Gsmweb.nl

Gebruikers over webshop Gsmweb.nl

Eenvoudig te bestellen en betalen daarna nooit leveren. Oplichting. Op website staat 1 - 2 dg levertijd. Wordt nooit gehaald. Je krijgt ook geen melding van betaling.

Los toestel niet geleverd ondanks 3x bellen. Je wordt aan het lijntje gehouden en zijn nooit van plan om te leveren.

Loze beloftes, niets waard. Geld kwijt. klantenservice doet loze beloften in de toekomst en reageert niet op acute problemen zoals te late levertijd.

Na bestelling van iPhone 12 red (op voorraad volgens website) kreeg ik binnen no-time bevestiging van verlenging door tele2, maar toen werd het stil. Na meer dan een week wachten en een paar telefoontjes later heb ik mijn bestelling maar geannuleerd. Voor de zekerheid bij tele2 zelf ook de verlenging maar even geannuleerd zodat ze daar weten dat mijn abonnement wel gewoon moet blijven door lopen. Over 2 dagen en nieuwe poging bij een andere winkel wanneer de wijzigingen bij tele2 doorgevoerd zijn in hun systeem.

Er werd maar niks geleverd; dus vandaar een waardeloos als waardering.

Klantenservice was wel netjes, maar had geen actuele informatie.
Op annulering van bestelling werd snel gereageerd met vraag hoe ze het eventueel nog konden repareren, maar op mijn antwoord daarop tot nu toe geen reactie.

Voorraden op de website zijn alles behalve actueel. Meerdere malen beloften gedaan ‘we verzenden het vanavond’. Wordt nog steeds niet nagekomen.

Had ik deze reviews maar eerder gelezen.

Nog niet geleverd en al geruime tijd aan het wachten.

Ronduit onbeschoft, maken loze beloftes, liegen hardop. Dikke afrader. Qua bereikbaarheid gaat het telefonisch goed, via de mail niet.

Zoals al vaker gemeld (en helaas door ons nu pas gelezen), neemt GSMweb tegenwoordig een loopje met zijn klanten. In het verleden hier 2x naar volle tevredenheid een telefoon besteld, dit keer is het een drama. Ruim 2 weken geleden een iphone mini blue besteld, volgens de site op voorraad. Daarna een bevestigingsmail ontvangen dat ze de bestelling gaan verwerken 'en zo snel mogelijk opsturen'. En toen werd het stil. Na 1 week gebeld; hij zou zaterdag komen. De maandag erna gebeld; hij zou vrijdag komen, vandaag gebeld en je raad het al; het toestel wordt pas over 2 weken bij hen geleverd.

De order geannuleerd, dus nu gaan we turven hoelang het duurt voordat het geld terug gestort wordt, als ik de andere reviews moet geloven kost ons dat 6 weken en 6 telefoontjes ;-(.

KOOP HIER NIET.

Edit 28/1 - ere wie ere toekomt; het geld is vandaag (dus redelijk snel) terug gestort, maar de telefoon was via coolblue al 5 dagen binnen. Gemiste kans voor gsmweb.

De mensen blijven vriendelijk en netjes, maar tasten blijkbaar volledig in het duister over de levertijden (of worden ook voor de gek gehouden...).

Slechte klantenservice! Ik heb op 11 november een iPhone 12 Pro blue besteld er was een levertijd van drie weken. Nu betelde ik drie maand de maandkosten en op 15 januari nog steeds niets geleverd. ik bel de klantenserive dan zeggen ze er is een probleem bij Apple met het afleveren en ze wiet niet wanneer de levering is en moet ik kiezen voor een andere kleur die ik niet graag of wachten zonder en levering tijd!!Ik zoek op dit moment een oplossing zo snel mogelijk!

Wachten voor drie maand en geen levering. Bel naar klantenservice en vertel me dat die niks weten en niks kunnen helpen. Na drie maand ze weet helemaal niet wanneer kunnen levering.

Klantenservice help helemaal niet. In december, eerste zegen nog twee weken wachten. Later zeggen later zeggen 4 weken, later zegen begin of januari , daarna zeggen deze week. Daarna zegen geen informatie kunnen geven!!!!

Je moet 4 weken wachten op je iphone
Na meerdere malen telefonisch contact beloven ze je van alles maar ze komen niks na!!!

