Mobiel.nl

759 producten en 1.412 uitvoeringen

Gebruikers over webshop Mobiel.nl

Tweede keer dat ik via mobiel.nl een nieuw abonnement en verlenging heb geregeld, en via klantenservice een vraag gesteld via whatsapp en had snel antwoord! Dus wat mij betreft top bedrijf ! ik maak kans op een prijs

Was verlenging gaat via mail :) dus geen producten nog geleverd, krijg binnenkort E-Sim

Snel geholpen met mijn vraag, was iets onduidelijk en nu niet meer

Mooie aanbiedingen maar niet te bereiken.

Telefoon besteld in september met een mooie aanbieding. Contact lukte nog net voordat de aanbieding verlopen was. Probeer een abonnement verlening te regelen waarbij ik persoonlijk hulp bij nodig heb vanwege een naamsverandering maar krijg totaal geen contact.

Vragen en contact knop via de website staat de melding; In verband met de drukte zijn we momenteel alleen bereikbaar via Whatsapp en mail. Onze excuses voor het ongemak.

Whatsapp reageren ze niet. Mail ook niet. Telefonisch erg druk dus ook geen contact.

Eenmaal gelukt met bestellen is de verzending goed geregeld. Dat is het probleem niet.

Niet te bereiken. Niet per mail, niet telefonisch, niet via Watsapp

Ik ben tevreden met mijn bestelling ging erg snel en ik ben heel goed geholpen

Het levering ging ook heel snel ik ben heel tevreden met mijn bestelling bedankt mobiel nl

Medewerker was heel vriendelijk en heeft mij goed geholpen ja ik ben heel tevreden over

Koop al jaren mijn telefoon en abonnement bij mobiel.nl. Duidelijke, gebruikersvriendelijke site. Altijd goeie aanbiedingen. En vaak in combinatie met leuke extra's. Ook de mogelijkheid om naar de winkel te gaan is prettig. Kortom: heel tevreden.

Levering was snel en goed en op de aangegeven tijd .

Bij de winkel word je altijd goed geholpen. Verder geen ervaring met klantenservice online. Nooit nodig gehad.

Wij waren op zoek naar een verlenging bij KPN of overstap naar Odido met een toestel.

Op de site was het gemakkelijk om nummerbehoud in te stellen, en bij de abonnementen van KPN kregen we meteen de prijzen voor de verlenging te zien. (Verlengdeals zijn over het algemeen minder goed dan overstapdeals).

Na het vergelijken is er een keuze gevallen, en een bestelling geplaatst.

Tip: Ten tijde van de bestelling waren er bij de ING Puntenwinkel vouchers te verkrijgen die korting mogelijk maakte op de Mobiel.nl site.

Ik heb twee keer AirPods versie 4 besteld en ook Ziggo-internet voor thuis aangevraagd. De service was echt geweldig en professioneel. Hartelijk dank!

Ik heb besteld en de volgende dag mijn bestelling ontvangen. Ze zijn echt geweldig!

Ik heb geen contact opgenomen met de klantenservice, omdat elke bestelling die ik doe op een geweldige manier bij mij wordt bezorgd

Na voor de derde keer zaken te hebben gedaan met Mobile NL, krijg ik elke keer het beste aanbod en de goedkoopste prijs, met een geweldig cadeau erbij.

De levering was sneller dan verwacht.
De bestelling kwam binnen in minder dan 24 uur.

Ik was verbaasd over de scherpe prijzen voor zowel nieuwe smartphone als abonnement en had een mooie deal. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering en goed verpakt. Er stond dat de telefoon niet op voorraad was, maar toch heel snel geleverd.

Goede service bij nummerbehoud. Mijn aanvraag was aanvankelijk afgewezen, omdat ik nog niet binnen 120 dagen van einde contract zat. De 2e aanvraag is heel snel in gang gezet.

Mobiel.nl is de beste website ik bestel al paar jaar hier mijn abonnement mijn ouders en broers bestelen ook altijd van mobiel ik adviseer meestal mensen om me heen om bij mobiel.nl te bestelen altijd mooie aanbiedingen meestal ook geen bijbetaling bij toestel bedank voor de gooie service en prijzen

Altijd snel verzonden en altijd zijn de pakketjes netjes afgeleverd

Je word altijd goed geholpen aardige medewerkers ze hebben zin in hun werk vriendelijke medewerkers

Heel simpel kunnen bestellen, het abonnement dat ik heb gehaald was aanbevolen door mobiel.nl zelf, en het hoeveelheid GB is voor mij perfect voor de prijs.

Ik had een e-sim besteld waar ik dezelfde dag nog mijn inlog gegevens van opgestuurd kreeg.

Ik werd goed geholpen en heb daarom meteen 2 abbo’s genomen. Super service gekregen vanuit Mobiel.nl

Ik kreeg mijn pakketje al snel binnen en kon het goed volgen. Ik weet ook precies wanneer ik me abonnement kan nemen.

Ik werd snel en goed geholpen. De abonnementen en de weekenddeals waren heel duidelijk.

Vorige telefoon en die van mn vrouw hier besteld. Nog steeds een goed bedrijf.Simpel bestelproces. Duidelijke communicatie en makkelijk te volgen tracking.

Goed verpakt en snel verzonden. Wel met handtekening, deze werd alleen niet gevraagd door de bezorger. Later stond er een kruisje, zoals vaker bij bezorgers.
Nu geen probleem omdat er geleverd was. Maar dit kan natuurlijk gedoe opleveren bij beschadigingen of verdwenen pakketten.

Snel en eenvoudig en mooi cadeau met aansluiting van nieuw contract en de simkaart is goed met genoeg data en beltegoed

Snel en eenvoudig en goed verpakkingen ik vind het leuk

Goed en juist mensen op hun plek ik vind ze aardig

Het bestellen ging makkelijk, ook was alle informatie duidelijk en overzichtelijk. Betalen was ook makkelijk.

De verzending was erg snel. Ik heb de bestelling later op de middag geplaatst en de volgende dag was het al in huis.

Ik heb zelf beetje zitten pielen (verkeerde telefoonnummer opgeven bijvoorbeeld) maar ben snel en adequaat geholpen voor de mensen van Mobiel.nl (via whatsapp).
Ze hebben achteraf ook nog 30 shop tegoed toegevoegd aan mijn account om wat gadgets te kopen.
Goede service en alles is snel en op tijd afgehandeld

In de ochtend een sim-only order ingeschoten inclusief portering van een zakelijk nummer naar een privé abbonement (van Odido naar KPN in dit geval.

Eind van de dag kreeg ik diverse e-mails van KPN, de order was goed verwerkt. En de volgende dag is mijn nummer al geporteerd en actief geworden bij KPN. Doordat het geleverd is op een e-Sim was ik dus binnen 24uur over. Gewoon vlekkeloos, klasse!

Los van de goede service en deal kreeg ik ook 75 euro tegoed die besteed mag worden aan accessoires. Dat is een grote extra t.o.v. andere aanbieders.

al jaren gebruik ik mobiel.nl om mijn abbonement te verlengen, zowel met als zonder toestel.

nu had ik een probleem bij mijn overstap naar lebara. lebara wilde mij niet verder helpen, daarom heb ik contact opgenomen met mobiel.nl. Ik kon helaas geen telefoonnummer vinden welke te bellen is, maar via whatsapp hebben we veel contact gehad en gaan ze verder dan ze mijnsinziens technisch kunnen.

het probleem bleek te zitten bij de provider waar ik vandaan kom. mobiel.nl stuurde mij in de juiste richting en reageert snel genoeg op de whatsapp, ook in het weekend. mijn volgende verlenging gaat zeker via hen.

bij mijn bestelling had ik dit keer een oude toegzonden kortingscode welke nog werkte. hierdoor had ik de mogelijkheid een simpele samsung smartwatch uit te zoeken. netjes verpakt en snel verstuurd.

Vandaag besteld, morgen in huis is misleidend. Zelfs een eenvoudig simkaartje kunnen ze niet in een paar dagen versturen. Als je vraagt waar het wachten op is, verzinnen ze van alles bij elkaar en spreken ze zichzelf tegen. Wil je moeite en ergernis besparen, ga niet met Mobiel.nl in zee.

Het is nog maar zeer de vraag of ik mijn simkaart ontvang voor het einde van de actieperiode. Mobiel.nl is onbetrouwbaar. Bij Mobiel.nl is en blijft het altijd een gok.

Ze spreken elkaar tegen en verkondigen onwaarheden en hebben er geen enkele moeite mee de schuld bij de provider neer te leggen. Hollandsnieuwe is prima en weet je waar je aan toe bent. Mobiel.nl is ondeskundig en onbetrouwbaar.

Beste BJ10,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Op Trustpilot heb je meerdere reviews geplaatst. Op deze reviews hebben we ook gereageerd. We zijn in contact met je via de email en via Whatsapp. We zouden je willen vragen om op deze mailtjes en Whatsapp berichten te reageren.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl

Het was eenvoudig om een bestelling te plaatsen voor een SIM-only abonnement. Doordat er bij Mobiel.nl meer voordeel wordt gegeven dan bij de provider zelf (nu een cashback) was het een no brainer om hier te bestellen.
Nummerbehoud is ook geregeld. Het abonnement is nog niet ingegaan, maar kreeg al vrij snel bevestiging via de nieuwe provider. Al met al zeer tevreden over het gemak om een nieuw abonnement te bestellen.

Levering ging digitaal (e-sim). Dat was vrij snel gefixt nadat de bevestiging binnen was dat mijn nummer mee kon worden genomen.

alles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl.bestel volgende keer weer hier top

alles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl

alles goed verlopen .zeer snelle levering en contact .een aanrader mobiel.nl