Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenMakkelijk te bestellen
Niet altijd de goedkoopste maar deze keer wel.
Snelle en juiste levering van de bestelling.
Binnen 24 uur geleverd en met track & trace zoals beloofd.
AlgemeenDe website heeft bijna alles. Het bestellen in simpel, snel en overzichtelijk. En ik heb al vaak mee gemaakt dat ik eind van de middag iets bestel, en de volgende dag krijg ik het al.
Ik kan maar 1 min punt verzinnen, en dat is dat een uitdraai/pdf van de rekening pas later te genereren is en niet automatish in de mail komt. Hij komt wel op papier mee in de bestelling. MAar als ik een bestelling maak wil ik de rekening direct kunnen printen voor mijn boekhouding.
Maar zoveel keuze en ik krijg de hardware zo vliegens vlug. Het is gewoon beter dan af te reizen naar een media winkel.
het wordt zo snel verzonden, perfect gewoon. Je hebt hardware probleem en de oplossing heb je meestal de volgende dag al in de bus. En dan kan je weer verder.
KlantenserviceZe reageren snel in de e-mail. Altijd fijn. Zorgt er voordat kwesties niet lang duren.
Als ik nu ook nog een pdf van de rekening automatish in de mail krijg direct na bestelling. Toppie.
AlgemeenFijne webshop, ik heb daar een laptop besteld, voor 600 euro, die anderhalf uur na mijn bestelling nog maar 450 euro kostte. Na gebeld te hebben, kreeg ik een kadobon van 150 aangeboden om dit verschil te compenseren.
De helpdesk is heel behulpzaam en vriendelijk. De technische vragen die ik had, bijvoorbeeld over het formaat van de ssd M2 schijf in de laptop, bleek niet helemaal te kloppen (zat een 2242 in, de helpdesk zei dat er een 2282 in zat)
Maar een absolute aanrader. Fijne overzichtelijke webwinkel, vriendelijke support en goede service. Wat mij betreft krijgen ze een 9 als cijfer.
De levering was snel en goed verpakt. Binnen een dag had ik de bestellingen binnen.
KlantenserviceFijne klantenservice, heel klantgericht maar niet alle informatie bleek te kloppen (het formaat van de M2 schijf klopte niet, maar ik denk niet dat het realistisch is te verwachten dat over elk product dat soort informatie bekend is).
AlgemeenIk kon de bestelling heel makkelijk plaatsen op de overzichtelijke site en vond het aangekochte een goede prijs.
VerzendingDe pakket bezorger had het gewoon voor de deur gezet. In de stromende regen. Per toeval dat we het zagen omdat we thuis kwamen. Uiteraard kan Alternate hier niks aan doen. De bestelling zat overigens wel goed verpakt en in een doosje waar geen naam opstond zodat niet iedereen het zomaar mee zou nemen omdat de naam erop stond.
AlgemeenProduct in garantie periode terug gestuurd voor RMA inmiddels 7 weken verder nog niks gehoort zou nog steeds in behandeling zijn.
VerzendingHeadset van Beyerdynamics mmx 300
ze noemen het gaming headset maar daar doet het voor mij te min voor vind geluid niet ver onderscheidend lastig te horen of iets achter of voor je is..
heb diverse headsets gehad allemaal high end om te testen en vergelijken
beyerdynamic onderscheid zeker de kwaliteit maar voor gaming.. no thanks
7 weken wachten op een RMA.
niks aan toe te voegen waardeloos.
AlgemeenDe website is erg goed en overzichtelijk ingericht. Je kunt makkelijk en snel precies vinden wat je nodig hebt. En dan ook nog eens alles de volgende dag in huis. Snelle service en goed verpakt.
VerzendingErg snelle levering en degelijk verpakt. Mails met de trach en trace code waren overzichtelijk en duidelijk.
KlantenserviceAlle nodige informatie werd netjes via de mail voorzien en was overzichtelijk opgebouwd.
AlgemeenHet was te makelijk een bestelling te maken, en ik vond de product heel mooi.
VerzendingDe bezorging door DHL was heel goed. Dank jullie wel.
KlantenserviceIk heb ze een berichtje werstuurd, en ze reagerde zo snel.
AlgemeenOp zoek naar een Chromecast voor mijn nieuwe 4k televisie kwam ik bij Alternate.nl terecht. Lang geleden al vaker iets besteld. Ook nu hadden ze interessante aanbieding. Op zaterdag besteld; op maandag avond bestelling verwerkt en met DHL op dinsdag afgeleverd. Voortgang werd keurig gecommuniceerd.
VerzendingInformatie over de levertijd werd netjes gecommuniceerd via de DHL app.
AlgemeenSnelle levering.
En aangezien het een duur product was zelfs met een speciaal teruglever code.
Altijd goede ervaring bij alternate ook met garanties in het verleden.
Levering was zeer snel.
En door waarde product zelfs met terug meld code zodat hij bij mij kwam en niemand anders.
Garantie afhandeling snel en goed.
Geen gedoe gewoon product teruggestuurd en hierna in overleg ander vervangend product terug. Aangezien de oude niet meer leverbaar was.
AlgemeenZo nu en dan eens wat computer hardware nodig, en dan is Alternate toch wel een van mijn vaste leveranciers. Zo had ik dit keer 2 6TB schijven nodig..