Dus bestel niks hier op de site want je heb alleen maar gezeik

Op 3 november nieuwe IPHONE 12 PRO besteld. Er stond op de site dat deze uit voorraad leverbaar was. Na bestellen en geen bericht ontvangen heb ik gevraagd naar de leverdatum. Hierin werd vermeld 2-3 weken levertijd. Tussentijds zeer onvriendelijk contact en geen alternatieven geboden. Na 6 weken een screenshot gestuurd dat de GSM nog steeds op 'leverbaar uit voorraad' stond. Nu na 10 weken nog steeds geen telefoon ontvangen, terwijl ik er wel al voor betaal. Als klap op de vuurpijl; in de tussentijd ben ik verhuisd en willen ze mn leveringsadres niet aanpassen zonder uittreksel van de gemeente (terwijl netwerk operator het wel al heeft aangepast).

Kan ik ng geen oordeel over geven aangezien er na 10 weken nog steeds verzending heeft plaatsgevonden.

Erg slechte en onvriendelijke klantenservice. Daarnaast totaal niet behulpzaam en of leidinggevende aanwezig welke het probleem kunnen oplossen

Afgelopen zomer een Galaxy S20+ besteld met nieuw T-Mobile abonnement met nummer behoud. Hele procedure volgen op hun website om toestel, abonnement en nummerbehoud te kunnen bestellen, maar om een onduidelijke reden kon ik dat niet afmaken. Vervolgens gebeld om te vragen of mijn bestelling nu wel of niet in hun systeem stond. Ja, die staat er in hoor, we gaan het in orde maken. Nou dat viel uiteindelijk vies tegen.

Toestel was op voorraad, maar desondanks toch een week moeten wachten met 5 e-mails op en neer voordat ik eindelijk wist wanneer het toestel zou komen. Waardeloos verzendproces en geen communicatie.

Bestelling zelf was een draak van een proces, verzending hopeloos en after-care bestaat niet bij hen. Na mijn bestelling ontvang ik enkel nog reclame per e-mail. Niet even een mailtje dat mijn huidige contract ten einde is en ik mijn nummerbehoud kan activeren of dat ik gebruik kan maken van mijn nieuwe abonnement. Geen herinnering, niks. Ze helpen je met niks. Fijn 1,5 maand dubbele abonnementskosten kunnen betalen.

Zoals door medetweakers ook is gemeld, is de voorraadstatus waarmee door deze toko wordt geadverteerd een wassen neus/misleiding. Zelfs een toestel dat al meer dan een jaar overal gemakkelijk te verkrijgen is (iphone 11 pro), ligt bij hen niet op voorraad al geven ze aan dat het toestel direct na goedkeuring door provider zal worden verzonden. Uiteraard moet je eerst zelf gaan navragen waarom er niet wordt uitgeleverd conform gestelde levertermijn tijdens bestel(l)en. Annulering gaat vervolgens ook niet volgens de wettelijke bepalingen.... De manier waarop ik door de klantenservice te woord werd gestaan heeft mij doen besluiten om maar gewoon tijdens het gesprek op te hangen, onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven nog bestaan.......

Leverdatum wordt bij lange na niet nagekomen en er wordt niet automatisch gemeld dat er "vertraging" met de levering is. Gezien de andere reviewers is dit klaarblijkelijk standaard bij deze toko

Nemen het niet zo nauw met regelgeving mbt het recht op herroeping

Bestellen gaat heel simpel en snel via hun site. Daarna loopt echter alles mis. Je komt er al snel achter dat hun "voorraad status" totaal niets zegt, die staat gewoon voor alles op "op voorraad". Niets is echter minder waar.

Er is niets geleverd. Vraag me af of ze uberhaubt ooit iets gaan sturen.

Profiteurs.

Ik wist niet dat dit soort bedrijven nog bestonden. Ik heb een Vodafone abonnement met een iPhone 12 mini besteld. Daar stond (en staat!) bij: uit voorraad leverbaar 1-2 werkdagen.

Dat bleek dus niet te kloppen: na 4 werkdagen heb ik gebeld. Toen werd me verteld dat ze binnen twee dagen binnen zouden zijn. Na twee dagen weer gebeld: duurt nog twee weken.

Vooral de manier waarop de klantenservice je te woord staat stuit mij tegen de borst. Ze nemen letterlijk al zuchtend op, en je hoort aan alles dat ze liever helemaal geen klanten aan de lijn hebben.

Dit in combinatie met de beloftes die telkens niet kloppen deden mij beslissen om mijn order binnen de wettelijke termijn te annuleren. Geen probleem om eventueel wat langer te wachten, maar dit bedrijf schat ik zo in dat ze helemaal niet leveren. Ook wil ik geen zaken doen met een bedrijf die haar klanten zo te woord staat.

Daar lijkt men echter niet van gediend: aan de telefoon werd men plots nóg onbeleefder. Vooral toen ik niet in wilde gaan op het voorstel voor een cashback.

Op mijn mail om de bestelling te annuleren (inclusief het door hen vereiste formuliertje) krijg ik als reactie nogmaals een voorstel voor een cashback. In die mail wordt niet meer gesproken over annuleren. Vervolgens heb ik daar op gereageerd en nogmaals aangegeven dat ik absoluut geen cashback wil en gewoon wil annuleren. Ook heb ik er achteraan gebeld om te zien of ze de mail hebben ontvangen. Dat hebben ze, maar ik krijg er nog steeds schriftelijk geen reactie op.

Het contract afsluiten kreeg ik binnen een uur bericht van. Opzeggen lijkt ze niet te lukken binnen de twee weken.

Mijn vermoeden is dat GSMWEB op deze manier heel veel mensen een contract door de strot duwt: sorry meneer, de twee weken bedenktijd is inmiddels verlopen. We hebben niets van u gehoord...

Ik heb inmiddels nog 1 dag voordat de termijn is verlopen. Ik ga dus maar een aangetekend schrijven sturen en contact opnemen met mijn rechtsbijstandsverzekering...

Walgelijk bedrijf. KOOP HIER NIETS!

Gsmweb prijst op hun website 'uit voorraad leverbaar' en 'vandaag besteld, binnen 1 tot 2 dagen in huis'. De werkelijkheid is dat je na twee werkdagen niks hoort en zelf moet bellen om enige hoogte te krijgen. Eerst wordt er gezegd dat het toestel eventueel vandaag bij hen binnenkomt (terwijl 'uit voorraad leverbaar'?) en na weer niks te horen bel je maar weer om dan weer achteraf te horen dat het pas volgende week, over 4 dagen, wellicht binnen is en dan de volgende dag misschien bezorgd kan worden. Dat is de VERWACHTING... Dit alles wordt met een cynische, sarcastische en chagrijnige toon aan je verteld. Ik zou iedereen aan willen raden om dit bedrijf te vermijden en voor die paar tientjes meer gebruik te maken van een waardig bedrijf met goede klantenservice. Dit om zeer vervelende ervaringen te voorkomen.

UPDATE: inmiddels te via een klachtenwebsite te horen gekregen dat de nieuwe iphone pas over 3-4 weken door gsmweb geleverd kan worden. Gsmweb.nl zijn oplichters.

Komen hun beloftes niet na. Niet eens in de buurt.

Waardeloos. Je hoort niks van ze, totdat je uit frustratie zelf gaat bellen, waarbij je ontvangen wordt met een cynische en chagrijnige, onbeschofte toon.

UPDATE: op 22 oktober abonnement met toestel aangevraagd, nu 2 MAANDEN verder en ik heb het toestel nog steeds niet ontvangen.

Gsmweb.nl houdt me continu aan het lijntje met beloftes.

UPDATE: 3 MAANDEN na bestellen nog steeds geen toestel ontvangen van GSMWEB.

UPDATE: GSMWEB reageert niet meer op e-mails.

Ik heb vorige week dinsdag een Sony xperia 1 II besteld. Deze was het goedkoopst bij gsmweb. Op de site stond dat de telefoon op voorraad was en dat ik de telefoon binnen 1 tot 2 dagen zou ontvangen. Toen ik donderdag nog geen bericht van postnl had ontvangen over de bezorging nam ik contact op met de klantenservice van Postnl. Deze gaven aan dat de telefoon niet bij hun op voorraad en dat zij deze dinsdag in huis hebben en dat ik hem woensdag kan verwachten. Ik ben toen revieuws gaan lezen en die waren niet mals. Gisteren een bericht van Postnl ontvangen dat me telefoon vandaag zou komen. En ik heb de telefoon ook binnen gehad. Ik zal geen gebruik meer maken van GSMweb omdat er niet de mogelijkheid is om met een creditcard te betalen. En je order dus niet kan annuleren. Maar ik ben blij dat ik me telefoon heb ontvangen.

Was niet op voorraad dus heb de telefoon een week later ontvangen.

Scherpe prijs, maar levering duurt altijd net ff wat langer dan de voorraad indicatie doet geloven. Dit is denk ik inmiddels toestel 4 of 5 dat ik bij gsmweb heb besteld. Het kost altijd een weekje, maar levering verder ok.

Hoewel een product op 'op voorraad' staat, mag je er denk ik van uit gaan dat het dat standaard niet is. Dat kan beter en helderheid daarover zou denk ik veel slechte reviews voorkomen. USP is prijs, niet snelheid van leveren.

Navraag over levertijd werd netjes en binnen een dag beantwoord.

Ongelooflijk slechte service. Verlenging aangevraagd met toestel in de ochtend. 's Middags kon ik via een vriend goedkoop aan een ander toestel komen en gekocht.

's Middags dus een vriendelijke mail gestuurd naar GSMweb om mijn bestelling in zijn geheel te annuleren. En dan komt het.. alles moet schriftelijk en het formulier wat je krijgt is enorm vaag en moet per post aangetekend naar hen verzonden worden. Bij een bv Belsimpel hoeft dit allemaal niet en wordt dit allemaal voor je geregeld, zoals het hoort vind ik.

Doe je dit niet dan blijft je aanvraag 2 jaar bij hen liggen (WHY??) best een beetje louche en je krijgt er geen fijn gevoel van.

Annuleren wordt mijn inziens onnodig en opzettelijk moeilijk gemaakt. Kreeg het gevoel dat ze kostte wat kost mijn aanvraag moesten behandelen. Geen fijn gevoel!

Geprobeerd om mijn abonnement te verlengen, 2x afgewezen. Aangezien er niets in mijn financiele situatie was veranderd vond ik dit nogal vreemd. Ik heb daarom rechtstreeks contact opgenomen met T-mobile, die snapte er ook niets van want er kon niets vreemds gevonden worden. T-mobile bood mij aan zelf de verlenging te doen met een abonnement die goedkoper uitkwam dan bij Gsmweb. Binnen 5 minuten was dit geregeld. V.w.b. Gsmweb, ik heb ze diverse mailtjes, sms'jes, facebook messenger en twitter berichtjes met vraag naar gestuurd maar nooit antwoord gekregen. Ook telefonisch contact gehad met gsmweb, medewerkster heeft toen gewoon gelogen over de voortgang van mijn aanvraag. Ik heb een aantal malen mijn abonnement bij gsmweb laten verlengen maar nu zijn ze mij als klant voor altijd kwijt, wat een waardeloos bedrijf is het geworden bah. Gezien de vele negatieve reviews weet ik iig dat ik niet de enige ben. Gsmweb waardeloos, weg ermee, niet doen!!!

Telefonisch contact gehad met gsmweb. Gevraagd naar de voortgang van mijn aanvraag. Medewerkster heeft achteraf gezien hier over gelogen, schaam je!!

Had een pre-order op Samsung S20 Ultra met gratis Galaxy Buds van 169 euro als je voor 8 maart besteld. Bij KPN was het toestel relatief goedkoopst en ik plaatste mijn bestelling in Februari. De volgende dag ben ik gelijk opgebeld dat de foto van rijbewijs niet goed was doorgekomen. Ik stuurde de foto nog een keer. Toen hoorde ik niets meer, dus heb ik op 4 maart een email gestuurd met de status. ze antwoordde gelijk met:

Wij zijn uw aanvraag niet vergeten, u heeft een pre order. Wij kunnen de Samsung S20 pas vanaf 13-03-2020 versturen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Toen was het 17 maart en ik stuurde een bericht wanneer hij zou komen. Ze reageerde gelijk met dat ze het toestel niet zullen sturen, omdat KPN het niet heeft goedgekeurd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Ik heb gelijk terug geschreven, dat waarschijnlijk hun proces gewoon belabberd is en ze juist niet correct informeren. Dit omdat ze niet communiceren en ga je er zelf achteraan, dan zeggen ze dat alles goed is, maar later blijkt dat het een zooi is. Ik had ook makkelijk het toestel in 1 keer kunnen kopen en als ze het gelijk gemeld hadden had ik bij een andere webshop kunnen bestellen. Nu geen telefoon geen gratis Galaxy Buds en geen enkele antwoord van ze.

Het vreemde is dat in de eerdere 3 communicaties hebben ze gelijk gereageerd. Bij mijn laatste reageren ze toch nu toe niets. Ik heb op hun website gekeken, maar kon geen link naar klachten vinden. In hun voorwaarden kan je wel in artikel 9 vinden dat je een klacht kan deponeren bij Europese geschillenbeslechtingsplatform. Het lijkt erop dat ze zelf geen klachten afhandeling hebben omdat ze gewoon niet reageren.

NOOIT een PRE-ORDER bij ze plaatsen, want hun proces is gewoon een zootje. Nu spendeer je veel tijd en heb je niet de aanbieding en geen reactie van hen. Kan natuurlijk komen, maar ze reageren snel met hele korte standaard mails, maar als het fout gaan, dan reageren ze niet.

Niet geleverd, dus kan er niks over zeggen. De postbezorgers zijn betrouwbaar, dus als ze in staat zijn om de orde goed te processen dan zal het ok gaan.

De berichten zijn kort, zijn snel totdat je schrijft dat het niet goed bij hun is gegaan en hebben bovendien een naar ondertoontje. Bijvoorbeeld ik hoorde niets, dus schreef ik:

Geachte mijnheer\mevrouw,
Ik heb uw een gif gestuurd van mijn rijbewijs. Echter hierna heb ik niets meer vernomen. Kunt u mij de status van mijn aanvraag toesturen, want nu lijkt het erop dat jullie mijn aanvraag vergeten zijn.

Ze antwoordde met:
Beste,

Geen naam, maar "beste". Niet sorry dat we niet terug hebben gecommuniceerd, maar een Jip en Janneke verklaring wat een pre-order is.

Toen was het al 17 maart en ik schreef wanneer de verwachte dag was dat ze gingen leveren. Hun reactie was weer kort en gezien mijn case totaal onvoldoende.

Wij hebben uw aanvraag ingediend bij KPN, echter bent u door KPN afgewezen. Wij zullen dan helaas ook geen toestel versturen.

Ik heb toen een mail verstuurd dat hun proces niet in orde is, gezien de eerdere emails en dat ik ook gewoon het toestal had kunnen betalen of bij iemand anders had kunnen bestellen. Echter nu geen enkele reactie. Niets, we zullen zien of ze ooit gaan reageren

Respecteren het retourrecht niet. Het heeft mij erg veel moeite en tijd gekost en moet nog steeds mijn geld terug krijgen na bijna 6 maanden. Een bericht aan tweakers: Haal GSMWEB van de price watch, de shopreviews liegen niet, steun GSMWEB niet in zijn wanpraktijken.

GSMWEB heeft meerdere malen mijn vraag voor retour niet geaccepteerd met onzin redenen zoals: "het is een ZICHTtermijn dus u mag het toestel niet aanzetten", "wij kunnen het toestel nu niet meer verkopen". Hoewel bevestiging niet nodig was, toch contact opgenomen met Apple waar mij verteld dat ik volledig in mijn recht zit. Ook contact opgenomen met Tele2 waar mijn recht opnieuw werd bevestigd. Ook werd mij verteld dat tele2 vaker van zulke wanpraktijken verricht. Mij werd geadviseerd het toestel gewoon te retourneren. Wat ik heb gedaan. Vervolgens heeft tele2 mijn abonnement geannuleerd. Ontvangst is bevestigd door GSMWEB maar weer kreeg ik hetzelfde verhaaltje en na 5-6 maanden heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen.

