Mobiel.nl

753 producten en 1.401 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Bedankt voor de goede behandeling. Het was erg fijn en de levering was erg snel. Ik hoop dat ik met jullie kan winnen. Dankjewel.

Het ging heel snel, binnen 24 uur werd mijn bestelling bezorgd. Dankjewel.

Echt goede communicatie met hen, bedankt, maar de klantenservice is de beste

Geen negatieve ervaring met de bestelling. Alles werkte vlekkeloos. Informatie werd duidelijk weergeven en niets misleidends,

Levering binnen 24 uur ontvangen. Mooi snel en op tijd informatie over de levering ontvangen en de levering ook goed ontvangen,

Ik had een kpn mobiel abonnement afgesloten, maar na het geprobeerd te hebben beviel het niet.
Ik had geen verbinding of de verbinding viel weg.
Mobiel.nl heeft het zonder problemen geannuleerd voor mij.
Ze reageren snel via whatsapp.
In het verleden ook voordelige mobiele abonnementen met telefoon afgesloten.

Volgende dag geleverd zoals altijd via dhl bij mij thuis.

Ik had geen verbinding of de verbinding viel weg.
Mobiel.nl heeft het zonder problemen geannuleerd voor mij.
Ze reageren snel via whatsapp.

Het was wel een snelle service. Bij mijn mobiele abonnement verlenging switch, kreeg ik zelf een cadeautje er bij voor dezelfde maandelijkse kosten. j.

En snelle bezorging bij de cadeautje dat je normaal gesproken niet krijgt tijdens verlenging van je mobiele abonnement.

Alles was naar behoren. Mailtjes en instructies van de levering van jou pakket.

Dit is de tweede keer dat ik hun diensten gebruik. De ondersteuning en communicatie met de winkel zijn altijd uitstekend geweest. Dit jaar hebben ze geweldige acties voor hun 25-jarig jubileum. Ze kochten een S25 UKRAINE met een horloge voor een geweldige prijs, plus een koptelefoon en een smartphone met flinke korting. Levering op tijd. Bovendien bieden ze korting op een verlengd abonnement en een nieuw toestel, dat niet beschikbaar is op de website of in de winkel van de provider. Ik ga zeker weer bij Stone Mobile.nl kopen! Ik kan het uit ervaring aanbevelen.

Verzonden op dezelfde dag als aankoop. Perfect beveiligde afhaling. Pakket in perfecte staat. Betrouwbare nationale vervoerder. Geweldig.

De vorige keer had ik problemen met de koerier die de bezorging onderbrak en de telefoon terugstuurde naar de afzender (mobile.nl). Contact opnemen met de winkel verliep relatief eenvoudig en de reactietijd was snel. Ik wist meteen hoe lang het zou duren om het pakket via DHL te retourneren. Ik wilde mijn nummer van een andere provider overzetten en om te voorkomen dat ik mijn verbinding zou verliezen, stuurde mobile.nl een dag later een simkaart met een actief nummer. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Bedankt mobile.nl

Het bestellen was duidelijk en goed te volgen op hun site.
De prijs was uitstekend, inclusief een mooi extra accessoire.

Binnen 24 uur hebben ze mijn bestelling verzonden en heb ik het in goede orde ontvangen.

De mailwisseling was snel en duidelijk en ik hoefde niets extra's te doen om mijn bestelling te plaatsen op hun site.

Uitstekende service en uitgebreide aanbod. De deals waren ook zeer gunstig i.v.m. de andere aanbiedere.

Zeer snelle levering. Het pakket kwam de volgende daf aan.

Alles was goed geregeld via de website. Bellen met de klantenservice was niet nodig.

Heldere website met de juiste filters voor onze situatie waarbij wij 2 mobiele abonnementen wilden afsluiten bij een andere provider met nummerbehoud.
Alle benodigde informatie om een zinvol besluit te nemen was duidelijk in beeld en goed te vinden. Zodra de 2 abonnementen eind oktober ingaan zullen we zien hoe nauwkeurig deze informatie was en of deze ook correct is in de praktijk.

De levering van het eerste afgesloten abonnement hebben we tegen een extra betaling van 2 euro laten verzetten naar de avonduren echter zagen na het afsluiten van dit abonnement dat de bezorging via DHL brievenbus post zou worden uitgevoerd. Bij het 2e abonnement hebben we hier niet voor gekozen en niet bij betaald. Vervolgens wordt order 2 gelijk de volgende dag in de brievenbus bezorgd. Order 1 werd pas een dag later in de namiddag bij een DHL pakketpunt afgeleverd, beetje raar wanneer je bijbetaald voor een levering in de avonduren.

Mijj favoriete vergelijkingswebsite, goede filters. Al meerdere keren besteld en altijd tevreden over het proces.

's Avonds besteld, de volgende dag in huis. Duidelijke communicatie over status verzending.

Oprecht goede ervaring,

Telefoon besteld, koste niet veel, oude was kapot en ik had de nieuwe in no-time in huis, erg fijn.

Het is goed dat Mobiel.nl mij alle mogelijkheden heeft getoond. Daardoor was het mogelijk om een contact af te sluiten wat bij me past m.b.t. bellen en dataverbruik.
Ik ben erg tevreden, heb nu een contract van twee jaar en wacht gewoon de volgende keer tot Mobiel.nl met de melding komt "Je kunt verlengen".

Verzending is keuring op tijd geleverd, en was degelijk verpakt.

Ja mensen kom op dit werkt gewoon tot in de puntjes.

Bestelling was snel en gemakkelijk geplaatst. Kreeg vrij snel daarna een e-mail met een bevestiging met mijn order en een andere e-mail over hoe ik mijn cadeau kon aanvragen.

Cadeau (Galaxy watch 7) aanvragen ging ook erg snel en makkelijk. En 2 dagen daarna was het cadeau al bij mij thuis bezorgd.

Ik heb mijn bestelling vrij snel gekregen. Heb hier verder niets op aan te merken.

Alles ging prima, behalve de klantenservice, dat was waardeloos. Toelichting hier beneden daarover. Maar buiten dat lijkt alles wel op orde.

De simkaart werd gelijk verzonden en was zoals beloofd gelijk binnen, zelfs een optie om hem de volgende dag nog te ontvangen was aanwezig (voor €2,- extra)

Dealtje via twakers/mobiel gevonden, verder prima en alles ging heel goed. Maar toen zag ik op 'magic monday' bij belsimpel een betere deal, dus ik wilde mijn mobiel.nl aanvrag aanvraag annuleren. (Ik had de simkaart al binnen en mijn bestelling was reeds 'afgerond'.

Echter is bellen niet mogelijk, 'wegens drukte mag je de wachtrij niet in'. Enige manier om dit verder te doen is via whatsapp (heb ik niet), e-mail of via een webformulier. Maar na 3 dagen nog steeds geen antwoord.

Zeer teleurstellend.

Overzichtelijk en abonnement snel afgesloten.
Binnen een dag de sim kaart binnen en te gebruiken!
Ondertussen op de hoogte gehouden van de status.

Snel verzonden en goed up to date gehouden. Geen problemen!

Ik heb laatst een abbo met kpn afgesloten en tot nu toe lijkt alles goed te gaan.

Sim kaart is op tijd geleverd en volgend de afspraken.

Zeer slecht le afronding door Mobiel.nl.
Contract afgesproken via Mobiel.nl met Lebara voor een 2 jarig abonnement met 50% korting gedurende de eerste 12 maanden.
Echter staat er niets van die korting in het contract met Lebara terwijl het wel in de bevestigings email staat.
Lebara gevraagd dit aan te passen in het contract en toen werd het stil.....
Ik geef ze nog 3 dagen, daarna annuleer ik het contract.

Mobiel.nl en Lebara komen de schriftelijke afspraken niet na. Daarnaast wordt het ook erg stil.

Niet reageren op verzoek contract aan te passen.
Lebara reageert helemaal niet meer.

Beste dagobert1966,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent en dat de kortingen op het contract niet goed staan aangegeven. Dit is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. We zouden je willen vragen om een mail te sturen naar info@mobiel.nl met als onderwerp: "je ordernummer - reactie review dagobert1966 tweakers". Zodra we de mail hebben ontvangen zullen we samen met je kijken naar een mogelijke oplossing.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl

Bestellingen gaan super snel, Whatsapp / chat ietss langzamer, maar dat stond ook op de site.

telefoon werd snel geleverd. 1 dagje later dan gepland, maar wel weer in de avond. super service

iets langer moeten wachten op reactie, maar uiteindelijk wel antwoord gekregen

Compleet pakket(je) mobiel met de accessoires (power glass, goes, snellader) . Erg blij met m'n phone.

Snelle levering, volledige bestelling, goed verpakt en prima communicatie over de zending.

Klantenservice niet nodig gehad, want alles was compleet en welke/paste en zo hoort het!

Recent en afgelopen jaren meerdere bestellingen gedaan. Bij al mijn bestellingen netjes en conform afspraak geleverd.

Telefonisch contact gehad met klantenservice. Na eventjes wachten vriendelijk en goed geholpen.

Het is een heldere en gunstige webshop!!! Goed aanbiedingen en snelle verzending. Aanrader! Na tien jaar ervaring ben ik helemaal trots van al mijn bestellingen op site mobiel.nl. Bedankt!!!

Super snel verzonden. Top! Ik wil mobiel.nl bedanken voor super snelle levering!

Makelijk bereikbaar. Ze doen alles zo super goed dat met klantenservice te contacteren echt niet meer nodig.

Scorekaart voor Mobiel.nl