ALTERNATE.nl

Gebruikers over webshop ALTERNATE.nl

Ik wilde een oudere pc ombouwen met een nieuw binnenwerk en heb bij Alternate de nodige onderdelen besteld, makkelijk te bestellen en betalen en in no time in huis.

Besteld, betaald en kan op dagen of tijdstippen naar keus worden afgeleverd.
Dat is natuurlijk wenselijk omdat je niet ergens bij een buur moet gaan informeren of daar het pakketje is afgeleverd.
Is al eens voorgekomen dat je 10 huizen verderop moet gaan zoeken om het adres en daarmee je pakketje terug te vinden.
Je ervaart het bijna als hinderlijk als je die keuze ergens anders niet hebt.

Als je vragen hebt met betrekking tot info of technische ondersteuning wordt je super goed geholpen met goede tips en achtergrond informatie zonder dat ze je iets willen aansmeren waar je niet op zit te wachten of wat de kosten onnodig opdrijft.
Ook de bereikbaarheid van de klantenservice is altijd erg snel en dat heb ik, bij een andere leverancier, wel anders mee gemaakt.

Bestellen ging snel, levering idem ditto.
Prijzen waren goed. AL met al een goede service.

Levering op tijd en snel. In het weekend besteld en maandag al geleverd.

Product werd binnen korte levertijd afgeleverd en het product was heel en compleet. Ik heb hier vaker besteld en tot nu toe altijd goede kwaliteit, ik ben tevreden.

Product kwam heel aan. En het product werd binnen korte levertijd afgeleverd.

Bestelling online gedaan, kon het binnen no time bij ze ophalen. Heel snel geregeld. Niet het meest gezellige afhaal kantoor, maar wel effectief.

Geen problemen gehad met vinden, bestellen en betalen bij Alternate. Prijs was wel wat duurder dan bij de concurrent, maar ik kon alles bestellen wat ik nodig had en werd ook binnen een dag geleverd.

Verzending van de producten ging perfect. Er word belooft op de website dat je het de volgende dag in huis krijgt, en dat is ook zo.

Voor de overgang naar Windows 11 nieuwe onderdelen besteld: moederbord, processor, geheugen en voeding. Vakkundig geholpen bij het kiezen van de nieuwe onderdelen

Bestelde onderdelen zijn compleet en op tijd geleverd. Alle onderdelen zaten in de originele verpakking.

Vakkundig geholpen bij het aanbrengen van de processor en het geheugen op het nieuwe moederbord. Na het door mij thuis verder afbouwen van de computer werkte de LAN-poort niet. Klachtenservice heeft LAN-Poort gratis gecontroleerd. Werkte goed. Advies ethernetkabel vervangen. Nog steeds geen internet, na vervanging modem alles in orde.

Op tweakers gezien dat Alternate voor deze producten de goedkoopste was.
Ze blijven wel aandringen voor reviews.

Producten snel geleverd, alles was netjes verpakt. Tante post heeft ook haar best gedaan.

Via Tweakers gezien dat dit de goedkoopste winkel was. Kende Alternate wel van naam. Makkelijk besteld, goede communicatie, snel geleverd.

Snel geleverd. Ik kreeg een code die ik aan de bezorger moest tonen. Dus veilig en snel.

Over de jaren verschillende computer zaken via Alternate gekocht en eigenlijk nooit problemen. NU bleek dat ze ook speelgoed verkopen dus voor mijn kleinkinderen ook wat dingen besteld en dat liep allemaal uitstekend.

Gewoon op tijd zoals het hoort. Keurig goed verpakt verstuurd.

Ik heb ooit terug gemoeten met een moederbord dat geen dimms in alle vier de gleuven wilde accepteren. Dat is toen goed afgehandeld.

Very easy to find the product add it to basket and manage the basket. Entering delivery details and payment was also simple.

Came very quick, updates at each step. Packed securely but not with excessive material.

