Mobiel.nl

759 producten en 1.412 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Na contract te hebben afgesloten,dat goedgekeurd was door mobiel.nl en kpn, zegt mobiel.nl na een halve week dat ze niet de wil hadden om het toestel en contract aan te bieden en of ik even 600 euro wil bijlappen.

Er wordt vanuit mobiel.nl gedreigd met vordering en verder gaan ze inhoudelijk niet in op argumenten. Een grote dikke middelvinger vanuit mobiel.nl

0.0 klantgericht, arrogant, waardeloos bedrijf.

verzendkosten a 6.75 euro duur en uiteindelijk krijg je niks terug zelfs als je iets moet terugsturen vanwege HUN fout.

Bij het bellen naar de klantenservice werd er na 15 min opgenomen, een keer gehoest en daarna de hoorn erop gegooid.

0.0 klantgericht, arrogant, waardeloos bedrijf.

Abonnement bij Vodafone verleng met nieuwe Iphone 14.
Ik denk dat dit al de 4de telefoon is die ik via Mobiel.nl bestel
Prima eenvoudig bestel proces.

In de laatste week voor december gewoon op zondag avond besteld en dinsdag geleverd. via de mail goed op de hoogte gehouden.

Waardeloze klantenservice! Bestel je iets met een zelfde dag levering. Goede optie, maar door drukte loopt het ``iets`` uit. Prima kan gebeuren, maar wat is dan precies ``iets``? Dat kan helaas niemand vertellen in de afgelopen week! Hier een paar mooie quotes: Pakketje is wel verstuurd, maar onbekend waar het nu is, nee dan moet u echt bij DHL zijn, zij vervoeren dit voor ons. Oh nee dat zou eergisteren binnengekomen moeten zijn bij de buren (blok verder!), Ohne dat heeft u toch verkeerd gelezen, het komt vanavond binnen bij die buren. U zult gewoon even geduld moeten hebben, u kunt tot 2200u bellen en dan om 20:45 de lijnen sluiten... en ik kan nog wel doorgaan.

Het enige wat ik afgelopen week graag wou weten is wanneer komt mijn pakketje nou eens binnen?!

Ik hoop dat er nu eindelijk duidelijkheid komt en er een snelle oplossing is. Voor mij is het iig duidelijk, ik koop hier nooit meer iets...

Geen same day levering terwijl je er wel voor betaald. slecht contact tussen Winkel, klant en DHL.

kortaf, weten niet wat er is afgesproken met collega's (via mail, app of bellen). hangen tijdens gesprek uit het niets op. Geven geen tot weinig informatie of antwoorden. Totaal niet oplossingsgericht of meedenkend in de situatie.

Bestelling geplaatst wat verder soepel verliep. Ik vond de informatie niet altijd even duidelijk m.b.t. het afsluiten van een nieuw abonnement.

Snelle verzending, een dag later werd de telefoon bezorgd. Echter werd wel eerst aangegeven dat het op maandag zou worden bezorgd, toen op zondag en uiteindelijk dus op zaterdag. Op zich fijn maar dat was wel wat onduidelijk.

Het bestelproces ging erg eenvoudig, inclusief de identiteitsverificatie. Goede webiste met heldere informatie over wat je kan verwachten en de veranderingen bij gewijzigde voorkeuren.
Het zou nog beter zijn als de site een goede vergelijkingsfunctie heeft om meerdere mobielen overzichtelijk met elkaar te vergelijken (vergelijk gsmarena).

Ze maken hun beloften waar. Snelle verzending. Pakketje was goed verpakt en is goed ontvangen. Alles kits.

Product snel gevonden, simpel bestel process, snel geleverd en keuriog op de hoogte gehouden via mails.

Het Samsung Galaxy S23 Plus Smart View Hoesje Zwart was keurig verpakt en werd keurig op de vermelde tijd geleverd

Bij meerdere webshops gedoe gehad met de levertijd van de iPhone 15 Pro. Steeds werd er een bezorgdatum beloofd en niet nagekomen.

Uiteindelijk bij Mobiel.nl op vrijdagavond rond 19:00 besteld omdat nu ook hier stond dat de 15 Pro op voorraad was. Zaterdagmiddag om 13:00 stond de bezorger al op de stoep. Hele proces ging ontzettend soepel van bestellen tot nummerbehoud, tot zelfs achteraf nog een 50 euro ING kortingscode toevoegen. Wachttijden bij klantenservice ook max. 5 min.

Mobiel.nl, hulde!

Heel snelle verzending. Op vrijdagavond rond 19:00 mijn bestelling geplaatst, zaterdagmiddag om 13:00 al bezorgd.

Wachttijd bij bellen klantenservice maximaal 5 minuten. Ik kon achteraf nog een kortingscode toevoegen aan mijn bestelling, werd prima geholpen.

S23 ultra besteld via mobiel.nl. Niet de goedkoopste aanbieder maar wel de eerste die netjes een EAN levert die in aanmerking kwam voor de Nederlandse Samsung promotie. Deden verder was ze beloofden qua levertijd etc.

Toestel netjes verpakt in een misschien iets te grote doos (in het kader van duurzaamheid kan dat nog beter). Wel netjes verpakt en opgevuld met papier. Verder gene bijzonderheden.

Alhoewel ik steeds bij HollandsNieuwe (HN) verleng, doe ik dat via Mobiel.nl.
Ruimere keuze en vaak ook nog extra kortingscode in verhelijking met HN.
Deze keer ging het extraatje van 20 Euro fout. Ik had de kortingscode al ingevuld maar nog geen extra product gekozen.. Bij het afronden van de gegevens voor mijn Sim-only verlenging was de bestelling al compleet voordat ik een extra product kon bestellen. Dat was daarna niet meer mogelijk.
Het eerste incidentje sinds jaren. Verder zeer tevreden met mobiel.nl omdat ze alle aanbieders met elkaar vergelijken.
Bij mijn volgende verlenging, met toestel, zal ik zeker eerst mobiel.nl bezoeken!

Beste Mr. Jingles,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review op Tweakers.

We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat de bestelling niet naar wens is verlopen. Graag willen we je vragen een e-mail te sturen naar aftersales@mobiel.nl ovv Review Tweakers jouw naam en het ordernummer van jouw bestelling, zodat we kunnen beoordelen of we je alsnog kunnen helpen.

Zodra we de e-mail ontvangen, nemen we de review graag verder in behandeling.

Het team van Mobiel.nl

Mobiel heeft mijn review goed opgepakt.
Ik heb inmiddels mijn accessoire alsnog kunnen bestellen en zojuist ontvangen.
Hiermee heeft mobiel.nl mijn 'incidentje' ten volle tevredenheid opgelost.
Aftersales afdeling Chapeau!!!

Prima aanbod van tel abonnementen tegen goede prijzen.
Acties met tegoedbonnen zijn interessant. Zou fijn zijn wanneer je via de website meerdere tegoedbonnen kunt combineren voor 1 aankoop (eerst werd gezegd dat dat niet kon, maar na tussenkomst vd klantenservice kon dit wel)
En wannneer je met tegoedbonnen ook telefoons kunt kopen ipv alleen accessoires.
Jammer dat de homepod minis niet meer leverbaar zijn

Snel verstuurd.

Mail dat ik betaald had kwam nog voor dat ik betaling had gedaan binnen

Jammer dat de homepod minis niet meer leverbaar zijn

Ik bestel al jaren meerdere abonnementen met en zonder telefoon bij Mobiel.nl. (Waren met 6 en nu nog met 4) Nog nooit ging er iets mis.

Dik tevreden. Af en toe een aanbieding meegepakt bij een conculega. maar 90% via mobiel.nl

Snelle en correcte verzending . Vandaag besteld is inderdaad ook morgen in huis. Nooit kang hoeven wachte en altijd goed verpakt

Reageren snel op vragen , nooit iets gehad wat mis ging dus daar geen ervaring mee. Wel keer hulp bij bestellen of andere vraag.

excellent service. I went to 2 shops to get a phone with a contract and failed after wasting 2 hours, because I don't have a Dutch Id with a chip. They couldn't solve it with a normal EU passport. I entered Mobiel.NL, ordered a phone, end of the story. excellent quality device, took 2 minutes. I paid and get what I needed. Why can't other shops be like this?

I could choose when the post agent came. Perfectly packaged and delivered. i got a track number so I could follow when it arrived.

De aanmeldprocedure bij 50+ mobiel ging goed. Maar het bereik is slecht. Daarnaast bleek de tegoedbon van 50 euro bij mobiel.nl maar drie maanden geldig te zijn. Dus toen ik wilde inwisselen na drie maanden en een week ging dat niet meer. De termijn staat nergens vermeld. Ik heb alle emails en bijlagen gecheckt. Klantenservice blijft herhalen dat het wel gecommuniceerd is. Ik ben er van overtuigd dat dit beleid is. Mensen lekker maken met een deal, waarbij ze uiteindelijk vaak niet hoeven te leveren.

Ik word niet geholpen en de schuld wordt bij mij neergelegd. Echt te gek dat mensen hier voor krijgen betaald

Beste Missnotsohappy,

Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het bereik van 50+ mobiel. Heb je voor ons je ordernummer? Dan kunnen we meekijken met je bestelling en even uitzoeken hoe het zit met de tegoedbon die je hebt gekregen.

Het team van Mobiel.nl

Goed geholpen samen met de verkoper nog gekeken of ik zelf de beste deal had uitgezocht en dat was zo 2x nieuw abbo met telefoon ik blij vrouw blij wat wil een mens nog meer

Uitstekend product, goede website, en al de 2e keer een prima resultaat.
Snel en goed geregeld en geleverd.
En veel goedkoper en beter dan de verlengingsdeal die ik van de leverancier zelf kreeg.

Prima en snelle levering, ben heel blij met de 2e keer dat we dit hebben besteld...

Fijn bestelproces en fantastische aanbieding (gratis toestel bij sim only tarief). Fijne winkel waar ik al sinds 2011 bestel.

Precies zoals aangegeven verzonden en geleverd bij het afhaalpunt naar keuze met PostNL als bezorgdienst.

Een chat gehad over wat vragen die ik nog had of het aanbod daadwerkelijk klopte. Werd binnen een minuut keurig behandeld.

Website ziet er goed uit. Je kunt gemakkelijk de juiste keuze maken. Bij mij ging het om het verlengen van een mobielabonnement. Er zijn genoeg mogelijkheden om te filteren.

Verzending ging in dit geval via de mail. Erg vlot en duidelijk, ook in het weekend, zaterdag.

Via Whatsapp 's avonds , in het weekend, contact gehad met een medewerker, buiten werktijd. Vlotte verwerking van mijn vraag.

Duidelijke website. Duidelijke uitleg over alles wat je weten moet over je abonnement. Gewoon zo laten voor nu.

Levering was snel en op tijd. Alleen de verplichte handtekening is niet door ons gezet.

Heel graag wil ik zelf ook een review schrijven over mijn ervaring met Mobiel.nl
kijk regelmatig via pricewatch van Tweakers naar het aanbod van deze webshop
Heb al meerdere bestellingen gedaan. altijd prettig ervaren. snel geleverd en geen problemen gehad. deze week nog mijn nieuwe Samsung smartphone gekregen. scherpe prijs en correct op tijd snel geleverd. na vele reviews gezien te hebben, mijn juiste keus gemaakt. toestel netjes verzegeld. weer een nieuwe betrouwbare Samsung S21FE 128Gb. geniet van de beter specs dan mijn oude smartphone. alle bestellingen, geen service nodig gehad. dus warme complimenten van mij. geen contact nodig gehad met de klantenservice en dat is het grootste compliment, toch? blije klant

snel en op tijd geleverd. bij PostNL service punt laten afgeven. blij dat dat ook mogelijk is bij een pakjes automaat!

Na een product via de pricewatch gezien te hebben heb ik hier willen bestellen. Bij dit product stond op tweakers voor 23.59 besteld, morgen gratis bezorgt. Helaas blijkt dit misleidend te zijn en laten ze pas op de laatste stap kiezen om of te betalen of een tragere bezorging te nemen. Na mijn mening is dit oneerlijk handelen. Uiteinde is de telefoon wel bezorgt maar niet de volgende dag zoals ze claimen

Ze beloven de volgende dag gratis te bezorgen maar in de laatste stap moet hier geld voor betaald worden.

Na aanleiding van de review contact gehad, helaas zijn ze totaal niet geïnteresseerd en sturen een ongerelateerd template email terug.

Beste rickiey,

Bedankt voor het plaatsen van je review. We willen graag met je meekijken naar wat er mis is gegaan. Zou je een e-mail willen sturen naar aftersales@mobiel.nl onder vermelding van Tweakers review rickiey met daarbij je ordernummer?

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen nemen wij je klacht verder in behandeling.

Scorekaart voor Mobiel.nl