Vermijd deze winkel! Ik had een telefoon besteld in combinatie met een nieuw KPN-abonnement. Alles ging mis:
- Hoewel bij het toestel stond dat het op voorraad is, bleek dat niet het geval. In de betaalmail stond: "Uw toestel ligt klaar om naar u verzonden te worden". Dit bleek niet waar te zijn, ondanks latere loze beloftes dat het toestel 'echt snel zou komen' was het vijf dagen later nog steeds niet leverbaar. Toen de aankoop maar herroepen.
- Na mijn herroeping per e-mail kreeg ik een bericht dat herroeping alleen kan via hun herroepingsformulier. Strijdig met de wet, want herroeping is vormvrij. Toch maar hun formulier ingevuld, en dat werd vervolgens wel netjes bevestigd.
- Het telefoonabonnement bleek al geactiveerd te zijn voordat het toestel werd verzonden, maar gelukkig heeft KPN dat opgelost en de aansluitkosten direct terugbetaald.
- Vervolgens was het wachten op de terugbetaling van de eur 416,- voor het toestel. De winkel is wettelijk verplicht dit binnen 14 dagen na herroeping te doen, maar ik wacht nog steeds op mijn geld...

Als ik kijk naar de andere reviews, is dit handelen in strijd met de wet geen incident bij deze winkel. Te vermijden dus!

Hoewel werd aangegeven dat toestel op voorraad was, en in de betaalmail stond dat het toestel klaar lag om te worden verzonden, bleek dit een leugen. Na diverse loze beloftes dat het echt snel zou komen, heb ik de week daarop maar geannuleerd.

Op zich is de klantenservice vriendelijk. Maar daar blijft het bij. geen inhoudelijke reacties, of helemaal geen reactie.

Doe geen zaken met GSMWeb! Ik raad je aan om even een rondje te googlen alvorens een bestelling te plaatsen, want alle negatieve reviews op tweakers, klachtenkompas en het radar forum zijn volledig terecht.

De standaard werkwijze van GSMWeb is als volgt:
- je besteld een abo+toestel wat volgens de website op voorraad is. Hier wordt je al direct voorgelogen, want er is helemaal geen voorraad.
- abonnement wordt zo snel mogelijk voor je in orde gemaakt
- ze zetten je 2 weken in de wacht zodat je het abo niet meer kunt annuleren. - toestel wordt nooit geleverd, maar je zit wel aan je abonnement vast. Als je de helpdesk belt krijg je elke keer andere smoesjes te horen (levering is uitgesteld, uw toestel zat er niet bij, levering komt volgende week, etc).

Bizarmdat deze partij deze praktijken al jaren kan volhouden.

je krijgt niets toegestuurd; dus er is helemaal geen sprake van verzending.

Helpdesk is waardeloos. Ze liegen je keer op keer keihard voor en er zijn meestal enorme wachttijden. 16 mensen voor je in de wacht is geen uitzondering bij GSMWeb.

Eind oktober een Galaxy S10 met abonnement besteld en een aanbetaling gedaan. Toestel was volgens de site op voorraad en zou de volgende dag geleverd worden. Na anderhalve week en vele mails en telefoontjes verder had ik nog geen toestel. De klantenservice gaf tegenstrijdige antwoorden: het toestel was onderweg, het was niet op voorraad, over 3 dagen krijgen we weer nieuwe voorraad. Ondertussen kreeg ik dagelijks 1 tot 20 (!) sms'jes of ik de aanbetaling wilde doen die ik allang had gedaan. Ik heb meerdere malen gevraagd om dat uit te zetten, maar ze bleven komen. Toen ik de klantenservice voor de zoveelste keer belde en aandrong om een datum te noemen waarop ik het toestel kon verwachten, werd de dame aan de telefoon onbeschoft en wilde ze het gesprek beëindigen. Uiteindelijk heb ik de bestelling herroepen. Dat was op 11 november. Netjes een bevestiging gehad en een mail dat de aanbetaling binnen 20 werkdagen terug zou worden gestort. Dat was 22 dagen geleden en na weer een mail te hebben gestuurd, is het geld eindelijk vandaag teruggestort. Ondertussen heb ik via BelSimpel binnen 2 dagen een Galaxy S10 gekregen met nieuw abonnement. Zo kan het dus ook GSMWeb!

Het is nooit geleverd, de aankoop is geannuleerd. Vervolgens moet je heel lang op je geld wachten.

Ze houden je aan het lijntje met toezeggingen die niet worden waargemaakt. Een dame reageerde onbeschoft.

Scorekaart voor Gsmweb.nl