Alternate is een bedrijf met vakkundige specialisten op meerdere gebieden van hardware, altijd netjes geholpen en/of geld teruggekregen bij foutief product, en hierbij goed contact met de klantenservice. Dankjewel Alternate🙏

Goed stevig verpakt, track en trace was duidelijk en was ook optijd.

Duidelijke uitleg over aspecten van het retournatie proces, vriendelijk :)

Alles op voorraad (onderdelen PC), goede (lage) prijs en per direct leverbaar. Volgende dag in huis, netjes op de hoogte gehouden middels de e-mail. Aanbevolen om hier wat te kopen!

Alles voorradig en per direct leverbaar, verzending via DHL was goed! Case werd afzonderlijk verzonden.

Over de afgelopen weken meerdere bestellingen gedaan bij alternate voor een nieuwe build. En heb niks dan positieve ervaringen. Alles snel geleverd, mails zijn correct en alles goed verpakt. Of het nou om een AMD 9800x3d gaat of een wifi-kaart. Geen klachten.

ordernummer 258223340
ordernummer 258205474

Zelfs de bestelling op black friday was op zaterdag binnen. Verzending die geadverteerd word op de website word dan ook waar gemaakt. Er word bij gevoelige onderdelen extra rekening gehouden met het verpakken.

Alternate is een naar mijn ervaringen een erg fijne en betrouwbare website. Naast dat ik er in het verleden al wel eens een laptop en andere electronica heb gekocht, heb ik deze keer ook onderdelen voor mijn nieuwe computer gekocht.

De levering was snel en de producten waren goed verpakt. Ook merk ik dat er op Alternate vaak wel goede deals te vinden zijn (Zo kreeg ik bij aankoop van een laptop ooit een gratis Stream Deck, super fijn!).

Ik vind de website overzichtelijk en bestellen gaat makkelijk. Wel deed de website het een paar keer niet met inloggen maar dat was vaak een tijdelijk probleem.

Al met al een echte aanrader voor electronica en computer onderdelen!

De verzending was op tijd en de producten waren goed ingepakt.

Ik had o.a. een RX7700XT besteld bij Alternate. Snelle levering en producten goed ontvangen. Fijne klantenservice. Al met al goede service voor een goede prijs.

Werd goed op de hoogte gehouden tijdens de verzending en snelle levering na bestelling.

Kort contact gehad met klantenservice over cashback die tijdelijk niet mogelijk was om aan te vragen. Hierbij werd ik vriendelijk geholpen.

Website is ietwat onoverzichtelijker dan die van de concurrentie, maar de prijzen en de bezorging zijn uitstekend. Alternate kon de volgende dag al leveren terwijl andere vertrouwde concurrenten dat niet konden.

Het product was verzonden in de eigen doos zonder een aanvullende doos eromheen, maar het beschermingsmateriaal in de eigen doos was voldoende om het product in ongerepte staat te bezorgen.

Ik had op korte termijn een micro-SD kaartje nodig. Om 21:40 eentje besteld bij Alternate, de volgende dag in huis. Top.

Om 21:40 besteld, de volgende dag in huis. Prima verpakt.

Lego besteld en was snel geleverd en goed verpakt. Prijzen zijn scherp en mails werken goed.

Netjes in ruime die verpakt en goed beschermd. Geleverd zoals beloofd

Alternate heeft een minder overzichtelijk ogende website maar dat was gewoon even wennen. Alternate heeft de beste prijzen voor de computeronderdelen die ik nodig had en fijne vergelijkings tool vergelijkbaar met tweakers.

Direct verzonden na bestellen en de volgende dag in huis. Paste precies door de brievenbus dus was erg snel geholpen en hoefde niet thuis te blijven. De communicatie hierover was ook prettig.

Koptelefoon teruggestuurd die na iets meer dan anderhalf jaar aan een kant ermee stopte, deze is onder garantie vervangen voor een alternatief. Service was vriendelijk en tijdig.

Na dat ik bevestigde dat het vervangende product goed was, was het 1 of 2 dagen later binnen.

Ik kreeg zo nu en dan een update dat ze ermee bezig zijn aangezien het redelijk lang duurde.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl