Yorcom

Gebruikers over webshop Yorcom

Na check op Tweakers twee e-readers besteld bij Yorcom. Ze waren € per stuk goedkoper dan alle andere webwinkels en hadden goede reviews. Levering verliep prima. E-readers (Pocketbook Verse Pro) doen het ook prima.

Snelle levering; keurig verpakt. Valt verder niets meer over te zeggen, maar ja, als je minimaal 10 woorden moet schrijven dan praat ik nog even door.

Ze waren de enige die het nog hadden, was een dure aankoop. Werd gelijk opgestuurd. PostNL had een code nodig om het te geven. Ging super goed en soepel. Veel vertrouwen in.

De enige webshop die op voorraad had wat ik nodig had. Na bestelling direct volgende dag geleverd.

We gaan zien hoe ze straks met de retour omgaan aangezien het stukje hardware dat ik had besteld mn hele windows installatie kapotgemaakt heeft. Maar daar kan de webshop zelf niks aan doen.

Netjes verpakt, snel geleverd.
Daar kan ik verder niet veel aan toevoegen.

Via tweakers deze partij gevonden. Ik had wat vragen die zeer vriendelijk en duidelijk werden beantwoord super communicatief, mooi product, erg tevreden!

Kom zeker nog een keer terug bij Yorcom, dit is kopen op het internet zonder problemen!
Complimenten!

Binnen 1 werkdag, fantastisch! Goed verpakt, onbeschadigd door goede bescherming in de doos. Blij mee!

Fijne communicatie met vriendelijke mensen! Top!
Duidelijke antwoorden op je vragen.

Bestellingen rondom feestdagen zijn altijd onvoorspelbaar qua afhandeling en bezorging. Voor dat laatste is Yorcom afhankelijk van pakket bezorgers. Voor de rest hebben ze het in eigen hand. En dat hebben ze dik voor me kaar. Zondag besteld, maandag meteen een keurige mail: laatste exemplaar, 100% in orde, maar beschadigingen aan doos, of ik dat zou willen. Kort mailwisseling over snelheid van leveren en bezorgen. Dinsdagmiddag was de printer er. Alles zoals verwacht.

Ondanks feestdagen snelle levering met PostNL, zoals je vooraf hoopt.

Snelle en vriendelijke communicatie, zoals je van een bedrijf verwacht.

Zeer fijne partij, via pricewatch kwam ik hier terrecht. Via trustpulot gecontroleerd of de site vetrouwbaar is.

Alles wees op een betrouwbare leverancier met nette prijzen

Aankoop werd de volgende werkdag verzonden, vanwege de kerstdrukte deed de post er helaas 1 dag langer over.

Er is geen contact geweest met de klantenservice, hierover kan ik dan ook geen mening geven. Via mail wordt je wel goed op de hoogte gehouden inzake het bestelproces.

Voor een zeer lage prijs 2 monitoren besteld bij Yorcom, ze werden snel (gratis) verzonden en kwamen in een onbeschadigde verpakking aan. Beide monitoren werkten probleemloos, dus geen verder contact gehad met Yorcom. Vooralsnog een prima eerste ervaring met deze winkel.

Groot aanbod, uitstekende prijs en razendsnelle levering. Omruilprocedure nader te beoordelen, want die loopt nog.

Op zaterdag laat in de middag besteld, en op maandag rond het middaguur al geleverd. Alleen als iemand het persoonlijk was komen brengen was het nog sneller geweest ;-)

Ik heb het artikel geretourneerd omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Ik moet dus nog gaan zien hoe goed de klantenservice is. Ze namen in elk geval redelijk vlot op toen ik belde met een vraag over het omruilproces. De informatie hieromtrent op de website had wel wat duidelijker gekund.

Duidelijke website, ruim assortiment, goederen op voorraad, goede communicatie. Gewoon zoals alles hoort te zijn.

Is gratis verzending boven €50. De dag erna geleverd door PostNL in een stevige verpakking.

Toen ik mijn bestelling plaatste kreeg ik onmiddellijk bericht dat een van de goederen die ik bestelde niet meer leverbaar was. Ik kreeg de keus : Dat zij een duurder model in de plaats zouden geven, de meerkost voor hen of mijn geld voor dat ene terug. Ik heb voor het duurdere model gekozen waarbij de meerkost voor hen was. Prachtige oplossing en zeer klantvriendelijk

Ze zijn de enige met alle Keychron toetsenborden combinaties en hebben ook nog goede prijzen.

Het was er binnen een dag. Dus ruim op tijd!

Prima product voor redelijke prijs met snelle en deskundige ondersteuning.
Product was binnen 24 uur geleverd.

Verzending was bijzonder snel. Binnen 24 uur was het product in huis.

1 maal gemeld en diverse malen geemailed (2x). Alle keren snel en deskundig beantwoord.

Snelle verzending en goedkoopste prijs op dat moment. Verder niks aan op te merken, ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Yorcom :).

Het was de zelfde dag verstuurd en had het de volgende dag binnen.

AL een tijdje op zoek naar een Keychron Q14 Max Alice stijl toetsenbord. Bij Yorcom kon ik een alert instellen wanneer het toetsenbord weer voorradig was.

Na een mailtje dat het toetsenbord weer voorradig was, heb ik het bord direct besteld. Dat ging zeer eenvoudig, net als het betalen met iDeal.

Na de bestelling kwam de evestigingsmail vrij snel, samen met de track en tracecode. Het toetsenbord was goed verpakt en de omdoos was flink ingetaped. Bij het openenen kwam er een smakelijke verassing tevoorschijn in de vorm van een chocoladebar van een bekend merk (die waar je weer jezelf van wordt als je honger hebr).

Zeer goede service van Yorcom. Ik was op vakantie maar had alvast even de laptop gereserveerd. Nog even een mail gestuurd dat ik hem iets later op kwam halen. Dit was allemaal geen enkel probleem, ondanks dat ik er nog niet eens voor betaald had. In de winkel fijn en snel geholpen met het betalen en meenemen. Een gezellig praatje maakte deze ervaring net even dat stukje leuker dan ophalen en wegwezen. Veel winkels zouden naar mijn idee veel kunnen leren van een bedrijf als Yorcom. Hier kom ik vaker als ik eens wat nodig heb, want ook met de prijs zijn ze concurrerend met de rest, vaak zelfs wat goedkoper of betere producten voor een leukere prijs dan de grote namen. Al met al een top ervaring! Bedankt!

Snel geholpen in de winkel, en een gezellig praatje gehad. Een relaxte sfeer.

Service staat altijd voor je klaar en bij aankopen die groot zijn geeft dit een extra goed gevoel! De webshop is ook erg duidelijk en klantvriendelijk. Kortom gewoon top!

Goed verpakten goede bescherming betreft ipad pro M4 en gewoon zoals je verwacht.

Ik heb in her verleden een macbook air 2024 zonder problemen kunnen retouren en werd snel opgelost!

Altijd goede service bij Yorcom. Ze denken met je mee en maken altijd waar wat ze beloven. Kom hier al jaren en heb eigenlijk alleen maar goede ervaringen.

In dit geval ging het om een specifieke monitor die bij de leverancier besteld moest worden. Vanaf het eerste moment ben ik op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum en ook als daar veranderingen in kwamen werd er netjes contact met mij opgenomen.

In het verleden hadden we verschillende docking stations en monitoren besteld voor op kantoor. Helaas waren dezelfde modellen niet meer leverbaar. De klantenservice heeft met mij meegekeken naar de mogelijkheden en juiste vervangende producten uitgezocht.

Mijn ervaring met Yorcom is erg goed. Ik heb er meerdere producten gekocht waaronder een laptop, gamestoel en een PC. Ik ben voor deze producten zowel in de winkel als online goed geholpen. De website is zeer overzichtelijk en de producten worden zorgvuldig verzonden. In de winkel zijn de medewerkers klantvriendelijk en geven je graag advies over de verschillende producten.

Op het internet op zoek gegaan naar een goede gamestoel. Lastig om erachter te komen hoe een stoel zit. Op internet bij Yorcom uitgekomen en die hebben volgens mij wel bijna 50 stoelen staan om uit te proberen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Noblechairs Legend Black Edition. Deze stoel is om te zien het mooist (vind ik) en zit echt geweldig. Op alle manieren verstelbaar en kwalitatief gewoon een hele goede en mooie stoel. Tip van mij, de softwielen van Yorcom er bij bestellen, dan rolt je stoel stiller, beter en geen beschadigingen of strepen meer op je vloer.

Ik was toch in de winkel om de stoelen te bekijken, deze was op voorraad en kon ik dus direct na afrekenen meenemen. Doos is wel groot, maar past gemakkelijk in de kofferbak.

De verkoper nam echt de tijd en wees me op wat voor- en nadelen van de diverse stoelen. Met zoveel stoelen op voorraad kan je ook goed vergelijken. Internet is leuk, maar een stoel wil je toch zien en voelen, dat kan dus bij Yorcom!

Erg goed geholpen bij het kiezen van schermen en desktop computers. Twee dikke Acer Pc's aangeschaft en deze werken nog steeds uitstekend!

Meer dan tevreden over de levering & verzending. Schermen konden wij dezelfde dag nog ophalen, de pc's stonden de volgende werkdag op de stoep!

Snel en effectief geholpen, meedenkende en eerlijke service. Heel fijn, bestel hier zeker weer!

Super goed geholpen bij samenstellen nieuwe game pc. Had wel al een hoop dingen zelf uitgezocht, maar tijwfelde nog wel of alles goed samen zou werken.

---

Wilde hem graag ophalen zodat ik nog voor het weekend kon gamen. Kreeg ook de originele verpakking van het moederboard en de videokaart er bij.

Mijn oude game PC had een Intel core i7 en ik zat te twijfelen of een core i5 ook voldoende was, zeker gezien het prijsverschil. Toen ik Yorcom belde heeft de verkoper mijn oude specs vergeleken met een nieuwe core i5 en die bleek zelfs sneller dan mijn oude i7. Heb nu echt een mega vette game pc: Corsair iCUE 4000X RGB kast - Gigabyte Z690 UD AX, DDR5 geheugen - Intel Hexa Core i5-14500 (2,6GHz) 24MB - Kingston Fury Beast 32GB - Samsung 970 EVO Plus 2TB NVMe - Gigabyte GeForce RTX 4060 Gaming OC 8G en Corsair CX series CX750 Watt voeding.
Toen ik thuis kwam meteen aangezet. Kast is zooooo stil en de kleuren fans en glazen wand zijn echt mega gaaf. Alle spellen draaien super op deze pc en ook het opstarten heb ik nog niet zo snel meegemaakt. Super blij met deze computer!!

Scorekaart voor Yorcom