Gebruikers over webshop Yorcom
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOp het internet op zoek gegaan naar een goede gamestoel. Lastig om erachter te komen hoe een stoel zit. Op internet bij Yorcom uitgekomen en die hebben volgens mij wel bijna 50 stoelen staan om uit te proberen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Noblechairs Legend Black Edition. Deze stoel is om te zien het mooist (vind ik) en zit echt geweldig. Op alle manieren verstelbaar en kwalitatief gewoon een hele goede en mooie stoel. Tip van mij, de softwielen van Yorcom er bij bestellen, dan rolt je stoel stiller, beter en geen beschadigingen of strepen meer op je vloer.
VerzendingIk was toch in de winkel om de stoelen te bekijken, deze was op voorraad en kon ik dus direct na afrekenen meenemen. Doos is wel groot, maar past gemakkelijk in de kofferbak.
KlantenserviceDe verkoper nam echt de tijd en wees me op wat voor- en nadelen van de diverse stoelen. Met zoveel stoelen op voorraad kan je ook goed vergelijken. Internet is leuk, maar een stoel wil je toch zien en voelen, dat kan dus bij Yorcom!
AlgemeenErg goed geholpen bij het kiezen van schermen en desktop computers. Twee dikke Acer Pc's aangeschaft en deze werken nog steeds uitstekend!
VerzendingMeer dan tevreden over de levering & verzending. Schermen konden wij dezelfde dag nog ophalen, de pc's stonden de volgende werkdag op de stoep!
KlantenserviceSnel en effectief geholpen, meedenkende en eerlijke service. Heel fijn, bestel hier zeker weer!
AlgemeenSuper goed geholpen bij samenstellen nieuwe game pc. Had wel al een hoop dingen zelf uitgezocht, maar tijwfelde nog wel of alles goed samen zou werken.
---
Wilde hem graag ophalen zodat ik nog voor het weekend kon gamen. Kreeg ook de originele verpakking van het moederboard en de videokaart er bij.
Mijn oude game PC had een Intel core i7 en ik zat te twijfelen of een core i5 ook voldoende was, zeker gezien het prijsverschil. Toen ik Yorcom belde heeft de verkoper mijn oude specs vergeleken met een nieuwe core i5 en die bleek zelfs sneller dan mijn oude i7. Heb nu echt een mega vette game pc: Corsair iCUE 4000X RGB kast - Gigabyte Z690 UD AX, DDR5 geheugen - Intel Hexa Core i5-14500 (2,6GHz) 24MB - Kingston Fury Beast 32GB - Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe - Gigabyte GeForce RTX 4060 Gaming OC 8G en Corsair CX series CX750 Watt voeding.
Toen ik thuis kwam meteen aangezet. Kast is zooooo stil en de kleuren fans en glazen wand zijn echt mega gaaf. Alle spellen draaien super op deze pc en ook het opstarten heb ik nog niet zo snel meegemaakt. Super blij met deze computer!!
AlgemeenAl een tijdje vraagt vroeg mijn zoon om een Game PC. En zijn wensen/eisen waren/zijn enorm hoog. Het is onwijs duur kwam ik erachter. Bij Yorcom vond ik een hele mooie en tegen een zeer betaalbare prijs. Omdat ik er niet zoveel verstand van heb, heb ik om hulp gevraagd. Via de mail werd ik super snel en op een vakkundige manier geholpen. Ik werd er niet echt wijzer van. Mijn computer kennis niet echt optimaal. Ik ging maa bellen. En werd zo super goed en klantgericht geholpen. Ze hebben mij een betere voorstel gedaan, super op maakt. Met een beetje geduld gingen ze snel aan de bouw. En achteraf waren er een paar onderdelen toch niet goed/leverbaar. Ze hebben op hun eigen kosten betere en duurdere onderdelen ingebouwd. Ik hoefde er niets meer voor te betalen.
Ik was zo erg tevreden, dat ik voor onze zaak ook gelijk alles heb gekochte wat ik toch nodig had. Alles is op tijd en netjes afgeleverd. Echt een aanrader!
Alles is op tijd en netjes afgeleverd. Echt een aanrader!