Na wat producten op tweakers vergeleken te hebben een keuze gemaakt, om vervolgens de prijzen te bekijken. Alternate is niet altijd de goedkoopste maar staat wel meestal in de top 10 met maar hooguit een paar € verschil. Mijn positieve ervaringen met deze webshop maakt dat ik graag een euro meer uitgeef wetende wat ik er voor terug krijg; Duidelijke communicatie, en zonder al te veel poespas je product snel en goed verpakt in huis. Dit keer ging het echter wel heel snel vandaar dat ik toch wel even wil delen
Bestelling geplaatst op vrijdag avond 22:59. Ik had alleen gekeken dat het product op voorraad was dus ging ik er van uit van een levering op maandag (dag verwerkingstijd) Zaterdag morgen nog ff de mail gecheckt en geen update, wat bovenstaande vermoeden bevestigde. Prompt om 11:33 zaterdagmorgen (!!) een melding van DHL.. pakket kan afgehaald worden in de door mij gekozen afhaalpunt. Wait what?
Ik sta niet snel ergens verbaast van maar om 23u nog een bestelling verwerken, afgeven aan een transporteur en dat die het nog naar de andere kant van NL brengt op 12u tijd was ver boven mijn verwachtingen. Petje af.
Zoals altijd bij Alternate komt het pakket in een normale bruine doos. Wederom geen poespas, maar wel goed verpakt. En daar gaat het om.
AlgemeenHet was heel makkelijk om een bestelling te plaatsen en de bestelling wordt de volgende dag bezorgd.
VerzendingIk heb een nieuwe laptop voor schappelijke prijs (veel goedkoper dan de andere webshops) bij Alternate besteld en deze wordt gelijk opgestuurd, ben blij mee.
AlgemeenAlternate is mijn vaste leverancier als ik spullen voor een PC nodig heb. Je vindt alles wat je eventueel nodig hebt en het hele bestelproces en mailopvolging hebben ze goed op orde.
VerzendingDe bestelling is zoals altijd netjes verpakt en snel uitgeleverd. Daar kan je bij dit bedrijf op vertrouwen.
AlgemeenKeychron M3 muis besteld, werd de volgende dag geleverd. Muis werkt prima met USB dongle, Bluetooth en Wired opties nog niet getest.
VerzendingProduct verpakt in extra kartonnen doos opgevuld met papier. Originele verpakking keurig in cellofaan.
AlgemeenIn het algemeen goed .alleen het enige rare vond ik persoonlijk dat de ene dag een zekere set ineens duurder is geworden dat is het enigste wat jammer is voor de rest fijn bedrijf
VerzendingDinsdag besteld woensdag binnen was daar zeer tevreden over .
AlgemeenMoederbord RGB functie functioneert niet, Alternate heeft pas na twee maanden een nieuw moederbord gestuurd......
AlgemeenGoed en goedkoop en snelle levering,
ik besteld al meer dan 10 jaar alles voor pc bij Alternate
Altijd de producten snel binnen, dus een aanrader voor iedereen
KlantenserviceAltijd een luisterend oor voor vragen, ik ben heel tevreden, en raad het iedereen aan
AlgemeenVia de Pricewatch een aantal nieuwe HDD's voor mijn NAS besteld.
Alternate was de winkel die bovenin stond op het lijstje en waar ik ook al een account bij heb. De 24/5 levering vind ik wel een pre.
De volgende dag kreeg ik de HDD's bezorgd. Het geheel was netjes verpakt in mooie stootvaste doosjes, zulke had ik nog niet eerder gezien.
Bij ontvangst moest ik een QR-code laten zien. Ik heb alleen geen idee wat er gebeurt met die code als je het bij de buren laat bezorgen...
AlgemeenVia Tweakers heb ik een nieuwe game pc samengesteld in mijn wenslijst. Grappig genoeg kwamen bijna alle producten samen goedkoper uit bij Alternate, dan de tool om bestelkosten te berekenen.
Alternate heeft het dezelfde avond nog verstuurd, waardoor ik het de volgende dag zou moeten hebben. Alle onderdelen waren goed verpakt en gesealed.
De producten zijn via DHL verstuurd. DHL weigerde het pakket, nadat ze mij vertelde er 's avonds te zijn. Het is direct teruggestuurd naar Alternate, precies terwijl Alternate dicht zou gaan.
Alternate de volgende ochtend gebeld en zij hebben me voor het ontvangen van het retour, dezelfde order opnieuw gestuurd. Zij gaven aan vaker problemen te horen van klanten met DHL. Wellicht handig als zij dan met een andere bezorgdienst werken?
De medewerker was heel behulpzaam en heeft ervoor gezorgd dat mijn pakket zo snel mogelijk alsnog bij me terecht kwam. De medewerker dacht extra mee door me te helpen met een bezorgpunt in de buurt.
AlgemeenUitstekende pc gekocht bij alternate. Goede prijs voor een kwaliteitsproduct. Doet wat het moet doen op de beloofde prestaties
VerzendingBestelling werd snel geleverd en was zeer goed verpakt. Helemaal top dus.
AlgemeenSnel besteld, achteraf betalen mogelijk en volgende dag geleverd. Als 't kan bestel ik daarom altijd bij hun.
VerzendingElke bestelling altijd de volgende dag geleverd gekregen op het afgesproken tijdstip.