ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Was dik voor elkaar. Voorraad was duidelijk had een vraag nadat ik m'n bestelling geplaatst had. Vriendelijk snel en duidelijk geholpen!
Was een paar euro duurder dan op andere plekken maar dat is de service waard.
Naar 17 jaar de hobby weer opgepakt (ook deels voor zakelijk gebruik) maar vooral gaming. De service van Alternate is na al die tijd nog net zo goed!

Bestelling was goed verpakt ondanks de gratis verzending. Ook was het een fijn idee dat een handtekening nodig was, want meestal gaat computer hardware over flinke bedragen. Wel had ik de optie "niet bij de buren afleveren" aangevinkt.
De Sharkoon behuizing was van zichzelf al uitmuntend verpakt en die doos is van zichzelf al klaar voor verzending.
Het overige hardware een complete pc in losse delen was ook perfect door Alternate verpakt.

Prima geholpen. Snel en duidelijk antwoord op de vraag over mijn bestelling. Kreeg niet het gevoel dat het een opgave voor de medewerkers is om een vraag te beantwoorden.

Bestelling via de site, makkelijke betaling middels iDeal. Direct ook een bevestiging per email. Goed geregeld

Diverse losse gaming pc componenten via de site besteld 20:00. Volgende dag voor 12:00 binnen. Super.

Ordernr. 257990674

Configurator gebruikt als extra controle, ging foutloos. (ik bouw niet dagelijks systemen)

Prima prijzen, zelfs in vergelijking met anderen tijdens de "black friday week".

Goed verpakt. Snel verzonden met 2 pakketdiensten. (behuizing / de rest), zal ongetwijfeld met het gewicht van de behuizing te maken hebben gehad.

Tussen het kiezen en betalen veranderde de voorraad en was er 1 product niet direct leverbaar. De order zou pas verzonden worden als deze compleet was: een kort telefoontje en e.e.a. werd alsnog direct verzonden. Het ontbrekende product is door Alternate in een nieuwe order gezet.

Makkelijk te vinden producten, echter zou het nog handiger kunnen zijn als je bij een product direct kan zien welke accessoires er mee compatibel zijn.

Vlotte verzending, volgende dag geleverd en goed verpakt. En geen overdreven grote doos zoals je wel eens ziet gebeuren bij sommige leveranciers.

Na uitzoeken waar we onze nieuwe mixer wilde kopen kwam alternate als eerste bovenaan met een hele scherpe prijs. Naast deze scherpe prijs was het verzenden gratis en snel. Je wordt na de bestelling ook gelijk op de hoogte gehouden wat je besteld hebt en wanneer dit geleverd gaat worden.

De mixer was snel geleverd en goed verpakt. Je wordt ook na de bestelling gelijk goed op de hoogte gehouden over de gehele transactie.

Msi moederboard gekocht. Goede prijs snelle levering.
ben helemaal tevreden. Ik zou Alternate opnieuw gebruiken voor pc onderdelen.

Snelle bezorging. Goed verpakt(er zitten grote proppen papier in de doos) pakket kwam aan in perfecte staat.

Alternate is al sinds jaar en dag mijn go-to site als het gaat om computer hardware. Ze hebben echt nog NOOIT teleur gesteld.
Jammer is het om te moeten betalen voor verzend kosten, maargoed anders zit het wel in de product prijs verwerkt...

DHL... Eigenlijk nooit echt goed, maar het is heel aangekomen dit keer en daar mag ik niet over klagen.
Wat ik al zei; jammer dat ervoor betaald moet worden..

Prima webshop met dito artikelen, fijne prijzen bovendien en een uitstekende service en verzendtijd. Dik tevreden!

Ordernummer: 257993108

Vrijdagochtend besteld, zaterdag al geleverd. Wat wil een mens nog meer?
Em bovendien een goede en heldere service. Dik tevreden!

Gebeld omdat ik nog een vraag had. Dat ging snel en goed. Wat beloofd is, is nagekomen. Perfect!

Ik heb tijdens de Black Friday verschillende sites en deals in de gaten gehouden en toevallig bij 3 verschillende items was Alternate toen die goedkoopste. Op een product was er nog een op voorraad en geven ze nog 20% korting op dit - dus was het een mooie score. Onder andere was een van die producten een MSI B650 Tomahawk moederbord, toffe deal.

Volgende werkdag binnen gekregen in goede staat, dus heel fijn dat dit op tijd binnenkomt.

Ik ben al jaren klant bij Alternate en ik ben (op de bezorging na) nog nooit ontevreden geweest over het bestelde. Ook als er een keer iets niet helemaal goed was is er altijd nog een prima klantenservice die doorgaans alles netjes oplost.

Waardeloos!!! Alternate doet zaken met DHL en dat is de meest waardeloze bezorgdienst van Nederland. Nu ook weer. Je pakket wordt vandaag geleverd tuusen 10:00 en 15:00 uur. Niemand geweest en als je nu kijkt staat er "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging".

Ik bestel bij Alternate en verwacht de volgende dag mijn pakketje. Bij PostNL had ik het vanmorgen al gehad!

Alleen daarom al de volgende keer maar weer bij Megekko.nl

Als er een keer iets mis is wordt het doorgaans prima opgelost. Contact met de klantenservice is tot op heden altijd goed geweest.

Ik heb via Alternate een m.2 SSD van Kingston besteld tijdens de black-friday actie. De KC3000 2TB versie en deze is geweldig voor een topprijs!

Alternate is in het algemeen een goede website die duidelijk is ingericht en vaak mooie deals heeft..

Ook garantie ervaringen uit het verleden zijn positief geweest.

Volgende werkdag binnen in perfecte staat ontvangen. Altijd fijn dat er zelfs met de drukke dagen de beloofde levertijden gehaald worden.

Bestelling plaatsen en betalen ging erg makkelijk. De order is goed terug te vinden op de website. ik had alleen wel vele jaren eerder wat besteld en mijn toenmalig account was inmiddels niet meer bekend, maar dat geeft niet.

's avonds op Black Friday besteld, goederen volgende dag (zaterdag) geleverd

Alles in goede orde ontvangen. Computer case los (zonder omdoos, wat prima is) en de rest van de onderdelen in een aparte doos.

Geen absurde prijzen en alles werdt de volgende dag nog geleverd. Niks te klagen hier.

Al een tijdje opzoek naar een laptop die aansloot bij mijn behoeftes. Door black Friday deals een beetje geforceerd en zoals t leek ook te laat voor een bepaalde aanbieding. Baalde daar enorm van en dacht dat ik te lang gewacht had. Na een tijdje zoeken zag ik op Alternate dezelfde laptop en nog scherper in prijs als de dagen ervoor tijdens de black friday deals. Had s'avonds de laptop besteld en gelijk de volgende dag in huis . Goede en duidelijke website met geen gedoe en gewoon erg goed

Super snelle levering , duidelijke website zonder gedoe en omschreven zoals t product is zonder het de hemel in te prijzen.

Uit eerdere ervaring (TV) goed en snel geholpen en klacht snel opgelost naar behoren met vriendelijke medewerkers.

Uitgebreide webshop met veel voorraad producten en concurrerende prijzen. Ik heb hier al vaker besteld en komt altijd keurig in orde. Je kan hier met een gerust hart bestellen.

Betreft ordernummer 257997437

Levering conform afspraak. In mijn geval werd het zelfs een dag sneller geleverd dan aangegeven.

Helaas ben ik helemaal niet te spreken over alternate, bestellen en betalen ging prima. Complete computer samengesteld 4000 euro.
Toen ik hem ontving kwam ik er al snel achter dat deze slecht was gemaakt, verschillende drivers waren niet aanwezig of waren gewoon de verkeerde drivers, ook de hardware deden verschillende apparaten het gewoon niet van ventilatoren t/m pci kaart die niet werkte. Ook het kabelmanagement was er gewoon ingepropt terwijl ik speciaal daarvoor een kast het gekozen waar dat echt heel netjes in kon worden weggewerkt.

En natuurlijk ging er iets stuk, de pomp van AIO ging stuk en kwam ik bij de klantenservice uit, dit was en is gewoon een hel. Geen reacties op mail hele late reacties op mail 40 ticketnummers waardoor ze zelf niet eens meer weten waar het precies over gaat ( ik ook niet heb geen idee meer waar ik op moet reageren) en ondertussen is mijn garantie artikel nog steeds niet ontvangen.

Inmiddels bij megekko een nieuwe AIO besteld volgende dag ontvangen s'avonds weer aan het gamen, had even hulp nodig met het aansluiten klanten service van megekko heeft meteen meegekeken en geholpen.

Alternate heb ik opgegeven wat een ellende.

Zie hierboven, daar staat alles in wat ik kwijt wilde over Alternate. Ik ga hier echt nooit meer naartoe. De klantenservice is een grote ellende, ze kunnen het woord service wel weg laten.

In het verleden al vaker bij Alternate besteld, nu met Black Friday een GPU besteld. Geen opmerkingen, alles verliep soepel en was overzichtelijk via mail.

Vlot en op tijd verzonden en overzichtelijk via mail track & trace op hoogte versteld. Eenmaal volgende dag aangenomen was het keurig verpakt, in stevige doos met het product opgevuld met papier.

Alternate is een prima online winkel, ze hebben vaak scherpe prijzen, en zeer snelle verzending. Heb al vaker hier gekocht.

Heb wat bordspellen en computerapparatuur hier gekocht. Levering was verrassend snel (minder dan 24 uur).

Via de Black Friday deals een mooie aanbieding kunnen krijgen voor een Xbox Series X die de volgende dag in perfecte staat bezorgd werd.

De enige reden dat ik 4 ipv 5 sterren geef, is omdat ik de optie om mezelf te registreren niet kon vinden tijdens het bestelproces.

Tegen de verwachtingen in, werd de Xbox de dag na bestelling geleverd. Dat ik daar sceptisch over was heeft echter meer te maken met de regelmatig verdwijnende pakjes bij DHL dan met Alternate.

Via Tweakers Pricewatch terecht gekomen bij Alternate (nieuwe klant).

De volgende duidelijk overzichtelijke aspecten hebben mij overgehaald hier te bestellen:
- netjes vermeld dat er een gamecode bij zou zitten (in tegenstelling tot andere een webshop uit de pricewatchlijst waar ik eerder besteld heb).
- correcte voorraadvermelding / levertijd verwachting
- productspecificaties, waaronder stroomverzorging.
- producten vindbaar op artikelnummer en EAN.

Onverwacht snelle levering, al helemaal tijdens de "black friday deals".

Alternate heeft het voor elkaar gekregen mijn zaterdagmiddag bestelling op zondag al in huis te hebben, terwijl een andere webshop waarvan een pakket op vrijdag via dezelfde transportdienst is verzonden, maandag "pas" binnen is gekomen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl