,vandaag is het aangekomen.
Klantenservice is goed bereikbaar en zijn vriendelijk.Alleen ze weten weinig over hun werk en hebben weinig kennis van zaken.Het zijn eerder een telefoniste dan een klantenservice.
Beste hastasiempre74,
Hartelijk dank voor jouw review op tweakers.
We vinden het erg vervelend dat het bestelde toestel niet op voorraad is en de levertijd niet correct kan worden aangegeven. Helaas komt het voor dat we vanuit de leverancier informatie ontvangen over de verwachte levertijd, maar dat deze op het laatste moment toch wordt uitgesteld.
Graag willen we voor je beoordelen wat we kunnen betekenen. Wil je ons alsjeblieft een e-mail sturen: aftersales@mobiel.nl ovv Review Trustpilot hastasiempre74 en het ordernummer van jouw bestelling. In de e-mail kan je een korte omschrijving geven wat de reden is dat je deze review hebt geplaatst.
Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenS23U geruild voor een reguliere S23, hiervoor moest ik te vaak bellen naar mobiel.nl.
De €100,- kortingscode was eerst ook niet verwerkt, klantenservice is niet goed bereikbaar en vaak onduidelijk.
Je moet zelf bellen en er achteraan zitten.
Tevens worden er door T-Mobile €25,- aansluitkosten berekend, terwijl dit gratis zou zijn.
Nummerbehoud ging ook niet vlekkeloos, via de chat contact gehad en die zeiden simkaart is geactiveerd.
Deed het niet, ben naar T-Mobile geweest om het in orde te laten maken.
Verzending gaat via PostNL ik hoefde niet te tekenen voor ontvangst dat deed de bezorger wel even.
Zit verpakt in een klein doosje van Mobiel.nl met wat karton vulling erin.
Verzenden gaat wel snel als het eenmaal verstuurd is heb het de volgende dag in huis.
Rekenen bij omruiling weer verzendkosten.
Donderdag 9 maart gemaild maar nog geen antwoord gekregen, op mijn vraag.
Mijn S23 heeft enorm last van battery drain, contact gehad met Samsung via Facebook Messenger, screenshots gestuurd en ze laten kijken naar de batterij gegevens en apps e.d.
Fabriek reset gedaan maar helpt niets helaas, Samsung adviseert omruilen.
Haal maximaal 4/5 uur SOT met het toestel.
Maar op opnieuw omruilen zijn ze niet "happig" kennelijk.
Beste Dikke2342,
Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over onze service. We willen je daarom vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van 'Tweakers review Dikke2342' met daarbij je ordernummer. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen nemen we je klacht verder in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenFijne shop waar ik altijd de beste deal vind.
Aanvraag en levering is snel. Ook aftercare was prima na een vergeten kortingscode.
AlgemeenDe website is niet heel sexy maar bestellen gaat wel prima. De kortingsvoorwaarden waren goed te vinden voor de Samsung. Ook kon je makkelijk accessoires toevoegen waar je ook nog wat korting op kreeg.
VerzendingTelefoon was netjes ingepakt, net als de accessoires die ik erbij had besteld. Levering via Postnl vind ik echter niet de veiligste optie. Die uitgebuite sjaken malen echt niet om je handtekening of id, het tijdvak is altijd breed en pakket maar verzekerd tot 500 Euro.
KlantenserviceZe nemen snel de telefoon op en behandelen je professioneel en snel. Er waren ook nog wat aftersales issues met de provider en een inruilactie. Dat hebben ze met mij in overleg snel opgelost zodat telefoon toch nog zonder vertraging werd geleverd.
AlgemeenNieuwe AirPods Pro 2 gekocht. Wat blijkt? Ze zijn maanden oud: de garantie loopt al sinds 2022. Gaan weer retour. Dit riekt naar onzuivere koffie. De Apple medewerker die ik sprak was ook enorm verbaasd. Denk twee keer na voordat je hier een bestelling plaatst! Ze zijn niet 30 euro goedkoper, want die verlies je weer met de tijd die het kost alles terug te sturen.
KlantenserviceVriendelijke medewerker gesproken maar die wist me weinig te vertellen. Ik vertrouw het niet. Deze score kan nog beter worden als ik mijn geld terug heb…
Edit: binnen twee werkdagen geld terug. Hopen dan maar dat dit een vergissing was en geen opzet.
Beste G4H,
Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad, dat is niet de bedoeling. We willen je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van 'Tweakers Review G4H' met daarbij je ordernummer, dan kijken we graag met je mee.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenEffe kijken naar nieuwe abonnement, kom terecht bij Mobiel. NL, kijk de aanbieding is top ,
Verzendingkijk de aanbieding is top , binnen 3x klikken heb de abonnement gesloten inclusief toestel samsung s22 , 25GB+200 BEL OF SMS ,GEKOZEN VOOR DE AVOND LEVERING, mail ontvangen, volgende dag pakket is binnen, mobiel. NL antwoord alle mijn vragen . Top bedrijf 100% te vertrouwen
Klantenservicemobiel. NL antwoord alle mijn vragen . Top bedrijf 100% te vertrouwen
AlgemeenFijne telefoon, leuke inruilactie (75 euro korting voor inleveren van je oude telefoon) echter ......
VerzendingVerzending en ontvangst waren prima, echter .......
KlantenserviceToen ik de 75 euro korting wilde claimen door de oude telefoon in te leveren bleek dat er nauwelijks toestellen waren die werden geaccepteerd. Ik heb hier meer dan 10 oude telefoons liggen die ik wel wil inleveren maar enkel de telefoons die nog veel meer waard zijn dan 75 euro komen in aanmerking om in te leveren. Ik vind het goed waardeloos, dit stond niet in de actievoorwaarden. Daarin stond geen enkele beperking tav de telefoons die je kon inleveren. Kortom, ik voel me nu wel opgelicht.
AlgemeenHad een nieuwe iPhone 13 gekocht met hoesjes en screenprotector. Bij levering miste de screenprotector.
Ik het verleden ook telefoon gekocht, en zie dat ze nog steeds dezelfde goede prijs en service hebben
Bij levering miste de screenprotector. Had snel en makkelijk contact met de service afdeling en die hebben netjes de screenprotector nageleverd.
AlgemeenNa betaling snelle levering. Jammer dat achteraf betalen geen mogelijkheid is. Goed verpakt en prima prijs.
VerzendingNa betaling zéér snel op de post gegaan.
AlgemeenPrima geregeld voor een goede prijs (Sim Only met nummerbehoud). Nog even afwachten of nummerbehoud ook goed is gegaan.
AlgemeenSim only afgesloten met nummerbehoud bij Tele2. Bij ingang van abonnement geen nummerbehoud en oude Tmobile niet opgezegd.
Dus twee abonnementen nu en uiteindelijk wil Tele2 mij helpen.
Waardeloos dit!
Beste Pat7,
Bedankt voor het plaatsen van je review. We vinden het vervelend om te vernemen dat het afsluiten van het abonnement niet goed is verlopen. We willen je hierin graag helpen.
Wil je alsjeblieft een e-mail willen sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van Tweakers Review Pat7 en daarbij je ordernummer?
Zodra wij de e-mail hebben ontvangen nemen wij je review in behandeling.
Het team van Mobiel.nl
AlgemeenZoals altijd zeer gemakkelijk bestelproces en supersnelle levering. Bij een abonnements verlenging €100 tegoed, te besteden aan accesoires, ontvangen. Deze ingewisseld bij de aankoop van een Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Super!
VerzendingWoensdag besteld, donderdag in huis!
KlantenserviceAl een paar keren contact gehad via WhatsApp, er wordt heel snel gereageerd op vragen en werd ik netjes en correct geholpen.
AlgemeenVia de site heb ik de Google Pixel Buds Pro besteld. Het bestelproces op de website verloopt prima.
VerzendingOndanks dat het verkeerde product is geleverd, zat het wel netjes verpakt in een doos met opvulpapier.
KlantenserviceNa het openen van het pakketje kwam ik erachter dat ik niet de Pixel Buds Pro heb gekregen, maar een Samsung S22. Op de factuur staan echter wel de pixel buds. Wanneer ik op de website inlog zie ik bij 'mijn orderstatus' dat de bestelling is afgerond, daar wordt inderdaad ook een Samsung S22 vermeld, maar die is niet op de factuur te vinden.
Goede deal zou je zeggen, een telefoon van €1000 voor €178. Ik heb de klantenservice gebeld en de fout toegelicht, hierop hebben zij mij een retourformulier toegestuurd. Bij de vraag of zij mij dan ook meteen de pixel buds toesturen krijg ik te horen dat dit niet kan, want zij moeten eerst het toestel hebben ontvangen voordat zij mij het juiste product toesturen. Ik heb aangegeven dat ik dit vervelend vind, ik moet nu immers langer wachten door een fout van mobiel.nl. De mevrouw aan de telefoon geeft aan dat er niet kan worden afgeweken van deze procedure.
De mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk. Na het gesprek te hebben beëindigd was ik zelf echter nog niet geheel tevreden, dus heb ik een mail gestuurd naar Mobiel.
In mijn mail heb ik uitgebreid de situatie beschreven, inclusief bovengenoemde verhaal over het retourformulier en dat ik het gepast zou vinden dat zij mij vast het juiste product toesturen om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
Dit mailtje wordt in eerste instantie afgedaan met een simpel copy/paste antwoord waarin zij mij wederom een retourformulier toesturen (en daarmee bevestigen dat ze mijn mail helemaal niet goed hebben gelezen).
Hierop nogmaals een mail gestuurd met mijn voorstel, waarop ik wederom te horen krijg dat het toch echt de procedure is en dat daar niet van kan worden afgeweken.
Nu mag ik dus nog langer wachten door een fout die mobiel.nl maakt, en ze doen geen enkele moeite in wat voor vorm dan ook om mij tegemoet te komen.
Het enige wat ik wil is het product waar ik voor heb betaald zo snel mogelijk geleverd hebben. Dat er niet afgeweken kan worden van de procedure is een karig excuus om vooral zelf geen extra moeite te hoeven doen voor jullie klanten.
Eerlijkheid loont zeggen ze, maar schijnbaar niet bij mobiel.nl. De volgende keer dat jullie een €800 blunder maken dan zoeken jullie het maar lekker zelf uit.
AlgemeenIphone 14 pro max bestelt op 20 september. In middels zijn we 12 weken verder en heb ik nog altijd geen toestel ontvangen. Ik word er moedeloos van...
Continu dezelfde antwoorden als ik de klantenservice bel, mail of appje stuur. "Wij weten ook niks vanuit de leverancier" bla bla bla. 1 keer kreeg ik goede hoop door een berichtje dat ik in de top 5 zou staan van mensen die hem zouden krijgen. We zijn bijna 3 weken verder van dat berichtje en nog altijd hebben ze minder dan 5 binnen gekregen? Dat klinkt niet heel geloofwaardig..
En dan komen ze ook nog met een schamele compensatie. Een screenprotector.. Ik bestelde het toestel vanwege de levertijd die toen 2 a 3 weken was en dat mijn oude toestel langzamerhand aan het opgeven was. In middels dus een tweedehands toestel moeten kopen, omdat de levertijd niet gewaarborgd word. Hierdoor ben ik totaal niet tevreden met de compensatie.
Continu hetzelfde praatje dat zij ook niks weten en dan ook nog een slechte compensatie en communicatie met de klant...
Edit: Wel enige compensatie erbij gekregen.