ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

2,5 maand geleden alle onderdelen besteld om een complete PC te bouwen. Dit is mijn eerste build en werkt tot op de dag van vandaag nog steeds perfect. Blij met de levering, helaas heb ik een verkeerde variant van de case besteld maar dit kwam na goed te kijken door mijn eigen fout.

Geleverd zoals afgesproken. Juiste datum, netjes verpakt, onbeschadigd gearriveerd. Geen opmerking.

Goede website, makkelijk zoeken en producten goed te vinden. Alleen het zoek filter mag wat uitgebreid worden.
In de winkelwagen ook alles duidelijk en makkelijk te volgen. Top!

Ik heb een processor besteld, mijn eerste... Had fijn geweest als die beter was ingepakt met meer demping. Verder alles ok lol.

Geen service nodig gehad. Wel fijn dat de win kans nog eens wordt toegestuurd. Bij deze!

Topervaring bij Alternate! Ik heb hier de Lian Li Lancool 217 besteld omdat de prijs simpelweg het scherpst was. Het bestelproces verliep ontzettend soepel en de levering was echt razendsnel. Super tevreden met de service, hier ga ik zeker vaker bestellen! Order nr. 258491288

Ook over de verzending ben ik erg te spreken. Het pakket werd razendsnel bezorgd en was stevig verpakt, zodat de behuizing onbeschadigd aankwam.

Een zeer vriendelijke en behulpzame ervaring na aankoop van een upgrade kit, (ATX moederbord, processor en werkgeheugen) om een nieuwe pc te bouwen in aanwezige Coolermaster Stacker case.

Vlotte levering en netjes verpakt en grote doos met goede opvulling.

Na montage geen leven in de configuratie te krijgen, ook niet na een andere (ook een nieuwe) voeding te monteren.
Na alles tig keren gecontroleerd te hebben contact opgenomen met Alternate.
Op advies de pc naar Tholen gebracht om daar het probleem op te lossen.
Na enkele mails en telefonische contacten bleek CPU-socket op het moederbord niet in orde. Hoe en waarom is natuurlijk niet te achterhalen, omdat bij zelfmontage bewijslast een beetje moeilijk is. Vond ik zelf geen probleem, is niet anders.
Na nieuw moederbord gemonteerd bleek de samenwerking met vier geheugenmodules van 16GB niet te werken, wel met 2 geheugenmodules van 32GB. Duurde even voordat dat ontdekt was.
Maar financieel heel netjes behandeld. De twee modules van 32GB waren tezamen een stuk prijziger dan de vier stuks van 16GB. Maar daarvoor niets extra’s hoeven te betalen, hulde.
Alles nam wel enige tijd in beslag en twee ritjes naar Tholen. Zag het niet zitten, nogal grote, kast via een externe transporteur heen en weer te laten vervoeren.
Maar…..fantastisch en vriendelijk te woord gestaan en zeer goed geholpen.

Grote website, heldere filters en goede beschrijving zowel mobiel als op pc. Simpele registratie en tevens een mogelijkheid om een verlanglijstje aan te maken.

Vrijdagavond moederbord en geheugen besteld als onderdeel van een nieuwe pc build. Zaterdagmiddag bezorgd, keurig verpakt en met beveiligingscode zodat het niet zomaar voor de deur kan worden gezet. Keurig op de hoogte gehouden, niet te veel mails en vooral lekker snel. Deze site gaat bij mijn favorieten!

Ik had een pc case gekocht en was afgeprijst van 60 naar 30 en hij werd twee dagen later bezorgd

Helemaal top dank voor het product en zal snel weer opnieuw bestellen bij jullie

Ook top ze gingen gelijk kijken voor me en hadden meteen een antwoord

Ken je winkel van computer electronica, nu toevallig voor laagste prijs tov concurrenten een stoomreiniger gekocht van Black n Decker. Product voldoet aan verwachting.

Product en verpakking onbeschadigd, en op tijd geleverd volgens gespecificeerde datum 1,5 dag later.

Duidelijke informatie op de website; complete productbeschrijving. Bestellen was eenvoudig. Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al geleverd.
Bij de laptop zou een gamekey (via email) geleverd worden. Deze was na een kleine weg nog niet geleverd, maar na een korte en snelle mailwisseling werd deze ook snel nageleverd.
Alternate is niet altijd de goedkoopste, maar is en blijft een betrouwbare winkel.

Laptop was met zorg verpakt: De (toch al stevige) doos zat in een andere kartonnen doos met dik bubbelfolie en papier.

Binnen een dag reactie op een email met de vraag om de gamekey. Snelle reactie en direct opgelost.

Door positieve ervaringen in het verleden bij Alternate heb ik weer besloten om bij Alternate te kopen. Daar ik op zoek was naar een nieuwe laptop of PC voor mijn music studio, Uiteindelijk is het een laptop geworden.

Verzending was top. Alles goed verpakt en was geleverd op de dag zoals Alternate aangegeven had.

Ik heb eenmaal contact gehad met de klantenservice en deze heeft mij vriendelijk en adequaat geholpen. Het zijn gewoon Toppers!!!!

Inmiddels, in de loop der jaren, al twee PC'c en toebehoren bij Alternate gekocht.
De PC-builder is een fantastisch instrument om een PC, specifiek voor eigen gebruik, samen te stellen!
Dit keer betrof het enkel een monitor:
'Vroeger' bestelde je 1 PC met daarbij, vanzelfsprekend, 1 monitor.
Inmiddels bestaat 'vanzelfsprekend' uit twee monitoren, en de tweede, de oudste, uit 2013, begon iets te haperen.
Daarom een vervanger gekocht, voor mij vanzelfsprekend bij Alternate.
Even vanzelfsprekend weer een IIyama, we hebben er inmiddels meerdere; het beeldscherm van de TV/multimedia center/extra PC is ook een monitor.
Ofwel:
Als je iets koopt dat je bij Alternate kunt kopen: koop het bij Alternate.
Uit ervaring weet ik dat dat al meer dan 10 jaar vlekkeloos goed verloopt, óók bij afhalen, zowel complete systemen als onderdelen.

De bezorging verliep via DHL.
Ik heb daarvoor een 'vast' afgeef, voor mij afhaal, adres aangegeven, met ruime openingstijden.
De monitor is op een ander afhaaladres bezorgd met krappere openingstijden, dat afwijkende adres is met mij gecommuniceerd en verder geen probleem.

Het plaatsen van een bestelling is heel erg eenvoudig en de weg naar de betaling is verloopt zonder problemen.

Het product werd de volgende dag correct en schadevrij bezorgd.

Voor een nieuwe build (Ryzen 7 + B650 moederbord) was ik op zoek naar een 32GB kit die lekker draait op 6000MT/s, omdat dat toch een beetje de sweet spot is voor AM5. Uiteindelijk uitgekomen op 2x16GB Patriot DDR5 6000MHz bij Alternate.

Alternate had die scherp geprijsd en gewoon direct uit voorraad leverbaar. De productpagina was duidelijk, met goede specs en zonder onduidelijkheden over timings of ondersteunde profielen. Even checken in de QVL van mijn moederbord en bestellen maar.

Bestelproces ging zoals je verwacht: geen gedoe, duidelijke bevestiging en meteen inzicht in de levertijd.

Na installatie meteen XMP (EXPO) aangezet in de BIOS en de kit draait stabiel op 6000MT/s. Geen rare crashes, geen memory errors in stress tests en ook tijdens langere gaming sessies (Warzone / Helldivers 2) blijft alles stabiel. Boot times zijn prima en overall voelt het systeem gewoon snel en responsief. Ik ben er blij mee! En ik zal het zeker aanraden.

Enige nadeel is dat ik zie dat het product nu voor 30 euro minder erop staat als dat ik hem voor 4 weken geleden gekocht heb, achja.

De verzending was snel en netjes binnen de beloofde levertijd. Het geheugen was goed verpakt in een stevige doos met voldoende bescherming tegen transportschade.

Smartgames besteld voor de Sint periode. Waren de goedkoopste die ik kon vinden en heb altijd goede ervaringen met Alternate gehad dus meteen een bestelling geplaatst.

De levering was prima, mooi op tijd en goed verpakt.

Ik was in de markt voor een nieuwe GPU, en met Black Friday was er een mooie aanbieding voor een kaart die in mijn budget lag. Na een goede eerdere ervaring met Alternate opnieuw bij hun besteld. Bestel proces is eenvoudig, zoals je van een webshop mag verwachten.

De bestelling was dezeflde dag verzonden en werd de volgende dag afgeleverd.

Ik ben inmiddels al jaren klant bij Alternate en dat bevalt eigenlijk altijd goed. Deze maand heb ik toevallig alweer vier bestellingen geplaatst, dus ik weet inmiddels wel wat ik aan de shop heb. Het voelt als een betrouwbare zaak met een fijn assortiment, al vind ik het persoonlijk wel jammer dat er weinig aanbod is in waterkoeling artikelen. Dat is voor mij een gemis, al is het wellicht een niche.

De verzending is eigenlijk altijd dik in orde: alles wordt netjes verpakt en snel geleverd. Ik kies ook weleens voor de optie om het zelf af te halen. Het is jammer dat dit enkel in Tholen kan, wat wat mij betreft niet de meest strategische plek is, maar het afhaalproces op de locatie zelf is wel weer heel strak en vlot geregeld.

De service is voor mij een belangrijke reden om terug te komen. Ik stuur af en toe weleens iets retour en daar doen ze bij Alternate totaal niet moeilijk over. Geen onnodig gedoe, het wordt gewoon soepel afgehandeld. Dat geeft een vertrouwd gevoel bij het bestellen.

Nadat twee eerdere aankopen onlangs (een platenspeler en een nvme) prima bevielen, leek het me verstandig de schaarste aan HDD's voor te blijven en heb een WD Red Pro 12tb aangeschaft bij Alternate. En wat valt er anders te zeggen dat de deal goed was, de informatie over het artikel accuraat was, net als de informatie over bezorging. De HDD arriveerde goed ingepakt op de afgesproken datum (een dag na aankoop) en spint lekker in de NAS.
Ik heb een aantal adressen die ik vertrouw voor mijn aankopen op het gebied van (computer)electronica en Alternate is er daar zeker één van.

De nformatie klopte, het product werd goed ingepakt en op tijd geleverd.

Altijd goede ervaringen met Alternate. In vele jaren nog nooit een probleem gehad. Zeer betrouwbaar! Aanbod is super en bij problemen contact altijd aangenaam.

Verzending snel. Besteld en altijd binnen beloofde levertijd geleverd, of zelfs eerder!

Dit is zo ongeveer mijn 4e bestelling bij Alternate.
Het gaat altijd tot volle tevredenheid.
Vragen worden altijd adequate beantwoord. Service heb ik nog niet nodig gehad.

De verzending is vlot en duidelijk binnen 24 uur, hoewel het mij niets uitmaakt als het wat later is.

Het product is na bestelling de volgende dag al afgeleverd. Na installatie werkte het prima.

Product na bestellen de volgende dag al in huis. Prima verpakt en het was het product zoals besteld. Na installatie werkte het prima.

Goed verpakt. Geen verdere toelichting nodig. Extra woorden om aan de eis te voldoen

Scorekaart voor ALTERNATE.nl