KlantenserviceGeduldig, vakkundig en servicegericht. Werd echt netjes te woord gestaan. Dit kom je niet echt vaak tegen, op dit niveau. Is mijn ervatring.
AlgemeenOverzichtelijke website met over het algemeen goede prijzen. Ik had twee producten besteld, waarvan 1 op voorraad en de ander niet.
De communicatie via e-mail met de klantenservice over het product in de back-order was erg goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden en toen bleek dat hun leverancier niet had geleverd werd ik direct geïnformeerd. Nadat ik via de e-mail had geantwoord dat ik het ontbrekende product wilde annuleren, had ik binnen 7 minuten bevestiging dat het andere pakket was verstuurd.
De 5e ster hebben ze mislopen vanwege het leverprobleem van hun eigen leverancier.
De verzending ging op zich goed. Het verzendlabel was direct op de verpakking van het product geplakt, dus die doos was niet ingepakt. Dat is goed voor het milieu maar wel wat minder chique als je het product cadeau wil doen. 5-sterren als ze mij hier voor zelf hadden laten kiezen.
KlantenserviceZelden heb ik als consument zo vlot en duidelijk e-mail contact met een klantenservice gehad. Dat ik ik eigenlijk alleen van business-to-business. Hier wil ik zeker vaker wat bestellen (als het op voorraad is).
AlgemeenAlle benodigde componenten voor mijn gaming pc op voorraad voor een goede prijs. Heb nu een supersnelle computer, die ook nog eens heel stil is en met de gekleurde fans ook erg mooi om naar te kijken, zeker als ie aan staat.
VerzendingBinnen 3 dagen had ik alles in huis en ze hadden de componenten netjes ingebouwd, dus ik kon bijna meteen beginnen met gamen! Echt super blij dat dit zo snel is geleverd.
KlantenserviceZat een briefje bij met installatie uitleg, maar die had ik niet eens nodig. Alles werkte meteen zoals het moet ;-)
Algemeen2 stuks TP-Link Deco X50 PoE besteld. Prijs was erg scherp dus om die reden voor Yorcom gekozen.
VerzendingProduct werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd. Verzendkosten waren gratis dus dat was ook mooi meegenomen.
AlgemeenDeco X60 mesh wifi systeem besteld bij Yorcom. Alles goed verlopen zonder problemen. Duidelijke productbeschrijving.
VerzendingGoede prijs en duidelijke communicatie over de verzending.
Gewoon prima, ik zou er zo weer bestellen.
AlgemeenUitstekend en klantvriendelijk personeel. Kennis van zaken en dus deskundig advies. Goede bereikbaarheid ook telefonisch.
AlgemeenGoede prijs, snel geleverd, goed verpakt. De gemailde factuur was echter van een andere klant, inclusief adresgegevens, een kwalijke datalek.
Na een mail wel de juiste factuur ontvangen, maar na inloggen zie ik nu nog steeds de factuur van de andere klant. Als er op deze manier met persoonsgegevens wordt omgegaan, bestel ik er niet nog een keer.
Update 20-12-2024: Direct na plaatsen van deze review mail met excuses ontvangen en juiste factuur zichtbaar nu.
In een goed dichtgeplakte doos verpakt en tijdig verzonden. Geleverd via Postnl, hier in de buurt een van de betere bezorgdiensten.
KlantenserviceKlacht over verkeerde factuur niet adequaat opgepakt: Ik heb nog steeds inzicht in de persoonsgegevens van een andere klant.
Update 20-12-2024: Direct na plaatsen van deze review mail met excuses ontvangen en gegevens van andere klant niet meer inzichtelijk.
AlgemeenVia Tweakers de artikelen opgezocht, daarna prijzen vergeleken tussen de verschillende shops - verschillen waren enorm, tot dik 150% - het betrof dan ook typische marge artikelen (antistatische materialen). Daarna bij de shops op basis van eigen ervaring en de reviews op Tweakers gekozen voor Yorcom. Geen spijt van.
VerzendingAls je iets in een doos erbij stopt, doe wat tape op het lipje want het bezorger-gilde (ik kijk naar jou, DHL) gaat niet altijd even netjes om met pakketjes. In dit geval was het PostNL en daar gaat het meestal een stuk netter.
KlantenserviceEen artikel bleek toch niet op voorraad. Er werd netjes contact opgenomen door Yorcom en er werd een prima voorstel gedaan. De nalevering wacht ik nog op.
AlgemeenPrima webshop. Overzichtelijk en goede prijzen. De communicatie over afhandeling van de bestelling was prettig. Snel bezorgd en prima afgehandeld. Top shop!
VerzendingVerzending was snel en goed. De bezorger was niet heel blij met het zware pakket maar de bestelling was over meerdere dozen verspreid dus prima.
AlgemeenPrima webshop. Maar als je iets wilt terugsturen, moet dat op eigen kosten. En ze laten je een ellenlang herroepingsformulier invullen. Kortom ze zitten bij Yorcom er niet op te wachten dat je iets terugstuurt...
AlgemeenKeurige prijs/kwaliteit en bij een vraag over verzending binnen een paar uurtjes al een antwoord. Webshop toegevoegd aan ons ‘eerst daar even shoppen’ lijstje 👍
VerzendingVerzonden binnen één werkdag en zaterdag bezorgt, terwijl de voorwaarden ze iets ruimer de tijd zouden geven.
KlantenserviceSnel geholpen met de juiste info. Dit alles gewoon via de mail en niet een chatbot
AlgemeenIk was op zoek naar een video kaart om dat de mijne in eens zij die het lekker zelf met andere woorden ( poef) ik kwam de website tegen op twiekers en dacht eerst goh meschien is wel wat vond mijn gpu en bestelde het product paar dagen later kwam het aan geïnstalleerd en hij werkt als een tierelier en ben dan ook supper blij met mijn 6800 bedankt en tot een andere keer goeie en snelle levering
VerzendingZat mooi in een passend gemaakte doos en goed in gepakt de bescherming was gemaakt van gerecycled materiaal en doos was goed mooi vast ge tapet
AlgemeenOnze 1e bestelling (e-reader) een nette prijsstelling met duidelijk bestelproces gevolgd door vlotte levering. Ik zou hier opnieuw kunnen bestellen.
VerzendingGewoon prima verzending voor de rest niets op aan te merken, maar tweakers vindt toch dat ik dan een verhaaltje moet typen, dus bij deze
AlgemeenEarPods besteld, waren binnen( na rerouting) 4 dagen geleverd. Al met al goede service snelle levering en makkelijk te bestellen online
VerzendingZoals verwacht levering was ruim op tijd. Was op 11-08-2023 besteld. Zou geleverd worden op 15-08-2023. Door vakantie het pakket om laten leiden. Naar nieuwe locatie was snel geregeld.
AlgemeenConform website zou mijn bestelling op voorraad liggen.
Na bestellen bleek dat maar de helft op voorraad ligt en geleverd kan worden. Na YORCOM erop aangesproken te hebben, krijg ik argumentatie dat voorraad systeem nog niet gekoppeld is aan bestelsysteem en dat de levering binnen 1,5 week zou plaatsvinden.......even afwachten.
Bedankt voor uw review.
Op het moment van uw bestelling hadden we slechts één exemplaar op voorraad, en daar hebben we u direct van op de hoogte gesteld. Zoals besproken wachten we momenteel op een nieuwe levering (Helaas duren de leveringen van deze fabrikant iets langer dan bij andere). Zodra we weer voorraad hebben, zullen we het artikel direct aan u naleveren zoals beloofd.
Algemeen3,5 inch SATA HD en USB kabel besteld. Een prima prijs en een overzichtelijke site.
VerzendingEen (zeer) snelle verzending. De schijf was ook voldoende verpakt zodat deze niet kon beschadigen.
AlgemeenIk wist al welke printer ik wilde, Yorcom kwam als goedkoopste en ook nog betrouwbare leverancier naar voren. Het bestelproces was simpel, de betaling was zonder problemen.
VerzendingDe verzending ging vlot, binnen 24 uur was mijn printer in huis. Voor mij belangrijk: zonder een teveel aan verpakking, alleen wat nodig is om het apparaat tijdens transport te beschermen.